4. januar 2013.13 god. comment_99174 Bila je prica o novom napadacu a ne o prodaji jednog i dovodjenju onda zamjene za njega!!!!!!!! Svaki normalan klub na svijetu ima najmanje 3 cista spica u kadru radi konkurencije ili lose forme ili povreda, ma koju god formaciju preferirali! ali posto je FK Chel$ky u svemu "naopak" pa cak i u tome! imamo spica koji igra ma koliko u losoj formi bio i koliko mu god utakmica trebalo da postigne koji ebeni gol, ali on i dalje igra a drugi spic nam treba eto samo za statistiku da se broji da ga imamo i da moze eto zaigrat ako se Torke (ne)daj Boze povrijedi,mada i onda nije sigurno da bi taj drugi spic zaigrao jer bi to psihicki utjecalo na Torresa ! radije izvesti neki kombinovani sastav sa laznom 9kom! Ove price Rafe da ce odmarati Torresa su lazi, odmorice ga jednu utakmicu i onda opet "udri jovo na novo" Prijavi
4. januar 2013.13 god. comment_99190 Sto ce ti treci napadac kad ni Staridz kao drugi napadac nije dobio sansu da zaigra pored Torresa koji je placen masno i zbog toga mora proraditi... Barem tako ocekuju i misle oni u upravi... Demba Ba je dovoljan do ljeta... Prijavi
4. januar 2013.13 god. comment_99219 [quote name='EdvinTB' timestamp='1357328487' post='99174'] Bila je prica o novom napadacu a ne o prodaji jednog i dovodjenju onda zamjene za njega!!!!!!!! Svaki normalan klub na svijetu ima najmanje 3 cista spica u kadru radi konkurencije ili lose forme ili povreda, ma koju god formaciju preferirali! ali posto je FK Chel$ky u svemu "naopak" pa cak i u tome! imamo spica koji igra ma koliko u losoj formi bio i koliko mu god utakmica trebalo da postigne koji ebeni gol, ali on i dalje igra a drugi spic nam treba eto samo za statistiku da se broji da ga imamo i da moze eto zaigrat ako se Torke (ne)daj Boze povrijedi,mada i onda nije sigurno da bi taj drugi spic zaigrao jer bi to psihicki utjecalo na Torresa ! radije izvesti neki kombinovani sastav sa laznom 9kom! Ove price Rafe da ce odmarati Torresa su lazi, odmorice ga jednu utakmicu i onda opet "udri jovo na novo" [/quote] Taman sam ovo htio napisati. Nama treba još jedan napadač. City ima Teveza, Džeku, Aguera. United Chicarita, Rooneyja, RVP-a. Nama definitivno treba još jedan napadač do ljeta. Ili Feruzu dati šansu. Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99245 [quote name='Caeruleus' timestamp='1357340930' post='99219'] City ima Teveza, Džeku, Aguera. United Chicarita, Rooneyja, RVP-a. [/quote] imaju cak i po 4! u citiju jos Baloteli a unitedu Welbeck Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99268 Po meni treba imati 3,4 napada kao sta imaju klubovi iz Manchestera! ja bi doveo i Lewandowskog, il jos nekoga ali naravno dobrog,da nece biti promasaj ko PANJ s brojem 9! Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99270 Treba nam jos napadaca to svakako Torres i Ba nisu dovoljni....slazem se sa vama da svaki vrhunski klub treba da ima bar 3 napadaca, moramo imati i mi. Voleo bi Reusa da vidim u plavom dresu. Igra napad i igra na krilnoj poziciji. Pojacali bi i napad a imali bi i igraca koji moze da igra odlicno na krilu. Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99289 Opet zelje i cestitke Moze li meni Larisa Riquelme, a vi zadrzite sve fudbalere Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99291 [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1357389619' post='99289'] Opet zelje i cestitke Moze li meni Larisa Riquelme, a vi zadrzite sve fudbalere [/quote] Samnom u generaciji bila i mis šarma leskovca ona ti je dovoljna Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99294 Ja mislim da nama treba Njemački igrač (Marin nije čistokrvni), sad oće li to biti Gotze ili Reus ili oba meni svejedno, ali švabo nam treba, ja preferiram ovu dvojicu Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99299 [quote name='El_Nino' timestamp='1357391318' post='99294'] Ja mislim da nama treba Njemački igrač (Marin nije čistokrvni), sad oće li to biti Gotze ili Reus ili oba meni svejedno, ali švabo nam treba, ja preferiram ovu dvojicu [/quote] i šta sad,Marina treba u gasnu komoru???[quote name='El_Nino' timestamp='1357391318' post='99294'] Ja mislim da nama treba Njemački igrač (Marin nije čistokrvni), sad oće li to biti Gotze ili Reus ili oba meni svejedno, ali švabo nam treba, ja preferiram ovu dvojicu [/quote] i šta sad,Marina treba u gasnu komoru??? Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99300 Chiba, ja se samo salim, nema teoretske šanse da u bliskoj budućnosti dovedemo jednog od ove dvojice, a ovo za Marina sam napiso samo da neko nebi reko da imamo švabu Prijavi
6. januar 2013.13 god. Autor comment_99661 http://sportsport.ba/ino_fudbal/dogovoren-transfer-isca-u-chelsea/95555 Odlican igrac , zaista odlican . Samo ne znam umjesto koga bi igrao ? o.O Prijavi
6. januar 2013.13 god. comment_99681 Pretpostavljam da bi se on uklopio na mjesto Lampard, tako sam isto govorio i za Pjanica, ipred njega bi isao trio Mazacar inapad Ba. Isco španska škola, jak tehnicar, dobar dribler, msm da bi se uklopio u igru pomenutog tandema. http://sportsport.ba/ino_fudbal/benitez-na-spisku-zelja-ima-ime-miralema-pjanica/95561 Evo iako je izvor sranje, spomenuo sam ga gore.: Prijavi
6. januar 2013.13 god. comment_99682 [quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1357475174' post='99681'] Pretpostavljam da bi se on uklopio na mjesto Lampard, tako sam isto govorio i za Pjanica, ipred njega bi isao trio Mazacar inapad Ba. Isco španska škola, jak tehnicar, dobar dribler, msm da bi se uklopio u igru pomenutog tandema. [/quote] šta nije Isco AMF? ako je, ne valja nikako da igra na mjestu Lamparda Prijavi
6. januar 2013.13 god. comment_99697 [quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1357475174' post='99681'] Pretpostavljam da bi se on uklopio na mjesto Lampard, tako sam isto govorio i za Pjanica, ipred njega bi isao trio Mazacar inapad Ba. Isco španska škola, jak tehnicar, dobar dribler, msm da bi se uklopio u igru pomenutog tandema. [url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/benitez-na-spisku-zelja-ima-ime-miralema-pjanica/95561"]http://sportsport.ba...a-pjanica/95561[/url] Evo iako je izvor sranje, spomenuo sam ga gore.: [/quote] Prije ce biti da Oscar ide na centar a Isco na krilo. _______Ramires/Luiz________Oscar_____________ ____Isco________Mata________Hazard______ ___________________Ba__________________ Prijavi
6. januar 2013.13 god. comment_99700 Ne vidim zašto nam treba isco makar je jako dobar igrač. Moja želja ako lamps otiđe ... _______Ramires/Luiz________De Buyne_____________ ____Mata________Oscar________Hazard______ ___________________Ba/Lukaku__________________ Prijavi
6. januar 2013.13 god. comment_99708 Spominje se Luka opet u vezi s nama, iskreno ne vjerujem da će on ić iz Reala, bar ne ovu zimu, ali ako se mene pita, uvijek dobrodošao Prijavi
6. januar 2013.13 god. comment_99713 [quote name='El_Nino' timestamp='1357481428' post='99708'] Spominje se Luka opet u vezi s nama, iskreno ne vjerujem da će on ić iz Reala, bar ne ovu zimu, ali ako se mene pita, uvijek dobrodošao [/quote] Da nije bilo onog židova imali bi veznjaka svjetske klase i puno brži tempo igre. Ovako je prodan u Real, koji ce mu uništit karijeru. Prijavi
6. januar 2013.13 god. comment_99717 Ja mislim da je Lukica previše zaljubljen u Real. A inače bi mogli sebi pokupiti jako dobrog igrača za pola cijene, jer je Real poznat da prodaje igračine skoro pa džabe. Ali zbog njega samog, ne vjerujem da će se desiti. Prijavi
6. januar 2013.13 god. comment_99719 opet taj grobar se povezuje sa chelsiem Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
6. januar 2013.13 god. comment_99776 Ma nema sanse ni 1% da Modric nakon pola sezone odma napusti Real! Mikel je jutros odputovao na Africki kup u Juznu Afriku, hitno nam je potreban jedan DMF ili CMF A i Benitez je najavio da je moguce da uskoro zaigramo sa dva napadaca, pa mislim da bi bilo pametno da onda i dovedu jos jednog spica jer imamo samo rahmetli Torresa i Dembu Ba Prijavi
6. januar 2013.13 god. comment_99853 [quote name='Igi' timestamp='1357484838' post='99731'] Modrić je kurčina. [/quote] Da, bit će on kurčina, kad vam ju uvali usred Beograda Jedva čekam dvoboje naših repki pa da vam Modrić (koji nije na razini iz tottenheama i kao takav) razvali vašu vezu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.