Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Nekad treba povuci hrabre poteze, ako je Barca pustila Ronaldhina i Decoa koji su bili svjetski igraci i to u najboljim godinama, sto se to mi ne bi odrekli svojih.

Pogotovo ako se moze uzeti neki novac, evo primjer, Meireles je doveden kao zamjena za Essiena, placen 12 miliona eura, Oriol za 5 miliona. Povratkom Essiena imali bi cetvericu igraca koji igraju jednu poziciju, Mikel cetvrti!

Prodajom Mikela i Essiena mogli bi uzeti najmanje 40 miliona eura, s tim novcem kupiti jednog dobrog veznog igraca.

Isti slucaj sa napadacima, kojih trenutno imamo 6, to nema niti jedan klub u svijetu!

imamo 6 napadaca a niko ne zabija :P

Ja vec 3 godine ne mogu da shvatim glavne ljude u klubu... Ne mogu da shvatim to da oni vec 3 ili 4 godine malo rade na razvijanju tima za buducnost, i da li oni uopste razmisljaju o ambicijama kluba.. Ako razmisljaju onda klub mora da ostane na novou kakav smo nekada imali ili da napreduje... Chelsea zadnjih godina nazaduje sa uvijek istim igracima, cineci vrlo malo za napredak... Zbog sve ga toga, ovo nam se desava.. Zbog toga mi cemo se morati po prvi puta od dolaska abramovicha morati boriti da odemo u nokaut fazu Lige prava a cak je vrlo moguce da i ispadnemo... Sudeci po ovoj igri kakvu igraci pruzaju to se vrlo lahko moze dogoditi.. Pobogu ako kljucni igraci i kicma kluba ne igra kako treba, pa nece svijet propasti ako ih neko bolji zamijeni ali ako eventualno napuste klub.. U zadnjih 5 utakmica u svim natjecanjima mi imamo samo jednu pobjedu i to rezultatom od 1:0, jedan remi i cak 3 izgubljene od uglavnom jacih timova ali i Valencia je za mene jak tim u rangu sa Liverpoolom sigurno...

Tako da ja od januara ocekujem nove igrace, jer mnogi su vec odavno procitani i skoro pa nepotrebni...

Nitko Soldada iz Valencije ne spominje. Jednostavno majstor. Šta je večeras radio čudo jedno. A u najboljim godinama, tek mu 26.

Roberto-Soldado-Valencia.jpg

ČOVJEK KOJEG ŽELIM VIDJETI U PLAVOM DRESU (ŠTO SE NAPADA TIČE)

I da vas pitam nesto da li Neymar moze igrati krilo ja koliko sam vidio moze ?

ako mislis u formaciji 433 kao lijevi napadac..ista pozicija kao u Cristine Ronaldine a mene Neymar podsjeca na njega igracki.. brz, ima jak sut, a bolji je dribler od njega...

http://uk.eurosport.yahoo.com/24112011/58/la-liga-paper-round-kaka-chelsea.html

Na meti Chelseja opet Brazilac, Ricardo Kaka. Ne znam koliko je ovo pametno jer Kaka ima 29 godina i mislim da je apsurd potrošiti 30 miliona funti na ovakvog igrača pogotovo ako se sjetimo u kakvoj je formi prošlih sezona bio. Ove godine je podigao svoju formu, bolje igra, ali opet ne može da upane u prvi tim od Ozila.

auu kaka je strasan igrac ali nije to bas pametno uzimati nekog od 29 god

po meni trebamo dovesti jednog bocnog igraca i jednog zadnjeg veznog jer to nam bas fali i ofazivnog veznog

ali msm da ce chelsea pokusati dovesti jednog napadaca msm da ce to najvjerovatnije biti pato.

modric bi bio jako dobro pojacanje

Ja opet nisam za Kaku. Kao prvo platili bi isto para koliko bismo i za nekog nadolazeceg talenta, kao drugo Kaka ima 29. godina i to nije podmladjivanje ekipe, a kao trece covjek je u Spaniji stalno povrijedjen a ne sumnjam da bi na Ostrvu bilo drugacije, tako da ja nikako nisam za Kaku.

Ja opet nisam za Kaku. Kao prvo platili bi isto para koliko bismo i za nekog nadolazeceg talenta, kao drugo Kaka ima 29. godina i to nije podmladjivanje ekipe, a kao trece covjek je u Spaniji stalno povrijedjen a ne sumnjam da bi na Ostrvu bilo drugacije, tako da ja nikako nisam za Kaku.

Djelimo isto misljenje

Evo kazu iz Dortmunda kako ce Gotze ostati do kraja godine, ali ja to nista ne vjerujem. Treba sloziti fino 25 - 30M funti pa cete vidjeti kako ce se prica prmijeniti, siguran sam. Tako uvijek baljezgaju za te mlade igrace a cim dodje ponuda odmah ga prodaju, mislim da trebamo pokusati odmah prvog dana prelaznog roka. :D

Evo kazu iz Dortmunda kako ce Gotze ostati do kraja godine, ali ja to nista ne vjerujem. Treba sloziti fino 25 - 30M funti pa cete vidjeti kako ce se prica prmijeniti, siguran sam. Tako uvijek baljezgaju za te mlade igrace a cim dodje ponuda odmah ga prodaju, mislim da trebamo pokusati odmah prvog dana prelaznog roka. :D

Ma ja bi vise volio vidjeti Hazarda u plavom dresu nego Gotzea, mozda griješim ali mislim da je kompletniji, brži i bolji dribler od Gotzea ali i Gotzea itekako volim ;)

Ipak nama vise treba igrac kao Gotze ... ali najbolje bi bilo kada bi dosla obadvojica !

'Ladno nam fale i jedan i drugi i ko god da dodje od ove dvojice bice vrh vrhova, ali pitanje da li ce doci...

Ali mora se januarski prelazni rok odraditi pristojno.

Moze li mi neko pojasniti zasto Piazon ne moze nastupati za prvi tim? Gledao sam njegov intervju i on je sam rekao da zbog zakona ne moze igrati ove sezone za prvi tim ili ce bar do januara igrati u rezervama, ali nisam skontao zasto je to tako, pa eto ako neko zna neka mi pojasni. Hvala. ;)

Moze li mi neko pojasniti zasto Piazon ne moze nastupati za prvi tim? Gledao sam njegov intervju i on je sam rekao da zbog zakona ne moze igrati ove sezone za prvi tim ili ce bar do januara igrati u rezervama, ali nisam skontao zasto je to tako, pa eto ako neko zna neka mi pojasni. Hvala. ;)

Mora napunit 18g.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.