Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Gledo sam ja tekmu i mada ovo nije prikladna tema, moram reći da je Lille rastavio Ruse na proste faktore. Pored golova imali su još 3-4 odlične šanse i da su bili malo koncetriraniji i precizniji uvalili bi peticu.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ne znam šta ste vidjeli u tom Dzagoevu, a ni u CSKA. Haj i to da im je falio glavni napdač danas, ali oni ne znaju složit tri pasa i doći u 16-erac. Lille s druge strane, sa Hazardom i Coleom puno konkretnija i opasnija ekipa što se i rezultatski potvrdilo. ;)

Mali Eden je blago. Andre, go for him !

I ja nekako ne vjerujem tim Rusima.

Bolje je na siguricu...Hazard, De Bruyne, Gotze, Gaitan..

Hazard- nema potrebe pričat o njemu..

De Bruyne- vrlo dobar, može na krilo ali i u sredu, ma znamo ga svi..

Gotze-isto tako.

Gaitan, brz, prodoran, sa fenomenalnom tehmikom. Eno i večeras je svašata radio manchinoj odbrani. Nebi bilo loše kad bi se naši posvetili njeogovom dovođenju, bio bi puno jeftiniji od hazarda ili gecea, ali bi dobili extra kvalitetno krilo..

Ima naravno još kandidata, ali meni evo ovi trenutno na um pali, igrači koji su ekstra talentovani i koji su glavni u svojim klubovima..

Najveca greska AVB jeste ta sto se nije rjesio igraca koji ne predstavljaju buducnost kluba, a tu prvenstveno mislim na Anelku, Kaloua, Maloudu. Takodje nakon prvih 12 kola moze poceti traziti zamjenu za Mikela i Drogbu. Evidentno je da su ti igraci dali svoj maksimum.

Igrace koje bih volio vidjeti u januaru su Cheik Tiote, Gary Cahill i Kevin de Bryne.

Najveca greska AVB jeste ta sto se nije rjesio igraca koji ne predstavljaju buducnost kluba, a tu prvenstveno mislim na Anelku, Kaloua, Maloudu. Takodje nakon prvih 12 kola moze poceti traziti zamjenu za Mikela i Drogbu. Evidentno je da su ti igraci dali svoj maksimum. Igrace koje bih volio vidjeti u januaru su Cheik Tiote, Gary Cahill i Kevin de Bryne.

Kako za igrača od 24 godine možeš reći da je već dao svoj maksimum?

Ako Abramovic u januaru ne odriješi kesu i ne dadne dobru svotu novca oko nekih 70-80 miliona, ne kupi kvalittetnih igrača ponajprije bazirati se na 1. Hazard/Goetze (jedan od njih dvojice), De Bruyne/Dzagoev, Šurčle... Ako ne kupi igrača, onda znamo da smo u gadnoj stisci i da nećemo tako lako doći do 4 ili 3 mjesta za prolaz u LP, a kamoli boriti se za osvajanje Lige.

Ajde Abraka-dabra poguraj nas malo :)

Kako za igraca mogu reci da je dao svoj maksimum, pa ako pogledas statistiku Mikela sve ce ti biti jasno. Momak igra preko 5 godina u Chelseju, nije uspio dati jedan jedini pogodak. S druge strane na poziciji zadnjeg veznog imamo jos Essiena, Meirelesa i Oriola. Prodati Mikela, mogli bi uzeti dobru lovu za njega i dovesti kreativnog veznog igraca.

Cinjenica je da je glavni problem vezni red i igraci koji ne znaju da li ce ostati u klubu ili ne, ako su mogli otjerati Joe Cola, mogu i Kalua i Maloudu i Anelku i Drogbu koji je u najlosijoj formi.

Lukaku koji ima 18 godina, a koji je placen 20 miliona eura sjedi na tribinama, dok nam igraju igraci koji su na izlaznim vratima, to nije politika koja obecava dobru buducnost.

Sto se tice napadaca mislim da ne treba nikog dovoditi, Lukaku, Torres i Sturidge su klasicni napadaci. Trebaju nam krila tipa Gotze, Hazard....zatim jedan kreativni vezni poput Modrica i treba da mjenjaju taktiku, jer Chelsea nema igrace koji mogu igrati u formaciji 4-3-3.

Kako za igraca mogu reci da je dao svoj maksimum, pa ako pogledas statistiku Mikela sve ce ti biti jasno. Momak igra preko 5 godina u Chelseju, nije uspio dati jedan jedini pogodak. S druge strane na poziciji zadnjeg veznog imamo jos Essiena, Meirelesa i Oriola. Prodati Mikela, mogli bi uzeti dobru lovu za njega i dovesti kreativnog veznog igraca.

Cinjenica je da je glavni problem vezni red i igraci koji ne znaju da li ce ostati u klubu ili ne, ako su mogli otjerati Joe Cola, mogu i Kalua i Maloudu i Anelku i Drogbu koji je u najlosijoj formi.

Lukaku koji ima 18 godina, a koji je placen 20 miliona eura sjedi na tribinama, dok nam igraju igraci koji su na izlaznim vratima, to nije politika koja obecava dobru buducnost.

Sto se tice napadaca mislim da ne treba nikog dovoditi, Lukaku, Torres i Sturidge su klasicni napadaci. Trebaju nam krila tipa Gotze, Hazard....zatim jedan kreativni vezni poput Modrica i treba da mjenjaju taktiku, jer Chelsea nema igrace koji mogu igrati u formaciji 4-3-3.

Što s tice prvog ja se uopste ne slažem, jer prodati Mikela koji igra u Chelseu 5 godina, on je jako jako dobar igrac kojeg ni u kom slucaju ne treba prodati, tu i tamo se zna desiti jedna do dvoje greskice koje se daju tolerirati, po meni momak obavlja vrhunski posao zadnjeg veznog, jak je ko stijena i dobro dijeli lopte, ali sve se vise i vise bojim da ce njegovo mjesto u nardenoj sezoni zauzeti Oriol, akako god imamo dva vrhunska zadnja vezna.

A što se tice drogog u potpunosti se slažem, ja ne bi davao na posudbu Lukakua, a Josh je vec druga prica, jaka je konkurencija u veznom redu tako da ce tesko izboriti mjesto u prvih 11, njega treba u Swensea pa nek tamo hara.

Što s tice prvog ja se uopste ne slažem, jer prodati Mikela koji igra u Chelseu 5 godina, on je jako jako dobar igrac kojeg ni u kom slucaju ne treba prodati, tu i tamo se zna desiti jedna do dvoje greskice koje se daju tolerirati, po meni momak obavlja vrhunski posao zadnjeg veznog, jak je ko stijena i dobro dijeli lopte, ali sve se vise i vise bojim da ce njegovo mjesto u nardenoj sezoni zauzeti Oriol, akako god imamo dva vrhunska zadnja vezna.

A što se tice drogog u potpunosti se slažem, ja ne bi davao na posudbu Lukakua, a Josh je vec druga prica, jaka je konkurencija u veznom redu tako da ce tesko izboriti mjesto u prvih 11, njega treba u Swensea pa nek tamo hara.

Mikel ni u jednom segmentu igre nije bolji od Meirelesa koji sjedi na klupi, ne znam ni ja sto...

Mikel je jedino jaci u duelu od njega a brzina, kreativnost, tehnika i pas su na strani Meirelesa i smatram da bi on trebao igrati prvu, jer brze lopta cirkulise kada je on tu. Sto se mene tice, mogao bi se prodati Mikel, jer je taj igrac limitiran, tesko da ce on vise napredovati ako vec dosad nije pokazao neke zavidne partije, a takvih je malo ili ih i nema. Sto se tice McEachrana bolje je da ode u Swansea ili negdje na pozajmicu ili da dobija bar 15-20 minuta u nekim utakmicama PL nego da ostane u Chelsea-ju a da ne igra, e to bi bilo pogubno za njegov razvoj. Momak ima nevjerovatnu kreativnost i viziju za svoje godine i trenutno je mastovitiji od igraca kao sto su Ramires, Mikel tu na sredini... Njemu treba utakmica da se oslobodi te pocetne treme i da krene naprijed jer on svojim pasovima moze protivnicke odbrane sjeci u to sam uvjeren jer ima sve da postane fantastican organizator igre. Ni Boasu nije lako da ga ubacuje u ovoj krizi jer bi se moglo desiti da opet izgubimo a mali Josh ne mora ni biti kriv za poraz ali ce poceti kruziti price: Vidi ga, ubacuje djecu kada je potrebno vaditi klub iz krize, mi nismo Arsenal bla-bla... Tako da donekle razumijem Boasa ali bi ga trebao ubaciti kada imamo povoljan rezultat a do kraja tekme ostalo 15-20 minuta, pa da Josh uleti, cisto da osjeti utakmicu...

Ono sto je primarno je promijeniti formaciju ili taktiku bar dok ne dodju kvalitetni veznjaci u prelaznom roku.

• Autor

Tako da donekle razumijem Boasa ali bi ga trebao ubaciti kada imamo povoljan rezultat a do kraja tekme ostalo 15-20 minuta, pa da Josh uleti, cisto da osjeti utakmicu...

Ono sto je primarno je promijeniti formaciju ili taktiku bar dok ne dodju kvalitetni veznjaci u prelaznom roku.

Pa ove sezone rijetko kad smo vodili a do kraja ostalo 15-20 minuta ! Tako da nije bilo mjesta za Josh-a , njemu ostaju samo kupovi da se pokaze ...

A trebalo bi i Lukaku-a poslati na posudbu , najbolje bi bilo u neki klub iz Premier lige ali da igra !

Lukakua treba gurnuti u prvih 11, kakva posudba. Placen je 20 miliona i kao takav mora igrati jer ne vidim da Drogba i Torres pokazuju nesto sto Lukaku nije u stanju.

Jednostavno moraju se rjesiti starijih igraca jer nije sve do trenera, ovakvu igru su prikazivali i pod Carlovom palicom.

Ja bih prodao oba beka, Cole je vec u godinama, a za njega mozemo uzeti dobru lovu, ocigledno je u padu forme, Bosingwa takodje.

Essien problem s povredama

Bosingwa pad forme, povrede, godine

Malouda pad forme, godine

Mikel pad forme, imamo boljih igraca na toj poziciji

Alex pad forme

Anelka godine

Drogba godine

Kalou ziva katastrofa

Lukakua treba gurnuti u prvih 11, kakva posudba. Placen je 20 miliona i kao takav mora igrati jer ne vidim da Drogba i Torres pokazuju nesto sto Lukaku nije u stanju. Jednostavno moraju se rjesiti starijih igraca jer nije sve do trenera, ovakvu igru su prikazivali i pod Carlovom palicom. Ja bih prodao oba beka, Cole je vec u godinama, a za njega mozemo uzeti dobru lovu, ocigledno je u padu forme, Bosingwa takodje. Essien problem s povredama Bosingwa pad forme, povrede, godine Malouda pad forme, godine Mikel pad forme, imamo boljih igraca na toj poziciji Alex pad forme Anelka godine Drogba godine Kalou ziva katastrofa

Ti bi prodao svakoga tko je u padu forme, a Torresa ne spominješ?

Gore pomenuti igraci su u klubu 4-5 i vise godina, jednostavno su dali svoje. Jel to bolje prodati Torresa za 20 miliona, a ostaviti Drogbu koji ima 33 godine?

Torres je svjetska klasa od igraca, ogroman novac je dat za njega, prodati ga bilo bi ravno katastrofi.

Ti bi prodao svakoga tko je u padu forme, a Torresa ne spominješ?

Ja mislim da Torresa ne spominje zato što je došao ove godine za 50 mil funti. Ako ništa ne pokaže do ljeta u klubu sigurno neće ostati. I ja se slažem za prodaju igrača. Vrijeme je za veliko čišćenje, čišćenje koje nismo imali od 2006. godine.

Nekad treba povuci hrabre poteze, ako je Barca pustila Ronaldhina i Decoa koji su bili svjetski igraci i to u najboljim godinama, sto se to mi ne bi odrekli svojih.

Pogotovo ako se moze uzeti neki novac, evo primjer, Meireles je doveden kao zamjena za Essiena, placen 12 miliona eura, Oriol za 5 miliona. Povratkom Essiena imali bi cetvericu igraca koji igraju jednu poziciju, Mikel cetvrti!

Prodajom Mikela i Essiena mogli bi uzeti najmanje 40 miliona eura, s tim novcem kupiti jednog dobrog veznog igraca.

Isti slucaj sa napadacima, kojih trenutno imamo 6, to nema niti jedan klub u svijetu!

Nadam se da nije istina, jer momak je prije mjesec dana potpisao novi ugovor, ako su ga mislili dovoditi trebali su to uciniti ljetos, hocu reci umjesto 10tak miliona sad ce morati platiti 30tak.

• Autor

Nadam se da nije istina, jer momak je prije mjesec dana potpisao novi ugovor, ako su ga mislili dovoditi trebali su to uciniti ljetos, hocu reci umjesto 10tak miliona sad ce morati platiti 30tak.

Realno nevrijedi 30 Miliona , nevrijedi cak ni 20 miliona ... nama treba Cavani , Hazard/Gotze/Hamsik , Humells/Howedes ...

http://www.sportsvibe.co.uk/news/football/chelsea-plan-to-swoop-for-14m-sporting-lisbon-pair-12906/

AVB se uključio u borbu sa Manchester Unitedom za 22-godišnjeg talentovanog napdača Sportinga iz LIsabona, Rickyja van Vonswinkela. On je ovog ljeta došao u Sporting iz holandskog Uterchta i teško je očekivati da će ga Sporting pustit u januaru. Također, prema ovih informacijama AVB želi u paru dovesti i veznjaka Eliasa.

http://www.transfermarkt.de/de/ricky-van-wolfswinkel/profil/spieler_41355.html

http://www.youtube.com/watch?v=25_yEZ9AsgM

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.