Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

tko će onda zamjenit mikela? nisam za ovaj transfer, a i snaider mislim da nam ne treba

Luiz, Essien, Romeu, Ake, ako treba i Ramires. I ja mislim da Sneijder ne treba. 

Luiz, Essien, Romeu, Ake, ako treba i Ramires. I ja mislim da Sneijder ne treba. 

luiz je ipak stoper i mislim da je tu najbolji, essien je upitno moželi opet igrat na najvišoj razini ja bih najviše volio njega ali nisam siguran koliko je to realno, romeu ima potencijal, akea nisam puno gledao, a ramires mi nije klasični DM. Ja bi ipak da mikel ostane...

Ramiz ce biti nas najdefanzivniji veznjak next season. Necemo igrati sa klasicnim DM vjerujem. :)

Čisto sumnjam:

"To me attacking football happens when Makelele gets the ball and passes it to the central defender, who passes it to the right back, who comes forward and judges the situation. If he can do something he passes forward or runs with the ball, if not, he gives it back to Makelele who builds the attack again... That is attacking football." - TSO

Mourinho je doveo Mikela, ne znam zašto bi ga sad prodavao, a i ne znam zašto bi netko želio iz Chelseaja u Galatasaray.
Treba nam pravi,iskusni dm,Mikel to je,radi ono što se od njega očekuje.
Sad što bi neki htjeli da defenzivni vezni bude ultra kreativan i ekstra napadački orijentiran,to je drugi par opanaka.
7ff9e7b7-d854-4a13-8c1b-fca855ff8fbd.jpg
Staying on the subject of Chelsea, there are several newspapers carrying the story that midfielder John Obi Mikel was last night in talks with Galatasaray over a £16million move as the first steps in Jose Mourinho’s clear-out began. It is reported that the Turkish club have offered Mikel a lucrative four-year deal and are hopeful he will take the chance to be reunited with former team-mate Didier Drogba.

Nisam za to da Mikel ode, jer znam znacaj pravog DMF igraca. 

Sto se eventualne zamene tice, samo da Mou ne posegne za Khedirom, ili nekim kobajagi zadnjim veznim igracem.

Po meni odličan DMF Strootman...

Samo se nadam da smo i mi imali skaute na EP U21, jer ako jesmo, nekog odandje ćemo dovest, vrhunski igrači i talenti, ova mlada Španjolska bi bila u top 30 reprezentacija među A-reprezentacijama

E da i na DMF su braća Bender carevi

Evo malo vijesti za Paulinha

Paulinho's agent is on the prowl; Tottenham, Arsenal, and Chelsea are on alert

Paulinho:

"I have been following what is happening, but I know nothing."

"True, my agent is in England, but I don’t know anything more. 

Ništa ni od Lewandowskog, iz Dortmunda poručili da ostaje.
Za Cavanija minimalne šanse, Rooney, Džeko, Jovetić, ne spominju se više, izgleda da smo osuđeni na ovo što već imamo.

Ništa ni od Lewandowskog, iz Dortmunda poručili da ostaje.
Za Cavanija minimalne šanse, Rooney, Džeko, Jovetić, ne spominju se više, izgleda da smo osuđeni na ovo što već imamo.

Prijelazni rok je dug. Nema šanse da Mourinho ne dovede pojačanja ako misli ono što misli, a to je borba na svim frontovima. Drago mi je da Lewandowski ostaje u Dortmundu, ne treba nam.

Pa na intervjuu rece da hoce unaprijediti igru, tim. I to ne kupovinama igraca nego poboljsati individualno igrace tako ce i citav tim ojacati.

Tako da mozda ne dodju sad velika imena, mozda dodje jedan. a mozda je to to. Schurrle, KDB + Lukaku za sljedecu sezonu

Prijelazni rok je dug. Nema šanse da Mourinho ne dovede pojačanja ako misli ono što misli, a to je borba na svim frontovima. Drago mi je da Lewandowski ostaje u Dortmundu, ne treba nam.

Misliš da su nam Torres, Lukaku i Ba dovoljni za tu borbu na svim frontovima?
Ja ne.

Misliš da su nam Torres, Lukaku i Ba dovoljni za tu borbu na svim frontovima?
Ja ne.

Naravno da ne mislim da su dovoljni i da su sposobni nositi ekipu svojim igrama. Lukaku tek treba napredovati i odigrati svoje prve prave partije ovdje, Ba je ajmo reći vrlo dobar, Torresa neću ni komentirat. Samo jedno top pojačanje u napadu. to nam treba. Ima i boljih od Lewandowskog.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.