Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Moutinho igrač jako sličan Meirelesu. Pa kad smo ovog prodali, ne vidim zašto ovog dovoditi? Ccc, gluposti žešće. Arda Turan je bolji od obojice.

Što se tiče nas za zimski prijelazni rok za sada su u opticaju Falcao, Fellaini i Pjanić. Nekako se zadnjih dana o njima najviše priča.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Kad bi se dovela pojacanja u Zimskom prijelaznom roku to bi bila prioritet Falcao, Fellaini i Pjanić. Bar bi je ja ovako postavio http://lineupbuilder.com/?sk=f80
[quote name='Caeruleus' timestamp='1355933288' post='95492']
[u][b]Moutinho igrač jako sličan Meirelesu.[/b][/u] Pa kad smo ovog prodali, ne vidim zašto ovog dovoditi? Ccc, gluposti žešće. Arda Turan je bolji od obojice.

Što se tiče nas za zimski prijelazni rok za sada su u opticaju Falcao, Fellaini i Pjanić. Nekako se zadnjih dana o njima najviše priča.
[/quote]

Ja sam pijan sa slave dosao, nemoguce da je Cae ovo izjavio....

Moutinho je doktor fudbala za Meirelesa.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1355937303' post='95505']
Ja sam pijan sa slave dosao, nemoguce da je Cae ovo izjavio....

Moutinho je doktor fudbala za Meirelesa.
[/quote]

Meni su oni jako slični.

[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1355933943' post='95493']
Kad bi se dovela pojacanja u Zimskom prijelaznom roku to bi bila prioritet Falcao, Fellaini i Pjanić. Bar bi je ja ovako postavio [url="http://lineupbuilder.com/?sk=f80"]http://lineupbuilder.com/?sk=f80[/url]
[/quote]

Pravo mi se sviđa ova tvoja postava.
http://www.24sata.hr/nogomet/nije-im-bio-1-opcija-chelsea-u-sijecnju-zeli-dejana-lovrena-294396
Al ga ovi znaju lupit. Čuj nisu zadovoljni s Luizom hahhah... Iako Lovren mi je jako drag igrač i odličan obrambeni, jedini problem je što je sklon ozljedama
  • Autor
[quote name='El_Nino' timestamp='1355993706' post='95678']
[url="http://www.24sata.hr/nogomet/nije-im-bio-1-opcija-chelsea-u-sijecnju-zeli-dejana-lovrena-294396"]http://www.24sata.hr...-lovrena-294396[/url]
Al ga ovi znaju lupit. Čuj nisu zadovoljni s Luizom hahhah... Iako Lovren mi je jako drag igrač i odličan obrambeni, jedini problem je što je sklon ozljedama
[/quote]
Da su napisali zamjena za Terry-a hajd to bi donekle i bilo polulogicno ali za Luiza HAHAHHA
po meni je falkao pod morati da se dovede, a sad felaini/pjanic/mutinjo, pa cak i koentrao umesto kola je samo dodatak na lep januar i bonus abramovica
Pod morati je da se dovede vrhunski napadac i vrhunski zadnji vezni, e sada hoce li to biti Falkao i Felaini ( sto bi bilo odlicno) ili neko drugi nije toliko bitno, jedino sto je bitno je da se pokrije Mikelova pozicija jer ga nema u Januaru a nema ni Romeu-a do kraja sezone, kao i da se plavusa posalje na klupu ili daj boze proda.
Vidim da se mnogo licitira sa imenima ovde, te ovaj te onaj i pominju se sada Pjanic, L
Falkon, i Felaini kao najrealnije opcije. Moram da podsetim na pravilo od 8 fudbalera iz engleske sto sada imamo, ali zaboravljamo da Sturidge ide pa je najrealnije da od ta 3 jedan bude englez. Ako bi trazili takvog igraca a da nama treba mislim da smo leti propustili sansu da umesto Marina dovedemo Johnsona iz Sunderlanda a sada mislim da ce ako Luiza prebaciti u sredinu to biti odbrambeni , pada mi napamet ili Leiton Baines (bek ali vidim da sa Bertrand ne snalazi bas najbolje na toj poziciji) iz Evertona ili Ryan Showcros.
  • Autor
[quote name='cobinho' timestamp='1356028643' post='95785']
Vidim da se mnogo licitira sa imenima ovde, te ovaj te onaj i pominju se sada Pjanic, L
Falkon, i Felaini kao najrealnije opcije. Moram da podsetim na pravilo od 8 fudbalera iz engleske sto sada imamo, ali zaboravljamo da Sturidge ide pa je najrealnije da od ta 3 jedan bude englez. Ako bi trazili takvog igraca a da nama treba mislim da smo leti propustili sansu da umesto Marina dovedemo Johnsona iz Sunderlanda a sada mislim da ce ako Luiza prebaciti u sredinu to biti odbrambeni , pada mi napamet ili Leiton Baines (bek ali vidim da sa Bertrand ne snalazi bas najbolje na toj poziciji) iz Evertona ili Ryan Showcros.
[/quote]
A sta ako Josha ili nekog drugog Engleza prebace iz mladog tima u prvi tim ? Jel i taj igrac se broju u te Engleze .
Da, medjutim ima jos jedno pravilo pri registraciji ya euro kupove. Mora imati bar 4 igraca iy svog omladinskog pogona (tj oni koji su proveli bar 3 god u nasem timu a da su imali manje od 21 god) U tom slucaju Josh bi se racunao tu. A za PL naravno mozes registrovati i klince iz svog omladinskog pogona.
[quote name='cobinho' timestamp='1356050681' post='95869']
Da, medjutim ima jos jedno pravilo pri registraciji ya euro kupove. Mora imati bar 4 igraca iy svog omladinskog pogona (tj oni koji su proveli bar 3 god u nasem timu a da su imali manje od 21 god) U tom slucaju Josh bi se racunao tu. A za PL naravno mozes registrovati i klince iz svog omladinskog pogona.
[/quote] Kako smo se mi onda ikako mogli prijavit sa 24 igrača za ligu prvaka(iz koje smo već ispali)? Sem Terya i Bertranda nijedan nam igač nije proveo 3 godine u mladom timu?
[b]Chelsea [/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)]have been told to cough up £30m if they want to sign 28-year-old Corinthians striker [/background][/size][/font][/color][b]Paolo Guerrero[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)], who scored the winner against them in the Club World Cup final, according to the [/background][/size][/font][/color][i]Daily Star[/i][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)].[/background][/size][/font][/color]

[size=4]Guerrero bi mogao biti dobar izbor, ali za pristojnu cenu. Ovo je vec glupost.[/size]

[color=#000000][font=Verdana][size=3]Spanish newspaper [/size][/font][/color][i]Marca[/i][color=#000000][font=Verdana][size=3] is reporting that [/size][/font][/color][b]Chelsea[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3] boss Rafa Benitez will look to raid former employers [/size][/font][/color][b]Liverpool[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3] for [/size][/font][/color][b]Luis Suarez[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3] in January, as he looks to mount a Premier League title push.[/size][/font][/color]

[size=4][color=#000000][font=Verdana]Necemo Suareza ![/font][/color][/size]
hahahaha bi Guerrera a nebi Suareza ? daj Wh nemoj me nasmijavat čovjeće, odi se umij matere ti :P

kakav crni Guerero pizda materina, ako se nije prodao kao "najbolji džoker s klupe" kad je igrao u njemačkoj u HSV-u, e bome se onda neće ni nakon ovakvog šugavog gola samo zato što je to bila važna tekma.. dovest njega bio bi vrhunac gluposti.

Suarez sam već rekao da je što se mene tiče i više nego dobrodošao, ima muda, igra odlično, maltene sam vuče cijeli Liverpool.

Iako mislim da bi naše največe pojačanje bilo odlazak toresa! #TORRESOUT
[quote name='Vinko' timestamp='1356085928' post='95893']
hahahaha bi Buerrera a nebi Suareza ? daj Wh nemoj me nasmijavat čovjeće, odi se umij matere ti :P

kakav crni Guerero pizda materina, ako se nije prodao kao "najbolji džoker s klupe" kad je igrao u njemačkoj u HSV-u, e bome s eonda neće ni nakon ovakvog šugavog gola samo zato što je to bila važna tekma.. dovest njega bio bi vrhunac gluposti.

Suarez sam već rekao da je što se mene tiče i više nego dobrodošao, ima muda, igra odlično, maltene sam vuče cijeli Liverpool.

Iako mislim da bi naše največe pojačanje bilo odlazak toresa! #TORRESOUT
[/quote]

Nije samo zbog gola... probijao je kroz odbranu po zelji.

Razlog sto ne zelim Suareza je taj sto je padavicarima mesto u Farceloni ;)
[quote name='EdvinTB' timestamp='1356058032' post='95881']
Kako smo se mi onda ikako mogli prijavit sa 24 igrača za ligu prvaka(iz koje smo već ispali)? Sem Terya i Bertranda nijedan nam igač nije proveo 3 godine u mladom timu?
[/quote]

cobinho krivo govori/piše.

Domaći igrač (homegrown) je onaj igrač koji između 15 i 21 godine provede minimalno 3 godine u trenutnom klubu ili u klubu koji pripada istom nogometnom savezu kao trenutni klub.

Dakle Lamps, Ashley, mojsije, turnbull i Stu isto spadaju u tu skupinu, a vjerojatno i još neki igrači.
[quote name='Igi' timestamp='1356090381' post='95902']
^A u klubu imamo Toresa, Hazarda itd.
[/quote]

Kad su to Torres ili Hazard simulirali na nacin na koji to radi Suarez :huh:

Nemoj lupati gluposti.
[quote name='EdvinTB' timestamp='1356058032' post='95881']
Kako smo se mi onda ikako mogli prijavit sa 24 igrača za ligu prvaka(iz koje smo već ispali)? Sem Terya i Bertranda nijedan nam igač nije proveo 3 godine u mladom timu?
[/quote]
Prijavio je cini mi se golmana Blekmena to je 3. E sada zato sto to jedno mesto fali do tih 4 zato je prijavljeno 24 igraca. Da smo imali samo ovu dvojicu spomenutih onda bi morali samo 23 da prijavimo. P.S. nisam siguran da li je tako i za kup uefa ali mislim da jeste. Oko prijavljivanja za kup eufa ce najveci problem biti sto ne mozemo da registrujemo igraca koji je vec igrao u tom takmicenju ove sezone. To je sex. Tako da falkon nec moci da nastupi za nas tim ako ga preimera radi dovedemo. E Felaini bi recimo mogao biti registrovan.

[quote name='visk' timestamp='1356090651' post='95903']
cobinho krivo govori/piše.

Domaći igrač (homegrown) je onaj igrač koji između 15 i 21 godine provede minimalno 3 godine u trenutnom klubu ili u klubu koji pripada istom nogometnom savezu kao trenutni klub.

Dakle Lamps, Ashley, mojsije, turnbull i Stu isto spadaju u tu skupinu, a vjerojatno i još neki igrači.
[/quote]
Visk, nisam siguran za ovo 100 % vec 95 % ali provericu za svaki slucaj mada mislim da je od 15 do 21 ali u istom klubu. A ya ovo prethodno jeste problem i sad ako cemo da placamo igraca ovu polusezonu da nam ne ihra uefa kup onda ok.

Evo proverih " Teams must have four players who spent three years training in the country the club is based between the ages of 15-21. [u][b]They must also have four players who trained for three years at that club between the ages of 15-21[/b][/u]"
E sad samo nisam siguran sta se desava ako igraci budu nasi a recimo igraju u Viteseu npr.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.