Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Autor
Imas ti Dubro u svom postu mnogo FAIL-a u cijenama . ;) Ali svaka cast za trud . Ja se pola ovih igrace ne bih ni sjetio :) .

Mozda i najvaznije pitanje za sljedecu sezonu je TRENER . Mi bi smi voljeli da to bude RDM , ali ce Roman po svaku cijenu zeljeti da dodje Pep .
Ko sada sastavlja tranfer listu ? RDM , sumnjam . Ne svidja mi se sto Roman , po ko zna koji put radi na svoju ruku bez da se trener ista pita .

Jedno je sigurno ko ggod da bude trener bit' ce mu tesko , imat ce slatke muke koga staviti u prvih 11 , ko ce biti na klupi . Mislim da cemo u ovoj prelaznom roku mnogo pojacati prvih 11 , ali isto tako i klupu .
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[quote name='Tinmar' timestamp='1338303142' post='53489']Ma pazite što sam vam rekao, ako Hulk dođe a neki ne odu posudbe biti će nezadovoljnih. Evo ovako: 1. Malouda MORA otići, neće igrati i samo će stvarati lošu atmosferu svojim kukanjem 2. De Bruyne bi u slučaju da Hulk dođe mogao slobodno natrag na posudbu u Genk jer ne mislim da će igrati dovoljno 3. Kakuta, ista stvar, doduše jedan od njih dvojice neka ode na posudbu, jedan neka ostane 4. McEachran, ako ga misle gurati na poziciju na kojoj je igrao Lampard mogao bi dobiti šansu, ako ga misle koristiti kao desetku, malo teže 5. Marin i Sturridge bi trebali ostati i imati svoje kakvo takvo mjesto u jedanaestorci 6. Benayoun, au revoir A ti cobinho ne kužiš da ako Hulk dođe, on zauzima mjesto desnog krila a to automatski znači da jedan od Marina, Kakute, De Bruynea ili Sturridgea trajno gubi mjesto ili čak ikakvu šansu da i zaigra kako spada naredne sezone... Rezime svega: Ako se Hulk kupi neka se ovi klinjci pošalju na posudbe, ovako ih se tu nakotilo, ne znaš više tko će kako, koliko ni gdje igrati...[/quote]

Ako igramo u 4-2-3-1, za 3-1 ukupno 4 mesta konkurisu igraci koji malte ne mogu igrati na svim pozicijama ili bar svaki od njih na 3 pozicije (Mata, Hazard, Hulk, Tores, Ramiz, Sturidge, Marin, Lukaku, Kakuta) od toga Maludu ne racunam, sretan mu put, a de Bruine je vise za MC a tj zamena za Lampsa, a takodje i Sturidge je najavio odlazak, a Ramiz moze igrati i MC a. Sto bi trebalo da znaci da i bez odlaska Sturidge a ima mesta za sve u rotaciji tim pre ako se neko ne dao bog povredi.
Ako igramo u 4-4-2, za oba krila i oba spica, konkurisu, Hazard, Mata, Hulk, Tores, Lukaku, Sturidge, Marin i Ramiz, Kakuta. Ramiz moze i na MC a. Bez malude opet :)
U svim ovim kombinacijama ne racunam Benajuna. Nema mesta u ovom timu.
Ma dajte ljudi zbog Sturridgea da ne kupimo najbolje krilo na svijetu :blink:
Pa sta iako Sturridge nebude imao mjesta u prvih 11.Sjetite se samo kako je lose odigrao drugu polusezonu.
Sa takvim igracima se ne moze sljedece godine osvojiti 2-3 trofeja.
Nama trebaju na krilima [i]World Class[/i] igraci a to Hazard i Hulk jesu.
Ja sam za to da se Sturridge prebaci na poziciju centarfora(CF) i da bude zamjena Torketu.
A sto se tice De Bruynea,sta mislite kakve su sanse da on zaigra na poziciji centralnog veznog.U tom slucaju nebi trebali kupovat Modrica/Moutinha.
_______________Mikel/Ramires/Essien__________KDB/Lampard/Romeu_______________

__________Hulk/Ramires_____________Mata/Kakuta______________Hazard/Marin_______

_____________________________Torres/Sturridge__________________________________

Lukaku ce vjerovatno na posudbu,Ramires po potrebi nekad uskocit na poziciju Hulka. :)
[quote name='cobinho' timestamp='1338308888' post='53531'] Ako igramo u 4-2-3-1, za 3-1 ukupno 4 mesta konkurisu igraci koji malte ne mogu igrati na svim pozicijama ili bar svaki od njih na 3 pozicije ([b]Mata, Hazard, Hulk, Tores, Ramiz, Sturidge, Marin, Lukaku, Kakuta[/b]) od toga Maludu ne racunam, sretan mu put, a de Bruine je vise za MC a tj zamena za Lampsa, a takodje i Sturidge je najavio odlazak, a Ramiz moze igrati i MC a. Sto bi trebalo da znaci da i bez odlaska Sturidge a ima mesta za sve u rotaciji tim pre ako se neko ne dao bog povredi. [b]Ako igramo u 4-4-2, za oba krila i oba spica, konkurisu, Hazard, Mata, Hulk, Tores, Lukaku, Sturidge, Marin i Ramiz, Kakuta. Ramiz moze i na MC a[/b]. Bez malude opet :) U svim ovim kombinacijama ne racunam Benajuna. Nema mesta u ovom timu.[/quote]
Prvi bold:
Hazard koliko javnost zna želi igrati samo na jednoj poziciji, zbog toga je i došao u Chelsea da igra na toj poziciji iako se ne zna koja je to još... (ili lijevo krilo ili desetka)
Hulk može igrati na desnom krilu i njega stavljati u špicu jednostavno nije u redu zbog njegove prodornosti po krilu.
Torres? Pa on može samo špicu igrati, o čemu ti...
Ramiresa na krilu neću da vidima ako nema potrebe.
Lukaku također samo špicu može igrati.
Kakuta i Marin mogu obojica na oba krila igrat koliko ja znam pa bi oni u rotaciji i dobili neke šanse.

Drugi bold:
4-4-2 neće igrati 100% a ako kojim slučajem budu onda udarna dvojka mogu biti dvojica od Torres, Lukaku, Hulk. Preteško je igrati 4-4-2...
[quote name='Tinmar' timestamp='1338302101' post='53478']Evo sad ću ja nešto reći al nemojte me tući zbog toga... Ja sam htio Hulka više nego Hazarda jer volim snažnije igrače jel, ali sada kada je Hazard došao Hulk Chelseaju i ne treba. Pa ako dođe Hulk, kada će igrati Marin, De Bruyne, Kakuta, STURRIDGE, a da ne pričam o tome da Piazon nikad neće dobiti šansu... Lijepo je to, Hazard će potpisati al sada treba spustit loptu na zemlju i ipak malo razmisliti. Ja sam za to da se još dovede Mountinho iz Porta a može i neki desni bek ali ne onaj Nizozemac jer mi se čini preskup a neće pored Baneta ni igrati... ili neka jeftinija špica za backup Torresu. Meni je i dovođenje Hazarda riskantno, toliko novaca, tolika plaća za klinju takvog, ne smije si ni jedan klub priuštiti takvo šta stalno, koliko god novaca imali. Nit si mogu pojmit da on i Torres imaju veće plaće od Terryja.[/quote]

Sljedeće sezone care moj, Chelsea će igrati 100 utakmica (ne bukvalno). Štza misliš, da mogu to 11 igrača izdržati. Što više boljih igrača, to bolje.

Tako da zaslužio si batine :P
[quote name='how yes no' timestamp='1338312930' post='53553'] Sljedeće sezone care moj, Chelsea će igrati 100 utakmica (ne bukvalno). Štza misliš, da mogu to 11 igrača izdržati. Što više boljih igrača, to bolje. Tako da zaslužio si batine :P[/quote]
A nadam se da će tako biti ^^ samo mi žao nekih igrača, predobrih igrača će biti koji će dugo morati čekat svoje mjesto u prvih 11
Nemoj jaako :P
Da ne bih išao još više u OFFTOPIC u temi o Hulku odlučio sam da odgovorim ovdje..

[quote name='_Blues_' timestamp='1338308922' post='53532'] Zato ce ti CM kad je tu Essien Lampard Ramirez i Meireles[/quote]

[b]Lampard[/b] će 20tog juna (za dvadesetak+ dana) napuniti 34 godine. Vidjeli smo na početku protekle sezone da Frank ne može biti konstantan igrač iako je bio jedan od važnijih igrača sljedeću sezonu ne može biti bolji, može biti samo lošiji. Čovjek je u godinama... Treba mu zamjena. Ko će to biti ne znam, ali ako mislimo da [b]De Bruyneu[/b] ili [b]Joshu[/b] damo šansu onda i ne trebamo kupovati tog CMa. Ako mislimo kupovati CMa onda njima dvojici ne gine posudba ponovo a [b]Meireles[/b] postaje višak i nije se pokazao kao neki igrac koji može da podigne igru na višu razinu od iako starijeg kolege Franka...

Sto se tiče Essiean možda se on i vrati u formu sljedeće sezone ali kao što @diablo_bih reće on je DMF. Meireleš je malo i kreativan ali prosjek, ni pas mu nije za pohvaliti..
Hulk neće nikome smetati, on bi bio na desnom krilu, a mi takvog nemamo.

Sturridgeu ne smeta, jer bi taj bio zamjena Torresu (špicu), ne smeta ni Ramiresu, jer taj je igrao krilo zato što je Di Mateo furao taktiku kakvu je furao. Ultra defenzivnu.

Sljedeće sezone, može i on, ali i neki drugi menadžer zaboravit na to, jer znamo šta tata Roman želi. Ofanzivu, fin nogomet.

De Bruyne bi trebao na CM, kao zamjena Lampsu, Malouda out, Marin je i onako lijevo krilo, nikad desno. Tako da, ne smeta...

I Martin, ne sikiraj se, progledat ću ti kroz prste ovaj put :P
torres iz utakmice u utakmicu igra sve bolje, hulk na desnoj strani, marin lijevo... evo sad i hazarda... mislim da bi trebalo ostaviti lamparda da igra od prve zbog njegovog iskustva... samo trebaju da se dobro uvjezbaju, ipak nisu do sad igrali zajedno...
[quote name='nightmare' timestamp='1338314929' post='53566']torres iz utakmice u utakmicu igra sve bolje, hulk na desnoj strani, marin lijevo... evo sad i hazarda... mislim da bi trebalo ostaviti lamparda da igra od prve zbog njegovog iskustva... samo trebaju da se dobro uvjezbaju, ipak nisu do sad igrali zajedno...[/quote]A mata na klupi ?
No sikiriki, igrača neće faliti sigurno. Može jedino biti viška. Dobro reče onaj na facebooku danas, prije dovođenja Hulka trebamo se riješiti otpada i očistiti prostor u ekipi. :)
[quote name='Wisey' timestamp='1338317375' post='53594']
No sikiriki, igrača neće faliti sigurno. Može jedino biti viška. Dobro reče onaj na facebooku danas, prije dovođenja Hulka trebamo se riješiti otpada i očistiti prostor u ekipi. :)
[/quote]

od sezone di nam je standardni igrac bio mrtvi kalou i u kojoj je solidnu minutazu dobio ne mrtvac nego truplo malouda.... uci cemo u sezonu di cemo imat brigu kako da rotiramo igrace da nam nebi previse sjedili na klupi... :D
[quote name='Tinmar' timestamp='1338312773' post='53552'] Prvi bold: Hazard koliko javnost zna želi igrati samo na jednoj poziciji, zbog toga je i došao u Chelsea da igra na toj poziciji iako se ne zna koja je to još... (ili lijevo krilo ili desetka) Hulk može igrati na desnom krilu i njega stavljati u špicu jednostavno nije u redu zbog njegove prodornosti po krilu. Torres? Pa on može samo špicu igrati, o čemu ti... Ramiresa na krilu neću da vidima ako nema potrebe. Lukaku također samo špicu može igrati. Kakuta i Marin mogu obojica na oba krila igrat koliko ja znam pa bi oni u rotaciji i dobili neke šanse. Drugi bold: 4-4-2 neće igrati 100% a ako kojim slučajem budu onda udarna dvojka mogu biti dvojica od Torres, Lukaku, Hulk. Preteško je igrati 4-4-2...[/quote]

Jeste bas kao na stonomo fudbalu :) Care, Mesi u Barci igra na 5 pozicija. Gde si ti video u savremenom fudbalu igraca koji je prikovan samo na jednoj poziciji.
Hulku je prirodna pozicija Centarfor, to je igrao u japanu i na pocetku karijere u portou a inace mu najvise pase levo krilo, kao i Hazardu. Inace u savremenom fudbalu desnjaci igraju najcesce na levom krilu a levaci na desnom.
Znas li koliko ce biti tekmi gde ces juriti rez i gde ces morati i celo poluvreme da igras sa 3 i 4 centarfora, pa i u formaciji 4 2 4.
Ramires jednako dobro igra i na krilu i u sredini.
Inace, prednost najjacih ekipa u evropi je to sto igraci mogu da se prilagode mnogim zahtevima igre, sistema, taktike, protivnicima.
U chelsea treneri dobijaju otkaz zbog legendi od igraca u koje roman ima vece poverenje od bilo kog trenera. Pa ako Hazard pored njih moze imati specijalni status, ti me pljuni za godinu dana.
bice bice rotacija jer ce nam Mata i Torres sigurno doci umorni na pocetku sezone jer ce Spanija vjerujem opet daleko dogurati na ovom EP pa nece imati toliko vremena za odmor
[quote name='Zxenox95' timestamp='1338320619' post='53632']
Biće tu nekih rotacija ja bih voleo Hazard - Mata- Hulk ali to nije u opticaju
[/quote]

Hazard je dosao, Hulk dolazi. Ne vidim u cem je problem?
[quote name='EdvinTB' timestamp='1338333068' post='53746']
bice bice rotacija jer ce nam Mata i Torres sigurno doci umorni na pocetku sezone jer ce Spanija vjerujem opet daleko dogurati na ovom EP pa nece imati toliko vremena za odmor
[/quote]
EURO je u juniju,a sezona počinje krajem augusta,da igraju svaku minutu prvenstva ,imaju vremena da se odmore
  • Autor
[quote name='Luiz' timestamp='1338378199' post='53796']
EURO je u juniju,a sezona počinje krajem augusta,da igraju svaku minutu prvenstva ,imaju vremena da se odmore
[/quote]
A olimpiada ?
[quote name='chibabachi' timestamp='1338409938' post='53991']
Zna li neko kako igra Gregory van der Wiel?

[b] Gregory van der Wiel[/b]
[/quote]
dobro za nizozemsku ligu, ali sam mišljenja da je još prebalav za Englesku.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.