23. novembar 2011.14 god. comment_7922 ako ovako nastavimo do januara bicemo u ligi europe i imati 20 bodova zaostatka za citiyem tada ko kod da dodje nema nam pomoci Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7934 Nekad treba povuci hrabre poteze, ako je Barca pustila Ronaldhina i Decoa koji su bili svjetski igraci i to u najboljim godinama, sto se to mi ne bi odrekli svojih. Pogotovo ako se moze uzeti neki novac, evo primjer, Meireles je doveden kao zamjena za Essiena, placen 12 miliona eura, Oriol za 5 miliona. Povratkom Essiena imali bi cetvericu igraca koji igraju jednu poziciju, Mikel cetvrti! Prodajom Mikela i Essiena mogli bi uzeti najmanje 40 miliona eura, s tim novcem kupiti jednog dobrog veznog igraca. Isti slucaj sa napadacima, kojih trenutno imamo 6, to nema niti jedan klub u svijetu! imamo 6 napadaca a niko ne zabija :P Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7943 Ja vec 3 godine ne mogu da shvatim glavne ljude u klubu... Ne mogu da shvatim to da oni vec 3 ili 4 godine malo rade na razvijanju tima za buducnost, i da li oni uopste razmisljaju o ambicijama kluba.. Ako razmisljaju onda klub mora da ostane na novou kakav smo nekada imali ili da napreduje... Chelsea zadnjih godina nazaduje sa uvijek istim igracima, cineci vrlo malo za napredak... Zbog sve ga toga, ovo nam se desava.. Zbog toga mi cemo se morati po prvi puta od dolaska abramovicha morati boriti da odemo u nokaut fazu Lige prava a cak je vrlo moguce da i ispadnemo... Sudeci po ovoj igri kakvu igraci pruzaju to se vrlo lahko moze dogoditi.. Pobogu ako kljucni igraci i kicma kluba ne igra kako treba, pa nece svijet propasti ako ih neko bolji zamijeni ali ako eventualno napuste klub.. U zadnjih 5 utakmica u svim natjecanjima mi imamo samo jednu pobjedu i to rezultatom od 1:0, jedan remi i cak 3 izgubljene od uglavnom jacih timova ali i Valencia je za mene jak tim u rangu sa Liverpoolom sigurno... Tako da ja od januara ocekujem nove igrace, jer mnogi su vec odavno procitani i skoro pa nepotrebni... Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7950 Abramovucu jebemu mater dovodi Boga Oca samo nas vadi iz ovih govana, nama sad ni 3 Messia ne mogu pomoc -.- Čemu se nadaš srce moje? Ništa neće bit od januara. Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7991 Nitko Soldada iz Valencije ne spominje. Jednostavno majstor. Šta je večeras radio čudo jedno. A u najboljim godinama, tek mu 26. ČOVJEK KOJEG ŽELIM VIDJETI U PLAVOM DRESU (ŠTO SE NAPADA TIČE) Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_8008 Howedes,Hummels,Gotze,Hazard,Modric,Hamsik,Neymar,Jovetic,De Bryne,Dzagoev,Hulk ,Cavani nekoga sam zaboravio ali od nabrojanih u januaru makar 2 pa kud puklo da puklo Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8013 http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/uefa-in-finansijski-fair-play-na-rubu-propasti/111123194/komentari#komentari :DD Evo ga, kupi sad SVE abramovicu :P Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8020 e ovako ovo je neka moja zelja da nakon januara AVB ima na raspolaganju ovaj sastav Cech-Bane,DL,JT,A.Cole-Essien,Mata(da proba sa njim u vezi) i pley-a da dovedemo-Danny,Hulk(Hazard,Neymar),Torres I da vas pitam nesto da li Neymar moze igrati krilo ja koliko sam vidio moze ? Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8023 I da vas pitam nesto da li Neymar moze igrati krilo ja koliko sam vidio moze ? ako mislis u formaciji 433 kao lijevi napadac..ista pozicija kao u Cristine Ronaldine a mene Neymar podsjeca na njega igracki.. brz, ima jak sut, a bolji je dribler od njega... Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8027 http://uk.eurosport.yahoo.com/24112011/58/la-liga-paper-round-kaka-chelsea.html Na meti Chelseja opet Brazilac, Ricardo Kaka. Ne znam koliko je ovo pametno jer Kaka ima 29 godina i mislim da je apsurd potrošiti 30 miliona funti na ovakvog igrača pogotovo ako se sjetimo u kakvoj je formi prošlih sezona bio. Ove godine je podigao svoju formu, bolje igra, ali opet ne može da upane u prvi tim od Ozila. Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8029 auu kaka je strasan igrac ali nije to bas pametno uzimati nekog od 29 god po meni trebamo dovesti jednog bocnog igraca i jednog zadnjeg veznog jer to nam bas fali i ofazivnog veznog ali msm da ce chelsea pokusati dovesti jednog napadaca msm da ce to najvjerovatnije biti pato. modric bi bio jako dobro pojacanje Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8038 Ja opet nisam za Kaku. Kao prvo platili bi isto para koliko bismo i za nekog nadolazeceg talenta, kao drugo Kaka ima 29. godina i to nije podmladjivanje ekipe, a kao trece covjek je u Spaniji stalno povrijedjen a ne sumnjam da bi na Ostrvu bilo drugacije, tako da ja nikako nisam za Kaku. Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8041 Ja opet nisam za Kaku. Kao prvo platili bi isto para koliko bismo i za nekog nadolazeceg talenta, kao drugo Kaka ima 29. godina i to nije podmladjivanje ekipe, a kao trece covjek je u Spaniji stalno povrijedjen a ne sumnjam da bi na Ostrvu bilo drugacije, tako da ja nikako nisam za Kaku. Djelimo isto misljenje Prijavi
24. novembar 2011.14 god. Autor comment_8042 Kaka = bacanje para ! Bolje se okrenuti na mladje igrace Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8044 Evo kazu iz Dortmunda kako ce Gotze ostati do kraja godine, ali ja to nista ne vjerujem. Treba sloziti fino 25 - 30M funti pa cete vidjeti kako ce se prica prmijeniti, siguran sam. Tako uvijek baljezgaju za te mlade igrace a cim dodje ponuda odmah ga prodaju, mislim da trebamo pokusati odmah prvog dana prelaznog roka. :D Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8048 Evo kazu iz Dortmunda kako ce Gotze ostati do kraja godine, ali ja to nista ne vjerujem. Treba sloziti fino 25 - 30M funti pa cete vidjeti kako ce se prica prmijeniti, siguran sam. Tako uvijek baljezgaju za te mlade igrace a cim dodje ponuda odmah ga prodaju, mislim da trebamo pokusati odmah prvog dana prelaznog roka. Ma ja bi vise volio vidjeti Hazarda u plavom dresu nego Gotzea, mozda griješim ali mislim da je kompletniji, brži i bolji dribler od Gotzea ali i Gotzea itekako volim ;) Prijavi
24. novembar 2011.14 god. Autor comment_8049 Ipak nama vise treba igrac kao Gotze ... ali najbolje bi bilo kada bi dosla obadvojica ! Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8050 Ipak nama vise treba igrac kao Gotze ... ali najbolje bi bilo kada bi dosla obadvojica ! 'Ladno nam fale i jedan i drugi i ko god da dodje od ove dvojice bice vrh vrhova, ali pitanje da li ce doci... Ali mora se januarski prelazni rok odraditi pristojno. Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8078 ako ne moze Gotze i Hazard moze Hamsik i Hazard sto se napada tice volio bih Neymara ili Hulka da igraju na krilu :D Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8134 evo jedna jako zanimljiva novost http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/velika-borba-za-15-godisnjaka-iz-lareda-sd/68899 Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8136 Ne treba nam novi 15godisnjak, sta je s Kakutom, Piazonom, Joshom..... Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8137 Moze li mi neko pojasniti zasto Piazon ne moze nastupati za prvi tim? Gledao sam njegov intervju i on je sam rekao da zbog zakona ne moze igrati ove sezone za prvi tim ili ce bar do januara igrati u rezervama, ali nisam skontao zasto je to tako, pa eto ako neko zna neka mi pojasni. Hvala. ;) Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8139 Moze li mi neko pojasniti zasto Piazon ne moze nastupati za prvi tim? Gledao sam njegov intervju i on je sam rekao da zbog zakona ne moze igrati ove sezone za prvi tim ili ce bar do januara igrati u rezervama, ali nisam skontao zasto je to tako, pa eto ako neko zna neka mi pojasni. Hvala. Mora napunit 18g. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.