20. novembar 2011.14 god. comment_7240 Treba pustiti da AVB dovede igra koje iskljucivo on zeli, a ne Roman, to ponavljam... A ne mozes ti raditi kada dobijes ono sto ne zelis. Doveo je sad ova zadnja pojačanja i Bgm nije pogriješio ni sa jednim. Znači zna čovjek, e drugo je to što ne možeš cijelu ekipu promjeniti u jednom prelaznom roku. Postepeno će on stvoriti jak tim, uvjeren sam. Prijavi
20. novembar 2011.14 god. comment_7266 A ovaj Lazar Markovic iz Partizana zabija ko lud mogli bi ga dovesti u januaru i ostaviti na posudbi do kraj sezone Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7304 A kad nam kupovinu predvodi tudum od AVB-a, u najboljem slučaju možemo očekivati nekog od njegovih osrednjih igrača iz Porta.. Jarane kako si ti kontradiktoran!!...Prvo, odgovaras nekome na forumu kako je AVB mogao osvojiti tri trofeja u Portu jer je imao onakve igrace (Hulk,Falcao,Moutinho..) a sad opet navodis osrednje igrace iz Porta... Pa budi realan i suguran u ono sto pises... Jesu li ti igraci osrednji ili su kvalitet kako si naveo u postu na drugoj temi....????A ovaj Lazar Markovic iz Partizana zabija ko lud mogli bi ga dovesti u januaru i ostaviti na posudbi do kraj sezone zabija i Adilovic u Zelji, pa mozda bi i njega mogao dovesti,.. onako neka momak vidi London ako nista... Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7310 Jarane kako si ti kontradiktoran!!...Prvo, odgovaras nekome na forumu kako je AVB mogao osvojiti tri trofeja u Portu jer je imao onakve igrace (Hulk,Falcao,Moutinho..) a sad opet navodis osrednje igrace iz Porta... Pa budi realan i suguran u ono sto pises... Jesu li ti igraci osrednji ili su kvalitet kako si naveo u postu na drugoj temi....???? Pod igrače iz Porta ne kontam Hulka radi cijene i Falcaa jer više nije tamo, ostatak jeste kvalitet za protiv Benfice, Brage i slično, ali to nisu igrači koji mogu donijeti prevagu protiv Manchester Uniteda, Cityja, Tottenhama, Newcastlea...nadam se da ti je sad malo jasnije kako razmišljam ;) Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7317 Što se tiče AVB i njegovog posla, http://www.sportske....vica-57775.html Roman je za njega iskeširao 15 miliona eura, i nije sigurno te pare dao da ga otpusti već nakon nekoliko mjeseci već da se stvori jedan tim za budućnost. Eh što se tiče mogućih pojačanja u januarskom prelaznom roku; http://www.footballt...uisition-get-in Pošto će najvjerovatnije i Drogba i Anelka u januaru otići iz kluba, a Lukaku na posudbu, bit će prijeko potrebne zamjene a odabir je pao na 23-godišnjeg napadača Reala, Gonzala Higuaina koji je u posljednje vrijeme u odličnoj formi, postigao 11 golova u 11 nastupa u La Ligi, ali je počeo samo 6 utakmica. Higuain sve više grije klupu prvenstveno zbog odličen forme Karima Benzeme. http://www.zimbio.co...kel+replacement Nakon nekoliko slabijih utakmica Mikela u posljednje vrijeme, pogotovo nakon one jučerašnje greške, AVB se uključuje u borbu sa Man.Unitedom za 25-godišnjeg zadnjeg veznog Newcastlea, Cheika Tiotea. Možda dođe do razmjene između ova 2 tima, Tiote - Kalou, jer je poznato da je Newcastle pokazao interesovanje za našeg napadača. http://www.dailymail...am-Arsenal.html Josip Iličić, 23-godišnji plejmejker Palerma nalazi se na meti Chelseja, Arsenala i Tottenhama. Problem je taj što Palermo za njega traži nevjerovatnih 30 miliona funti http://www.transferm...eler_80351.html http://www.youtube.c...h?v=FVVUIF0pEk0 http://www.footylate...idfielder/25488 Sir Alex Ferguson zabacuje udicu na Ramiresa Ovo nimalo ne valja, Ramires ove sezone dosta napredovao u odnosu na prošlu sezonu i mislim da ga neće pustiti :) Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7356 Drugi put daj barem linkove od nekih pouzdanih stranica, a ne sportske.net, dailyfail i slične.. Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7452 Golman Tu je sve uredu. Imamo Cecha, prodati Hilaria i Turnbulla, prekomandovati Blackmana u prvi tim da bude rezerva Cechu. I to je to. Odbrana Imamo igrače svjetske klase, a primamo puno golova. Šta je problem ? Neuigranost, nedisciplina, ... David Luiz, dotakneš ga, a on bi se bio. Terry, čovjek se kliza po terenu k'o balerina. Bosingwa, samo u napadu, k'o da za odbranu nikad nije čuo. Ivanović, jedini pouzdani defanzivac trenutno, možda još uz njega dodati Colea, ali vidjeli smo u zadnje dvije-tri utakmice da ni on nije onaj "stari". Alex, nije nešto ali je za četvrtog štopera klasa. Davati više šanse Bertrandu. Dovesti Gregory van der Wiela i Gary Cahilla. Vezni red Nikako da se ustale tri igrača koja će činiti vezu u svakoj jačoj utakmici. AVB previše eksperimentiše sa veznim redom, a veza nam je katastrofa. Nijedan igrač nije konstantno dobar. Dovesti Luku Modrića. Napad Torres fula zicere i još se uz to ne trudi. Sturridge i Mata konstantno dobri. Dovesti Hulka i Doumbiu. Sa ovim pojačanjima postava bi izgledala : _______________________________Cech/Blackman______________________________ _____van der Wiel/Ivanović_____David Luiz/Cahill_____Terry/Alex_____Cole/Bertrand_____ _____Modrić/Ramires/Meireles______Essien/Mikel/Romeu______Lampard/McEachran_____ _____Hulk_______________Torres/Lukaku/Doumbia_______________Mata/Sturridge_____ Naravno, ne znači da bi igrači igrali samo na pozicijama na koje sam ih stavio. Postoje i univerzalci poput Hulka, Mate, Sturridgea, Ivanovića, ... Prijavi
21. novembar 2011.14 god. Autor comment_7453 Napad Torres fula zicere i još se uz to ne trudi. Sturridge i Mata konstantno dobri. Dovesti Hulka i Doumbiu. po cemu zakljucujes da se netrudi ? De mi samo to reci ??? Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7454 A gdje su ovde Drogba, Anelka, Maluda, Kalu pa necemo da imamo 400 igraca ko city pojacanja nam trebaju ali ne i nagomilavanje igraca Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7455 A gdje su ovde Drogba, Anelka, Maluda, Kalu pa necemo da imamo 400 igraca ko city pojacanja nam trebaju ali ne i nagomilavanje igraca Drogba (33 godine) Anelka (32 godine) Malouda (31 godina) Sva trojica igrača su pružila Chelseaju ono najbolje. Nijedan od ovih igrača nemože igrati u ozbiljnim mečevima. Prodati Anelku i Maloudu, a nek Drogba završi karijeru u Chelseaju. Kalou jeste nešto mlađi, ali on je priča za sebe. Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7464 A gdje su ovde Drogba, Anelka, Maluda, Kalu pa necemo da imamo 400 igraca ko city pojacanja nam trebaju ali ne i nagomilavanje igraca Kakvo crno nagomilavanje, vec treba maksimalno osvjeziti ekipu. A novi igraci su nam potrebni iz prostog razloga da imamo tu sirinu u ekipi i normalne izmjene a ne ovu telad. ;) Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7467 e Kada bi prodali Anelku i Maludu to bi bilo vec nesto drugo Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7472 e Kada bi prodali Anelku i Maludu to bi bilo vec nesto drugo Pa suska se da je Milan zainteresovan za Anelku, Juventus za Alexa, znaci Anelku moramo uvaliti a Alexa mozda i zadrzati pa kada dodje Cahill da bude veca konkurencija. A Maloudu bi mogli uvaliti Malagi ili sta ja znam, tako nekom klubu... Uglavnm rijesiti ga se. ;) Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7475 Ili da radimo npr Maluda + pare za Gotzea,Hazarda ili Modrica Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7477 Drugi put daj barem linkove od nekih pouzdanih stranica, a ne sportske.net, dailyfail i slične.. Svaku od ovih vijesti (osim Iličića) što sam postavio ovdje sam pročitao na nekoliko stranica, i postavio link sa prve koju sam stigao, tako ne zamjeri ;) Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7480 Vidim i Courtoisa, Kanea, Kalasa i Brumu si otpiso...Ti bi tu trošio pare na nekakvog Van Der Wiela koji nam i tako ne treba, zar nije bolje umjesto Van Der Wiela dovesti Howedesa koji je odličan stoper a on i Bane mogu krpati poziciju desnog beka dok Kane ne sazrije... Moje mišljenje je da nisi dovoljno informiran o plodovima naše akademije. Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7483 Ili da radimo npr Maluda + pare za Gotzea,Hazarda ili Modrica Sta ce Malouda Tottenhamu? Imaju Bale-a i Lennona koju su izmisljeni igraci za Maloudu realno... Mozda bi upalilo za Hazarda, ali bojim se da ce taj lik zavrsiti u Realu, nazalost. Ne znam sta ce njima Haazrd kada imaju Di Mariu, ali uvijek oni kenjaju... Ali treba pokusati. ;) Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7484 Ma naveo sam samo primjer a Maludu sam onako stavio samo spominjem mogucnost razmjene igraca... Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7507 Imamo sasvim dosta Latina i Južnjaka u ekipu. Tu su Ramires, Meireles, Torres, Mata, David Luiz, Bosingwa. I nije za englesku ligu previše dobro da ima toliko Južnjaka u jednoj ekipi. Treba se u potpunosti okrenuti njemačkom tržištu, jer to je najzdravije i najbolje tržište na čitavoj planeti trenutno. Znači ako treba dovesti dva pojačanja, pa i tri, ma nek sva tri budu iz Bundeslige. Kako god se okrene ne može se pogriješiti. Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7509 Imamo sasvim dosta Latina i Južnjaka u ekipu. Tu su Ramires, Meireles, Torres, Mata, David Luiz, Bosingwa. I nije za englesku ligu previše dobro da ima toliko Južnjaka u jednoj ekipi. Treba se u potpunosti okrenuti njemačkom tržištu, jer to je najzdravije i najbolje tržište na čitavoj planeti trenutno. Znači ako treba dovesti dva pojačanja, pa i tri, ma nek sva tri budu iz Bundeslige. Kako god se okrene ne može se pogriješiti. Kazem ja mali Gotze :D Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7510 Imamo sasvim dosta Latina i Južnjaka u ekipu. Tu su Ramires, Meireles, Torres, Mata, David Luiz, Bosingwa. I nije za englesku ligu previše dobro da ima toliko Južnjaka u jednoj ekipi. Treba se u potpunosti okrenuti njemačkom tržištu, jer to je najzdravije i najbolje tržište na čitavoj planeti trenutno. Znači ako treba dovesti dva pojačanja, pa i tri, ma nek sva tri budu iz Bundeslige. Kako god se okrene ne može se pogriješiti. Jedan od igraca koje najvise cijenim ne samo u Njemackoj nego i u svijetu je Sebastian Schwainstanger i kojeg bi volio vidjeti u Chelsea, momak koji bi izvanredno po mom misljenju zamjenio Lamparda... Prijavi
21. novembar 2011.14 god. Autor comment_7534 Vidim i Courtoisa, Kanea, Kalasa i Brumu si otpiso...Ti bi tu trošio pare na nekakvog Van Der Wiela koji nam i tako ne treba, zar nije bolje umjesto Van Der Wiela dovesti Howedesa koji je odličan stoper a on i Bane mogu krpati poziciju desnog beka dok Kane ne sazrije... Po ko zna koji put kazem da se slazem s @dubrovcaninom sto se tice Howedes-a momak me svaki put kada ga gledam fascinira , i on bi za nas bio veliko , veliko pojacanje ! Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7535 Po ko zna koji put kazem da se slazem s @dubrovcaninom sto se tice Howedes-a momak me svaki put kada ga gledam fascinira , i on bi za nas bio veliko , veliko pojacanje ! Moze li Howedes igrati beka ?? Prijavi
21. novembar 2011.14 god. Autor comment_7538 Moze li Howedes igrati beka ?? Jednom rijecju UNIVERZALAC ! Mislim da znas sta to znaci :) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.