Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Modrić jest precjenjen al da je kurčina nije, klupa u Realu je spustila malo na zemlju Hrv novinare i prestali su svršavat na njega, al zato ć ga sad selit svaki dan, preći će Luka put od Chelsija do ostanka u Realu jedno 10 puta najmanje, a vjerojatno će bit i u svim jačim klubovima.

Što se još jednog napadača tiče jedno veliko NE, imamo toresa, Dembu i Lukaku, eventualno posudit nkog dok se potonji ne vrati. Jedino dovodit neko stalno i ozbiljno rješenje u slućaju odlaska nekog od spomenutih, ja se nadam da će tores otić pa da se dovede netko isto tako malo iskusniji provjereniji napadač al ništa specialno, kao što rekoh imamo Dembu i Lukakua i na njima treba gradit budućnost, jest Demba stariji ali jedno 4-5 godina može još odigrat na vrhunskom nivou, u najmanju ruku 3 a onda kasnije doba za klupe. (Kale če mu ubit kad ovu zadnju pročita :D )
Vinko ja tebe vrlo malo shvatio, ali mi se svida ovo '' Modric jest precjenjen, al da je kurcina nije...'' Naravno da nije, on je vrhunski igrač, samo se zajebo odlaskom u Španjolsku jer tamo ima previše igrača njegove pozicije, a kod bi igro cmf gdje su Lamps i Ramis
Modric je igracina.Naravno da postoje sanse da zaigra za nas,pa kada smo mi Realu mogli pozajmiti Esijena,mogu i oni nama Modrica.Ako ne sada u januaru,onda na leto.Moje misljenje je da bi sa njim bili ubojitiji jos za jedno 30 procenata.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1357508473' post='99853']
Jedva čekam dvoboje naših repki pa da vam Modrić (koji nije na razini iz tottenheama i kao takav) razvali vašu vezu ;)
[/quote]

Čiju vezu? Srbija nema fudbalsku reprezentaciju. :D
[quote name='Ercov' timestamp='1357516208' post='99888']
Modric je igracina.Naravno da postoje sanse da zaigra za nas,pa kada smo mi Realu mogli pozajmiti Esijena,mogu i oni nama Modrica.Ako ne sada u januaru,onda na leto.Moje misljenje je da bi sa njim bili ubojitiji jos za jedno 30 procenata.
[/quote]

Kevin De Bruyne, Josh MecEchran.... biseri fudbala, koji mogu igrati jos 15 godina(Josh i vise). Dovodjenje jos jednog playmakera obojicu izbacuje iz prvog tima.
Oscar je i sad u drugom planu, a vi bi mu pojacali konkurenciju.
Modric je dobar igrac, ali potpuno nepotreban.
[i]Sky Sports sources [/i]understands [b]Chelsea[/b] have agreed a deal to sign [b]Metalist Kharkiv[/b] midfielder [url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/8384281/Chelsea-are-closing-in-on-the-signing-of-Metalist-Kharkiv-midfielder-Taison"]Taison[/url]. However, they could competition for the Brazilian with an unnamed Premier League also making an approach for Taison.

Žalosti majko moja..
Jest vala, čovjek bi rekao taj Taison u najmanju ruku je u rangu Riberya. Ne vjerujem da je on toliko dobar pa da nas može pojačat, a kao squad igrač apsolutno nije potreban.

Čudan transfer (naravno ako se obistini).
[quote name='how yes no' timestamp='1357562526' post='99951']
Jest vala, čovjek bi rekao taj Taison u najmanju ruku je u rangu Riberya. Ne vjerujem da je on toliko dobar pa da nas može pojačat, a kao squad igrač apsolutno nije potreban.

Čudan transfer (naravno ako se obistini).
[/quote] Svi ste govorili i za Oscara da ce biti loš da nema pojma itd.
Pa de jarane moj uozbilji se malo, kakav Taison kakvi bakrači, hem sto lik ima 24 godine, hem sto igra u Ukrajini, hem sto sam samo cuo za njega dok se igra Europa liga. Za njega je Piazon izmislio nogomet, uozbiljite se malo.
Ne sviđa mi se ovo dovođenje igrača, kojima je glavna odlika to što su mladi, a sve je to zeleno još uvijek, kad ode Lamps najstariji igrač u sredini će nam nam biti Ramires, svi neki talenti sve je to uredu, ali dosta talenata, imamo toga i u vl. redovima, daj nekog iskusnog
Taison:

Playing position [url="http://en.wikipedia.org/wiki/Attacking_midfielder"]Attacking midfielder[/url] / [url="http://en.wikipedia.org/wiki/Winger_%28sports%29"]Winger[/url] / [url="http://en.wikipedia.org/wiki/Striker"]Striker[/url]

Stvarno tužno :/ mi ovakvih imamo na bacanje...

Ofenzivni vezni: Mata, Lampard, Hazard, Piazon, Marin, Oscar

Krila: Mata, Hazard, Marin, Moses, Oscar, Ramires

Jedino nam napadača fali, ali ne vjerujem da bi taj Taison igrao u napadu, jer ipak mu to nije primarna pozicija.
Taison i Piazon nemaju veze jedan sa drugim. Taison je krilo,meni osobno odličan igrač
e sad dal je potreban Čelziju to je već neko drugo pitanje

kakve veze što igra u Ukrajini,kolko se sećam,Šahtjor ne samo što je bio dostojan protivnik nego nas je i nadigrao

Mozes je kod nas jedini nalik njemu,Mata,Marin,Oskar,Azar su drugačiji tip igrača iako svi oni mogu i krila da igraju
Za mene je ovo samo nagomilavanje igrača. Oscar koji je ionako sad u drugom planu dobija bezpotrebnu konkurenciju.
Sasvim bezpotrebno pojačanje po meni.
Cae je nabrojio sve igrače za AM i Winger još kad tu dodamo De Bruynea jasno je sve,
Samo talente upropaštavamo i uskraćujemo mjesto skupo plaćenom Oscaru, sjajnom Mosesu, Piazonu koji ako se ovako nastavi nikada neće dobiti priliku, već pomenutom De Bruyneu i Marinu.
[quote name='BluesForever' timestamp='1357563115' post='99955']
Svi ste govorili i za Oscara da ce biti loš da nema pojma itd.
[/quote][quote name='BluesForever' timestamp='1357563115' post='99955']
Svi ste govorili i za Oscara da ce biti loš da nema pojma itd.
[/quote]

Ko to svi??

I šta, ti hočeš reć da je ovaj transfer ispravan?? Pogledaj ovo, Mata, Hazard, Marin, Moses, Oscar, Piazon, pa i Ramires su igrači koji igraju na pozicijama na kojim može igrati Taison i šta će ti on bolan??

Ti i takvi kao ti, samo bi dovodili igrače, a tokom cijele sezone opet jbavali majku treneru što ne ubaci ovog ili onog, što ne ubaci igrače iz akademije i bla bla...

Sreća samo si jedan ispred računara i ništa više.
[quote name='how yes no' timestamp='1357570208' post='99999']
Ko to svi??

I šta, ti hočeš reć da je ovaj transfer ispravan?? Pogledaj ovo, Mata, Hazard, Marin, Moses, Oscar, Piazon, pa i Ramires su igrači koji igraju na pozicijama na kojim može igrati Taison i šta će ti on bolan??

Ti i takvi kao ti, samo bi dovodili igrače, a tokom cijele sezone opet jbavali majku treneru što ne ubaci ovog ili onog, što ne ubaci igrače iz akademije i bla bla...

Sreća samo si jedan ispred računara i ništa više.
[/quote] Nemoj pametoavt :-@ i,a gdje si to ti, sa nisi mozda na mjesecu ako nisi ispred racunara =)) svakakvih mozgova boze sacuvaj... :))
Taison nece dobiti radnu dozvolu, to vam ja garantujem.
Utakmica u reprezentaciji nema, a i prestar je da bi ga FA proglasila izuzetnim talentom i dala mu dozvolu.
[quote name='Elao' timestamp='1357574243' post='100020']
U moru brazilskih talenata oni hoce ovog tuljana...
[/quote] Samo nek Brazilce dovode,oni su pravi majstori u fudbalu,ja bi volio Williana vidjeti u Plavom dresu ako Taison ne dođe,
[quote name='BluesForever' timestamp='1357571192' post='100004']
Nemoj pametoavt :-@ i,a gdje si to ti, sa nisi mozda na mjesecu ako nisi ispred racunara =)) svakakvih mozgova boze sacuvaj... :))
[/quote][quote name='BluesForever' timestamp='1357571192' post='100004']
Nemoj pametoavt :-@ i,a gdje si to ti, sa nisi mozda na mjesecu ako nisi ispred racunara =)) svakakvih mozgova boze sacuvaj... :))
[/quote]

Ok neću više pametovati, ostavljam to tebi ;) uživaj...
pa koji ce nam ovaj taison,jedan lep gol uvalio,proculo se za njega, meće on golove redovno al tamo u vukojebini gde bi realno i ja bio rasni strelac
e romane jebem te u ruke gde samo izvlacis ove transfere
Evo ja priznajem, nikada nisam gledao Tajsona ( nogometaša :D ) i mrsko mi je o njegovim igračkim kvalitetama pričati kada ne u tom slučaju ne bih znao o čemu ustvari pričam. No, reći ću jednu stvar: uzevši u obzir poziciju na kojoj igra, ne trebam ga ni gledati na terenu, jer i slijep bi vidio da je taj igrač nepotreban, isto kao što sam ranije rekao da je Isco, ma koliki talent bio, nepotreban.

Nagomilavanje igrača ne vodi ničemu. Treba imat zdravu atmosferu, zdrav kadar igrača, za svaku poziciju imati minimalno 2 igrača koji mogu uskočiti u nju. Tajson bi, po svemu sudeći, trebao biti peti, šesti izbor skoro. Ne ide to tako. Daleko mu kuća, ne zbog njeg osobno, nego zbog naših igrača istih pozicija koje već imamo pod ugovorom, a da ne pričam kako bi jedan novi igrač gušio razvoj naših, vlastitih talenata.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.