Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

"What happens happens, but I won't lose any time thinking about the transfer window," said Mourinho, according to The Express.

"For me the transfer window is over. I don't like the transfer window open when the competition starts. I know it is open, I know my club can buy or sell, but I don't like that feeling.

"As a coach I am thinking about my players, my squad, and I don't want to think about transfers. Clubs and players need quiet time and respect when the competition starts."

Ili ce Baba bit zadnje pojacanje u ovom prijelaznom roku, ili ovaj okrece pilu naopako.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

I posljednja utakmica predsezone protiv Fiorentine je pokazala da nam nedostaje rješenja u sredini terena.

Pokušavamo da nađemo kompromis sa Ramiresom ali ne ide. Pokušavamo da uklopimo Mosesa, Cuadrada. Ne ide.

Murinjo gura Fabregasa na AMF iako zna da je Fabregas najjači na CM.

Ne znam, ali ova ekipa mi se ni malo ne sviđa jer se oslanja na samo tri, četiri igrača dok su ostali tu da se broje.

Ne daj Bože da se Fabregas povrijedi jer adekvatnu i ni blizu kvalitetnu zamjenu nemamo.

Isto vrijedi i za Hazarda.

Ako Murinjo ne dovede pojačanje u pravom smislu te riječi, ne znam kako će ove sezone izdržati sa istom ekipom koja se drugi dio prošle sezone namučila. Ako je Chelsea ligu osvoji zahvaljujuci protivnicima koji se nisu pokazali dovoljno dobrim, ove godine su se pojačali i biće mnogo, mnogo teže.

Ne može, svako kvalitetno pojačanje bi nama narušilo BALANS i šta onda, onda Ramires više ne bi mogao igrati krilo, a to sebi ne možemo dopustiti..

Hahahahaha, kralju. Jedan od jačih komentara.

Jesu li Robben i Di Maria bili sposobni da igraju u dva smjera? Koliko znam obojica su pod Mourinhom igrali, a nisu neki defanzivci. Nemojte šuplje molim vas.

Jamie Carragher :I’ve been watching the action in the window unfold and I am yet to see a signing that has made me think ‘wow’; for all the money that our clubs now have, we cannot say they have bought someone from the elite. The spree has clearly irritated Jose Mourinho but he should relax: not one of the players who his rivals have bought would get in Chelsea’s starting line-up. It doesn’t matter whether you are talking about Bastian Schweinsteiger, Raheem Sterling, Petr Cech or Christian Benteke; none of them are at a level where they would waltz into Stamford Bridge and take the place of those who helped Chelsea become champions last season. 

kurac moj,pazi leba ti,pa Sterling je svemirski brod za sve naše igrače na toj desnoj strani,u suporotnom ne bi mi bili spremni da damo za njega  i do 40m funti ,glupost

Benteke je isto bio meta al se odustalo zato što nismo bili spremni da damo tolko para za njega

još kolko ove nema veze sa životom,pa šta ako neka pojačanja ne bi mogla da upadnu u našu prvu postavu,jer to opravdanje da nikog ne dovedeš

kad ti jedan Mikel greje klupu a nemaš kurca od njega cele sezone 

na kraju krajeva,ako ovaj rok propadne,to nije poraz tolko Murinja kolko kluba u globalu i nekih novih smernica u poslovanju ,on je kao trener još pre 6 meseci predao istu sa igračima koje želi da proda i kupi,to što ništa nismo napravili,jbg,nije samo on kriv

još su mi najjači ovi što brane Murinja a lik sam reko za tu listu 

nije stvar u tome,nego što je Murinjo sam reko da njie zadovoljan timom a vi ga i dalje podržavate iako je on sam verovatno razočaran radom uprave 

samo ne znam šta se ovde podržava,jedino ove njegove "mind games" koje sad pušta čisto da pokrije klub i neuspeh na planu transfera 

to je totalno drugo pitanje,ja ne pričam o tome,nego mi je smešno da ljudi podržavaju Murinja a on sam izjavio šta misli o sastavu kad je pomenuo tu listu koju je predao upravi 

al izgleda da Murinjovi drveni advokati jednostavno ne mogu da vide dalje od svog nosa čak i onda kad njihovo božanstvo priča nešto totalno suprotno 

pa šta on tu može da uradi,ako klub ne želi da plati tolko i toliko za Pogbu,Sterlinga,Grizmana,BigBena(lupam) ,Varan očito nije ni na prodaju,jbga šta je tu je

meni se sve više čini da su ovi iz uprave malo popustli kad su u pitanju ciljevi,digli su klub na neki zavidan nivo i sad dal valjda smatraju da više nema potrebe za tom agresivnom politikom jer je i telegraf napisao da je Roman njemu reko da se od njega traži da se "bori za titulu" a ne da "osvoji titulu" 

A dobra je fora ovo sa spiskom... 

Evo vama lista pojacanja, pa vi vidite sta cete. Ja perem ruke. Pa ako sezona ne ispadne kako treba, vasa greska, ja sam predao spisak.

A ne bi to lose bilo.kad bi se on htio vratit. Baba lijevo a Cole nek sjedi cisto ako nekad bude trebao uskocit. :D

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.