Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1355759274' post='95191']
Pametni jel ti Demba Ba svjetska klasa, daj ba sta necu sve cut na ovom forumu u pm. Svi bi htjeli da postanemo Real sa najjacim i najpopularnijim igracima, ja prvi to ne bi htio, zato mojne pricat bez veze. sad zdraO.
Gomis je meni vec u nekoliko navrata pokazao kakva je zvijer od igraca, ali normalno ne moze se poredit sa Falcaom, Cavanijem itd.
[/quote]

Mirza jel se salis? Pa Gomis je prosjecan napadac, kakva zvijer?.. Ne bih ga ni djaba u Chelseau. Gledao sam ga x puta pogotovo dok je Pjanic igrao u Lyonu, i mnogo utamica Francuske reprezentacije...
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1355759274' post='95191']
Pametni jel ti Demba Ba svjetska klasa, daj ba sta necu sve cut na ovom forumu u pm. Svi bi htjeli da postanemo Real sa najjacim i najpopularnijim igracima, ja prvi to ne bi htio, zato mojne pricat bez veze. sad zdraO.
Gomis je meni vec u nekoliko navrata pokazao kakva je zvijer od igraca, ali normalno ne moze se poredit sa Falcaom, Cavanijem itd.
[/quote]
Ajde Dzole spusti se malo,covjek ima svoje misljenje i molim te nemoj te izraze tipa:zdraO,mojne i dr.idu mi na živce.Ako ti se pise fino pisi onda.IZVINJAVAM SE OTIŠAO SAM OD TEME.
[img]http://eurosoccerweb.com/wp-content/uploads/2012/12/Pierre-Emerick-Aubameyang-930_scalewidth_630.jpg[/img]

e njega ja zelim, ako ne dovedemo falcaa ili se drogba vrati
gledao sam ga nekoliko puta svaku sansu realizira mlad brz perspektivan
smeker B-)
  • Autor
[quote name='BoKa' timestamp='1355770795' post='95216']
[img]http://eurosoccerweb.com/wp-content/uploads/2012/12/Pierre-Emerick-Aubameyang-930_scalewidth_630.jpg[/img]

e njega ja zelim, ako ne dovedemo falcaa ili se drogba vrati
gledao sam ga nekoliko puta svaku sansu realizira mlad brz perspektivan
smeker B-)
[/quote]
Pogledaj mu kopacki (ne znam tacno ali vrijede bruku) :
[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/12/12/article-2246855-16799A14000005DC-307_634x833.jpg[/img]
Pierre-Emerick Aubameyang ;)
3000 € je platio ta govna.
Kad smo već kod želja ja bi volio da Messi predje kod nas. A ako ne dovedemo njega bio bih zadovoljan da dodje i Falcao. :-
Manite se sportske.net(nema leba od njih) pa kad je Roman kupio jeftiniju varijantu,on uvek ide na najbolje kolko god da košta pa makar nam i nije potreban. Za Feleinija i ako se protivim njegovom dovodjenju mislim da će poslati ponudu u januaru i to minimum 25 miliona funti,ponovo kažem,on i Falkao su prioritet(ne moje lične želje).

Protekli prelazni rok je odlično odradjen,neznam ko je preporučio Mozesa,Oskara i Azpija,to sigurno nisu bili Romanovi hirovi,čak i Marin koji nije dobio priliku još uvek mislim da nije promašena investicija,tako da se nadam klub neće pogrešiti u januaru!!!
[quote name='Torresinho_9' timestamp='1355770227' post='95211']
Ajde Dzole spusti se malo,covjek ima svoje misljenje i molim te nemoj te izraze tipa:zdraO,mojne i dr.idu mi na živce.Ako ti se pise fino pisi onda.IZVINJAVAM SE OTIŠAO SAM OD TEME.
[/quote]

Jel tebe ko sta pitao ?
Ne moramo kupovati Gomisa, ističe Bećiraju ugovor na kraju sezone, možemo njega dobiti za pristojnu cifru...dajte ljudi o čemu pričamo, Gomis mrtvo jare ne može ubost, gledam ga protiv stopera Nancyja i sličnih ekipa, pa taj se ne zna otvorit ni oslobodit taman da mu je zadnje. Bolje se Tukakua držati nego njega dovoditi, obojica su drvo, al je ovaj bar već naše drvo.
[quote name='chibabachi' timestamp='1355773100' post='95226']
Protekli prelazni rok je odlično odradjen,neznam ko je preporučio Mozesa,Oskara i Azpija,to sigurno nisu bili Romanovi hirovi,čak i Marin koji nije dobio priliku još uvek mislim da nije promašena investicija,tako da se nadam klub neće pogrešiti u januaru!!!
[/quote]

Roman je tu da daje pare, pomenute igrace su doveli trener (Robbie) i Emenalo. Dva Romanova transfera su Sheva i Torres. Sve ostalo su dovodili treneri u dogovoru sa upravom.

p.s. Kako me sada puca adrenalin kad se pojavila ova vijest da bi se Mou mogao vratiti vec u januaru. Haos. Niste to trebali objavljivati. :D
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1355829559' post='95299']
Roman je tu da daje pare, pomenute igrace su doveli trener (Robbie) i Emenalo. Dva Romanova transfera su Sheva i Torres. Sve ostalo su dovodili treneri u dogovoru sa upravom.
[/quote]

Oscar i Azpi su odavno bili na AVB-ovom radaru. dovoljno govori da su kokoške ovo ljeto pokušali dovesti oscara, a isto tako smo oboje povezivani s Wilianom koji je isto bila njegova želja. De Bruyne je bio doveden makar ga on nije htio/imao u planovima, a mojsije je Emenalov posao.

Čovjek je bio glavni skaut u Portu, a i pomoćnik Mourinhu. A zna se kakve Porto igrače nalazi. Uostalom čovjek nam je doveo tatu - to sve govori :D
[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1355775539' post='95236']
Jel tebe ko sta pitao ?
[/quote]
Nije ali moglo bi.Ti si se u zadnje vrijeme mnogo pohasio znaš?prije se moglo s tobom normalno pricati a sad vise ne.
Neću da se radujem previše onoj vijesti da bi se mou mogao vratiti...ali ako dođe ja zadovoljan :D
[quote name='visk' timestamp='1355833949' post='95311']
Oscar i Azpi su odavno bili na AVB-ovom radaru. dovoljno govori da su kokoške ovo ljeto pokušali dovesti oscara, a isto tako smo oboje povezivani s Wilianom koji je isto bila njegova želja. De Bruyne je bio doveden makar ga on nije htio/imao u planovima, a mojsije je Emenalov posao.

Čovjek je bio glavni skaut u Portu, a i pomoćnik Mourinhu. A zna se kakve Porto igrače nalazi. Uostalom čovjek nam je doveo tatu - to sve govori :D
[/quote]

Ima AVB nos za transfer, to mu niko ne moze osporiti.
Nije tema vezana za nas, ali je NAJBOLJI PRIMJER kako pametni i veliki klubovi postupaju sa svojim legendama(a ne kao mi da im damo cipelu u tur čim navrše 30):

http://www.index.hr/sport/clanak/barcine-ikone-dozivotno-u-klubu-messi-potpisao-do-31-xavi-do-36-a-puyol-do-38-godine/652918.aspx
Uprava i trener se polako spremaju za prelazni rok.

[url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/8342126/Chelsea-manager-Rafa-Benitez-in-talks-over-potential-new-signings"]http://www1.skysport...al-new-signings[/url]

____________________________________________________________________________________________

[b][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]"[/size][/font][/color][/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)]With [/background][/size][/font][/color][b]Chelsea [/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)]ready to cash in on Daniel Sturridge, the [/background][/size][/font][/color][b][i]Daily Star[/i][/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)] reports that Rafa Benitez will be allowed to go on a January splurge by owner Roman Abramovich. The purported spree comprises of moves for [/background][/size][/font][/color][b]Porto [/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)]midfielder [/background][/size][/font][/color][b]Joao Moutinho[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)], who has a £28.5million buy-out clause in his contract, a £20m swoop for [/background][/size][/font][/color][b]Everton [/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)]midfielder [/background][/size][/font][/color][b]Marouane Fellaini[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)] and a £48m raid on [/background][/size][/font][/color][b]Atletico Madrid [/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)]for striker [/background][/size][/font][/color][b]Falcao[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)].[/background][/size][/font][/color][b][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]"[/size][/font][/color][/b]

Cisto sumnjam da ce Fellaini biti jeftiniji od Moutinha.
U svakom slucaju nema potrebe za dovodjenjem obojice. Moutinho je povuceni play, ono sto je u ovom trenutku potrebnije.
Falcao vec postaje taboo tema, jos pre pocetka prelaznog roka...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.