7. juli 2015.11 god. comment_223696 Jel istina da smo poslali ponudu za Isca ili negrosport objavljuje ovo :D legao bi nam ekstra.. Isco je igracina, ali pored zvezda u Realu nema ozbiljnu minutazu. Prijavi
7. juli 2015.11 god. Autor comment_223702 Ove sezone je Isco baš imao zavidnu minutažu , mislim da se ni on nije nadao da će toliko igrati Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223703 Ako smo iskali Isca to je super, samo sto je smijesna ponuda od 20 miliona, najjace da ce nam ga dati za te pare. Kad jedan Pogba kosta 100 miliona, Isco vrijedi bar 150, salim se (to samo ne volim Pogbu zbog vjere njegove), ali iskreno, opet vise gotivim Isca. Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223711 Šta je vama ko da je lako dovesti igrače odma po početku prelaznog roka , dovodjenje igrača je vrlo komplkesno posebno kada se radi o pregvoaranju o cijeni. Prrošle godine smo imali sreču i svjedočili smo izuzetku da se tako rano dogovorimo. Za sada smo odradili sasvim solidan prelazni rok, Begović je gotovo sigruno tu što nam donosi još jednog sjajnog golmana, Falcao sa kojim nisam oduševljen ali ni toliko razočaran jer je zaista dobar igrač ili je bar to bio i dobili smo 10 mil za Cecha. Peavi transferi se dešavaju strpljenejm i čekanjem naravno sad je to još izraženije jer su iz naše uprave ljudi postali sposobniji i ne troše više šakom i kapom, sad je to mnogo taktičnije. Biće transfera krilo ili AM sigurno volio bi Griezmanna, nekog veznjaka tipa Schnaiderlen i jednog štopera i to bi po meni bio idealan prelazni rok, Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223712 Imam osjecaj da ce iskocit jedan top transfer, onako neocekivano. Skroz se smirila situacija, sterling reus bale itd. Cak je i pogba utihnuo. Kad pocinju pripreme, to mi malo jebe razmisljanje, sta se ceka. Pa eto lige iza coska, gdje je tu trening i uigravanje s novom ekipom... Varane se isto tako izgubio. Isco najnovija prica, nije losa opcija.. Ali iskreno smeta mi sto willian u tom slucaju vrlo lako moze napustiti klub, a ne bih volio to. O oscaru da ne pricam, pakovanje kofera odma. Reus je za mene najzanimljiviji... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223717 Samo da ne nastavi gurati cupu desno, jebali smo jeza u ledjaGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223737 Šta je vama ko da je lako dovesti igrače odma po početku prelaznog roka , dovodjenje igrača je vrlo komplkesno posebno kada se radi o pregvoaranju o cijeni. Prrošle godine smo imali sreču i svjedočili smo izuzetku da se tako rano dogovorimo. Za sada smo odradili sasvim solidan prelazni rok, Begović je gotovo sigruno tu što nam donosi još jednog sjajnog golmana, Falcao sa kojim nisam oduševljen ali ni toliko razočaran jer je zaista dobar igrač ili je bar to bio i dobili smo 10 mil za Cecha. Peavi transferi se dešavaju strpljenejm i čekanjem naravno sad je to još izraženije jer su iz naše uprave ljudi postali sposobniji i ne troše više šakom i kapom, sad je to mnogo taktičnije. Biće transfera krilo ili AM sigurno volio bi Griezmanna, nekog veznjaka tipa Schnaiderlen i jednog štopera i to bi po meni bio idealan prelazni rok, Nije problem u strpljenju i čekanju već u tome što nas izgleda bilo kakva ozbiljnija konkurencija otjera od opcije A na opciju B ili C. Kad pogledaš nema ni spekulacija, što je vrlo čudno za ovaj period, teško da se može procijeniti šta mi uopšte tražimo i šta želimo. Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223739 znalo se da će biti jeban prelazni rok za nas zato što mahom tražimo squad igrače ali nije to baš tolko nama bitno da brzo završimo transfere jer mi imao uigranih prvih 11 i to šljaka bez problema,tako da mi nije to neko cimanje Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223751 Da se razumijemo nisam ni ja oduševljen ali nisam ni toliko razočaran jer vjerujem da će biti bar jedan top transfer i drago mi je da se klupa pojačava jer nam je to bio veliki problem u drugom dijelu sezone, Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223771 Nama su najveci problem pozicije RMW i ACM. Tu se pojacat, a ostalo ce doci na svoje. PS. Gdje je Elao? Sto se ne javlja? Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223781 Evo čitam da je Cabaye blizu prelaska u Crystal Palace, cijena 10 miliona funti + bonusi, ubio se rotacije, ali ko zna u šta naši gledaju.. Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223785 Trio bi mogao da napravi rotaciju.. Juve, Real i Chelsea. Juve proda Vidala Realu,. Real Isca Chelseau i Chelsea Oscara Juventusu. Mislim da u ovom poslu ne bi bilo nezadovoljnih. Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223823 Definitivno bi to bila dobra trampa. Isco je kreativan i ubio se za polušpice. Oscar je dobar ali pola sezone. Kasnije ništa, poneki bljesak i to je to. Isco bi nam legao dobro. Valjda će biti nešto od toga. :D Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223824 Bio bi Oscar nezadovoljan jer bi mu sklesali pola plate hehe Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223875 Isko je najbolja opcija, ubedljivo. Karlo ga je naučio disciplini, igrao ke i kao treći čovek u vezi, odlično se snalazi i kao plejmejker i kao polušpic. Najvažnija stavka je da može da odigra 90 minuta u oba smera. Njegov dolazak bi napravio razliku. Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223883 još samo kad bi se povezivali sa njim :D.. Ovo će da nadmaši tvoje pionire :-D Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223930 Licitiramo s pojacanjima, a zaboravili smo najvazniji faktor. Ako Murinjo ne promeni vidjenje fudbala, ni Isko ni Pogba ni Grizman nece puno pomoci. Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223933 ma ja se ne brinem tolko za prvi deo sezone,igraćemo mi verovatno lep fudbal,problem nastaje tamo krajem decembra a Grizman ako se dovede,mora i njemu da pruži više slobode a ne bih ponovo o tome da pišem kolko nam je igra pročitana i sterilna bila zadnjih 5 meseci btw da ne bude totalni spam,izgleda da je Stouk poslao ponudu za Givena,Begović kako stoje stvari polako napušta klub,videćemo da li će Batlend napokon dobiti šansu(to je inače onaj golman za koga smo i ranije bili zainteresovani pa je on na kraju završio u Stouku i čekao ovaj dan :D čini mi se samo da je mislio da će Begović ranije napustiti klub) nekako mi je i dalje neverovatno da će kod nas grejati klupu,kako je branio pre par sezona mogo je glat da bira klub Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223937 Trebaju nam otprilike 2 nova igraca za 2 pozicije.Krilo pod obavezno i to krilo koje zna zadrzati loptu pod pritiskom i koji ce biti dosta konkretan sto se golova i asistencija tice.Ne znam ko bi to mogao biti jer je igraca tog kvaliteta stvarno malo na trzistu.Mislim da Griezman nije losa opcija ali kako stvari stoje nasi su haman odustali od njega. Drugi igrac mora biti neki squad igrac sredine terena.Song je mogao biti stvarno dobra opcija,em nije los em ne bi mu previse smetalo da bude na klupi.Vidim King je spominjao Cabayea kao ode u Palace,ali on ide upravo zbog toga sto ne zeli da bude rezerva,vec igrac koji starta i igra svaku utakmicu pa se vodi parolom da je bolje otici u slabiji klub i igrati nego u bolji a sjediti. Zato trenutno i stagniramo na transferima jer imamo problem popunjavnja ovih pozicija.Na krilu nam treba neki WC igrac a na sredini neki squad igrac kojem nije problem sjediti na klupi.Bice zanimljivo vidjeti sta ce ispasti na kraju i koga cemo dovesti. Sto se Begovica tice,mislim da je tu stvar jasna.Covjek hoce da se finansijski osigura i da osvoji poneki trofej u svojoj karijeri.Takodjer je spominjao kako mu je san igrati u ligi prvaka.Bojim se da mu Murinjo nece bas previse ukazivati povjerenje sve dok je Kurtonja zdrav.Al eto,valjda zna sta radi i meni ce biti drago ako dodje kod nas. Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223956 evo i zvanicno: http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/07/Chelsea-ladies-complete-kirby-signing.html “Chelsea is one of the best clubs in the world and now is a really good time for me to step up in my career. Myself and my family feel very privileged to be a part of the club. It’s pretty incredible for me, the last couple of months have been a bit of a whirlwind and moving here is the cherry on top.†Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223975 E sad bi ti od zene i da bude lepa i da ume da igra fudbal. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.