15. juli 2015.11 god. comment_225002 Haj šutite, neka i nas ima makar na nekim stranicama da smo povezani sa nekim dobrim igračem a ne sa nekim hameljima, možda su se ljudi i zajebali, možda nam dolazi Isco :D Prijavi
15. juli 2015.11 god. comment_225005 Jebo povezivanost, kada neces dovesti igraca, mozemo biti povezivani i sa C. Ronaldom, ali nema fajde. Prijavi
15. juli 2015.11 god. comment_225007 Jebo povezivanost, kada neces dovesti igraca, mozemo biti povezivani i sa C. Ronaldom, ali nema fajde. bolje čitati to nego novosti o pedru Prijavi
15. juli 2015.11 god. comment_225009 bolje čitati to nego novosti o pedru Kada tako okrenes, slazem se u potpunosti, jebo im hljeb mater, koji ga kurac spekulisu uopste, samo mi dizu pritisak. Prijavi
17. juli 2015.11 god. comment_225187 Everton have rejected a £20m bid from Chelsea for defender John Stones. #CFC #EFC (SkySports) Prijavi
17. juli 2015.11 god. comment_225200 Piše 'skysports sources understand' što znači da je istina, a to mi je drago, nije mi drago što smo odbijeni nego što se interesiramo na poziciji stopera, nadam se da ćemo im ili pojačati ponudu ili uz nju dodati nekog na posudbu. Ovo je samo dokaz da mi nismo tako mrtvi i bezopasni kako vi mislite. To što se ne piše po medijima ne znači da se uprava ne trudi i ne radi na pojačanjima. Prijavi
17. juli 2015.11 god. comment_225202 Meni je drago sto je Sampinjon konacno postavio pravu vest. Prijavi
17. juli 2015.11 god. comment_225216 Opet se dovodimo u vezu sa Mitrovicem.. mislim da Daily pise to, tako da mozda je glupost, ali navodno umesali smo se u taj posao. Prijavi
17. juli 2015.11 god. comment_225217 Understand Chelsea will make improved offer of around £26m. Everton want £30mil+. More (mailsport). Prijavi
17. juli 2015.11 god. comment_225221 Mitrović je izuzetno talentovan napadač. Zna da se pojavi tamo gde je lopta, prilično je dobar realizator. Ali bi mu bila životna greška da sada potpiše za Čelsi. Kamenko, s druge strane, bi došao u pravom trenutku. Teri ima taman još toliko vrhunskog fudbala u sebi, da ga promoviše u legitimnog naslednika. Prijavi
17. juli 2015.11 god. comment_225242 Izvor Mailsport :D Jeste da sam vidio i na skysports, kao mozda zelimo, ali daj Champions uozbilji se. Prijavi
17. juli 2015.11 god. comment_225245 Izvor Mailsport :D Jeste da sam vidio i na skysports, kao mozda zelimo, ali daj Champions uozbilji se. Šta ti hoceš? skysports je izjavio da je prva ponuda odbijena i zatim sam našo na mail da ce poslat novu ponudu jbg ko da je samo skysports tacan. Prijavi
17. juli 2015.11 god. comment_225247 Znaci, kupovinu cemo zavrsiti Stonesom i Pedrom. Solidno. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
17. juli 2015.11 god. comment_225272 Chelsea reportedly requested Mattia Destro in order to sell Mohamed Salah to Roma after the Egyptian gave the all-clear. [Sky Italia] #CFC Salah has agreed basic terms with Roma...Fee still needs to get agree(£20m). (Gazzeta dello sport) #CFC Prijavi
18. juli 2015.11 god. comment_225320 Today, meeting between Roma & #CFC in London. They will talk mainly about Salah, but also Filipe Luis and Romagnoli (via @GugliCannavale) Prijavi
18. juli 2015.11 god. comment_225347 Prema Championsu 200 transfera dnevno dogovorimo. Jel prema meni il prema Gazetto,sky itali, i drugim izvorima na šta ti ja ličim? Prijavi
18. juli 2015.11 god. comment_225357 Jel prema meni il prema Gazetto,sky itali, i drugim izvorima na šta ti ja ličim? Ne obraćaj pažnju to je Cae :D Samo nastavi da objavljuješ spekulacije (ali sa izvorom :D ) i samo deri, ovo je dio sezone kada su transferi aktuelni i ako svaka tvoja objavljena spekulacija u prosjeku donese 3-4 komentara to je super za forum. Treba nam jedan takav :D Prijavi
18. juli 2015.11 god. comment_225362 tako je,kad ja nemam vremana za to jer jedina stvar koju radim na forumu je to da se mlatim sa vama mladim pavijanima :D ...Relo jebaću te za to :D btw ako se i kad se dokaže na forumu korisnik taj i taj i ne mora što se mene tiče da objavljuje izvore al to mora baš da zadobije poverenje...naravno da to sve bude ozbiljno i da ne ubacuje masu inače će se to sankcionisati Prijavi
18. juli 2015.11 god. comment_225371 Ma, ne brinem se ja za Sampinjona naseg. Pa bre mi smo Caea civilizovali :D Prijavi
19. juli 2015.11 god. comment_225379 Chelsea winger Mohamed Salah has agreed to join Roma on loan, with Chelsea asking about Roma’s 20-year-old left-sided centre-back Alessio Romagnoli. (Mail on Sunday) Romanjoli i Rugani najveci talenti italijanskog fudbala... Prijavi
19. juli 2015.11 god. comment_225383 evo da vam dam ponovo jedan "tip" kad su u pitanju transferi kad ovako nešto prenose,ovo je jelte kopirano sa sky sporta,ja onda idem na ovaj pretraživač.. http://www.newsnow.co.uk/h/Sport/Football/Premier+League/Chelsea/Top+Sources tu vam izbacuju vesti za čelzi al stavite ovo "Top sources" mada i pored toga tu ima dosta smeća,vesti sa nekih blogova,dnevna zvezda(ne ,ne volim da generalizujem al zvezda nikad ništa normalno nešto nije pogodila) i onda tu tražim datu vestu,a uglavnom se brzo nadje,sa desne strane vam piše koje su novine u pitanju sad dalje vidiš da piše ovo "mail on sunday" kao što ste se smejali za ono izvor "mailsport" i po defoltu bi to trebalo bolje da bude,kao što relo gura ono njegovo kad na Goal piše "Goal com underst..." onda je to sigurno al jbg i tad moraš da vidiš ko je i šta je pisao a u ovom slučaju to je dotični "Simon Jones" koji objavljuje mali milion vesti svaki dan i maltene ne možeš čoveka da "recikliraš" jer vredi nešto ili ne jer toliko toga izbacuje gde ima smeća i promašenih transfera Prijavi
19. juli 2015.11 god. comment_225390 Chelsea winger Mohamed Salah has agreed to join Roma on loan, with Chelsea asking about Roma’s 20-year-old left-sided centre-back Alessio Romagnoli. (Mail on Sunday) Romanjoli i Rugani najveci talenti italijanskog fudbala... Najveći talijanski talent je Veratti. Prijavi
19. juli 2015.11 god. comment_225402 Najveći talijanski talent je Veratti. Verati je vec formiran igrac. Moji tipovi za transfer vesti i spekulacije su http://www.espnfc.com/transfers http://www.skysports.com/transfer-centre/ Iako i oni prenose tudje vesti, svaka koja ima neku tezinu ide u top story i dobije posebnu paznju. A sto se tice Romanjolija, iako je izvor vesti diskutabilan, moze se nadovezati na raniju pricu o tome kako je Roma zainteresovana za Salaha, i tako dati odredjenu ozbiljnost ovoj prici. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.