Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Nista ajde da nista ne pisemo, samo ako ima neka pohvala da se napise, to moze.

Cim nesto lose se pise odmah neke zamene teza. Cemu to?

Kod jednih "nemoj da se radujete ako osvojimo titulu", kod drugih "igrajte FM" , trecih ne znam ni ja sta.

Pa nije ovo Juzna Koreja majku mu.

Nista ajde da nista ne pisemo, samo ako ima neka pohvala da se napise, to moze.

Cim nesto lose se pise odmah neke zamene teza. Cemu to?

Kod jednih "nemoj da se radujete ako osvojimo titulu", kod drugih "igrajte FM" , trecih ne znam ni ja sta.

Pa nije ovo Juzna Koreja majku mu.

*  S. Koreja :P

instalirajte FM pa vi završite sve transfere do jula ne znam šta više da kažem jer ovo svakodnevno kukanje za službenim objavama smara 

Pa hajde da pričamo bajke u ovoj temi i onda valjda nikog neće smarati, svaka kritika za ovaj prelazni rok je opravdana..

Pušimo od prvog dana prelaznog roka i tako će biti do kraja, Mourinho priča o tome kako rivali kupuju titulu, a nema u ekipi krilnog igrača koji može dati gol osim Hazarda, nema krštene alternative za Matića i Fabregasa, nema širinu u sastavu ni za PL i domaća kup takmičenja o LP da ne govorim. Cuadrado i Mikel su već trebali biti prodani i dovedene zamjene za njih..

Ako je kritika=smaranje, onda ću ja nastaviti da smaram.

Celsi je, posle Reala klub koji je najvise potrosio u poslednjih 15 godina.

screenshotfrom2015-07-2012_38_2446039002

Murinjo stvarno mora da pazi sta prica. Covek bruka sebe, i sto je vaznije klub.

ma neka priča,narod brzo sve zabrovalja ,evo mi zadnje dve sezone u plusu maltene,sutra jednog klinca engleza da proguramo u prvi tim ima da nas slave tako da podrška od mene

btw normalno da se trošili,nismo mi bili TOP klub kad je Roman preuzeo Čelzi i to mi je sasvim opravdano,10 godina posle imamo prihode veće od Arsenala tako da MOLIM LEPO 

sad kad udjemo u neke stabilne vode,normalno da će neke stvari funkcionisati drugačije,trošiće se naravno i dalje to niko ne dovodi u pitanje

Celsi je, posle Reala klub koji je najvise potrosio u poslednjih 15 godina.

Murinjo stvarno mora da pazi sta prica. Covek bruka sebe, i sto je vaznije klub.

Fazon je da se menjaju uloge, sad mi kao štedimo, a Junajted potrošio, koliko, 200-300 miliona funti i još im treba pojačanja, Siti jebe tzv. FFP, Arsenal je uštedeo dovoljno... Samo Čelsi ne troši, jedini šampion koji je ostvario profit, DUVAJ GA ARSENE.

pa vidiš valjda da ih trola ,nabija na njih pritisak i skida sa nas,svako ko je normalan,neće pasti na to,osim topnica koji su su odma izašli iz svojih rupica  :D  =;

on bi to pričao ,trošili mi ili ne

i u potrpunosti podržavam bilo kakvo podjebavanje "ispod pojasa" ,normalno da to ne bude degutantno kao ono na gala večeri

Mourinho kakve god izjave daje on tačno zna zašto to radi..

Ovo što sada priča o tome kako rivali kupuju titule je samo pripremanje terena za eventualni alibi ako završimo sezonu neuspješno, onda će Mourinho u maju sljedeće godine izjaviti nešto tipa "rekao sam vam prije početka sezone da naši rivali kupuju titule, tako da mi nismo imali prevelike šanse" + što pokušava da dodatno stavi pod pritisak rivale jer smo mi pod pritiskom samom činjenicom da branimo titulu, bar ja to tako shvatam.

To je njegov teren i neka radi kako misli da je najbolje.

Nema on nikakvog izgovora da ne osvoji titulu. Sve osim toga cu smatrati neuspjehom bez obzira na protivnike.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Mourinho kakve god izjave daje on tačno zna zašto to radi..

To je njegov teren i neka radi kako misli da je najbolje.

Upravo tako. Apsolutno tacno.

PS

Nije to nikakvo kukanje, nego gradi sebi poziciju. Mislim da nije kreiranje alibija za eventualni neuspeh (o kome vise razmisljamo nego o uspehu jer nam je u genima), nego klasican mind-game. Pravi se slika u medijima da oni vise trose i da imaju jaci tim nego prosle godine. Kada kod njih eventualno izostane uspeh (ma dovoljan je i mali niz losih rezultata) moci ce da se kaze da su imali jaci tim nego prosle godine i da opet nisu uspeli, a Murinjo je uspeo sa istim timom i bez trosenja.

https://www.youtube.com/watch?t=15&v=t3KQG24dktM

ovo,ovo

smijesno pricat kako je ovo dobra kupovina...

I uz manje mesarskih startova.. neko ovde dobro rece, svaka povreda je bila zbog divljackog starta, nije se od glupih startova povredjivao ili sam od sebe.. igracina je u pm. Takav jedan desno i sezona bi mogla da krene.

Sro se tice cene, brzo bi se on isplatio prodajom dresova.. samo pusti snovi.

I uz manje mesarskih startova.. neko ovde dobro rece, svaka povreda je bila zbog divljackog starta, nije se od glupih startova povredjivao ili sam od sebe.. igracina je u pm. Takav jedan desno i sezona bi mogla da krene.

Sro se tice cene, brzo bi se on isplatio prodajom dresova.. samo pusti snovi.

moje riječi :D

ma kakav Reus ba, povređuje se stalno taj , PEDRO IGRAČINA, WC, NAJBOLJI NA SVOJOJ POZICIJI ZNA SA OBJE NOGE, NAJPODCJENJENI IGRAČ U ISTORIJI FUDBALA

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.