Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Pa dobro, ja bih prije mosesa za klupice ostavio. Ovaj picic moze bit dobar ocito samo tamo dhe vodi glavnu rijec il jednu od i tamo gdje igra, gdje uziva samopouzdanje. U pravu si sto se tice rlca, volio bih i ja to. Ev citam sad calejon se povezuje s nama, metro nekakav izvor, mescin

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Pa dobro, ja bih prije mosesa za klupice ostavio. Ovaj picic moze bit dobar ocito samo tamo dhe vodi glavnu rijec il jednu od i tamo gdje igra, gdje uziva samopouzdanje. U pravu si sto se tice rlca, volio bih i ja to. Ev citam sad calejon se povezuje s nama, metro nekakav izvor, mescin

Jebo to ba, davanje para na squad igrača, takvih na izvoz imamo

Vidjet ce te kad zadnjih 10 dana ukljucujuci i deadline day dovedemo jos bar 2 igraca.Navala kad krene i panika kad ufati,platice se i vise nego je potrebno za nekog igraca.

Covek koji vise nema sta da ponudi fudbalu, bi uzimao minute onome pred kojim je svetla buducnost, ako napusti Celsi.

Pa ovo je van svake pameti, ako se naravo desi.

HAHAHA čuj Cambiasso pa nemoj te ljudi da se brukamo, pa taj od Mourinhovog Intera nema šta tražiti u klubu kojem je cilj plasman u top 10..

Bolje da ne kupujemo nikog nego da se brukamo, ovo bi bio transfer koji bi našu transfer politiku spustio na nivo transfer politike QPR, znači da se zadovolji kvantitet a to što je frajer ispušena muštikla to nema veze.

Pa vise RLC moze ponudit od Cambiassa. Realna. Al problem je Statut Chelseaja , clanak 12 paragraf c:

"Treneru je dozvoljeno da uvrsti akademce u igru kluba najvise 20 minuta po sezoni."

To treba mjenjati.

Nažalost Whisp, nažalost...

Nego nismo uspjeli dovesti ni Sterlinga ni Griezmanna ni Reusa itd itd, pa bih sada bio zadovoljan i s Baleom, mada ga Real sigurno ne želi prodati. 

Sterling grizman rojs, rojs sterling grizman, grizman bale rojs. Moura, di maria. Sterling. Mane od tog nista jbt, nema. Pa nesto kontam, nije joseu lako ovu sezonu... A svi po njemu i drvlje i kamenje. Mozda bi i on presao na drugu formaciju ako nista, al kako. Nemamo nazalost ni ballacka ni essiena ni makelelea ni lampsa ni drogbu, nemamo. Ne mozemo ocekivat takav fudbal, jednostavno se promijenila generacija totalno, skroz drugi tip ekipe imamo. I jos na to dodaj da ne trosimo da bismo doveli slicna pojacanja, pa vidi u kakvom kurcu je mou...

Ali zato prelivamo od balansa.

Meni dovoljne dve šolje Balansa da iskenjam creva ko čovek.

Inače, danas nema baš nikakvih pisanija oko pojačanja.

Priznali ili ne, ovaj prijelazni rok smo uradili lošije od prijelaznog roka u ljeto 2011. kada nam je AVB došao. Onda smo doveli barem Matu koji je dvije godine zaredom bio naš najbolji igrač. A sada smo s posudbe vratili Mosesa. Pa Bože.

Nije gotov prijelazni rok, polako, ima jos 4 tjedna skoro, izletit ce nesto, najbolje je sacekat do kraja pa onda zakljucke davat da se ne bi za jezik ugrizli kasnije.

Nije gotov prijelazni rok, polako, ima jos 4 tjedna skoro, izletit ce nesto, najbolje je sacekat do kraja pa onda zakljucke davat da se ne bi za jezik ugrizli kasnije.

Nisi ni svjestan koliko bih volio da griješim ;)

Ma dovest će se nešto, samo je pitanje hoće li taj igrač koji dođe biti kvaliteta za prvi tim. (što nam treba kao osvježenje nekakvo) 
Ili će se dovesti neki igrač čisto da se zakrpa neka pozicija zbog širine klupe. 
A za desno krilo bi ubio trenutno, a ne da smo jalovi po toj strani, i da nam Ramires tu uskače. Iako on uskače iz nekih sasvim drugih razloga. :D 

Chelsea je usao u pregovore s Cagliarijem oko 19-godišnjeg Godfred Donsaha, potvrđeno od predsjednika Giulinija. Vrijednost mu se procjenjuje na oko 5 mil. funti, a za njega su zapeli jos Juventus i Arsenal. Ipak, čini se da je najvjerojatniji ostanak u Cagliariju.

Eee zasto je grena kukao o tomo sto nismo aktivni na trzistu i sprdamo se ovaj prelazni rok. Nisam gledao utakmicu, citam vase postove i kontam kako smo igrali. Bice ovo sezona mucenja.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.