Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Jel istina da smo poslali ponudu za Isca ili negrosport objavljuje ovo :D
legao bi nam ekstra.. Isco je igracina, ali pored zvezda u Realu nema ozbiljnu minutazu.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ako smo iskali Isca to je super, samo sto je smijesna ponuda od 20 miliona, najjace da ce nam ga dati za te pare. Kad jedan Pogba kosta 100 miliona, Isco vrijedi bar 150, salim se (to samo ne volim Pogbu zbog vjere njegove), ali iskreno, opet vise gotivim Isca.

Šta je vama ko da je lako dovesti igrače odma po početku prelaznog roka , dovodjenje igrača je vrlo komplkesno posebno kada se radi o pregvoaranju o cijeni. Prrošle godine smo imali sreču i svjedočili smo izuzetku da se tako rano dogovorimo. Za sada smo odradili sasvim solidan prelazni rok, Begović je gotovo sigruno tu što nam donosi još jednog sjajnog golmana, Falcao sa kojim nisam oduševljen ali ni toliko razočaran jer je zaista dobar igrač ili je bar to bio i dobili smo 10 mil za Cecha. Peavi transferi se dešavaju strpljenejm i čekanjem naravno sad je to još izraženije jer su iz naše uprave ljudi postali sposobniji i ne troše više šakom i kapom, sad je to mnogo taktičnije. Biće transfera krilo ili AM sigurno volio bi Griezmanna, nekog veznjaka tipa Schnaiderlen i jednog štopera i to bi po meni bio idealan prelazni rok,

Imam osjecaj da ce iskocit jedan top transfer, onako neocekivano. Skroz se smirila situacija, sterling reus bale itd. Cak je i pogba utihnuo. Kad pocinju pripreme, to mi malo jebe razmisljanje, sta se ceka. Pa eto lige iza coska, gdje je tu trening i uigravanje s novom ekipom... Varane se isto tako izgubio.

Isco najnovija prica, nije losa opcija.. Ali iskreno smeta mi sto willian u tom slucaju vrlo lako moze napustiti klub, a ne bih volio to. O oscaru da ne pricam, pakovanje kofera odma.

Reus je za mene najzanimljiviji...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Šta je vama ko da je lako dovesti igrače odma po početku prelaznog roka , dovodjenje igrača je vrlo komplkesno posebno kada se radi o pregvoaranju o cijeni. Prrošle godine smo imali sreču i svjedočili smo izuzetku da se tako rano dogovorimo. Za sada smo odradili sasvim solidan prelazni rok, Begović je gotovo sigruno tu što nam donosi još jednog sjajnog golmana, Falcao sa kojim nisam oduševljen ali ni toliko razočaran jer je zaista dobar igrač ili je bar to bio i dobili smo 10 mil za Cecha. Peavi transferi se dešavaju strpljenejm i čekanjem naravno sad je to još izraženije jer su iz naše uprave ljudi postali sposobniji i ne troše više šakom i kapom, sad je to mnogo taktičnije. Biće transfera krilo ili AM sigurno volio bi Griezmanna, nekog veznjaka tipa Schnaiderlen i jednog štopera i to bi po meni bio idealan prelazni rok,

Nije problem u strpljenju i čekanju već u tome što nas izgleda bilo kakva ozbiljnija konkurencija otjera od opcije A na opciju B ili C.

Kad pogledaš nema ni spekulacija, što je vrlo čudno za ovaj period, teško da se može procijeniti šta mi uopšte tražimo i šta želimo.

Da se razumijemo nisam ni ja oduševljen ali nisam ni toliko razočaran jer vjerujem da će biti bar jedan top transfer i drago mi je da se klupa pojačava jer nam je to bio veliki problem u drugom dijelu sezone,

Trio bi mogao da napravi rotaciju..  Juve, Real i Chelsea. 

Juve proda Vidala Realu,. Real Isca Chelseau i Chelsea Oscara Juventusu. 

Mislim da u ovom poslu ne bi bilo nezadovoljnih.

Definitivno bi to bila dobra trampa. Isco je kreativan i ubio se za polušpice. Oscar je dobar ali pola sezone. Kasnije ništa, poneki bljesak i to je to. 
Isco bi nam legao dobro. Valjda će biti nešto od toga. :D 

Isko je najbolja opcija, ubedljivo. Karlo ga je naučio disciplini, igrao ke i kao treći čovek u vezi, odlično se snalazi i kao plejmejker i kao polušpic.
Najvažnija stavka je da može da odigra 90 minuta u oba smera.

Njegov dolazak bi napravio razliku.

ma ja se ne brinem tolko za prvi deo sezone,igraćemo mi verovatno lep fudbal,problem nastaje tamo krajem decembra

a Grizman ako se dovede,mora i njemu da pruži više slobode a ne bih ponovo o tome da pišem kolko nam je igra pročitana i sterilna bila zadnjih 5 meseci

btw da ne bude totalni spam,izgleda da je Stouk poslao ponudu za Givena,Begović kako stoje stvari polako napušta klub,videćemo da li će Batlend napokon dobiti šansu(to je inače onaj golman za koga smo i ranije bili zainteresovani pa je on na kraju završio u Stouku i čekao ovaj dan  :D čini mi se samo da je mislio da će Begović ranije napustiti klub) 

nekako mi je i dalje neverovatno da će kod nas grejati klupu,kako je branio pre par sezona mogo je glat da bira klub

Trebaju nam otprilike 2 nova igraca za 2 pozicije.Krilo pod obavezno i to krilo koje zna zadrzati loptu pod pritiskom i koji ce biti dosta konkretan sto se golova i asistencija tice.Ne znam ko bi to mogao biti jer  je igraca tog kvaliteta stvarno malo  na trzistu.Mislim da Griezman nije losa opcija ali kako stvari stoje nasi su haman odustali od njega.
Drugi igrac mora biti neki squad igrac sredine terena.Song je mogao biti stvarno dobra opcija,em nije los em ne bi mu previse smetalo da bude na klupi.Vidim King je spominjao Cabayea kao ode u Palace,ali on ide upravo zbog toga sto ne zeli da bude rezerva,vec igrac koji starta i igra svaku utakmicu pa se vodi parolom da je bolje otici u slabiji klub i igrati nego u bolji a sjediti.

Zato trenutno i stagniramo na transferima jer imamo problem popunjavnja ovih pozicija.Na krilu nam treba neki WC igrac a na sredini neki squad igrac kojem nije problem sjediti na klupi.Bice zanimljivo vidjeti sta ce ispasti na kraju i koga cemo dovesti.

Sto se Begovica tice,mislim da je tu stvar jasna.Covjek hoce da se finansijski osigura i da osvoji poneki trofej u svojoj karijeri.Takodjer je spominjao kako mu je san igrati u ligi prvaka.Bojim se da mu Murinjo nece bas previse ukazivati povjerenje sve dok je Kurtonja zdrav.Al eto,valjda zna sta radi i meni ce biti drago ako dodje kod nas.

evo i zvanicno:

http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/07/Chelsea-ladies-complete-kirby-signing.html

“Chelsea is one of the best clubs in the world and now is a really good time for me to step up in my career. Myself and my family feel very privileged to be a part of the club. It’s pretty incredible for me, the last couple of months have been a bit of a whirlwind and moving here is the cherry on top.” 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.