Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1338802512' post='55874']
Najviše mi se sviđa što smo se opametili i sada igrače dovodimo na početku prijelaznog roka (Marin, Hazard & Hulk). Treba još da dovedemo desnog beka (Azpilicueta ili van der Wiel). Playmaker nije toliko potreban ali ipak bi volio da dovedemo Modrića ili [b]Moutinha[/b].
[/quote]

Potopis. ;)
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ako ovi bilmezi iz uprave dovedu Walcotta ili Sagnu, sve ode u kurac. Kakav crni Sagna, covjek je zaredao sa povredama sada. A Walcott je vrlo inteligentan igrac, kao i nasa uprava.
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1338802512' post='55874']
Najviše mi se sviđa što smo se opametili i sada igrače dovodimo na početku prijelaznog roka (Marin, Hazard & Hulk). Treba još da dovedemo desnog beka (Azpilicueta ili van der Wiel). [b]Playmaker nije toliko potreban[/b] ali ipak bi volio da dovedemo Modrića ili Moutinha.
[/quote]

tu se nebi bas slozio... itekako nam je potreban playmaker.... za primjer uzmite jedan manchaster united... imaju u spici roneya, imaju nani-a, valenciu, andersona sve kvalitetni i jako, jako dobri igraci ali sta su im oni znacili kad nisu imali tog playmakera... pa su morali napravit tako ocajan potez da su cak umirovljenog scholes-a pozvali natrag da im igra...

nama je itekako potreban playmaker... jer ramires, mikel i maireles nemaju taj kvalitet da to budu, essien je izvan stroja, a lampard je vec u godinama... nisam bas pratio De Bruyne-a ali neki navode da je ovu sezonu vecinom igrao kao CM i da bi bio dobar za tu poziciju... nisam ga gledao pa ne mogu sudit ali nekako on mi se vise svidja kao AMF ili lijevi krilni... ;)

ali jos uvijek stojim iza svojeg misljenja... prodat mairelesa i essiena i ostavit McEachrona i gurat ga u prvi tim... pa neka bude sta bude... makar se i opekli...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338803092' post='55881']
tu se nebi bas slozio... itekako nam je potreban playmaker.... za primjer uzmite jedan manchaster united... imaju u spici roneya, imaju nani-a, valenciu, andersona sve kvalitetni i jako, jako dobri igraci ali sta su im oni znacili kad nisu imali tog playmakera... [b]pa su morali napravit tako ocajan potez [/b]da su cak umirovljenog scholes-a pozvali natrag da im igra...

nama je itekako potreban playmaker... jer ramires, mikel i maireles nemaju taj kvalitet da to budu, essien je izvan stroja, a lampard je vec u godinama... nisam bas pratio De Bruyne-a ali neki navode da je ovu sezonu vecinom igrao kao CM i da bi bio dobar za tu poziciju... nisam ga gledao pa ne mogu sudit ali nekako on mi se vise svidja kao AMF ili lijevi krilni... ;)

ali jos uvijek stojim iza svojeg misljenja... prodat mairelesa i essiena i ostavit McEachrona i gurat ga u prvi tim... pa neka bude sta bude... makar se i opekli...
[/quote]

Genijalan potez*
To je samo jos jedan u nizu majstorskih sahovskih poteza Fergusona. Da nije pozvao Scholesa, United uopste ne bi bio u egalu sa Cityjem za titulu. Scholes preporodio sredinu.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1338803292' post='55883']
Genijalan potez*
To je samo jos jedan u nizu majstorskih sahovskih poteza Fergusona. Da nije pozvao Scholesa, United uopste ne bi bio u egalu sa Cityjem za titulu. Scholes preporodio sredinu.
[/quote]

istina... nego... s tim primjerom sam htio dat do izrazaja kolko je klubu potreban jedan playmaker... jer mozemo mi imat i Hazarda, Matu, Hulka i Torresa u top formi ali to sve pada u vodu ako nemamo jednog pravog playmakera... jer ovi gore navedeni nece moc doc do punog izrazaja i nece doc do svog maximuma...
  • Autor
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338803645' post='55887']
istina... nego... s tim primjerom sam htio dat do izrazaja kolko je klubu potreban jedan playmaker... jer mozemo mi imat i Hazarda, Matu, Hulka i Torresa u top formi ali to sve pada u vodu ako nemamo jednog pravog playmakera... jer ovi gore navedeni nece moc doc do punog izrazaja i nece doc do svog maximuma...
[/quote]
Ako dodje Play onda cemo morati prodati nekog od nasih veznjaka , jer bi nastala prava guzva u sredini .
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338803092' post='55881']
tu se nebi bas slozio... itekako nam je potreban playmaker.... za primjer uzmite jedan manchaster united... imaju u spici roneya, imaju nani-a, valenciu, andersona sve kvalitetni i jako, jako dobri igraci ali sta su im oni znacili kad nisu imali tog playmakera... pa su morali napravit tako ocajan potez da su cak umirovljenog scholes-a pozvali natrag da im igra...

nama je itekako potreban playmaker... jer ramires, mikel i maireles nemaju taj kvalitet da to budu, essien je izvan stroja, a lampard je vec u godinama... [b]nisam bas pratio De Bruyne-a ali neki navode da je ovu sezonu vecinom igrao kao CM i da bi bio dobar za tu poziciju... nisam ga gledao pa ne mogu sudit ali nekako on mi se vise svidja kao AMF ili lijevi krilni.[/b].. ;)

[/quote]

Nema ti se šta sviđati ili ne sviđati, on je u Genku fantastičan bio na poziciji CM. Bez pretjerivanja.

Momak sve ima za to, samo bi mogao još malo, ali samo malo poradit na defanzivi, ostalo sve za 10, majke mi. Treba s njim pokušati, u predsezoni, ako bi se dobro pokazao u tih par tekmi, onda nema potrebe dovodit veznjaka skupog. Vremenom bi bio sve bolji i bolji.

Eto, kad bih ga upoređivao s kakvim velikim igračem, to bi bio Gerrard.
[url="http://www.guardian.co.uk/football/2012/jun/04/chelsea-signings-eden-hazard-hulk"]http://www.guardian.co.uk/football/2012/jun/04/chelsea-signings-eden-hazard-hulk[/url]
[url="http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/9310569/Chelsea-close-to-completing-signings-of-Eden-Hazard-from-Lille-and-Portos-Hulk.html"]http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/9310569/Chelsea-close-to-completing-signings-of-Eden-Hazard-from-Lille-and-Portos-Hulk.html[/url]
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2154427/Chelsea-targeting-Gregory-van-der-Wiel-join-Eden-Hazard-Hulk.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2154427/Chelsea-targeting-Gregory-van-der-Wiel-join-Eden-Hazard-Hulk.html[/url]
[url="http://www.metro.co.uk/sport/901086-chelsea-closing-in-on-hulk-and-eden-hazard-transfers"]http://www.metro.co.uk/sport/901086-chelsea-closing-in-on-hulk-and-eden-hazard-transfers[/url]

Ista priča, 4 različita izvora..
[quote name='how yes no' timestamp='1338823155' post='56006']
Nema ti se šta sviđati ili ne sviđati, on je u Genku fantastičan bio na poziciji CM. Bez pretjerivanja.

Momak sve ima za to, samo bi mogao još malo, ali samo malo poradit na defanzivi, ostalo sve za 10, majke mi. Treba s njim pokušati, u predsezoni, ako bi se dobro pokazao u tih par tekmi, onda nema potrebe dovodit veznjaka skupog. Vremenom bi bio sve bolji i bolji.

Eto, kad bih ga upoređivao s kakvim velikim igračem, to bi bio Gerrard.
[/quote]

Evo ako ti tako kazes vjerovat cu ti na rijec... nadam se da me neces iznevjerit... :P

znaci sigurni smo sto se tice CM-a?

nego ako cemo koristit De Bruynea kao cm-a onda mislim da bi stvarno morali prodati essiena i mairelesa ili jednog od ove dvojice i k tome mceachrona obavezno poslat na posudbu... ali nekako bi htio vidjet McEachrona tu i tamo u prvoj postavi chelsea...
Šta reći na ovo?!
[img]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/600468_405908389447999_407738961_n.jpg[/img]

Na klupi Sturridge, De Bruyne, Marin, Lukaku
EDIT: Ramiresa sam zaboravio
[quote name='chelseafan97' timestamp='1338837746' post='56151']
Šta reći na ovo?!
[img]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/600468_405908389447999_407738961_n.jpg[/img]

Na klupi Sturridge, De Bruyne, Marin, Lukaku
[/quote]

vratim se za 10 minuta kada zavrsim s navlacenjem kožice...
[quote name='razbijach' timestamp='1338838132' post='56158']
a još kad znaš da su iza njih: Cech, Terry, Luiz, Cole, Ivanovic, Ramires i Frankie?!?!
[/quote]

nista... onda ce vracam za 30 minuta...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338838183' post='56159']
nista... onda ce vracam za 30 minuta...
[/quote]
Jesi lud, skidam ti kapu. =D>
hahahahahahahahahahahahaa koja diskusija.. Koji ste vi manijaci..
Villas Boas, castim te kad te vidim..

A je li ko primijetio koja je sezona u vrhu slike.. =)) =)) =)) =)) =)) =))

cf97 ako si ti kreator tog remek djela castim i tebe...
[quote name='ADiS' timestamp='1338841291' post='56179']
hahahahahahahahahahahahaa koja diskusija.. Koji ste vi manijaci..
Villas Boas, castim te kad te vidim..

A je li ko primijetio koja je sezona u vrhu slike.. =)) =)) =)) =)) =)) =))

cf97 ako si ti kreator tog remek djela castim i tebe...
[/quote]
Nisam ja pravio, ovo sam nasao na nekoj Chelsea fan stranici na FB . :))
Jedini igrač koji po meni može da zamjeni našeg Lamparda jeste Kristian Eriksen, momak je i građom i igrom kao Lampard i volio bi ga više od ijednog igrača vidjeti u dresu Chelsea (naravno sem Hazarda :D ).

http://www.youtube.com/watch?v=osv3xjzkoV0
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1338900768' post='56347']
Jedini igrač koji po meni može da zamjeni našeg Lamparda jeste Kristian Eriksen, momak je i građom i igrom kao Lampard i volio bi ga više od ijednog igrača vidjeti u dresu Chelsea (naravno sem Hazarda :D ).

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=osv3xjzkoV0[/media]
[/quote]

Gradjom bas i ne, mora jos mnogo popare da jede da bi zamenio Franka. Ali ima samo 20 god, tako da za jedno 3 4 god moze biti i bolji.

A ima nesto sto frenk nije imao u igri, a to je lucidnost nepredvidljivost.

[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338838047' post='56156']
vratim se za 10 minuta kada zavrsim s navlacenjem kožice...
[/quote]
Ima tu jedna dobra stvar, ako se secate pre 4 god kad su spanci uzeli euro, murinho a i ostali najbolji strucnjaci su predvidjali da ce biti najbolji jer su njihovi igraci bili mentalno i fizicki neistroseni tekucim prevenstvom. Slicna stvar se moze desiti i sa Toresom, mislim da moze da eksplodira. Ako se vrati u pravi kolosek, bice nam od velike koristi. Onda sa ovom trojkom, Villas Boas, neces biti jedini :)
Piazonu je 17 godina i on da proigra do 20te za chelsea on bi bio zadovoljan.
Josh se nije uspio nametnuti ni u Swanseai nzm kako ce ovdje. Nadam se.
Pratiti razvoj situacije na relaciji Diego - Atletico Madrid, i ako Brazilac napusti klub, poslati Piazona na pozajmicu. Ostaviti ga tamo 6 meseci, pa ako ne bude dobio odgovarajucu sansu vratiti ga u klub.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2154737/Former-Chelsea-star-Marcel-Desailly-shortlist-Swansea-job.html

Nadam se da je ova glasina istinita.

Ovaj covek mi je jako prirastao srcu i voleo bih da ga vidim kao uspesnog menadzera.
Ko zna, mozda i on jednom krene Robbievim putem :)
Za mene je Eriksen previse ofanzivan da bi uskocio u prvi tim.. Imati Matu, Hazarda i Eriksena u pocetnoj postavi, jos ako se tu doda Hulk na desnoj strani je too good to be true..

Dobar je igrac, veliki talenat, uporedjuju ga sa Laudrupon, Snejiderom, u Ajaxu je igrao kao AMC tako da mi takve igrace vec imamo...
-------------------------------Torres/Sturidge/Lukaku---------------------------------

Piazon/Marin/KDB--------Hazard/Mata/Lampard-------Hulk/Ramires

------------------------------Mikel/Meireles/Romeu-------------------------------------

Cole/Bertrand---------------Luiz/Terry/Cahill/-------Ivanovic/Hutchinson/Todd Cane

+
Kalou, Malouda, Bosingwa, Fereirra, Essien

Osim Hulka pojacanja se ocekuju u slucaju odlaska Lukakua na posudbu (napadac), u slucaju odlaska Essiena zadnji vezni!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.