19. novembar 2013.12 god. comment_151241 http://www.transfermarkt.com/en/luke-shaw/profil/spieler_183288.html Šta fali njemu, nego se traže nekakvi Brazilci i Španci? Prijavi
19. novembar 2013.12 god. comment_151246 http://www.transfermarkt.com/en/luke-shaw/profil/spieler_183288.html Šta fali njemu, nego se traže nekakvi Brazilci i Španci? Bas, ako ce se dovoditi lijevi bek, to mora biti ovaj shaw, prvo sto je najbolji mladi lijevi bek na svijetu, drugo sto navija za Chelsea, trece sto nece puno kostati. Prijavi
19. novembar 2013.12 god. comment_151254 trece sto nece puno kostati. bas suprotno,nije sautempton sad kao ranije,imaju kintu tako da im ne gori pod nogama,plus ako se sećate mali je produžio ugovor,da smo hteli da ga dovedemo moralo se u kupovinu ranije krenuti,sad bi nas izmuzli dobro ako sam pre dve godine bio ubedjen da je on naš sad sam ubedjen da kako vreme prolazi sve su manje šanse da dečko navuče plavi dres Prijavi
19. novembar 2013.12 god. comment_151257 Lakše dati 20 miliona za neke Rodrigueze, kurce palce nego kupiti domaćeg momka i uz to našeg navijača. Tačno ih treba sviju za muda objesiti ako ga barem ne pokušaju dovesti u CFC. Prijavi
21. novembar 2013.12 god. comment_151417 Ovo je samo moja zelja, ali... Trazimo pojacanja u veznom redu, a svi previdjamo jedno ime. Nije velika zvezda, ali je u mnogome zasluzan za odlicne igre svog tima, pre svega u defanzivi. Morgan Schneiderlin, defanzivni vezni igrac Southamptona, koji vec drugu sezonu za redom pruza odlicne partije u PL. Nije reprezentativac samo jer konkurenciju ima u Pogbi, Matuidiju, Kabayeu... Jako dobar igrac, na koga bi trebalo obratiti paznju. Prijavi
21. novembar 2013.12 god. comment_151426 menjao bih pola tima istog trenutka za ovog majstora Prijavi
22. novembar 2013.12 god. comment_151450 menjao bih pola tima istog trenutka za ovog majstora I ja bih menjao sve bivse devojke za Megan Fox, al ne ide. Prijavi
22. novembar 2013.12 god. comment_151451 I ja bih menjao sve bivse devojke za Megan Fox, al ne ide. Majstore, Fata je Fata, al dvaput je dvaput. :P Prijavi
22. novembar 2013.12 god. comment_151463 Majstore, Fata je Fata, al dvaput je dvaput. :P Dvaput s Megan je dvaput s Megan :P Prijavi
22. novembar 2013.12 god. comment_151466 zadnje vreme došlo kad su se uortačili gos.posebni i whis i spamaju ovu svetu temu :D :P Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151762 Kupiti 5-6 igraca Southamptona, da se barem s njima nemoramo boriti za mjesta koja vode u LP Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151879 Kako vidim na RTL.hr Ivan Rakitic se povezuje sa nama. Raketa igra jednu od najboljih sezona karijere, razvaljuje u Primeri, najbolji igrac Seville. Pozicija je centralni vezni, a upravo je dosta forumasa kukalo kako nam bas za tu poziciju treba pojacanje pa eto mozda dodju na svoje. :P Sta ce se sve iz ovoga izroditi Bog samo zna, ali navodno je i United zainteresiran. :D (P.S. RTL je jako pouzdan izvor haha :D ) Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151881 http://www.jutarnji.hr/ivana-rakitica-zele-mourinho-i-moyes--hrvatski-veznjak-najblizi-odlasku-u-chelsea/1142448/ Evo i Jutarnji to piše. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151882 Morgan Schneiderlin, defanzivni vezni igrac Southamptona, koji vec drugu sezonu za redom pruza odlicne partije u PL. Schneiderlin = smirenost. Al' necemo se ni povezati s njim, da se bar ponadam malo. Sto se tice lijevog beka, United ce kaparisati malog Shawa i to je to. Mirni su 10 godina. Momku je tek 18 jebote a na momente igra zrelo i prekaljeno kao da je uzeo 3 LS dosad. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151885 Baš sam pomislio da naši mediji ne mogu objavit nešto gluplje nego su dosad objavili, al očito da mogu. Što se Shawa tiče, United će vrlo vjerojatno ići po Bainesa, a pretpostavljam da bi on (Shaw) radije ostao još u Sotonu, čini mi se kao pametan dečko. A ako mi pokažemo interes za njeg, a glupi smo ak to ne napravimo, United tu nema šanse. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151889 pa juče su se i navijači liverpula javili da njihovi skauti prate rakitića :D Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151891 Rakitić bi nam došao kao budali šamar. Prvo, zamjena za Lamparda, odličan je centralni vezni, pregršt asistencija i drugo, ono što me najviše muči kada nema Lampsa, nema ko izvodit slobodnjake, a Raketa je majstore u tom Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151895 ma kakav rakitić, dobar je igrač, ide mu u sevilli i drag mi je ali u chelseaju mi ga ne treba.. imamo mi opcija za zamjenu lampsa kad za to dođe vrijeme, oscar prvi...kakav rakitić, kakvi bakrači.. nama treba agresivni i čvrsti DMF koji uz to zna iznijeti loptu iz obrane i kvalitetno doprinjeti igri ekipe u napadačkom dijelu a ne samo mejker i CMF koji je izrazito napadački orijentiran.. ugl što se rakete tiče, čista medijska naklapanja..i dobro da je tako, jer rakitić nije kalibar za chelsea.. neka ga u sevilli, tamo je manga i ide mu.. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151902 Od Hrvata jedino Modrić dovoljno dobar za Chelsea, ostalo nula bodova. Mandžukić dobar napadač, al ne bi odgovarao našem stilu igre. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151906 Od Hrvata jedino Modrić dovoljno dobar za Chelsea, ostalo nula bodova. Mandžukić dobar napadač, al ne bi odgovarao našem stilu igre. Najgore od svega toga je što ni mi ne znamo koji je naš stil igre. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151909 Od Hrvata jedino Modrić dovoljno dobar za Chelsea, ostalo nula bodova. Mandžukić dobar napadač, al ne bi odgovarao našem stilu igre. Glupost, i Mandžukić i Rakitić mogu igrati u Chelsea, a u budućnosti će svakako moći i Kovačić, naravno, ne kažem da oće ili da moraju svi igrati za Chelsea, samo kažemo koji imaju kvalitete Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151911 Od Hrvata jedino Modrić dovoljno dobar za Chelsea, ostalo nula bodova. Pletikosa, Srna, Pranjić, Rakitić, Modrić, Kovačić, Mandžukić. Svi oni komotno mogu igrati u Chelseaju. Pletikosa nije lošiji od Schwarzera, Srna nije lošiji od Baneta i Azpilicuete, Pranjić nije lošiji od Bertranda, Modrić nije lošiji od Lamparda, Kovačić nije lošiji od Oscara i De Bruynea, Mandžukić nije lošiji od Dembe Be, Eto'a i Torresa. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151913 Pletikosa, Srna, Pranjić, Rakitić, Modrić, Kovačić, Mandžukić. Svi oni komotno mogu igrati u Chelseaju. Pletikosa nije lošiji od Schwarzera, Srna nije lošiji od Baneta i Azpilicuete, Pranjić nije lošiji od Bertranda, Modrić nije lošiji od Lamparda, Kovačić nije lošiji od Oscara i De Bruynea, Mandžukić nije lošiji od Dembe Be, Eto'a i Torresa. Uspio si nadmašit sam sebe.Mogu svi Hrvati "igrati" za Chelsea, samo je pitanje šta se tu podrazumijeva pod igranje. Svaka čast Rakitiću, al za Chelseaja ipak nije, nek ostane u Sevilli i tamo uživa, bolje i za njega i za Chelsea. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.