21. novembar 2011.14 god. comment_7542 da, desnoga U njega i Gotzea u Januaru i bolje ne moze Prijavi
21. novembar 2011.14 god. Autor comment_7545 Ako ako ne Howedes-a moze i ovaj lik : http://www.transfermarkt.de/de/mats-hummels/profil/spieler_39728.html Mozda je cak i bolji od Howedes-a samo sto nemoze igrati beka -_- Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7550 Ako ako ne Howedes-a moze i ovaj lik : http://www.transferm...eler_39728.html Mozda je cak i bolji od Howedes-a samo sto nemoze igrati beka Znam i za njega zivotinja inace Borusija ima jako dobre igrace <_< Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7581 Jedan od igraca koje najvise cijenim ne samo u Njemackoj nego i u svijetu je Sebastian Schwainstanger i kojeg bi volio vidjeti u Chelsea, momak koji bi izvanredno po mom misljenju zamjenio Lamparda... Sve to stoji da je Švajni jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji, ali ima 27 godina i bliže je 30toj nego 20toj Ja bih ipak nekog mlađeg između 20 i 25 godina. Jednostavno ekipi nam treba podmlađivanje a moraš priznati Njemčka obiluje velikim talentima i potencijalima tih godina. Nije to Engleska gdje su igrači precjenjeni. To su istinski budući biseri svjetskog nogometa. Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7584 Toni Kroos, jako jako sličan igrač Schweiniju, obožavam ga i njega i Bastija Lista njemačkih igrača protiv kojih ne bih imao ništa protiv da dođu: 1. Bastian Schweinsteiger - 35.000.000€ - 27g - Bayern Munchen - MC 2. Mario Gomez - 35.000.000€ - 26g - Bayern Munchen - ST 3. Thomas Muller - 33.000.000€ - 22g - Bayern Munchen - SS 4. Mesut Ozil - 32.000.000€ - 23g - Real Madrid - AMC 5. Mario Gotze - 30.000.000€ - 19g - Borussia Dortmund - AMC 6. Phillip Lahm - 28.000.000€ - 28g - Bayern Munchen - RB 7. Manuel Neuer - 28.000.000€ - 25g - Bayern Munchen - GK 8. Sami Khedira - 20.000.000€ - 24g - Real Madrid - DM 9. Mats Hummels - 18.000.000€ - 22g - Borussia Dortmund - CB 10. Toni Kroos - 16.000.000€ - 21g - Bayern Munchen - AMC 11. Lukas Podolski - 15.000.000€ - 26g - Koln - ST 12. Marco Reus - 14.000.000€ - 22g - Borussia Monchengladbach - RW 13. Marko Marin - 14.000.000€ - 22g - Werder Bremen - LW 14. Benedikt Howedes - 14.000.000€ - 23g - Schalke - CB 15. Andre Schurrle - 14.000.000€ - 21g - Bayer Leverkusen - LW Eto to je 15 najskupljih Nijemaca, još također ne bih imao ništa protiv Boatenga, Kieslinga, dva Bendera, Schmelzera, Gundogana, Groskreutza, Holtbyja, ter Stegena, Draxlera itd. Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7590 Njemce možete samo lagano otpisati iz čistog razloga, budimo realni Bayern je Bayern, oni bi prije dali guzice nego pustili nekog Njemca u bilo koji drugi klub, pogotovo Švajnija, po meni malo čudno al istinito :/ Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7592 Toni Kroos, jako jako sličan igrač Schweiniju, obožavam ga i njega i Bastija Lista njemačkih igrača protiv kojih ne bih imao ništa protiv da dođu: 1. Bastian Schweinsteiger - 35.000.000€ - 27g - Bayern Munchen - MC 2. Mario Gomez - 35.000.000€ - 26g - Bayern Munchen - ST 3. Thomas Muller - 33.000.000€ - 22g - Bayern Munchen - SS 4. Mesut Ozil - 32.000.000€ - 23g - Real Madrid - AMC 5. Mario Gotze - 30.000.000€ - 19g - Borussia Dortmund - AMC 6. Phillip Lahm - 28.000.000€ - 28g - Bayern Munchen - RB 7. Manuel Neuer - 28.000.000€ - 25g - Bayern Munchen - GK 8. Sami Khedira - 20.000.000€ - 24g - Real Madrid - DM 9. Mats Hummels - 18.000.000€ - 22g - Borussia Dortmund - CB 10. Toni Kroos - 16.000.000€ - 21g - Bayern Munchen - AMC 11. Lukas Podolski - 15.000.000€ - 26g - Koln - ST 12. Marco Reus - 14.000.000€ - 22g - Borussia Monchengladbach - RW 13. Marko Marin - 14.000.000€ - 22g - Werder Bremen - LW 14. Benedikt Howedes - 14.000.000€ - 23g - Schalke - CB 15. Andre Schurrle - 14.000.000€ - 21g - Bayer Leverkusen - LW Eto to je 15 najskupljih Nijemaca, još također ne bih imao ništa protiv Boatenga, Kieslinga, dva Bendera, Schmelzera, Gundogana, Groskreutza, Holtbyja, ter Stegena, Draxlera itd. Boldirani bi realno mogli doci ako bi postojao neki interes, a podvuceni po meni imaju najvise potencijala i najbolje bi sjeli Chelsea Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7615 Chelsea se ponovno interesira za mladog Belgijanca http://www.givemefootball.com/premier-league/12m-champions-league-star-would-be-chelsea-hit Moguća je i razmjena Drogba - Higuain http://www.givemefootball.com/premier-league/chelsea-to-tempt-drogba-replacement-from-real-repo Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7621 Chelsea se ponovno interesira za mladog Belgijanca http://www.givemefootball.com/premier-league/12m-champions-league-star-would-be-chelsea-hit Moguća je i razmjena Drogba - Higuain http://www.givemefootball.com/premier-league/chelsea-to-tempt-drogba-replacement-from-real-repo Ako je ovo istina, Mourinho bi mogao pristati na razmjenu, svi znamo koliko on gotivi Drogbu, Lamparda, Terryja i tu ekipu koju je vodio.. Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7625 Ne bih volio trade Drogba-Higuain Malom De Bryneu su vrata uvijek otvorena Od navedenih njemaca volio bih Gotzea,Howedesa(Hummelsa),Schurrlea :D Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7629 Chelsea se ponovno interesira za mladog Belgijanca http://www.givemefootball.com/premier-league/12m-champions-league-star-would-be-chelsea-hit Moguća je i razmjena Drogba - Higuain http://www.givemefootball.com/premier-league/chelsea-to-tempt-drogba-replacement-from-real-repo Da mozda se realizira razmjena Drogba-Higuain s time da Abramovic plati jos dodatnih 25-30 milijuna eura... Pa nije Mourinho tolko llud da mjenja jednog Higuaina koji ima samo 23 godine, koji je zabio ove sezone vec 11 golova s time da je u tri tekme zabio po tri komada i s time da naglasim da nije uvijek u pocetnoj postavi jer ove sezone Mourinho vise forsira Benzemu... i da mjenja jednog igraca koji mu je u odlicnoj formi i ponovo naglašavam koji ima 23 godine za drugog igraca koji ima 33 godine, koji je potpuno van forme i koji moze polako stavit kopacke o klin... kako god okrenes ovo je najvjerojatnije novinarska izbljuvotina... tj. ne najvjerojatnije nego skoro sigurno... a ako i Real zapne i ako krene po Drogbu to ce bit najvjerojatnije marketinski trik s kojim bi Real ponovo zaradio masu novaca... Jer i sami znamo kakav status ima Drogba u svijetu nogometa i kolko navijaca ima Real... tako da bi na dresovima masovno zaradili... Znaci moje stajaliste je da ako bi se islo u realizaciju dovodjenja Drogbe da bi to prvobitno bilo radi marketinga a onda tek radi nogometa... moje malo skromno misljenje o ovoj situaciji... Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7635 Ako je ovo istina, Mourinho bi mogao pristati na razmjenu, svi znamo koliko on gotivi Drogbu, Lamparda, Terryja i tu ekipu koju je vodio.. Razmisli još jednom šta si napisao xD Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7640 Chelsea plot raid on Barcelona and Real Madrid youngsters in bid to reinforce midfield http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2011/11/22/2768675/chelsea-plot-raid-on-barcelona-and-real-madrid-youngsters-in-bid- Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7643 Razmisli još jednom šta si napisao xD Ne znam zašto ali ja sam skontao da se radi o Benzemi xD Ok, ali dalo bi se probati odraditi zamjenu Didiera za nekog od Ofanzivnih veznjaka Reala, tamo ih i tako ima previse, pa probat ugrabit Kaku ako je moguce ;) Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7656 Od švaba bi volio vidjet Marina i Gotzea, a Howedes i Hummels, da jedan od njih dođe bilo bi super. Prijavi
22. novembar 2011.14 god. Autor comment_7669 Da mozda se realizira razmjena Drogba-Higuain s time da Abramovic plati jos dodatnih 25-30 milijuna eura... Pa nije Mourinho tolko llud da mjenja jednog Higuaina koji ima samo 23 godine, koji je zabio ove sezone vec 11 golova s time da je u tri tekme zabio po tri komada i s time da naglasim da nije uvijek u pocetnoj postavi jer ove sezone Mourinho vise forsira Benzemu... i da mjenja jednog igraca koji mu je u odlicnoj formi i ponovo naglašavam koji ima 23 godine za drugog igraca koji ima 33 godine, koji je potpuno van forme i koji moze polako stavit kopacke o klin... kako god okrenes ovo je najvjerojatnije novinarska izbljuvotina... tj. ne najvjerojatnije nego skoro sigurno... a ako i Real zapne i ako krene po Drogbu to ce bit najvjerojatnije marketinski trik s kojim bi Real ponovo zaradio masu novaca... Jer i sami znamo kakav status ima Drogba u svijetu nogometa i kolko navijaca ima Real... tako da bi na dresovima masovno zaradili... Znaci moje stajaliste je da ako bi se islo u realizaciju dovodjenja Drogbe da bi to prvobitno bilo radi marketinga a onda tek radi nogometa... moje malo skromno misljenje o ovoj situaciji... Rekao si sve Jedino ako Mourinho nije naograjsao pa da Higuain-a A sto se svaba tice Gozte , Humellsa i Howedes-a Bayern nece dati svoje igrace 100% Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7727 Evo sad sam gledao utakmicu CSKA - Lille, od strane CSKA po meni se naviše istakao mladi Dzagoev i mislim kada bi ga doveli zasigurno ne bi pogriješili, on je po meni pravi izbor i momak je vise nego dobar, ima senzacionalne pasove (bilo kratke, duge), dribling odličan. Po meni on uz Hazarda pravili bi dar-mar u Chelseu... Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7730 Da zaboravio sam malog Dzagoeva pored svega toga jos slobodnjake izvodi sjajno Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7732 Ne znam šta ste vidjeli u tom Dzagoevu, a ni u CSKA. Haj i to da im je falio glavni napdač danas, ali oni ne znaju složit tri pasa i doći u 16-erac. Lille s druge strane, sa Hazardom i Coleom puno konkretnija i opasnija ekipa što se i rezultatski potvrdilo. Mali Eden je blago. Andre, go for him ! Prijavi
22. novembar 2011.14 god. Autor comment_7734 Ne znam šta ste vidjeli u tom Dzagoevu, a ni u CSKA. Haj i to da im je falio glavni napdač danas, ali oni ne znaju složit tri pasa i doći u 16-erac. Lille s druge strane, sa Hazardom i Coleom puno konkretnija i opasnija ekipa što se i rezultatski potvrdilo. Mali Eden je blago. Andre, go for him ! Wisey da li si cuo nekad za losu igru? Vcrs ih jednostavno nije htjelo , ali daleko od toga da su losi ;) Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7738 Wisey ne lupetaj gluposti, Dzagoev je jedan od najtalentiranijih igrača današnjice, momak je pravi wunderkind, mada se smisao te riječi izgubio otkad ga se koristi za svakog drugog igrača...također dobra partija Oliseha i Vagnera danas.A to za rezultatski se nemoj sramotit, ako već nisi gledao reci tako, jer Lille je oba gola zabio na puku sreću.. Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7743 Ljudi moji ja imam neki loš predosjecaj u vezi transfera, sve mi nesto govori da necemo nikoga dovesti te da ce sve ostati kako je i sada. Drugi klubovi se interesiraju za mlade talente, a mi cucimo u tami i gledamo sta se zbiva, nesto sto bi mi bilo najdraže bilo bi dolazak jednog ili eventualno dva igraca od ovih navedenih: Higuain, Goetze, Hazard, Dzagoev, Modric, Šurle, Cahill, Rafa Alcantara... Ali ipak mislim da nece biti nista od toga. :( Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7744 Luiz imam osjecaj da te vara predosjecaj te da cemo dovesti nekog od ovih mladih talenata :D Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7747 Luiz imam osjecaj da te vara predosjecaj te da cemo dovesti nekog od ovih mladih talenata Prijatelju daj Bože, iz tvojih usta u Božije uši, vidim u posljednje vrijeme Arsenal zagizao za Goetzea, Real za Hazarda i Neymara, Barca neki dan produžila ugovor sa Rafa Alcantarom i njegova cijena je sve veca i veca oko 10 miliona funti, Modric ne ide nigdje razlog preskum, za Cahilla neznam ali on bi bar trebao da dođe, neznam sve mi neka zbrka u gavi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.