Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

[quote name='Ercov' timestamp='1338114674' post='52741']
I Marina i Bertranda i Maludu plus novac za Bejla.Negde sam procitao da je Roman spremio 80 miliona za njega i Modrica.
[/quote]

Nećes vjerovati ali izgleda da Abramovich želi dati Lamparda i Terrya za mene + novac. Najvjerovatnije da ću odbiti.. Malo je.
Gdje ćes nam Bertranda prodat, momak ušao u srca svih nas, iz naše škole, budući A.Cole..
Marin nije još ni došao ti bi da ga se riješiš..

Ne znam odakle dođe ta rasprava za Bejla??
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[quote name='ADiS' timestamp='1338115394' post='52743']

Nećes vjerovati ali izgleda da Abramovich želi dati Lamparda i Terrya za mene + novac. Najvjerovatnije da ću odbiti.. Malo je.
Gdje ćes nam Bertranda prodat, momak ušao u srca svih nas, iz naše škole, budući A.Cole..
Marin nije još ni došao ti bi da ga se riješiš..

Ne znam odakle dođe ta rasprava za Bejla??
[/quote]
Ako bi se ukazala prilika tako bi trebalo uraditi.Svaka cast Bertrandu,ali Eslija ne verujem da moze dostici.Bice on vrlo dobar i odlican u to ne sumnjam,ali ne i sjajan.Zapamti da ce Roman za koju godinu kupiti levog beka kada se Esli bude penzionisao.Da se razumemo,volim i ja Bertranda i voleo bih da gresim i da me demantuje i bude najbolji levi bek na svetu,ali...
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Van Der Wiel je odlican igrac, ali steta bi bilo drzati tako skupog igraca u rotaciji sa fenomenalnim Banetom. Ukoliko dodje Guardiola, Bale ce mu biti prvi pik. Prekomandovao bi ga na beka, jer voli da ima bekove koji su jako opasni u fazi napada. Podseticu da je i Dumbia bio njegov pik svojevremeno. [/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Kako god, Dumbia bi nam dobro dosao. Mislim da nije skroz isti profil kao drogba ali u mnogo stvari moze da ga zameni. Mnogo je brzi i okretniji od Drogbe ali nema igru glavom kao Drogba. Vise trazi loptu u prostor nego sto je ceka kao Drogba. Zavrsnica im je jednko dobra. Opasan je spic Dumbia, i mislim da ce se brz[/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]o uklopiti Prognoziram da ce u prvoj sezoni biti igrac sa 10 do 15 golova u PL. [/font][/color]
[quote name='Ercov' timestamp='1338116104' post='52747']
Ako bi se ukazala prilika tako bi trebalo uraditi.Svaka cast Bertrandu,ali Eslija ne verujem da moze dostici.Bice on vrlo dobar i odlican u to ne sumnjam,ali ne i sjajan.Zapamti da ce Roman za koju godinu kupiti levog beka kada se Esli bude penzionisao.Da se razumemo,volim i ja Bertranda i voleo bih da gresim i da me demantuje i bude najbolji levi bek na svetu,ali...
[/quote]

Nema tu ali... Cole ima jos godinu dobrog fudbala, mozda i dve. To je sasvim dovoljno vremena da se Ryan nametne.... Ja verujem da ce uspeti. Vec je pokazao da moze rame uz rame stajati sa ostalima, i to kad je najteze !
[quote name='cobinho' timestamp='1338123034' post='52787'][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Van Der Wiel je [s]odlican[/s] igrac, ali steta bi bilo drzati tako skupog igraca u rotaciji sa fenomenalnim Banetom. Ukoliko dodje Guardiola, Bale ce mu biti prvi pik. Prekomandovao bi ga na beka, jer voli da ima bekove koji su jako opasni u fazi napada. Podseticu da je i Dumbia bio njegov pik svojevremeno. [/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Kako god, Dumbia bi nam dobro dosao. Mislim da nije skroz isti profil kao drogba ali u mnogo stvari moze da ga zameni. Mnogo je brzi i okretniji od Drogbe ali nema igru glavom kao Drogba. Vise trazi loptu u prostor nego sto je ceka kao Drogba. Zavrsnica im je jednko dobra. Opasan je spic Dumbia, i mislim da ce se brz[/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]o uklopiti Prognoziram da ce u prvoj sezoni biti igrac sa 10 do 15 golova u PL. [/font][/color][/quote]

Odlično napisano od prve do posljednje riječi ;)
Od Balea kod nas nema nista, nit smo vrlo zagrijani za njega nit ima svrhe ga dovodit sad kada Bertranda polako uvodimo u prvu momcad i koji ima sve presipozicije doc na razinu Ashleya, siguran sam.
Ne znam ima li ista od Van der Wiela al i ja sam također misljenja da nam ne treba takav igrac da sjedi na klupi, tu je Hutchinson, a radije bi Azpilicuetu ako budemo ikoga na toj poziciji dovodili, jeftiniji je od Nizozemca ali i mlađi jedno 2 godine.
Kad citam neke vase postove od nekolcina clanova, mislim da citam ideje o sklapanju tima ravno od decom iz prvog razreda. Pred da pisete bilokakvu glupost, preispitajte se, dal je moguce staviti Bale, Modric, Hazard, Falcao, i ne znam jos kog kurotresinu u istom redu za transfere u jednom letom.
Od tim igracima koje vi spominjete najverovatnije je da ce doci Hulk, i Modric/Moutinho. Nikakvi crni Martinez. Za Modricovom bitkom smo sada u pole poziciji, igraju u LE, lani su skroz nas pojebali odbivsi 40m+igraca, sada mi mozemo da diktiramo cenu.
[quote name='millanius' timestamp='1338138579' post='52849']Kad citam neke vase postove od nekolcina clanova, mislim da citam ideje o sklapanju tima ravno od decom iz prvog razreda. Pred da pisete bilokakvu glupost, preispitajte se, dal je moguce staviti Bale, Modric, Hazard, Falcao, i ne znam jos kog kurotresinu u istom redu za transfere u jednom letom. Od tim igracima koje vi spominjete najverovatnije je da ce doci Hulk, i Modric/Moutinho. Nikakvi crni Martinez. Za Modricovom bitkom smo sada u pole poziciji, igraju u LE, lani su skroz nas pojebali odbivsi 40m+igraca, sada mi mozemo da diktiramo cenu.[/quote]Svaka cast na komentaru! Isto ko da je `Football manager`. Neko je gore spomenuo martineza mjesto mikela.. Jest dobar martinez, al zar je doslo do toga da tjeramo igrace koji su losi a i one koji su se pokazali tj sjajne partije igrali kao npr. Mikel? Dzabe se znaci pokazivati u nasem klubu naci ce se uvijek neko bolji :)
  • Autor
[quote name='millanius' timestamp='1338138579' post='52849']
Kad citam neke vase postove od nekolcina clanova, mislim da citam ideje o sklapanju tima ravno od decom iz prvog razreda. Pred da pisete bilokakvu glupost, preispitajte se, dal je moguce staviti Bale, Modric, Hazard, Falcao, i ne znam jos kog kurotresinu u istom redu za transfere u jednom letom.
Od tim igracima koje vi spominjete najverovatnije je da ce doci Hulk, i Modric/Moutinho. Nikakvi crni Martinez. Za Modricovom bitkom smo sada u pole poziciji, igraju u LE, lani su skroz nas pojebali odbivsi 40m+igraca, sada mi mozemo da diktiramo cenu.
[/quote]
Nisi ni ti upravu .
Mnogi od nas pretjeruju ali 2 igraca kako ti kazes su premalo .
3 bi bilo idealno (Hulk , Hazard , Desni bek) .

PS: Masta radi svasta . ;)
Mozemo mi pricati 2, 3 i 4 igraca al smo vec doveli De Bruyne i Marina haya. :P Njih i ne racunamo haman ko igrace :P Uglavnom

WING- Hulk
CM - ?
RB - ? To ocekujem :D
[quote name='Blues_95' timestamp='1338139390' post='52853']
Nisi ni ti upravu .

[/quote]

A jedan kreativac nam nije potreban? igrac koji ce povezati obranu i napad?... jebes ti i krila i napad ako nemas takvog jednog igraca u momcadi...

Radje bi da mi dodje samo jedan kreativac u vezi... znaci jedan DLP (a to nije Hazard ili Lucas kako neki ovdje navode... xD ) a tek onda Hulk ili Hazard (jedan nam je dovoljan) i mozda jedan solidan napadac koji ce bit zamjena Torresu... a sto se tice desnog bocnog... Imamo Ivanovica i treba pocet gurat juniore u prvu momcad... a za to je hutchinson solidan... ;)

i da dodam.. u nekim ekstremnim situacijama moze i Luiz odigrat desnog bocnog ili cak Ferreira

Uređeno , autor izmjene: Villas-Boas

Ja bi vrlo rado doveo igrača kao što je Modrić, jer nama takvi igrači trebaju u vezi, ali pošto me je Modrić duboko razočarao u prošlosezonskom prijelaznom roku, o njemu ne bih ni da pricam. Nije to toliko mene razbjesnilo što on nije htio kod nas doći, nego što je rekao da je Chelsea lošiji od Tottanhama i da on hoće tim sa kojim će osvajati trofeje!

Po meni nije jedini smisao fudbala osvajati trofeje ([b]Modrić[/b]), nego je smisao igrati i cijeniti klub u kojem igraš, davati sve za njega ([b]Lampard, Terry,...[/b]), a dajući i boreći se trofeji doleze sami.
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1338140741' post='52860']
Ja bi vrlo rado doveo igrača kao što je Modrić, jer nama takvi igrači trebaju u vezi, ali pošto me je Modrić duboko razočarao u prošlosezonskom prijelaznom roku, o njemu ne bih ni da pricam. Nije to toliko mene razbjesnilo [b]što on nije htio kod nas doći[/b], nego što je rekao da je Chelsea lošiji od Tottanhama i da on hoće tim sa kojim će osvajati trofeje!

Po meni nije jedini smisao fudbala osvajati trofeje ([b]Modrić[/b]), nego je smisao igrati i cijeniti klub u kojem igraš, davati sve za njega ([b]Lampard, Terry,...[/b]), a dajući i boreći se trofeji doleze sami.
[/quote]

Loooool... od kud vam ove dezinformacije?!?!?!?!?

Pa Modric je itekako zelio kod nas samo sto ga onaj zidov od predsjednika nije pustio... :/ kolko je tek bilo afere u tottenheamu zbog njega jer se protivio ostanku u tottenheamu... i sad govorite ovakve gluposti... a ovo da je navodno izjavio da je chelsea losiji klub od tottenheama... to ne zelim nit demantirat jer mi je takvo nekakvo navodjenje dno dna...

sorry ak sam te mozda di uvrijedio ali samo izvodim realne cinjenice... i neznam di vi pucete ovakve gluposti?!?
[quote name='Blues_95' timestamp='1338139390' post='52853']
Nisi ni ti upravu .

[/quote]
Mislio samo na one zvezde u usponu, i zvezde iz FIFA, PES, Football Manager.
Moze se naci puno efikasniji i jeftiniji fudbaleri za transfere u Chelsea.
Mi trebamo Krilo, CM, i RB.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1338141574' post='52867']
@villas-boas, izjavio je da mu je drago sto je ostao, i da je siguran da ce biti u LPu sljedece sezone itd itd.
[/quote]

to je izjavio par kola nakon pocetka sezone... a svi znamo kolko je on zelio ic u chelsea i kolko se borio da ostvari svoj san... i nemojte zmirit na tu cinjenicu...
  • Autor
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338141407' post='52865']

Loooool... od kud vam ove dezinformacije?!?!?!?!?

Pa Modric je itekako zelio kod nas samo sto ga onaj zidov od predsjednika nije pustio... :/ kolko je tek bilo afere u tottenheamu zbog njega jer se protivio ostanku u tottenheamu... i sad govorite ovakve gluposti... a ovo da je navodno izjavio da je chelsea losiji klub od tottenheama... to ne zelim nit demantirat jer mi je takvo nekakvo navodjenje dno dna...

sorry ak sam te mozda di uvrijedio ali samo izvodim realne cinjenice... i neznam di vi pucete ovakve gluposti?!?
[/quote]
Rekao je da mu je drago sto je ostao u Tottenhamu jer je Tottenham bolji od Chelsea (bio bolje pozicioniran na tabeli kada je dao tu izjavu) .
diablo u tom kontekstu je bilo...
sve ja to cijenim što je on bio za nas ali mi nije jasno zasto tad upravo tad nije podnio zahtjev za odlazak iz kluba, nego je oberučke prihvatio ostanak misleci da ce nesto osvojiti tamo a dobio je "kurac da izbije oci" ...

[url="http://premiership.hr/premiership/1323-van-der-wiel-potpisuje-za-chelsea.html"]http://premiership.hr/premiership/1323-van-der-wiel-potpisuje-za-chelsea.html[/url] o.O ??
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1338142246' post='52870']
[url="http://premiership.hr/premiership/1323-van-der-wiel-potpisuje-za-chelsea.html"]http://premiership.h...za-chelsea.html[/url] o.O ??
[/quote]

Ovo se nesto na veliko kuha s Van der Wielom, nasi ko da su se poplasili da ce Bane ic u Real pa se zele osigurat na vrijeme..
Bane ne ide, al ajd drago mi je da misle o svemu i da su nasli dobar back up na desnom beku, iako bi ja volio vise tu vidjet Hutcha il eventualno Azpilicuetu.
[quote name='Blues_95' timestamp='1338145814' post='52892']
A pise da je zvanicno Bosingwa otisao bez ostete ?
[/quote]

Na sluzbenoj stranici kluba nema ama bas nista ;)
  • Autor
[quote name='Brane' timestamp='1338147099' post='52901']

Na sluzbenoj stranici kluba nema ama bas nista ;)
[/quote]zbog toga i pitam . ;)
Pa nema još ništa, jer im nisu ugovori istekli. Al vjerujem da će ubrzo to se riješiti, samo da i Malamudu povedu sa sobom..

A što se tiče Holanđanina, davno sam rekao, Azpilicueta je bolji igrač, kompletniji od njega. Ovaj je nazad kao i Bosingwa, dok naprijed je ipak bolji od Portugalca. Dok Azpili, i gore i dole je vrlo dobar. Ne extra klasa, ali može postati.

Koliko je dobar ovaj transfer, neću ulazit u to. Mada ko zna, većina je bila skeptična po pitanju Cahilla, pa i Luiza a vidi sad.. Nikad se ne zna...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.