Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Emanuelo nije otisao, zvanicno je jos uvek kod nas? Rui Faria je veliko pojacanje i njegov rad se uvek video jer smo bili fizicko najjaca ekipa godinama sto u zadnje vreme nije bio slucaj, mada ruku na srce i igrace koje smo birali su bile zivotinje.

Sad citam i da se Specijalni odrice i Demba Be. Verovatno se i uskoro ocekuje promovisanje novog centarfora jer ce su oko njega i graditi igra.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Agent potvrdio da postoji interes Chelseaja, da nije na Europskom U-21 prvenstvu možda bi već bio naš igrač.
Za van Ginkela govorim.

I opet sa mobilnog :P

Chelsea close to bring back Matic from Benfica, according to Sky Italy

Jest da ovaj talijanski sky ko dailymail. Bas me interesuje kako znaju za Matica prije engleske ili portugala.

Chelsea close to bring back Matic from Benfica, according to Sky Italy

Jest da ovaj talijanski sky ko dailymail. Bas me interesuje kako znaju za Matica prije engleske ili portugala.

Pa to im ovi iz Sky Sportsa proslede neke skart vesti, da imaju ljudi o cemu da pisu :D

Koje sad ovaj Van Ginkel...mislim da smo doveli dosta ove djece mi ne znamo sta cemo ni sa ovim mladim igracima sto ih imamo a dovodimo neke nove talente.Pa zasto nama sluzi nasa akademija ako cemo dovoditi svakog ko zna šutat loptu i onda se poslje cudimo sto nasi mladi igraci ne dobiju sansu.Nama trebaju POJACANJA u pravom smislu te rijeci i to igraci koji ce pojacat kvalitet i konkurenciju u timu.A ovaj Van Ginkel i ako dođe biti ce jos samo jedan u nizu igraca koji su Stamford Bridge vidili uzivo samo kada su bili na ljekarskom i potpisali ugovor a posle pozajmica...

21 godina njemu. Nije on doveden da igra za akademiju.

I De bruyne je dosao kao i Van Ginkel pa sad molimo boga da ga ne posalju na posudbu.

Tako da.

21 godina njemu. Nije on doveden da igra za akademiju.

I De bruyne je dosao kao i Van Ginkel pa sad molimo boga da ga ne posalju na posudbu.

Tako da.

Pa nisam ja rekao da ce on igrat za akademiju vec kazem da imamo punu akademiju igraca koji nisu nista losi od njega+igraci koji su na posudbama vec nekoliko sezona i smatram da je on nepotreban.Da li neko uopste racuna na npr. Josha McEachrana koji je na posudbi u Middlesbroughu a koji jos nije dobio pravu sansu...

Pošto je uglavnom dailymail napisat cu ovdje da ne idem od teme do teme..

Liverpool and Crystal Palace have asked about taking Chelsea midfielder Lucas Piazon on loan for next season (Mail)

Ja bih ga poslao i Liverpool ako ga planiraju vec na posudbu. Naravno stim da ne moze igrati protiv nas.

Razlog tome sto bi prije on mogao sa Liverpoolom da otkida bodove cityu, unitedu.

Barcelona have also held initial talks over a £20m move for Fernando Torres who is surplus to requirements at Chelsea (Mail)

Samo udrite. Messia posaljite na krilo a Torresa u spic. =D

Chelsea midfielder Oriol Romeu is wanted on loan by Celta Vigo next season (Mail)

Ne znam sta bih rekao za ovo, tesko da ce Romeu dobiti sansu neku.

EDIT:

Evo jedna friska

Barcelona are ready to match the £175,000 per week wages that Fernando Torres earns at Chelsea and will bid £17m for him (Sun)

Liverpool and Crystal Palace have asked about taking Chelsea midfielder Lucas Piazon on loan for next season (Mail)
Ja bih ga poslao i Liverpool ako ga planiraju vec na posudbu. Naravno stim da ne moze igrati protiv nas.
Razlog tome sto bi prije on mogao sa Liverpoolom da otkida bodove cityu, unitedu.

Barcelona have also held initial talks over a £20m move for Fernando Torres who is surplus to requirements at Chelsea (Mail)

Chelsea midfielder Oriol Romeu is wanted on loan by Celta Vigo next season (Mail)

EDIT:

Evo jedna friska

Barcelona are ready to match the £175,000 per week wages that Fernando Torres earns at Chelsea and will bid £17m for him (Sun)

Može CP, Liverpool ne......
A također Oriola ne bih dao, mali ima potencijal za prvu postavu plavaca.

Imam osjećaj da bi se vratio u formu kad bi otišao u barcu...

Samo nek ode, ak se vrati u formu drago mi je zbog njeg, našeg bivšeg igrača, ali daleko mu bila....od SB

Sent from my Xperia S using Tapatalk 4 Beta

EDIT:

Evo jedna friska

Piazon izjavi da bi mogao na posudbu,ovi slučajno odmah nađu klubove koji se zanimaju.
Ja bi volio da ode u Swansea ako je ikako moguće,ako već ne može bit kod nas.
Za Romeua,ne bi me čudilo da ode,pogotovo ako van Ginkel dođe.
A za Torresa,sumnjam da bi mu dali toliku plaću,ne znam baš koliko bi se naigrao tamo,a da ga plaćaju,a da ne zarađuje plaću,to možemo samo mi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.