Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Treba pustiti da AVB dovede igra koje iskljucivo on zeli, a ne Roman, to ponavljam...

A ne mozes ti raditi kada dobijes ono sto ne zelis.

Doveo je sad ova zadnja pojačanja i Bgm nije pogriješio ni sa jednim. Znači zna čovjek, e drugo je to što ne možeš cijelu ekipu promjeniti u jednom prelaznom roku. Postepeno će on stvoriti jak tim, uvjeren sam.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

A kad nam kupovinu predvodi tudum od AVB-a, u najboljem slučaju možemo očekivati nekog od njegovih osrednjih igrača iz Porta..

Jarane kako si ti kontradiktoran!!...Prvo, odgovaras nekome na forumu kako je AVB mogao osvojiti tri trofeja u Portu jer je imao onakve igrace (Hulk,Falcao,Moutinho..) a sad opet navodis osrednje igrace iz Porta...

Pa budi realan i suguran u ono sto pises...

Jesu li ti igraci osrednji ili su kvalitet kako si naveo u postu na drugoj temi....????

A ovaj Lazar Markovic iz Partizana zabija ko lud mogli bi ga dovesti u januaru i ostaviti na posudbi do kraj sezone

zabija i Adilovic u Zelji, pa mozda bi i njega mogao dovesti,.. onako neka momak vidi London ako nista...

Jarane kako si ti kontradiktoran!!...Prvo, odgovaras nekome na forumu kako je AVB mogao osvojiti tri trofeja u Portu jer je imao onakve igrace (Hulk,Falcao,Moutinho..) a sad opet navodis osrednje igrace iz Porta... Pa budi realan i suguran u ono sto pises... Jesu li ti igraci osrednji ili su kvalitet kako si naveo u postu na drugoj temi....????

Pod igrače iz Porta ne kontam Hulka radi cijene i Falcaa jer više nije tamo, ostatak jeste kvalitet za protiv Benfice, Brage i slično, ali to nisu igrači koji mogu donijeti prevagu protiv Manchester Uniteda, Cityja, Tottenhama, Newcastlea...nadam se da ti je sad malo jasnije kako razmišljam ;)

Što se tiče AVB i njegovog posla,

http://www.sportske....vica-57775.html

Roman je za njega iskeširao 15 miliona eura, i nije sigurno te pare dao da ga otpusti već nakon nekoliko mjeseci već da se stvori jedan tim za budućnost.

Eh što se tiče mogućih pojačanja u januarskom prelaznom roku;

http://www.footballt...uisition-get-in

Pošto će najvjerovatnije i Drogba i Anelka u januaru otići iz kluba, a Lukaku na posudbu, bit će prijeko potrebne zamjene a odabir je pao na 23-godišnjeg napadača Reala, Gonzala Higuaina koji je u posljednje vrijeme u odličnoj formi, postigao 11 golova u 11 nastupa u La Ligi, ali je počeo samo 6 utakmica. Higuain sve više grije klupu prvenstveno zbog odličen forme Karima Benzeme.

http://www.zimbio.co...kel+replacement

Nakon nekoliko slabijih utakmica Mikela u posljednje vrijeme, pogotovo nakon one jučerašnje greške, AVB se uključuje u borbu sa Man.Unitedom za 25-godišnjeg zadnjeg veznog Newcastlea, Cheika Tiotea. Možda dođe do razmjene između ova 2 tima, Tiote - Kalou, jer je poznato da je Newcastle pokazao interesovanje za našeg napadača.

http://www.dailymail...am-Arsenal.html

Josip Iličić, 23-godišnji plejmejker Palerma nalazi se na meti Chelseja, Arsenala i Tottenhama. Problem je taj što Palermo za njega traži nevjerovatnih 30 miliona funti :rolleyes:

http://www.transferm...eler_80351.html

http://www.youtube.c...h?v=FVVUIF0pEk0

http://www.footylate...idfielder/25488

Sir Alex Ferguson zabacuje udicu na Ramiresa :( Ovo nimalo ne valja, Ramires ove sezone dosta napredovao u odnosu na prošlu sezonu i mislim da ga neće pustiti :)

Golman

Tu je sve uredu. Imamo Cecha, prodati Hilaria i Turnbulla, prekomandovati Blackmana u prvi tim da bude rezerva Cechu. I to je to.

Odbrana

Imamo igrače svjetske klase, a primamo puno golova. Šta je problem ? Neuigranost, nedisciplina, ... David Luiz, dotakneš ga, a on bi se bio. Terry, čovjek se kliza po terenu k'o balerina. Bosingwa, samo u napadu, k'o da za odbranu nikad nije čuo. Ivanović, jedini pouzdani defanzivac trenutno, možda još uz njega dodati Colea, ali vidjeli smo u zadnje dvije-tri utakmice da ni on nije onaj "stari". Alex, nije nešto ali je za četvrtog štopera klasa. Davati više šanse Bertrandu. Dovesti Gregory van der Wiela i Gary Cahilla.

Vezni red

Nikako da se ustale tri igrača koja će činiti vezu u svakoj jačoj utakmici. AVB previše eksperimentiše sa veznim redom, a veza nam je katastrofa. Nijedan igrač nije konstantno dobar. Dovesti Luku Modrića.

Napad

Torres fula zicere i još se uz to ne trudi. Sturridge i Mata konstantno dobri. Dovesti Hulka i Doumbiu.

Sa ovim pojačanjima postava bi izgledala :

_______________________________Cech/Blackman______________________________

_____van der Wiel/Ivanović_____David Luiz/Cahill_____Terry/Alex_____Cole/Bertrand_____

_____Modrić/Ramires/Meireles______Essien/Mikel/Romeu______Lampard/McEachran_____

_____Hulk_______________Torres/Lukaku/Doumbia_______________Mata/Sturridge_____

Naravno, ne znači da bi igrači igrali samo na pozicijama na koje sam ih stavio. Postoje i univerzalci poput Hulka, Mate, Sturridgea, Ivanovića, ...

• Autor

Napad

Torres fula zicere i još se uz to ne trudi. Sturridge i Mata konstantno dobri. Dovesti Hulka i Doumbiu.

po cemu zakljucujes da se netrudi ?

De mi samo to reci ???

A gdje su ovde Drogba, Anelka, Maluda, Kalu pa necemo da imamo 400 igraca ko city pojacanja nam trebaju ali ne i nagomilavanje igraca

Drogba (33 godine)

Anelka (32 godine)

Malouda (31 godina)

Sva trojica igrača su pružila Chelseaju ono najbolje. Nijedan od ovih igrača nemože igrati u ozbiljnim mečevima. Prodati Anelku i Maloudu, a nek Drogba završi karijeru u Chelseaju.

Kalou jeste nešto mlađi, ali on je priča za sebe.

A gdje su ovde Drogba, Anelka, Maluda, Kalu pa necemo da imamo 400 igraca ko city pojacanja nam trebaju ali ne i nagomilavanje igraca

Kakvo crno nagomilavanje, vec treba maksimalno osvjeziti ekipu. A novi igraci su nam potrebni iz prostog razloga da imamo tu sirinu u ekipi i normalne izmjene a ne ovu telad. ;)

e Kada bi prodali Anelku i Maludu to bi bilo vec nesto drugo

Pa suska se da je Milan zainteresovan za Anelku, Juventus za Alexa, znaci Anelku moramo uvaliti a Alexa mozda i zadrzati pa kada dodje Cahill da bude veca konkurencija. A Maloudu bi mogli uvaliti Malagi ili sta ja znam, tako nekom klubu... Uglavnm rijesiti ga se. ;)

Drugi put daj barem linkove od nekih pouzdanih stranica, a ne sportske.net, dailyfail i slične..

Svaku od ovih vijesti (osim Iličića) što sam postavio ovdje sam pročitao na nekoliko stranica, i postavio link sa prve koju sam stigao, tako ne zamjeri ;)

Vidim i Courtoisa, Kanea, Kalasa i Brumu si otpiso...Ti bi tu trošio pare na nekakvog Van Der Wiela koji nam i tako ne treba, zar nije bolje umjesto Van Der Wiela dovesti Howedesa koji je odličan stoper a on i Bane mogu krpati poziciju desnog beka dok Kane ne sazrije...

Moje mišljenje je da nisi dovoljno informiran o plodovima naše akademije.

Ili da radimo npr Maluda + pare za Gotzea,Hazarda ili Modrica

Sta ce Malouda Tottenhamu? Imaju Bale-a i Lennona koju su izmisljeni igraci za Maloudu realno...

Mozda bi upalilo za Hazarda, ali bojim se da ce taj lik zavrsiti u Realu, nazalost. Ne znam sta ce njima Haazrd kada imaju Di Mariu, ali uvijek oni kenjaju... Ali treba pokusati. ;)

Imamo sasvim dosta Latina i Južnjaka u ekipu. Tu su Ramires, Meireles, Torres, Mata, David Luiz, Bosingwa. I nije za englesku ligu previše dobro da ima toliko Južnjaka u jednoj ekipi. Treba se u potpunosti okrenuti njemačkom tržištu, jer to je najzdravije i najbolje tržište na čitavoj planeti trenutno. Znači ako treba dovesti dva pojačanja, pa i tri, ma nek sva tri budu iz Bundeslige. Kako god se okrene ne može se pogriješiti.

Imamo sasvim dosta Latina i Južnjaka u ekipu. Tu su Ramires, Meireles, Torres, Mata, David Luiz, Bosingwa. I nije za englesku ligu previše dobro da ima toliko Južnjaka u jednoj ekipi. Treba se u potpunosti okrenuti njemačkom tržištu, jer to je najzdravije i najbolje tržište na čitavoj planeti trenutno. Znači ako treba dovesti dva pojačanja, pa i tri, ma nek sva tri budu iz Bundeslige. Kako god se okrene ne može se pogriješiti.

Kazem ja mali Gotze :D

Jedan od igraca koje najvise cijenim ne samo u Njemackoj nego i u svijetu je Sebastian Schwainstanger i kojeg bi volio vidjeti u Chelsea, momak koji bi izvanredno po mom misljenju zamjenio Lamparda...

• Autor

Vidim i Courtoisa, Kanea, Kalasa i Brumu si otpiso...Ti bi tu trošio pare na nekakvog Van Der Wiela koji nam i tako ne treba, zar nije bolje umjesto Van Der Wiela dovesti Howedesa koji je odličan stoper a on i Bane mogu krpati poziciju desnog beka dok Kane ne sazrije...

Po ko zna koji put kazem da se slazem s @dubrovcaninom sto se tice Howedes-a momak me svaki put kada ga gledam fascinira , i on bi za nas bio veliko , veliko pojacanje !

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.