26. maj 2012.14 god. comment_52652 Zamislite ovaj Chelsea ______________________Cech______________________ _____Ivanović_____David Luiz______Terry_____Cole_____ _______________Ramires________Mikel_______________ _____Hulk_____________Mata_____________Hazard_____ ______________________Falcao______________________ Prijavi
26. maj 2012.14 god. comment_52653 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1338063250' post='52652'] Zamislite ovaj Chelsea ______________________Cech______________________ _____Ivanović_____David Luiz______Terry_____Cole_____ _______________Ramires________Mikel_______________ _____Hulk_____________Mata_____________Hazard_____ ______________________Falcao______________________ [/quote] Javi Martinez umesto Mikela i Lavezzi umesto Hazarda i imamo dream-team ! Svaka cast Mikelu na odlicnoj sezoni, ali ja bih Martineza doveo jer je on fantastican zadnji vezni, ali ima i sve odlike playmakera, tako da bi se fantasticno uklopio sa motorom Chelsea-ja Ramizom, na sredini. Svaka postava u kojoj Ramires nema mesta u prvih 11 je greh ! Lavezzi umesto Hazarda jer je covek prvo veci profesionalac, cuti i igra fudbal, a ovaj drugi samo izvoljeva i zanoveta, a i smatram da bi nam na krilima vise znacila dva gol igraca, kojima nije strano igranje 9-ke, nego dva kreativca. Lavezzi, Hulk, Ramires... Ne zna se ko je brzi... Bili bismo tim sa najubojitijom kontrom u istoriji fudbala. Ovaj tim bi odbranio LS bez problema ! Prijavi
26. maj 2012.14 god. comment_52655 Kad pogledam koliko mi igraca zelimo itd. Stvarno me stid.. Mi bi najradije svakog igraca zamjenili izgleda. Nebi ljudi ni prepoznali da je to CHELSEA kad nebi bilo grba na dresu.. Volio bi da se ne kupuje mnogo na veliko.. Neka kupuju pametno malo. Inace, eto i ja da kazem sta bi volio.. Treba nam krilo i ja bi za hulka halalio 40 mil. Jedan centralni vezni umjesto lampsa, tj lamps bi se snjim rotirao malo i desni bek koji bi se rotirao sa banetom nekad.. Znaci WING,CM i RB. To troje sto se mene tice eto Prijavi
26. maj 2012.14 god. comment_52657 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1338063250' post='52652'] Zamislite ovaj Chelsea ______________________Cech______________________ _____Ivanović_____David Luiz______Terry_____Cole_____ _______________Ramires________Mikel_______________ _____Hulk_____________Mata_____________Hazard_____ ______________________Falcao______________________ [/quote] Tores je nasa devetka.Sve ostalo ok.Nemam nista protiv Falkaa,ali zasto trositi 50 miliona,kad imas proverenog igraca u timu koji je sve bolji i bolji?Bolje za te pare kupiti Bejla iz Totenhema i time ostaviti Matu u sredini. Prijavi
26. maj 2012.14 god. comment_52674 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1338063250' post='52652']Zamislite ovaj Chelsea ______________________Cech______________________ _____Ivanović_____David Luiz______Terry_____Cole_____ _______________Ramires________Mikel_______________ _____Hulk_____________Mata_____________Hazard_____ ______________________Falcao______________________[/quote] To možeš samo zamislit Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52686 [quote name='Ercov' timestamp='1338065685' post='52657'] [u]Tores je nasa devetka.Sve ostalo ok.Nemam nista protiv Falkaa,ali zasto trositi 50 miliona,kad imas proverenog igraca u timu koji je sve bolji i bolji?[/u]Bolje za te pare kupiti Bejla iz Totenhema i time ostaviti Matu u sredini. [/quote] Slazem se s ovim podcrtanim apsolutno. Ali, ovo s Baleom mi upade u oko. Sta ce nam on, na lijevom beku imamo Ashleya Cola i mladog Bertranda koji ce mu bit i vise nego dostojna zamjena vec sljedece sezone kad pocne dobivat jos vecu minutazu nego sada, a na lijevom krilu smo vec kupili Marka Marina, nadam se da ce se i De Bruyne vratit koji moze tu igrat tako da nam tu igrac i ne treba toliko. Jos da napomenem da i Ramires moze igrat na lijevom krilu gotovo isto kvalitetno kao i na desnom, ako bude trebalo uskocit. Ako se bude slalo Lukakua na posudbu, sto ce bit stvar trenera ( RDM/Guardila/neko treci ), onda bi trebalo kupit nekog manje razvikanijeg, al opet kvalitetnog centarfora, primjerice Demba Ba il Doumbia koji bi se mogli rotirat s Torresom. Tu moze jos uskocit i Sturridge, al opet ja nisam siguran oce li moc uvijek izvrsit zadatak kad ga se stavi u spicu, pa iz tog razloga je dovođenje ovih igraca. Druga stvar: Hulk. Njega dovest kako je god moguce, a mislim da se s time slaze i cijeli ovaj forum. Dalje, jedan centralni vezni, koji bi igrao na Lampardovoj poziciji i time bi osigurali tu poziciju na par godina, a uz to i rasteretili Franka. Sad koga tu dovest, to je vec problem, jel to Modric za kojeg traze pravo bogatstvo sto je nerealno, mozda i Fellaini koji moze igrat i na vise pozicija u veznom redu, vidjet cemo, ostaje na upravi i treneru koji bude na klupi. Za desnog beka je malo problematicna stvar, tu je Ivanovic prvi pick, imamo Hutcha al sam vec govorio da nisam siguran jel on 100 % spreman odigrat sezonu s obzirom na ozljedu i mozemo li se na njega osloniti. Ako se utvrdi da mozemo, onda ne bi dovodio nikoga ( jos nismo sigurni oce li Paulo Ferreira otic iz kluba ).. Eventualno Cesar Azpilicueta kojeg se toliko spominje a nije vrlo skup. Prijavi
27. maj 2012.14 god. Autor comment_52700 Sto se tice veznog reda meni su zanimljivi : 1.Christian Eriksen iz Ajax-a , mlad je ima samo 20 godina , cijena mu ne bi isla preko 20-25 mil € . 2.Ganso iz Santosa , takodjer mlad 22 godine , mozda bi njegova cijena mogla biti problem , predsjednik Santosa trazio 30tak miliona , sto je previse . 3.Mario Gotze iz Dortmunda , 19 godina , najtalentovaniji vezni mladi igrac . Ipak mislim da mu je cijena previsoka(30.000,000 prema transfermarktu) . 4.Thiago Alcantara iz Barcelone , 21 godina , cijena prema transfermarktu je 20.000,000 € . Tesko da ce Barca pustiti ali vrijedi pokusati. Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52701 Hulk i Modric i mozda demba ba ili doumbia i to je to... Imat cemo momcad koja ce bit sposobna obranit prvi puta u povijesti naslov najboljeg u europi i koja ce bit dovoljno jaka da se bori za naslov u BPL. Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52704 [quote name='Blues_95' timestamp='1338107328' post='52700']Sto se tice veznog reda meni su zanimljivi : 1.Christian Eriksen iz Ajax-a , mlad je ima samo 20 godina , cijena mu ne bi isla preko 20-25 mil € . 2.Ganso iz Santosa , takodjer mlad 22 godine , mozda bi njegova cijena mogla biti problem , predsjednik Santosa trazio 30tak miliona , sto je previse . 3.Mario Gotze iz Dortmunda , 19 godina , najtalentovaniji vezni mladi igrac . Ipak mislim da mu je cijena previsoka(30.000,000 prema transfermarktu) . 4.Thiago Alcantara iz Barcelone , 21 godina , cijena prema transfermarktu je 20.000,000 € . Tesko da ce Barca pustiti ali vrijedi pokusati.[/quote] Djeca, neiskusna, nemaju dovoljno utakmica u nogama. Dobri su igraci ali se s njima ne mozes boriti za prvaka Engleske bar naredne dvije godine.. Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52705 [quote name='Brane' timestamp='1338103115' post='52686'] Slazem se s ovim podcrtanim apsolutno. Ali, ovo s Baleom mi upade u oko. Sta ce nam on, na lijevom beku imamo Ashleya Cola i mladog Bertranda koji ce mu bit i vise nego dostojna zamjena vec sljedece sezone kad pocne dobivat jos vecu minutazu nego sada, a na lijevom krilu smo vec kupili Marka Marina, nadam se da ce se i De Bruyne vratit koji moze tu igrat tako da nam tu igrac i ne treba toliko. Jos da napomenem da i Ramires moze igrat na lijevom krilu gotovo isto kvalitetno kao i na desnom, ako bude trebalo uskocit. Ako se bude slalo Lukakua na posudbu, sto ce bit stvar trenera ( RDM/Guardila/neko treci ), onda bi trebalo kupit nekog manje razvikanijeg, al opet kvalitetnog centarfora, primjerice Demba Ba il Doumbia koji bi se mogli rotirat s Torresom. Tu moze jos uskocit i Sturridge, al opet ja nisam siguran oce li moc uvijek izvrsit zadatak kad ga se stavi u spicu, pa iz tog razloga je dovođenje ovih igraca. Druga stvar: Hulk. Njega dovest kako je god moguce, a mislim da se s time slaze i cijeli ovaj forum. Dalje, jedan centralni vezni, koji bi igrao na Lampardovoj poziciji i time bi osigurali tu poziciju na par godina, a uz to i rasteretili Franka. Sad koga tu dovest, to je vec problem, jel to Modric za kojeg traze pravo bogatstvo sto je nerealno, mozda i Fellaini koji moze igrat i na vise pozicija u veznom redu, vidjet cemo, ostaje na upravi i treneru koji bude na klupi. Za desnog beka je malo problematicna stvar, tu je Ivanovic prvi pick, imamo Hutcha al sam vec govorio da nisam siguran jel on 100 % spreman odigrat sezonu s obzirom na ozljedu i mozemo li se na njega osloniti. Ako se utvrdi da mozemo, onda ne bi dovodio nikoga ( jos nismo sigurni oce li Paulo Ferreira otic iz kluba ).. Eventualno Cesar Azpilicueta kojeg se toliko spominje a nije vrlo skup. [/quote] Ne kazem da treba da kupimo Bejla,nego sam naveo primer.A sa druge strane,kad ga traze Barsa i Real,sigurno bi igrao i kod nas.Ne mislis valjda da su Bertrand i Marin bolji od njega? Sve ostalo sto si napisao u postu se slazem sa tobom,sem za Dembu,jer mislim da nije za nas.Mislim da ce naredne sezone totalno pasti,vec je sad dolaskom Sisea. Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52708 Eriksen dijete Dragi Adise Eriksen od ovih navedenih je po meni jedan od najozbiljnijih, pa momak drži na dlanu igru Ajax-a, on im je jedan od glavnih igrača uz Sulejmanija itd. Momak za poželiti. Za Gotzea bi se moglo boriti ali 30 miliona je previše, dalo bi se razgovarat na cifri od 25 miliona. Ne smijemo zaboraviti igrače kao što su [b]Iker Muiniain, Alan Džagoev[/b] strašni igrači. Muinain prema transfermarktu košta (20.000.000 -http://www.transfermarkt.co.uk/en/iker-muniain/profil/spieler_54235.html), Džagoev (16.000.000 - http://www.transfermarkt.co.uk/en/alan-dzagoev/profil/spieler_69683.html ) Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52709 Muniain se i meni pravo sviđa, ali Dzagoev baš i ne. Dobar je igrač u CSKA, ali po meni nije to to. Od onih gore nabrojanih Thiaga bih volio vidjeti, pa Eriksena. Gotze je krilo, tako da ništa, on i sredina.. Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52712 Izgleda da smo zainteresovani za Gregori van der Vila.Njegova cena je oko 8 miliona. Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52713 Najbolje rjesenje u sredini bi bio Modric. I mislim da ce otici iz Spursa posto nisu izborili LS,a znate i sami da je govorio da bi volio igrati u Chelsea. Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52715 Pa za Balea bih u startu dao i Marina i Bruynea ali posto nema nikakvog interesovanja za njega nema smisla ni raspravljati, a za mene bi bio idealan prijelazni rok: Hazard/Hulk, Moutinho, desni bek bilo koji za rotacije sa Banetom. Prijavi
27. maj 2012.14 god. Autor comment_52716 [quote name='ADiS' timestamp='1338108791' post='52704'] Djeca, neiskusna, nemaju dovoljno utakmica u nogama. Dobri su igraci ali se s njima ne mozes boriti za prvaka Engleske bar naredne dvije godine.. [/quote] U rotaciji s Lampsom koji je prepun iskustva ova , kako ti kazes "djeca" bi nam itekako dobro dosla . Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52718 [quote name='Elao' timestamp='1338111270' post='52715'] Pa za Balea bih u startu dao i Marina i Bruynea ali posto nema nikakvog interesovanja za njega nema smisla ni raspravljati, a za mene bi bio idealan prijelazni rok: Hazard/Hulk, [b]Moutinho[/b], desni bek bilo koji za rotacije sa Banetom. [/quote] Elao slažem se sa tobom u vezi Moutinha, njemu je 25 godina i igra predobro na sredini terena, dobra bi bila zamjena Lampardu, još je dobar tehničar i itekako prodoran igrač. Predobro bi bilo pojačanje. Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52721 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1338112090' post='52718'] Elao slažem se sa tobom u vezi Moutinha, njemu je 25 godina i igra predobro na sredini terena, dobra bi bila zamjena Lampardu, još je dobar tehničar i itekako prodoran igrač. Predobro bi bilo pojačanje. [/quote] Sve je to ok,ali mi na sredini vise ne mozemo dobiti ni jedan skok duel.Mata,Marin, i jos Mutinjo,bilo bi previse. Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52731 Metro donosi priču o tome kako smo korak bliže Van Der Wielu kao zamjena za Ivanovića koji bi u tom slučaju otišao u Real.Sve sam više pobornik ideje da u narednu sezonu uđu sa Banetom i Hutchom na desnom beku + ima tu Ramiz koji može dobro pokriti poziciju. Bozzyu najvjerovatnije neće biti produžen ugovor, a za Paula bi najbolje bilo da se penzioniše. Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52736 [quote name='Elao' timestamp='1338111270' post='52715'] Pa za Balea bih u startu dao i Marina i Bruynea ali posto nema nikakvog interesovanja za njega nema smisla ni raspravljati, a za mene bi bio idealan prijelazni rok: Hazard/Hulk, Moutinho, desni bek bilo koji za rotacije sa Banetom. [/quote] za to sebično majmunče bi dao njih 2? nebi ga taman da ga nude besplatno Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52740 [quote name='Wisey' timestamp='1338113608' post='52731'] Metro donosi priču o tome kako smo korak bliže Van Der Wielu kao [u][b][size=6][font=comic sans ms,cursive]zamjena za Ivanovića koji bi u tom slučaju otišao u Real.[/font][/size][/b][/u] Sve sam više pobornik ideje da u narednu sezonu uđu sa Banetom i Hutchom na desnom beku + ima tu Ramiz koji može dobro pokriti poziciju. Bozzyu najvjerovatnije neće biti produžen ugovor, a za Paula bi najbolje bilo da se penzioniše. [/quote] Da prodaju Baneta i zamene ga ovim sto nema 35 kila sa krevetom na ledjima Do sada sam uglavnom branio Romana i upravu, ali izgleda da im svima treba psihijatrijski.... A Bane na sve to kaze: http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2012/05/27/3129979/ivanovic-i-know-that-real-madrid-want-me Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52741 [quote name='Wisey' timestamp='1338113608' post='52731'] Metro donosi priču o tome kako smo korak bliže Van Der Wielu kao zamjena za Ivanovića koji bi u tom slučaju otišao u Real. Sve sam više pobornik ideje da u narednu sezonu uđu sa Banetom i Hutchom na desnom beku + ima tu Ramiz koji može dobro pokriti poziciju. Bozzyu najvjerovatnije neće biti produžen ugovor, a za Paula bi najbolje bilo da se penzioniše. [/quote] I ja sam to procitao,ali Bane nece iz kluba,nema sanse.Mislim da ce nam trebati jos jedan desni bek,duga je sezona,a mi imamo dosta utakmica da igramo.Pa,kakav smo problem imali sa stoperima i zamisli da se tako nesto ponovi sa pozicijom desnog beka. [quote name='chelseathebest' timestamp='1338114236' post='52736'] za to sebično majmunče bi dao njih 2? nebi ga taman da ga nude besplatno [/quote] I Marina i Bertranda i Maludu plus novac za Bejla.Negde sam procitao da je Roman spremio 80 miliona za njega i Modrica. Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52742 [quote name='Ercov' timestamp='1338114674' post='52741'] I Marina i Bertranda i Maludu plus novac za Bejla.Negde sam procitao da je Roman spremio 80 miliona za njega i Modrica. [/quote] to bi bio definitivno najgluplji potez u povijesti glupih poteza naše uprave Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.