Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

[quote name='Whisper#2' timestamp='1338229213' post='53134']
Inace umio sam se :D
[/quote]
[img]http://www.photopox.com/Images/Congratulations/Congrats5Fmc2DHT5FSmiley5B15D.gif[/img]
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[quote name='Wisey' timestamp='1338229558' post='53136']
[img]http://www.photopox.com/Images/Congratulations/Congrats5Fmc2DHT5FSmiley5B15D.gif[/img]
[/quote]

Hahahahhahahahahahahhahahahahahahah :D

E jesi mi popravio dan sad :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:huh:

[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2151256/Transfer-latest-The-Insider--Arsenal-trail-Fernando-Llorente-Chelsea-monitoring-Zlatan-Ibrahimovic.html?ITO=1490"]http://www.dailymail...c.html?ITO=1490[/url]

Koji ce nam djavo Ibrahimovic...
Ako nam dodju hulk i hazard a najvjerojatnije da hoce ja mislim da smo mi obavili svoj posao... ne treba nam vise nitko... naravno ako sturridge ne digne nos i otidje kao sto ssu poceli novinari pisat i u tom slucaju kupit jednu zamjenu torresu koji ce uz lukaku-a uskakat u prvi plan... ;)

kao sto sam rekao ako dovedemo ovaj sveti dvojac ne treba nam nitko tako da odustajem o svojoj teoriji dovodjenja jednog DLP igraca tipa Modric... i posto cemo imat ove razbijace u momcadi zelio bih vidjet mladog McEarthona cim vise u prvom planu... ;)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338238763' post='53255']posto cemo imat ove razbijace u momcadi zelio bih vidjet mladog [b][u]McEarthona[/u][/b] cim vise u prvom planu... ;)[/quote]

Nije mi jasno zasto McEarthon kad se mali zove Josh McEachran :P
A ovo nije prvi put da vidim to na forumu ovdje.
[quote name='Brane' timestamp='1338239483' post='53263']

Nije mi jasno zasto McEarthon kad se mali zove Josh McEachran :P
A ovo nije prvi put da vidim to na forumu ovdje.
[/quote]

a nikako da zapamtim... i uvijek me vuce na to t... xD :P
Bane Ivanovic na ceni!
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2151338/Branislav-Ivanovic-wanted-Barcelona.html?ITO=1490

Posle Reala iz Madrida interes pokazuje i Farcelona....
[quote name='Whisper#2' timestamp='1338243775' post='53298']Bane Ivanovic na ceni! http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2151338/Branislav-Ivanovic-wanted-Barcelona.html?ITO=1490 Posle Reala iz Madrida interes pokazuje i Farcelona....[/quote]
Nakon sto su zube polomili proslog ljeta na Luizu, opet hoce isto, lakse im ulazi u dupe nego u glavu :D
Evo Daily Fail ili kako ka vec zovete javlja da je Drogba u pregovorima sa Realom...

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2151332/Didier-Drogba-talks-Real-Madrid--EXCLUSIVE.html?ITO=1490

Ovo je cak i realna opcija....
kakva sredina , sad je to druga prica, sa Matom, Ramiresom, Hazardom, imamo brzinu i u kretnji i u dstribuciji lopte, to nam je trebalo.
[quote name='cobinho' timestamp='1338252102' post='53328']
kakva sredina , sad je to druga prica, sa Matom, Ramiresom, Hazardom, imamo brzinu i u kretnji i u dstribuciji lopte, to nam je trebalo.
[/quote]

al nam jos uvijek fali taj jedan DLP koji bi povezivao obranu i napad... mada sada kad je doso Hazard i kad jos dodje Hulk to nece bit tolko primjetno u igri, ali i dalje ce nam faljet... :/
[quote name='Chelsinho' timestamp='1338249550' post='53323']
dok ne stavi paraf na ugovor nije dosao... [u]City je jos u igri[/u]
[/quote]

Hazard je izjavio da ide u osvajača Lige prvaka. City to nije. :)
United je osvojio LP vise puta, al nemaju sanse za njegovo dovođenje.
Hazard je Chelseajev igrac.

[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338291507' post='53387']

al nam jos uvijek fali taj jedan DLP koji bi povezivao obranu i napad... mada sada kad je doso Hazard i kad jos dodje Hulk to nece bit tolko primjetno u igri, ali i dalje ce nam faljet... :/
[/quote]

" faljet " nam nece sigurno haha :P :D

Sumnjam da se cika Roman nece bacit na dovođenje igraca i na toj poziciji, jos nismo odustali od Modrica, zatim tu je jos i Fellaini tako da cemo vrlo vjerojatno biti i tu pojacani.
Ja sam siguran da Roman neće stati na Hazardu, idemo riješiti i Hulka, a onda ce se ipak lakse trazit nova poacanja, u vezi bi po meni odlicni bili Modric ili Mouthino, a na desni bok bi mogli dovest nekog ko bi se rotirao sa Banetom, mozda Azpilicueta ili neko ne pretjerano skup.
Evo sad ću ja nešto reći al nemojte me tući zbog toga...
Ja sam htio Hulka više nego Hazarda jer volim snažnije igrače jel, ali sada kada je Hazard došao Hulk Chelseaju i ne treba. Pa ako dođe Hulk, kada će igrati Marin, De Bruyne, Kakuta, STURRIDGE, a da ne pričam o tome da Piazon nikad neće dobiti šansu... Lijepo je to, Hazard će potpisati al sada treba spustit loptu na zemlju i ipak malo razmisliti.
Ja sam za to da se još dovede Mountinho iz Porta a može i neki desni bek ali ne onaj Nizozemac jer mi se čini preskup a neće pored Baneta ni igrati... ili neka jeftinija špica za backup Torresu.
Meni je i dovođenje Hazarda riskantno, toliko novaca, tolika plaća za klinju takvog, ne smije si ni jedan klub priuštiti takvo šta stalno, koliko god novaca imali. Nit si mogu pojmit da on i Torres imaju veće plaće od Terryja.
[quote name='Tinmar' timestamp='1338302101' post='53478']
Evo sad ću ja nešto reći al nemojte me tući zbog toga...
Ja sam htio Hulka više nego Hazarda jer volim snažnije igrače jel, ali sada kada je Hazard došao Hulk Chelseaju i ne treba. Pa ako dođe Hulk, kada će igrati Marin, De Bruyne, Kakuta, STURRIDGE, a da ne pričam o tome da Piazon nikad neće dobiti šansu... Lijepo je to, Hazard će potpisati al sada treba spustit loptu na zemlju i ipak malo razmisliti.
Ja sam za to da se još dovede Mountinho iz Porta a može i neki desni bek ali ne onaj Nizozemac jer mi se čini preskup a neće pored Baneta ni igrati... ili neka jeftinija špica za backup Torresu.
Meni je i dovođenje Hazarda riskantno, toliko novaca, tolika plaća za klinju takvog, ne smije si ni jedan klub priuštiti takvo šta stalno, koliko god novaca imali. Nit si mogu pojmit da on i Torres imaju veće plaće od Terryja.
[/quote]

Hulka ako bude doveo, dovesce ga kako bi bio na krilu i eventualno kao zamena toresu. Hazard je doveden jer popunjava sve tri pozicije na sredini terena. Tako da ce biti mesta za sve ako se pametno rotiraju igraci. Za hulka se slazem, vise bi nam legao jer je snazniji a u PL je to jako bitno. Hazard je tu da pruziu u igri probojnost koju nismo imali jos od robena a i brzinu u predaji lopte u cemu je bar po meni vestiji od Hulka.

U svakom slucaju, mozete misliti kako izgledaju njih dvojica u timu + ramires kad je npr kontra u pitanju :) Hard Core

A ako i Tores udje u formu, mislim da ce sve moguce poze iz kamasutre probati sto u LS sto u PL :)
Ma pazite što sam vam rekao, ako Hulk dođe a neki ne odu posudbe biti će nezadovoljnih.
Evo ovako:

1. Malouda MORA otići, neće igrati i samo će stvarati lošu atmosferu svojim kukanjem
2. De Bruyne bi u slučaju da Hulk dođe mogao slobodno natrag na posudbu u Genk jer ne mislim da će igrati dovoljno
3. Kakuta, ista stvar, doduše jedan od njih dvojice neka ode na posudbu, jedan neka ostane
4. McEachran, ako ga misle gurati na poziciju na kojoj je igrao Lampard mogao bi dobiti šansu, ako ga misle koristiti kao desetku, malo teže
5. Marin i Sturridge bi trebali ostati i imati svoje kakvo takvo mjesto u jedanaestorci
6. Benayoun, au revoir

A ti cobinho ne kužiš da ako Hulk dođe, on zauzima mjesto desnog krila a to automatski znači da jedan od Marina, Kakute, De Bruynea ili Sturridgea trajno gubi mjesto ili čak ikakvu šansu da i zaigra kako spada naredne sezone...
Rezime svega: Ako se Hulk kupi neka se ovi klinjci pošalju na posudbe, ovako ih se tu nakotilo, ne znaš više tko će kako, koliko ni gdje igrati...
Evo da se ja ponovno aktiviram na ovoj temi.

Kao i zadnjih godinu dana, zalažem se za dovođenje [b]Alana Dzagoeva[/b], kojemu je ugovor na isteku, i sigurno bi ga se moglo dovesti za cifru oko 8 milijuna eura. Također, još jedan od jeftinih mladih igrača koji će uskoro biti slobodan, je [b]David Hoilett[/b] iz Blackburna, kojeg bi se dalo dovesti za oko 4 milijuna eura.

Što se malo iskusnijih tiče, vjerujem da bi [b]Fernando Llorente[/b] došao za nekih 17 mil. eura, a ako već ne on,[b] Huntelaar[/b] košta 15-ak. [b]Shinji Kagawa [/b]i [b]Theo Walcott[/b] koštali bi 13-14 milijuna, a [b]Keisuke Honda [/b]bijednih 10-11 milijuna. Također, mislim da bi se [b]Vertonghena [/b]ili [b]Albu [/b]dalo dovesti ispod 10 milijuna, samo kad bi se znalo poslovati.

Ako ćemo gledati malo skuplje varijante, [b]Alexandre Pato [/b]koštao bi oko 30 milijuna, a odlični [b]Alex Song [/b]nešto manje od 25. Ponajbolji stoperi današnjice, [b]Mats Hummels [/b]i [b]Neven Subotić[/b], dali bi se dovesti za 20ak milijuna, baš kao i [b]Kevin Prince Boateng[/b] i dugo povezivani s nama [b]Willian[/b]. Nešto jeftiniji od njih bili bi [b]Robert Lewandowski, Benedikt Howedes, Demba Ba, Renato Augusto, Yoann Gourcuff i Christian Eriksen [/b]kojima se cijena kreće oko 15 milijuna.

Što se najskupljih tiče, [b]Karim Benzema [/b]za nešto manje od 45 milijuna, [b]Ezequiel Lavezzi [/b]za 30-35 milijuna, [b]Toni Kroos i Seydou Doumbia [/b]za 30-ak, [b]Iker Muniain i Yann M'Vila [/b]za 25, [b]Ganso [/b]za 20-25 milijuna, [b]Jack Rodwell [/b]za 20-ak, te [b]Andre Ayew [/b]za nešto manje.

Šteta što smo propustili priliku dovesti [b]Aguera [/b]prije, no sada vjerujem da bi ga City pustio za 70 milijuna, no to je ogromna cifra, [b]Radamel Falcao i Bastian Schweinsteiger [/b]također ne vjerujem da bi otišli ispod 60 milijuna. Za 45 do 50 bi se dalo pregovarati o [b]Hulku[/b][b], Thiagu Silvi, Mesutu Ozilu, Angelu Di Marii i Mariu Gotzeu[/b]. [b]Edinson Cavani [/b]bi koštao oko 40-45, a briljantni [b]Javi Martinez [/b]između 30 i 35 milijuna, dok bi za 10ak milijuna manje mogli dobiti [b]Nicolasa Gaitana[/b]. Odlične mlade varijante za 20ak milijuna po mom mišljenju bile bi [b]Axel Witsel, Andre Schurrle, Leandro Damiao i Erik Lamela[/b]. 15 milijuna dalo bi se dati za [b]Gastona Ramireza. [/b]

[b]Nuri Sahin [/b](pustili bi ga za 35 milijuna) i [b]Cheik Tiote [/b](20-25 mil.) dva su dobra igrača koja su cifrom precijenjena, i ne bi ih se trebalo dovoditi.

Eto, ako ste shvatili, išao sam od prvog ka posljednjem paragrafu poređujući igrače od onih ciframa najpodcjenjenijih do najprecijenjenijih. :)
Good point Martine, što bi rekli Englezi. :P ;) Mislim da Sturridge ne bi pristao biti u rotaciji, odnosno u sjeni bilo koga. Da li je to Hulk na krilu ili Torrke u špicu, nebitno je. Eh sad pošto nisam baš za to da se tako olako riješimo Dannya i prepustimo ga rivalima smatram da s momkom treba sjesti i ozbiljno popričati pred početak sezone. Vidjeti kako stvari stoje, šta dalje.
Ukoliko stvarno dođu Hulk i već upisani Hazard onda bi jedan od povratnika Kakuta-De Bruyne morao produžiti nazad na posudbu. Tu treba uzeti u obzir da Kakuta želi ostati u timu, dok KdB nema ništa protiv još jedne pozajmice iako bih ga volio vidjeti u Lampardovoj ulozi. A šta je tek s Ramizom ? Kako njega ukomponovati u to sve ? Dosta je upitnika pred novim trenerom koji je i sam veliki upitnik. :lol:
Ne bi bilo loše, čak i kad ne bi Hulk stigao, da se u narednu sezonu uđe sa ovakvim napadom:

____Ramiz/Danny_____Mata/Kakuta_____Hazard/Marin____

Vezni red je isto enigma. Essien, Meireles... sve je to pod pitanjem. Lampard neće moći igrati svaku utakmicu, koga gurati na tu poziciju ? Iskreno, najdraže bi mi bilo da se Josh probije, ali čisto sumnjam.

Vidjećemo, dosta toga će biti jasnije pred polazak u Ameriku, a po povratku iz SAD-a ćemo znati konture ekipe. Uglavnom, moglo bi biti sjajno ljeto pred nama. Nevjerovatno bi bilo zaključiti sve transfere i riješiti trenera do 1. jula. To bi bio dokaz da klub uči na greškama, posebno nakon onih zavrzlama oko Modrića prošle godine. :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.