Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Kalou, Bosingwi, Maloudi uz Drogbu 30.06 istice ugovor s klubom, tako da ce oni otici bez odstete

30.06.2013 ugovor istice sljedecim igracima: Cech, Turnbull, Benayon, Hilario, Cole, Ferreira, Lampard, Sturridge.. Sto ovo govorim, misljena sam da bi igracima trebalo produziti ugovor, tj prodati neke da nebi nam ljeto sljedece godine otisli bez odstete :D
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[quote name='sisa01' timestamp='1338153638' post='52945']
Kalou, Bosingwi, Maloudi uz Drogbu 30.06 istice ugovor s klubom, tako da ce oni otici bez odstete
[/quote]
Prvoj dvojici da, Maloudi istog tog datuma ali 2013. godine.
Nek se Modric kiseli u Tottenhamu, a za 20tak mil Moutinho koji je u rangu Modrica lagano, svakako je odavno povezivan sa Chelsea, a npr mogao se ugrabiti i Montolivo jako kvalitetan igrac a besplatno je otisao u Milan.
[quote name='Wisey' timestamp='1338153882' post='52948']
Prvoj dvojici da, Maloudi istog tog datuma ali 2013. godine.
[/quote]
Vid matereti, ja bio ubijedjen da i njemu sada ;)
  • Autor
[quote name='Elao' timestamp='1338154356' post='52950']
Nek se Modric kiseli u Tottenhamu, a za 20tak mil Moutinho koji je u rangu Modrica lagano, svakako je odavno povezivan sa Chelsea, a npr mogao se ugrabiti i Montolivo jako kvalitetan igrac a besplatno je otisao u Milan.
[/quote]
Moutunho je veoma dobar , cak' smo bili i povezivani s njim . A Montolivo je prosjek , bolji je nas Meireles od njega .
[url="http://www.people.co.uk/sport/football/news/2012/05/27/daniel-sturridge-set-to-quit-chelsea-if-roberto-di-matteo-gets-manager-s-job-but-petr-cech-will-stay-102039-23875661/"]Daniel Sturridge set to quit Chelsea if Roberto di Matteo gets manager's job - but Petr Cech will stay [/url]
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1338194830' post='52983']
[url="http://www.people.co.uk/sport/football/news/2012/05/27/daniel-sturridge-set-to-quit-chelsea-if-roberto-di-matteo-gets-manager-s-job-but-petr-cech-will-stay-102039-23875661/"]Daniel Sturridge set to quit Chelsea if Roberto di Matteo gets manager's job - but Petr Cech will stay [/url]
[/quote]

ipak ovako nesto je i ocekivano od njega... pogotovo sada kad su dosli de bruyne i marin (koji mogu igrat lijevo i u sredini) tu jos imamo matu koji takodjer moze igrat u sredini i lijevo tako da smo za te dvije pozicije osigurani a sto se tice desne strane za sada je tamo zacementirana pozicija za ramiresa i tesko ce se probit kraj njega u prvih 11 a kamoli ako nam dodje neko od dvojca Hulk/Hazzard... ;)
[/quote]
Ponovo bez ikakvih izjava. Bez pravih citata i dok to ne vidim, ne vjerujem.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1338207604' post='53014']
Hulk potpisao ugovor na 4 god. i da smo ga platili 35 M
[/quote]

Odakle ti to dragi Kun, ili ja ne znam d aje potpisao ili je zajebancija ??? :blink:
[/quote]

Meni samo nije jasno kad se to dovodio u pitanje ostanah Cecha u klubu :huh:

I jebem mu mater, kad ostavljate vesti, ostavite i link, da svi ljudi znaju odakle vam !
[quote name='Whisper#2' timestamp='1338208288' post='53025']

I jebem mu mater, kad ostavljate vesti, ostavite i link, da svi ljudi znaju odakle vam !
[/quote]
:lol: :lol: :lol:
Još jednom te pozivam da se umiješ hahaha. Pa kume samo pritisni na slova, tj. to je linl postavljen. Izvor je thepeople.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1338208288' post='53025']

[b]I jebem mu mater,[/b] kad ostavljate vesti, ostavite i link, da svi ljudi znaju odakle vam !
[/quote]

Whisper mojne s'ovat na forumu ;)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1338207604' post='53014']
Nisam bio tu ovih dana tako da sam se malo pogubio sta je bilo cujem da je Hulk potpisao ugovor na 4 god. i da smo ga platili 35 M,evo vidim da je izgleda i Hazard blizu prelaska u Chelsea
[/quote]

Nije jos dosao ni jedan, al ce doc oba, tako da nisi puno falio :D

Eto Hazard je na pragu Chelseaja, rekao sam da ce doc k nama ako je pametan jer ce samo ovdje imat zagarantirano mjesto u momcadi i dobru lovu, a i Hulk je tu negdje, zelimo mi njega, zeli on doc u Chelsea, samo je sad na klubovima da se dogovore za odstetu i to je to.
Nema sta, jebacka momcad nam se sprema sljedece sezone :)
Ako je istina da Sturidge ide, treba napomenuti da nam treba neki englez koji ce popuniti kvotu od 8 igraca sa ostrva.

A ako je istina za Hazarda, mogu reci samo: Romane, ljubim te u funtice i zelembace :)
[quote name='cobinho' timestamp='1338217783' post='53075']
Ako je istina da Sturidge ide, treba napomenuti da nam treba neki englez koji ce popuniti kvotu od 8 igraca sa ostrva.

A ako je istina za Hazarda, mogu reci samo: Romane, ljubim te u funtice i zelembace :)
[/quote]
Taj Englez bi mogao biti Adam Johnson iz Cityja. Nikako ne igra kod Mancinija a vrhunski je fudbaler, po meni je cak bolji od Dannyja.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1338227647' post='53127']
Ni Richards ni Johnson vec Shalo ili Josh !
[/quote]
Shalo ?
Kao Šalo jel ? Neće ići. :P Čalouba se čita prezime, ne ide Šalo da ga jebeš.
[quote name='Wisey' timestamp='1338228941' post='53132']
Shalo ?
Kao Šalo jel ? Neće ići. :P Čalouba se čita prezime, ne ide Šalo da ga jebeš.
[/quote]

Ja njemu tepam Shalo, i tako ce ostati :P :D

Inace umio sam se :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.