25. juli 2015.11 god. comment_226352 instalirajte FM pa vi završite sve transfere do jula ne znam šta više da kažem jer ovo svakodnevno kukanje za službenim objavama smara Prijavi
25. juli 2015.11 god. comment_226353 Igraci koji mogu da promene tok utakmice nece da budu na klupi... Prijavi
25. juli 2015.11 god. comment_226357 Nista ajde da nista ne pisemo, samo ako ima neka pohvala da se napise, to moze. Cim nesto lose se pise odmah neke zamene teza. Cemu to? Kod jednih "nemoj da se radujete ako osvojimo titulu", kod drugih "igrajte FM" , trecih ne znam ni ja sta. Pa nije ovo Juzna Koreja majku mu. Prijavi
25. juli 2015.11 god. comment_226358 Nista ajde da nista ne pisemo, samo ako ima neka pohvala da se napise, to moze. Cim nesto lose se pise odmah neke zamene teza. Cemu to? Kod jednih "nemoj da se radujete ako osvojimo titulu", kod drugih "igrajte FM" , trecih ne znam ni ja sta. Pa nije ovo Juzna Koreja majku mu. * S. Koreja :P Prijavi
25. juli 2015.11 god. comment_226359 očito da neki ljudi nemaju živce da prate prelazni rok :D Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226446 instalirajte FM pa vi završite sve transfere do jula ne znam šta više da kažem jer ovo svakodnevno kukanje za službenim objavama smara Pa hajde da pričamo bajke u ovoj temi i onda valjda nikog neće smarati, svaka kritika za ovaj prelazni rok je opravdana.. Pušimo od prvog dana prelaznog roka i tako će biti do kraja, Mourinho priča o tome kako rivali kupuju titulu, a nema u ekipi krilnog igrača koji može dati gol osim Hazarda, nema krštene alternative za Matića i Fabregasa, nema širinu u sastavu ni za PL i domaća kup takmičenja o LP da ne govorim. Cuadrado i Mikel su već trebali biti prodani i dovedene zamjene za njih.. Ako je kritika=smaranje, onda ću ja nastaviti da smaram. Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226461 Celsi je, posle Reala klub koji je najvise potrosio u poslednjih 15 godina. Murinjo stvarno mora da pazi sta prica. Covek bruka sebe, i sto je vaznije klub. Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226471 ma neka priča,narod brzo sve zabrovalja ,evo mi zadnje dve sezone u plusu maltene,sutra jednog klinca engleza da proguramo u prvi tim ima da nas slave tako da podrška od mene btw normalno da se trošili,nismo mi bili TOP klub kad je Roman preuzeo Čelzi i to mi je sasvim opravdano,10 godina posle imamo prihode veće od Arsenala tako da MOLIM LEPO sad kad udjemo u neke stabilne vode,normalno da će neke stvari funkcionisati drugačije,trošiće se naravno i dalje to niko ne dovodi u pitanje Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226474 Celsi je, posle Reala klub koji je najvise potrosio u poslednjih 15 godina. Murinjo stvarno mora da pazi sta prica. Covek bruka sebe, i sto je vaznije klub. Fazon je da se menjaju uloge, sad mi kao štedimo, a Junajted potrošio, koliko, 200-300 miliona funti i još im treba pojačanja, Siti jebe tzv. FFP, Arsenal je uštedeo dovoljno... Samo Čelsi ne troši, jedini šampion koji je ostvario profit, DUVAJ GA ARSENE. Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226487 Meni ovo sve vise lici na zalopojku, da budem iskren. Kako to svi ostali dobijaju pojacanja po zelji, a Celsi nista. Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226492 pa vidiš valjda da ih trola ,nabija na njih pritisak i skida sa nas,svako ko je normalan,neće pasti na to,osim topnica koji su su odma izašli iz svojih rupica :D =; on bi to pričao ,trošili mi ili ne i u potrpunosti podržavam bilo kakvo podjebavanje "ispod pojasa" ,normalno da to ne bude degutantno kao ono na gala večeri Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226493 Mourinho kakve god izjave daje on tačno zna zašto to radi.. Ovo što sada priča o tome kako rivali kupuju titule je samo pripremanje terena za eventualni alibi ako završimo sezonu neuspješno, onda će Mourinho u maju sljedeće godine izjaviti nešto tipa "rekao sam vam prije početka sezone da naši rivali kupuju titule, tako da mi nismo imali prevelike šanse" + što pokušava da dodatno stavi pod pritisak rivale jer smo mi pod pritiskom samom činjenicom da branimo titulu, bar ja to tako shvatam. To je njegov teren i neka radi kako misli da je najbolje. Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226498 Nema on nikakvog izgovora da ne osvoji titulu. Sve osim toga cu smatrati neuspjehom bez obzira na protivnike.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
26. juli 2015.11 god. Autor comment_226517 Vidi koliko je Real doveo igraca a koliko mi hahahahah Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226533 Mourinho kakve god izjave daje on tačno zna zašto to radi.. To je njegov teren i neka radi kako misli da je najbolje. Upravo tako. Apsolutno tacno. PS Nije to nikakvo kukanje, nego gradi sebi poziciju. Mislim da nije kreiranje alibija za eventualni neuspeh (o kome vise razmisljamo nego o uspehu jer nam je u genima), nego klasican mind-game. Pravi se slika u medijima da oni vise trose i da imaju jaci tim nego prosle godine. Kada kod njih eventualno izostane uspeh (ma dovoljan je i mali niz losih rezultata) moci ce da se kaze da su imali jaci tim nego prosle godine i da opet nisu uspeli, a Murinjo je uspeo sa istim timom i bez trosenja. Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226534 https://www.youtube.com/watch?t=15&v=t3KQG24dktM ovo,ovo Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226538 https://www.youtube.com/watch?t=15&v=t3KQG24dktM ovo,ovo smijesno pricat kako je ovo dobra kupovina... Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226647 I uz manje mesarskih startova.. neko ovde dobro rece, svaka povreda je bila zbog divljackog starta, nije se od glupih startova povredjivao ili sam od sebe.. igracina je u pm. Takav jedan desno i sezona bi mogla da krene. Sro se tice cene, brzo bi se on isplatio prodajom dresova.. samo pusti snovi. Prijavi
27. juli 2015.11 god. comment_226652 Slažem se da je igračina, ali mislim da je on puno korisniji na poziciji lijevog krila jer koliko sam pratio BVB to mu je prirodna pozicija Prijavi
27. juli 2015.11 god. comment_226657 Mogao bi igrati i AM,ti je neki dan igrao protiv Juventusa. Prijavi
27. juli 2015.11 god. comment_226670 I uz manje mesarskih startova.. neko ovde dobro rece, svaka povreda je bila zbog divljackog starta, nije se od glupih startova povredjivao ili sam od sebe.. igracina je u pm. Takav jedan desno i sezona bi mogla da krene. Sro se tice cene, brzo bi se on isplatio prodajom dresova.. samo pusti snovi. moje riječi :D ma kakav Reus ba, povređuje se stalno taj , PEDRO IGRAČINA, WC, NAJBOLJI NA SVOJOJ POZICIJI ZNA SA OBJE NOGE, NAJPODCJENJENI IGRAČ U ISTORIJI FUDBALA Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.