Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[b]Chelsea have identified Marouane Fellaini as their preferred replacement for Frank Lampard.[/b]

Fellaini će sigurno napustit Everton na ljeto ukoliko ovi ne osiguraju Ligu prvaka, a znamo priče o Frankiejevu odlasku na kraju sezone. Ja pak mislim da Marouane nije igrač koji bi na bilo koji način mogao naslijediti jednu veličinu kao što je Frank lampard. Svaka čast njemu na ovim golovima što ih postiže, al on ih postiže s pozicije polušpica, a ne s one koju bi igrao u Chelseaju i gdje ne bi dolazio do izražaja ni u pola kao što sada dolazi u Evertonu. O tome sam pričao puno puta i puno opširnije, više mi se ne da.
[b]E stvarno više smaraju sa tim "zamenama" za Lamparda,nema zamene za njega,prosto i jasno!!![/b]

Svedoci smo velikih promena koje potresaju klub,totalno se menja stil igre,način razmišljanja,Lamps pada u senku Romanovih želja za promenom.

Gledaćemo jedan novi Čelzi,prihvatite to ili promenite kanal!!!
Ja iskreno ne vidim zamjenu za Lamparda, mislim da ne postoji takav igrač, svaka čast mladićima, ali ili su slabi u duelima ili nemaju takav pas, do sad nisam vidio onog igrača za kojeg bi reko da me podsjeća na Lampsa, možda se nemogu sjetit, ali eto, ako se neko sjeti neka napiše, ali mislim da takav igrač ne postoji.
[quote name='El_Nino' timestamp='1357698214' post='100325']
Ja iskreno ne vidim zamjenu za Lamparda, mislim da ne postoji takav igrač, svaka čast mladićima, ali ili su slabi u duelima ili nemaju takav pas, do sad nisam vidio onog igrača za kojeg bi reko da me podsjeća na Lampsa, možda se nemogu sjetit, ali eto, ako se neko sjeti neka napiše, ali mislim da takav igrač ne postoji.
[/quote]
Josh McEachran ? :D
[quote name='El_Nino' timestamp='1357698214' post='100325']
[/quote]Pjanic, jedino mu fali malo snage sto bi s godinama vjerovatno doslo. A sut, pas, dribling tu je to !
Za sad sam prezadovoljan,Demba Ba došo za siću,,došo nam je kao kec na desetku!!!

Kad su u pitanju ostale mete,interesantna mi je situacija oko Feleinijia i Ečeberije dok Taisonu malo poklanjam pažnje.

Neznam odakle su sad izvukli tu priču oko klauzule u ugovoru Feleinija ([url="http://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Fellaini-vers-chelsea/341014"]http://www.lequipe.f...-chelsea/341014[/url]),da idemo po onoj "gde ima dima ima i vatre"

Ovog drugog sam slabo pratio,(valjda zato što verujem da tu ulogu u Čelziju treba Josh da preuzme)avaj izgleda da ima i ionih koji tvrde da smo poslali ponudu za njega od 8 miliona funti,Betis navodno traži za njega 16 miliona

Kad je Taison u pitanju,on mi sve nekako nalikuje na Volkota,samo što bi Taison igrao za mnogo,mnogo manju platu!

Evo da dodem još neke novosti vezane za Taisona

Markevich said: “If he does not play with the soul and heart of Kharkiv, he is not with Metalist and it is better to let him go.
“Prior to the change of ownership of the club, there was an option for parting with Taison. At the same time, the new owner does not share this position and does not think that we must part with Taison.
“He has a clause in the contract, according to which, if any club will offer $20million [£12.4m] or more, we will be forced to sell him. If this happens, I would urge the owner to part with Taison. I am sure that I can, for that money, buy two players to replace Taison and it will only strengthen the team.”

Metalist Kharkiv manager Miron Markevich
[quote name='Brane' timestamp='1357603737' post='100105']
[b]Chelsea have identified Marouane Fellaini as their preferred replacement for Frank Lampard.[/b]

Fellaini će sigurno napustit Everton na ljeto ukoliko ovi ne osiguraju Ligu prvaka, a znamo priče o Frankiejevu odlasku na kraju sezone. Ja pak mislim da Marouane nije igrač koji bi na bilo koji način mogao naslijediti jednu veličinu kao što je Frank lampard. Svaka čast njemu na ovim golovima što ih postiže, al on ih postiže s pozicije polušpica, a ne s one koju bi igrao u Chelseaju i gdje ne bi dolazio do izražaja ni u pola kao što sada dolazi u Evertonu. O tome sam pričao puno puta i puno opširnije, više mi se ne da.
[/quote]

kad u jednoj sezoni postigne 21 gol i ima 15+ asistencija onda cu ga smatrati kao zamenom za lamparda :)
[quote name='VahaCFC' timestamp='1357716865' post='100330']
Josh McEachran ? :D
[/quote]
Meni osobno nije ni blizu, nisam ga puno puta gledo, ali koliko jesam nije mi jos ni blizu kao Lamps.

[quote name='sisa01' timestamp='1357723285' post='100336']
Pjanic, jedino mu fali malo snage sto bi s godinama vjerovatno doslo. A sut, pas, dribling tu je to !
[/quote]

Pa to i kažem ne možeš naći sve u paketu kao kod Lampsa.
Pjanić meda ne može Lampardu......mada ima perspektivu, al ipak Lampard sa svojih 33, 34 na leđima zadnje dvije sezone dao 27 golova, a pjanić 9
[quote name='true_blue' timestamp='1357751120' post='100416']
Pjanić meda ne može Lampardu......mada ima perspektivu, al ipak Lampard sa svojih 33, 34 na leđima zadnje dvije sezone dao 27 golova, a pjanić 9
[/quote][quote name='true_blue' timestamp='1357751120' post='100416']
[/quote]

Ali zato Mire je u nekim drugim stvarima bolji od Lampsa (ne mnogo, ali ipak da), kao što je npr. pregled igre, on je taj koji diktira tempo igre. Lamps to ne može ;)
U nas sve neki transferi harla-burla Bog te mazo. Kad je trebalo dovesti Goetzea nigdje nas, kad je trebalo dovesti Reusa nigdje nas, sad kad treba dovesti Isca nigdje nas, kad treba dovesti Falcaa nigdje nas.
[b][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]London rivals Arsenal, Chelsea and West Ham are all tracking another Toulouse midfielder, Etienne Capoue.[/size][/font][/color][/b]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]The Times[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Ima 90icu na SM-u... To je otprilike sve sto znam o njemu :D[/size][/font][/color]
Previse se prica o tome, zamena za ovog zamena za onog. Jednostavno, Lamps je kao takav sa svojim karakteristikama kvalitetima postao vodja ovog tima. Igrac koji dodje na njegovo mesto, ne mora da postane vodja tima, ali je dovoljno da pravi razliku na terenu sa svojim dodavanjima potezima golovima, da se zalaze gine i da zasluzi da za 4 5 god bude vodja tima. A sto se tice igraca koji nam treba, to je svakako inteligentan igrac, sa preciznim pasom, nepredvidiv, lucidan, i da ima snage da moze da igra u PLu. Takvih je jako jako malo. Iskreno mislim da je Gece taj igrac koji za koju god moze biti vodja novog tima.
Onaj Roman ludi mi se stvarno popeo na vrh glave sa onim Gvardiolom...ne daj Boze da on dodje u klub.... E moj Romane, necemo Barselonu,hocemo Chelseaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
[quote name='how yes no' timestamp='1357757080' post='100449']
Ali zato Mire je u nekim drugim stvarima bolji od Lampsa (ne mnogo, ali ipak da), kao što je npr. pregled igre, on je taj koji diktira tempo igre. Lamps to ne može ;)
[/quote]

To hoces da kazes da Lamps nije diktirao igru, da je njegov pregled igre los :huh:

Nemoj se brukati #-o
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1357990455' post='101218']
To hoces da kazes da Lamps nije diktirao igru, da je njegov pregled igre los :huh:

Nemoj se brukati #-o
[/quote][quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1357990455' post='101218']

Nemoj se brukati #-o
[/quote]

Ni blizu kao Mire ;)

A to za brukanje :-j
[quote name='how yes no' timestamp='1358014123' post='101361']
Ni blizu kao Mire ;)

A to za brukanje :-j
[/quote]

Ne znam u kojoj si se ti rupi krio svih ovih godina, i po kom osnovu tvrdis da navijas za Chelsea, kad pricas da je decko koji je juce isplivao iz mora talenata u stvarni svet bolji kreator igre od Lamparda, koji je godinama unazad jedan od najboljih veznjaka sveta.
Lakše malo whisp, loša ti je ta furka...

Lamps je najkompletniji i najbolji veznjak kojeg sam ikada gledao (golovi, asistencije, sve govore), ali ako se osredotočimo samo na kreaciju igre, razigravanje ekipe, puno je bolji u tome "dečko od jučer" nego naš Lamps.
Ovo ti govorim kao lik koji gleda svaku tekmu Chelsea, ali i svaku tekmu Pjanića, što u Lyonu, što u Romi ali i u reprezentaciji BiH.

O rupi, drugi put. ;)
[quote name='how yes no' timestamp='1358020656' post='101412']
Lakše malo whisp, loša ti je ta furka...

[b]Lamps je najkompletniji i najbolji veznjak[/b] kojeg sam ikada gledao (golovi, asistencije, sve govore), ali ako se osredotočimo samo na kreaciju igre, razigravanje ekipe, puno je bolji u tome "dečko od jučer" nego naš Lamps.
Ovo ti govorim kao lik koji gleda svaku tekmu Chelsea, ali i svaku tekmu Pjanića, što u Lyonu, što u Romi ali i u reprezentaciji BiH.

O rupi, drugi put. ;)
[/quote]
Kako moze biti najkompletniji i najbolji veznjak kad mu po tebi fali ono sto je najbitnije kod veznjaka(pregled igre) ?
Veznjak koji ima los pregled igre, dijagonalom preko sirine terena(bez prethodnog gledanja, davljenja lopte ili namestanja) pogodi Ramiresa na grudi...
Ostatak znate ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.