31. decembar 2012.13 god. comment_98311 [quote name='cobinho' timestamp='1356958136' post='98307'] Tako je Ray je bio ipak veliki deo kluba, secam se kada je otisao da su tada krenula kola nizbrdo. E sada da li je otisao zbog Ancelotija ili Romana pojma nemam. Ne treba zaboraviti jos jedno ime a to je Frenk Arnesen i on je bio mozak kluba. [/quote] Ne znam ni ja kako sam Arnesena smetnuo s uma. Uglavnom njih dvojica(Ray i Frank) su jedina poznatija imena u fudbalu, koja su bila u Upravi kluba. I ostali su poznati, ali u drugim delatnostima. Da ne idemo mnogo u off, najvece pojacanje kluba bi bilo dovodjenje jednog sposobnog sportskog direktora, koji poznaje trziste. AVB je bogom dan za to mesto, ali to su druge price.. Prijavi
31. decembar 2012.13 god. comment_98321 [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1356959660' post='98311'] Ne znam ni ja kako sam Arnesena smetnuo s uma. Uglavnom njih dvojica(Ray i Frank) su jedina poznatija imena u fudbalu, koja su bila u Upravi kluba. I ostali su poznati, ali u drugim delatnostima. Da ne idemo mnogo u off, najvece pojacanje kluba bi bilo dovodjenje jednog sposobnog sportskog direktora, koji poznaje trziste. AVB je bogom dan za to mesto, ali to su druge price.. [/quote] Najveća je ironija da je AVB bogom dan za managera s ovom ekipom. Ali i to su druge priče... Nego Emenala sam hvalio za odrađeni posao u zadnjem transfer periodu, ali čim sam ga ishvalio on i ekipa koja na tome radi su sve ukenjali i to bespotrebnim rješavanjem dvojca Meireles-Essien. To nas je koštalo umora i nedostatka širine u ekipi, a sve je krenulo od njih u Upravi. Dalje, odluka da se krene samo sa Torresom je stupidna, i ona nas je koštala mnogo toga. I na kraju treće, klub nije želio Robbieja za managera, pa je odluka da njemu daju posao samo do prve greške koju napravi vrhunac gluposti. Manager je glavni oslonac svakog pametnog i normalnog kluba, a ne vlasnik ili Uprava. Oni su tu ga podrže ili odvrate od nekih gluposti (jer naravno da ni manager ne smije imati potpunu kontrolu, inače bi nam Benitez dovodio raznorazne 'klase' od pojačanja). Prijavi
1. januar 2013.13 god. comment_98486 [b]Neymar[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3] has been adamant he’s staying in Brazil in the immediate future, but we’re still [/size][/font][/color][url="http://www.skybet.com/football/transfer-specials/event/14590163?aff=9719&dcmp=ss_betlink_TRANSFER-SPECIALS-CHAT-NEYMAR"]taking bets on a potential January move[/url][color=#000000][font=Verdana][size=3], with Barcelona (6/1) considered the most likely destination, while [/size][/font][/color][b]Chelsea[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3] and PSG are priced at [/size][/font][/color][b]10/1[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3] to sign him in January.[/size][/font][/color] [color=#000000][font=Verdana][size=3]Sky Sports/Sky Bet[/size][/font][/color] Prijavi
1. januar 2013.13 god. comment_98525 Izgleda da je Taison blizu http://www1.skysports.com/football/news/11668/8376416/Brazilian-Taison-would-relish-reunion-with-former-team-mate-Oscar-at-Chelsea Prijavi
1. januar 2013.13 god. comment_98528 nabijem i njih i tajsona, pa zar je moguce da imamo upravu sa najnizim IQom od svih u premier ligi, svako uci na greskama samo nasa uprava ne, daj mi Dembu, provjerenog i pravog napadaca, Prijavi
1. januar 2013.13 god. comment_98532 Cuj Taison... 24 godine, niko nikad nije cuo za njega... Pa citam zaineteresovani za Gomeza... Ako zele extra napadaca vec u januaru neka dovedu Falcaa da nas ne razvali u Ligi Evrope... Prijavi
1. januar 2013.13 god. comment_98539 Taisom nikad nije igrao za reprezentaciju Brazila. I ako jeste, to nije ni blizu dovoljno da bi dobio radnu dozvolu da igra u Engleskoj. Nema od ovoga nista. Prijavi
2. januar 2013.13 god. comment_98546 [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1357084706' post='98539'] Taisom nikad nije igrao za reprezentaciju Brazila. I ako jeste, to nije ni blizu dovoljno da bi dobio radnu dozvolu da igra u Engleskoj. Nema od ovoga nista. [/quote] Navodno će CFC uputit molbu FA-u da ga dovedu iako nema radnu dozvolu, a oni dozvole da se dovede igrač ako je u pitanju izuzetno talentiran igrač Prijavi
2. januar 2013.13 god. comment_98554 Kakav Tajson, kakve kurčine? Navodno na TM-u vredi 12 miliona evra, pa majku mu, bolje dajte taj novac za Dembu, pa makar trećina otišla agentima, on je barem dokazani napadač koji trpa u PL, a ne ovaj što jedva daje golove u pičkin dim ligi. Prijavi
2. januar 2013.13 god. comment_98557 ove radne dozvole se nisam ni sjetio, pa to bi samo budala dovela ovog igrača, ko da dovedeš za skupljača lopti frajera koji nema ruke. Ovaj neće dobit radnu dozvolu ni da si je doma sam napravi, nema nastupa za brazil a i ako ima kao što reče Wh možeš ih nabrojat na prste jedne ruke, a ni na temelju nekog talenta nevjerujem, igrač od 24 godine već mora bit lagano i formiran a ne još uvjek "samo" talentiran. Prijavi
2. januar 2013.13 god. comment_98565 [quote name='Vinko' timestamp='1357115565' post='98557'] ko da dovedeš za skupljača lopti frajera koji nema ruke. [/quote] HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH Prijavi
2. januar 2013.13 god. comment_98569 Sad se oslanjamo na FA da nas spasi Kakva ironija [u][b]______________________________________________________________________________________________[/b][/u] [b][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Chelsea and Arsenal have both snubbed the chance to sign Inter Milan attacking midfielder Wesley Sneijder.[/size][/font][/color][/b] [color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]The Sun[/size][/font][/color] Prijavi
3. januar 2013.13 god. comment_98921 ma kakav negredo, prosjek po meni, demba je tu sad treba sačekati ljeto i uzeti falcaa i miran si druže to će biti ko sa drogbom i anelkom ovaj taison je tele, podsjeća me na nekog rakuna željnog para vidi se po njemu sigurno se romanu uvlačio u pakaš i želi prigrabit para al neš kolega, ostani ti tamo il čekaj neku drugu ponudu, ne bi ga uzeo da u paketu sa alexis texas dolazi, ustvari bi s njom al sa npr holly halston ne bi jer mi nije više nešto al to ne znači da je ne bi izjebo... Prijavi
3. januar 2013.13 god. comment_98958 Sto se Dembe tice imam neki osecaj da bi bio mnogo korisniji ako igra uz drugog centarfora. Ovako nisam siguran od koje bi koristi bio. Sa Plavusom je slucaj da zna da predibla i sebi stvori sansu al ne zna da je realizuje Demba je mnogo korisniji kad trazi loptu i prostor a ne da je trazi ledjima ka golu. Uz falkona bi bio odlicno resenje a sam ovako ne znam. Mozda ce ga upariti sa toresom ali onda nam treba jos jedan rezervni. A radna dozovla za Tajsona, ne mora da znaci da je nece dobiti jer taj uslov vazi samo u slucaju ako dolazi iz nefudbalskih zemalja npr ako bi dosao iz zambije. Desava se cak i da je nefudbalska zemlja i da nije igrao za repku ali ako je procena da je fudbalski biser da mu se WP. E sad najgore je sto tamo neki moron administrativac to procenjuje. Npr uzmite nastasica is Man City. Nije imao dovoljno nastupa za repku i ima samo srpsko drzavljanstvo a dobio je. A sto je srbija fudbalska zemlja ubilo se Prijavi
3. januar 2013.13 god. comment_99009 Ja ne znam sto se nije pokazalo interesovanje za Pata,on je po meni veoma dobar igrac,od Torresa bi sigurno vise uradio...ode u Korintijas za 15 milki.... I dusa me boli kada citam da je Falkao navodno sve dogovorio sa realom :@ Prijavi
3. januar 2013.13 god. comment_99018 [quote name='grena' timestamp='1357253593' post='99009'] Ja ne znam sto se nije pokazalo interesovanje za Pata,on je po meni veoma dobar igrac,od Torresa bi sigurno vise uradio...ode u Korintijas za 15 milki.... I dusa me boli kada citam da je Falkao navodno sve dogovorio sa realom :@ [/quote] Ma da, dovedi Pata za 15 milijuna eura i onda odigra 3 tekme pa sveukupno na bolničke troškove još 15 milijuna... Prijavi
4. januar 2013.13 god. comment_99025 [quote name='CFC1905' timestamp='1357256712' post='99018'] Ma da, dovedi Pata za 15 milijuna eura i onda odigra 3 tekme pa sveukupno na bolničke troškove još 15 milijuna... [/quote] Slabo sam pratio Milan, znaci povrede su ga zeznule...bas steta imao je perspektivu...mada nikada se ne zna...mozda bi drugacije bilo kod nas....kako se RVP povredjivao u Arsenalu,a u Utd gazi... jbg nikada se ne zna, Prijavi
4. januar 2013.13 god. comment_99030 Pato, sa svojim staklenim nozicama u PL ne bi izdrzao 90 minuta lomatanja od strane drvoseca u odbrani kakve gaji 60% timova iz lige... Drago mi je da nije zavrsio u Chelsea-ju. Prijavi
4. januar 2013.13 god. comment_99034 [quote name='grena' timestamp='1357258876' post='99025'] Slabo sam pratio Milan, znaci povrede su ga zeznule...bas steta imao je perspektivu...mada nikada se ne zna...mozda bi drugacije bilo kod nas....kako se RVP povredjivao u Arsenalu,a u Utd gazi... jbg nikada se ne zna, [/quote]Šta se povređivao a dao bruku golova prošle sezone Prijavi
4. januar 2013.13 god. comment_99038 [quote name='grena' timestamp='1357258876' post='99025'] Slabo sam pratio Milan, znaci povrede su ga zeznule...bas steta imao je perspektivu...mada nikada se ne zna...mozda bi drugacije bilo kod nas....kako se RVP povredjivao u Arsenalu,a u Utd gazi... jbg nikada se ne zna, [/quote] ma povređivao se tamo svako malo ko da su mu noge od papira, i sigurno je imao nekog debelog dlakavog talijanćića tamo za fizooterapeuta, zamisli tu da Evi dođe pod ruke, odma drugi dan nakon oporavka bi si još jednom slomio nogu Prijavi
4. januar 2013.13 god. comment_99054 [quote name='Vinko' timestamp='1357291283' post='99038'] zamisli tu da Evi dođe pod ruke, odma drugi dan nakon oporavka bi si još jednom slomio nogu [/quote] Pre bi zaradio povredu prepona. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.