Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

[quote name='how yes no' timestamp='1358020656' post='101412']
ali ako se osredotočimo samo na kreaciju igre, razigravanje ekipe, puno je bolji u tome "dečko od jučer" nego naš Lamps.

[/quote]

how yes no , jos vagon pure Pjanic mora pojest da bi njegovo ime moglo u isti red sa Frankovim...
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[quote name='how yes no' timestamp='1357757080' post='100449']

Ali zato Mire je u nekim drugim stvarima bolji od Lampsa (ne mnogo, ali ipak da), kao što je npr. pregled igre, on je taj koji diktira tempo igre. Lamps to ne može ;)[/quote]

Vidim da gotivis Pjanica ali gotivim ga i ja. Volim takve igrace i po meni je vrlo slican Lampardu.

Lampard godinama diktira nas tempo, ima najbolji pregled igre od sve i jednog igraca na svijetu koji trenutno igra. Kakav Xavi, Gerrard itd, tu mu oni nisu ni do jaja.

Pregled igre je jedan od jacih aduta Franka uvijek bio.

Pjanic ima isto odlican pregled igre i odlicno kretanje ali on jos treba da jede pure da dostigne znanje i kvalitet Lamparda. Zna se naci bas kao i Frank na pravom mjestu u pravo vrijeme itd..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358021794' post='101423']Veznjak koji ima los pregled igre, dijagonalom preko sirine terena(bez prethodnog gledanja, davljenja lopte ili namestanja) pogodi Ramiresa na grudi...
Ostatak znate ;)[/quote]

Mozda covjek nije gledao finale i polufinale..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

how yes no i meni se sviđa Pjanić al ne znam baš za taj pregled igre ipak Lampard je Lampard.. al uglavnom ja sam shvatio šta si htio reći
[quote name='Kalouda' timestamp='1358023683' post='101440']
how yes no i meni se sviđa Pjanić al ne znam baš za taj pregled igre ipak Lampard je Lampard.. al uglavnom ja sam shvatio šta si htio reći
[/quote] Jest Lampard Lampard,ali moras shvatiti da Lampard ima 34 godine a mi podmlađujemo ekipu i on ce jednog dana morati otici iz CFC ili okoncati karijeru,Pjanic ima 22 godine i sigurno bi mogao zamjeniti Lamparda i zasto ne iskoristiti priliku i dovesti ovog dragulja na SB.
Ako kažete da se kod Modrića govori nerealno jer je eto Hrvat ovdje je definitivno isto za Pjanića. Nema tu rasprave, malo je veznjaka koji mogu u istu rečenicu sa Frankiem.
Opet se spominje Bafetimbi Gomis

Lyon chairman Jean-Michel Aulas expects striker Bafetimbi Gomis' future to be sorted out before the end of the January transfer window.

He told a press conference: "Bafe has talked about Chelsea in the past as they seem a very prestigious club to him, but there are also other propositions.

Sky sports
Ja nisam za Modrica,nekako mi je precenjen,ne znam,,sva ona pompa oko Reala i onda bunar...jeste on dobar igrac,ali mi je pre za Totenham,Everton,pre sam za Pjanica...nema tu balkanske zatupljenosti,bar kod mene... Protiv njegove kupovine sam...
Ama ljudi, vi kao da niste pročitali cijeli moj post (koji ionako je bio kratak). Ja ne upoređujem Lampsa i Pjanića kao sveukupnog veznjaka, već isključivo mislim na kreaciju igre, dikitriranje tempa, čuvanje posjeda...

Lamps je opet ponavljam sveukupno najbolji veznjak, ali da je maestralan u kreaciji igre (ne mislim na završne pasove), nije.

Mire mi jeste najdraži igrač, ali majke mi nije zbog toga hvala na njegov račun. O njemu se malo priča, čak bih rekao da je potcjenjen od strane mnogih, koliko on ustvari zna i koliko vrijedi, ali haj nejse..

Ako se i dalje ne razumijemo, jebaji ga onda... ha ja..
[quote name='how yes no' timestamp='1358078889' post='101503']
Ama ljudi, vi kao da niste pročitali cijeli moj post (koji ionako je bio kratak). Ja ne upoređujem Lampsa i Pjanića kao sveukupnog veznjaka, već isključivo mislim na kreaciju igre, dikitriranje tempa, čuvanje posjeda...

Lamps je opet ponavljam sveukupno najbolji veznjak, ali da je maestralan u kreaciji igre (ne mislim na završne pasove), nije.

Mire mi jeste najdraži igrač, ali majke mi nije zbog toga hvala na njegov račun. O njemu se malo priča, čak bih rekao da je potcjenjen od strane mnogih, koliko on ustvari zna i koliko vrijedi, ali haj nejse..

[/quote]

Ako ti je on najdreaži igrač onda su male šanse da ti objektivno govoriš. ;) ali se slažem da je potcijenjen.. i isto se slažem da je apsurd uopće dovodit Miru u istu rečenicu s Lampardom, barem trenutno.
[quote name='how yes no' timestamp='1358078889' post='101503']

[/quote]

U krug, u krug, u krug....

Razumem te ja savrseno. Ali opet to sto govoris nije tacno ;)
http://www.klix.ba/sport/nogomet/od-ljeta-je-pep-guardiola-novi-trener-manchester-cityja/130113082

pa pa #:-S
Znam da vest veze s vezom nema, ali izvor naseg cenjenog sportskog portala je jako zanimljiv

http://www.sportske.net/vest/transferi/ni-celsi-ne-moze-da-odoli-jagu-110835.html
[quote name='CFC1905' timestamp='1358079119' post='101505']
Ako ti je on najdreaži igrač onda su male šanse da ti objektivno govoriš. ;) ali se slažem da je potcijenjen.. i isto se slažem da je [b]apsurd uopće dovodit Miru u istu rečenicu s Lampardom, barem trenutno[/b].
[/quote]

Nije uopce apsurd! Lamps ima iskustvo dok Pjanic ima brzinu i mladost. Prvom vrijeme lagano izmice, dok ovom drugom najbolje tek dolazi :) Apsurd je jedino ako gledas na ucinak i trofeje zadnjih godina, ali trenutno...pa eto smijem se osuditi i reci da je Pjanic bolji :D
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358082954' post='101524']

Razumem te ja savrseno. Ali opet to sto govoris nije tacno ;)
[/quote][quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358082954' post='101524']

[b]Razumem te ja savrseno. Ali opet to sto govoris nije tacno[/b] ;)
[/quote]

Dobro ti reče, u krug...

Mbia, hm.. Jak je igrač, samo čini mi se nije baš na lopti kako treba, bolje mi djeluje onaj Diakite iz QPR-a. Mada nebih ja ni jednoga, šta će nam..
[b][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]"Chelsea have made an £8.5million bid for rising Spanish star Iago Aspas."[/size][/font][/color][/b]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Daily Star[/size][/font][/color]
[quote name='Spaha' timestamp='1358171313' post='101700']
eh, kad bi otisli Benitez i Torres, dosao Falcao, Moruinho da sa sobom povede Ronalda...
[/quote]

I kad bi Ante RUkavina osvojio zlatnu loptu...
Lamps i Pjanic uopste nisu isti tipovi igraca, slicni jesu ali imaju drugacije uloge u timu tako da je malo glupo porediti ih.
Lamps je igrac koji ima pregled, pravovremen i precizan pas, koncentraciju, pokretac, osecaj za gol i da se ubaci iz drugogo plana, disciplinovan............
Pjanic je vise onaj kako bise reklo fantazista, igra blize golu, nepredvidiv, manje disciplinovan, okretniji brzi, stvara sansu navlacenjem igraca na sebe i ubacivanjem u prostor, igra blize golu, zeli duel i da dribla....................

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.