Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

[quote name='soxx' timestamp='1337795117' post='51811']
Evo kako ja zamisljam

Torres/Sturridge/Lukaku
Hulk/DeBruyne - Mata/Marin - Ramires/Sturridge
Lamps/Modric-Mikel/Romeu/Essien/Meireles
Cole/Ryan - Terry/Cahill - Luiz/Cahill - Cole/Zamjena

Znaci

Torres nam glavni napadac sturridge moze uletit gore a moze i na krilu umjesto ramiresa. Pokriva nam znaci dvije strane ako neko povrijedi il dobije suspenziju.

Hulk bi morao ici na lijevo stranu iako je njegova standardna desna jer ne vjerujem da bi ramiresa gurao lijevo a hulk ce unistit protivnika i da je golman ako treba..

Modrica bi kao centralnog veznog koji bi gradio od pozadi igru.. on i mata bi bili glavni.. Lamps bi igrao neke utakmice samo kad treba i to jer nije ni on vise onaj stari koji moze konstantno igrati..

Mikel defanzivni vezni i tu sam nabrojao ove ostale jer ce neki vjerovatno otici a ostat ce 1 siguran, meireles moze uletit i kao centralni mjesto modrica/lampsa.. To mu i jest prirodna pozicija al et :D

Cole i betrand u rotaciji
Stopere imamo
Falio bi nam momak koji bi uletio umjesto ivanovica jer bosingwa vjerovatno ide a na ferreiru niko i ne racuna toliko :)
[/quote]
gdje je [b]RAMIRES[/b] ?
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Na desnom beku imamo Hutchinsona, samo je pitanje moze li se na njega u potpunosti osloniti s obzirom na ozljedu.
Idealan izbor bi bio [b]Azpiliqueta [/b]

[quote name='razbijach' timestamp='1337798789' post='51834']
gdje je [b]RAMIRES[/b] ?
[/quote]

Stavio ga je soxx na desno krilo, pogledaj bolje.
izgleda da ce hulk doc kod nas
[url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/hulk-spreman-da-zamijeni-drogbu/81011"]http://sportsport.ba/ino_fudbal/hulk-spreman-da-zamijeni-drogbu/81011[/url]
Poslednjih par dana pratim sve moguce spekulacije....
Uglavnom, sa Hulokom ce biti ista prica kao i sa Hazardom, vodice pregovore sa vise klubova odjednom, pa kom opanci - kom obojci.
Sto se njih dvojice tice, moje prognoze su da ce Hulk da zavrsi u Shity-u a Hazard u Unitedu.
Nadam se da gresim, ali mislim da ce biti tako.
Na kraju ce u Chelsea-ju zavrsiti neki igrac koji se najmanje povezuje s prelaskom na SB.
Ako uzmemo za ozbiljno izjave iz uprave da ce Torresu biti ukazana sansa, mozemo zaboraviti na Falcao-a, Cavanija i sve skupocene napadace.... Tu mozda Doumbia ili Schurrle ulete kao back-up opcija...
Plavci ce ponovo u lov na Modrica, i ako se to opet izjalovi gotovo sam siguran da potrage za drugim veznjakom nece biti.
Znajuci Romana, i njegovu opsesiju prema skupim stvarima, ako prelazni rok ne bude tekao po planu, on ce jednostavno da pljune lovu za Neymara.

Moja predvidjanja za ovaj prelazni rok su Kagawa, Lavezi, Doumbia/Schurrle
Znam samo da me nervira
[b] Man City[/b]

sa tim njihovim platama po 270,000£,stvarno je mnogo.Prosle godine smo propustili Aguera tako,Ron Gourlay je izjavio da ce učiniti sve da dovedu najbolje igrace ali da zbog finansiskog fer pleja nece prihvatiti zahteve za velike plate.Jedino ako ode par igraca pa se napravi malo lufta.Ne bih se iznenadio da izgubimo u zadnjem trenutku samo zbog plate igraca i pohlepnih agenta (a ne zbog samih ponuda). :( :unsure: :blink:
po meni netreba puno kupovat ovo jljeto, mi smo svoje odradili kroz sezonu tj. prošlo ljeto sad samo treba napravit smjenu, uklopit ih i žrtvovat možda par sezona a možda nijednu sve zavisi oče li trener to znat posložit. Neću sad bubat roster nego eto puknut ću ih u 4-2-3-1 pa onda prokomentirat roster.
-----------------Cech/Blackmann/Hilario------
Bane/Hutch?---Terry/Luiz/Cahil------Cole Bertrand

--------Mikel/Oriol----Lamps/Josh------

Ramires/Danny-----Mata--------DeBruyne/Marin

-----------------Torres/Lukaku--------

SAD Hilario po meni nepotreban al eto nek ga je tu zlu netrebalo, al da se mene pita on bi napustio SB. U OBRANI mislim da netreba ništa mijenjat imamo dobre igrače čak i na Hutcha računam, uklopili su se dobro pokazali da odlično funkcioniraju protiv Barce, sada im samo treba dat da igraju, vidim dovodi se u pitanje Terry, neznam ćemu kapetan stoper svijetske klase, vidite Nestu kako igra do 40 i to jako dobro a našem Terryu "tek" 30 može on još 3 sezone sigurno na najvišem nivoou vijerojatno i više. VEZNI red je dobro opskrbljen, Lamps te mladi Mikel a opet preiskusan i 2 mlada vrlo perspektivna igrča, s tim da nemorjau nužno igrat zadnje vezne mogu bit i centralni tako da je tu otvorena i mogučnost drugih formacija, nači nisu apnjevi da mogu stajat samo na jednom mjestu nego mogu pokritv više pozicija u vezi. KRILA ove sezone smo dobili Ramiresa na toj poziciji i riješavamo se Maloude i Kaloua , to smatram ogromnim pojačanjima :) e sad tu možda za rotacije i za sigurnost nebi bilo loše dovest Hulka ili Hazarda, makar po meni bolje Hulka, ali ništa prijeko potrebno makar bi osobno doveo Hulka. PLAY je Mata prvi pick i odličan je, tu mogu uletit Marin i KDB da se odmori našeg picassa, tu je Kakuta kojeg bi lično ostavio još sezonu dvije na posudbi. I na kraju NAPADA tu je skupo plaćeni Torke na kojeg se ozbiljno računa u narednoj sezoni, tu je veliki potencijal Lukaku kojeg se mora počet gurat i budućnost se gradit sa njim u planu, tu može Hulk uletit ukoliko ga se dovede, a ima i Danny tako da je i napadačka pozicija rješena.

Tako da na kraju kad se sve zbroji i oduzme ja bih doveo Hulka i evo sad kad gledam sve to skupa možda nebi loše došao jedan kreator, al iskusan, Modrić bi bio super al opet skup, Prilo bi bio idealan al taj je vlak već prošao, trebali smo kad smo mogli, možda Schweini... dalo bi se sad to razmatrat ali eto uglavnom 2 igrača i to je to uz naravno prodaju igrača koje sam izostavio-Kalou, Bosingwa,Malouda,Meireles,Essien, Benayoun. Bilo bi ih ino uključit u te transfere pa da se jeftinije prođe, uglavnom to je ta smjena generacije, preporod Chelsija, ja mislim da ovo izgleda dosta jako, dosta dobro i da kad bi se našao dobar trener koji bi to znao posložit, rotirat i mjenjat formacije da bi mi mogli jurišat na obranu naslova LP pa i na sve ostale trofeje.

PS sad sam se sjetio i Piazona, i njega tu negdje ugurat, mislim stvarno da imamo respektabilan madi tim , samo uz malo kaljenja i možemo opet imat odličnu generaciju koja će trajat godinama, samo treba malo vremena i strpljenja.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1337858113' post='51971']
Poslednjih par dana pratim sve moguce spekulacije....
Uglavnom, sa Hulokom ce biti ista prica kao i sa Hazardom, vodice pregovore sa vise klubova odjednom, pa kom opanci - kom obojci.
Sto se njih dvojice tice, moje prognoze su da ce Hulk da zavrsi u Shity-u a Hazard u Unitedu.
Nadam se da gresim, ali mislim da ce biti tako.
Na kraju ce u Chelsea-ju zavrsiti neki igrac koji se najmanje povezuje s prelaskom na SB.
Ako uzmemo za ozbiljno izjave iz uprave da ce Torresu biti ukazana sansa, mozemo zaboraviti na Falcao-a, Cavanija i sve skupocene napadace.... Tu mozda Doumbia ili Schurrle ulete kao back-up opcija...
Plavci ce ponovo u lov na Modrica, i ako se to opet izjalovi gotovo sam siguran da potrage za drugim veznjakom nece biti.
Znajuci Romana, i njegovu opsesiju prema skupim stvarima, ako prelazni rok ne bude tekao po planu, on ce jednostavno da pljune lovu za Neymara.

Moja predvidjanja za ovaj prelazni rok su Kagawa, Lavezi, Doumbia/Schurrle
[/quote]

Ponekad me stavrno ovakve izjave naživciraju, pa ljudi moji zasto razmisljati negativno, zasto misliti da je United ili City bolji od nas, nisu! Hulk ide kod nas 100%, a United polako odustaje od Hazard i oni se okrecu Modricu. Ja samo razmisljam pozitivno i govorim da je sada skkoro svakom igracu želja da dođe u tim gdje su Euvropski prvaci i gdje im tim omogucava prvu postavu i uslove. [b]Ovaj prijelazni rok je naš ![/b]
Ne samo da United odustaje od Hazarda nego izgleda i Sity.Negde sam procitao da ce pokusati da kao rezervnu varijantu angazuju Martineza iz Bilbaa i da ce ga gledati na finalu kupa kralja.
Niste ni svjesni koliko titula LP utjece na dovodjenje igraca, za kojeg god igraca da se bore Chelsea ce imati barem 20% vece sanse od ostalih da ga dovede :)
  • Autor
[quote name='Elao' timestamp='1337867617' post='52039']
Niste ni svjesni koliko titula LP utjece na dovodjenje igraca, za kojeg god igraca da se bore Chelsea ce imati barem 20% vece sanse od ostalih da ga dovede :)
[/quote]
Opet to nije isto za sve igrace .
Jednom Hazardu , i slicnim igracima ce to puno znaciti , dok neko ko istinski voli neki tim (kao sto je slucaj sa Luizom , Fabregas , Didierom , Lukakuom itd) to nece znaciti puno .

Problem je sto danasnji igraci bukvalno trce za parama .
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1337864485' post='52019']

Ponekad me stavrno ovakve izjave naživciraju, pa ljudi moji zasto razmisljati negativno, zasto misliti da je United ili City bolji od nas, nisu! Hulk ide kod nas 100%, a United polako odustaje od Hazard i oni se okrecu Modricu. Ja samo razmisljam pozitivno i govorim da je sada skkoro svakom igracu želja da dođe u tim gdje su Euvropski prvaci i gdje im tim omogucava prvu postavu i uslove. [b]Ovaj prijelazni rok je naš ![/b]
[/quote]

Svake godine se ja nadam i razmisljam kao ti, pa dobijemo jednom nogom u grobu Torresa, da ga lecimo i vracamo u zivot, i polovnjake tipa Benaoyun, Meireles....
Svaka cast Carlu i AVB-u za Matu, Cahila, Luiza i Ramiza, ali mnogo smo toga i propustili zbog lose transfer politike....
Sad treba da se natezemo sa Hazardom, kao da je poslednji covek na svetu ?! Po svemu sudeci takav ce biti scenario i sa Hulkom.
Ima na trzistu dovoljno igraca za sve, samo treba znati ugrabiti ih.....
Lavezzi, Hamsik,Kagawa, Gotze, Gaitan,Witsel, Moutinho, Eriksen, Schurrle, Dzagoev, Muniain, Martinez i da ne nabrajam vise....
City je u velikoj prednosti u odnosu na nas, imaju vecu plateznu moc, mislim nemaju, ali za razliku od nase uprave, oni su spremni da nude ogromne svote novca kako bi privukli igrace, i mnogo njih je u Cityu bas zbog novca.
United je jedan od najuspesnijih fudbalskih klubova sveta, i ima zivu legendu ovog sporta, SAF-a, i nema tog igraca na svetu koji ne bi zeleo raditi sa njim.
Mogao bih ovako dok slova ne ponestane, ali nema potrebe za time...
Ne ocekujem nista specijalno, i ne obracam paznju ni na kakva nagadjanja, sve dok na zvanicnom sajtu ne procitam da je odredjeni igrac potpisao....
Toliko.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1337884387' post='52118']
[url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/united-ponudio-17-miliona-eura-za-kagawu/81068"]http://sportsport.ba...za-kagawu/81068[/url]

covjek jos presao u United pa prije 2 sedmice su svi govorili da je gotova stvar...
[/quote]

Isto kao Neymar - Farcelona, pa je ispalo nista od toga...
Da je dil stvarno zavrsen jos tad, do sada bi se oglasio zvanicni sajt Uniteda....
Ovaj prica o finansijskom fer play a Lapmsu sa 34 god nudi povecanje plate. Koliko tek onda treba da plate ove zvezde za koje klubovi odbijaju ponude od 40 milki.
Meni nije jasna jedna stavr, a to je da ovi mladi talenti odbijaju klubove koji im omogučavaju ama baš sve, prvu postavu, plaću... Pa meni bi bila dika otići u jedan od najvećih klubova na svijetu, otiči među Evropske prvake... Ne mogu da razumijem al eto. :unsure:
Ljudi sta mislite o Doumbia-i iz CSKA.. Ove sezone postigao 33 gola u 41 utakmici, od toga 28 golova u prvenstvu cime je i najbolji strijelac. I sam igrac je izjavio da ide iz kluba posto se nisu uspjeli plasirat u LP. 24 mu je godine, a puuno je jeftiniji i od Falcaoa il recimo Cavanija, koje ja iskreno i ne bi dovodio trenutno ako ostane RDM, on preferira 4-2-3-1 formaciju, dakle s jednim napadacem i tu bi nam Torres bio glavna spica koji bi se mogao rotirati s eto Doumbiom i Lukakuom.

S druge strane, ako dođe Guardiola koji se poceo na veliko povezivati s nama, onda vjerojatno od ovog nece bit nista nego ce se dovest jos jedan napadac za velike pare koji ce igrat zajedno s Torresom u napadu.

Nisam siguran jesmo li se mi ikako povezivali s ovim igracem, al eto zapade mi za oko pa reko da upitam ovdje. Momak ima dobru tehniku i izrazito je ubojit pred golom, pitanje je samo kako bi se snasao u Premiershipu. Smatram da bi ga mogli dovest za nekih 25.000.000 €.
Brane sve je moguce, ni ja nisam protiv tog, momak je dobar brz vješt, ali ipak smatram da nije onda taj kalibar da igra kod nas, valjda griješim... Onaj koji bi bio pun pogodak za nas u špicu je Cavani, nekako mi smo ekipa koja igra na snagu a Cavani je takav tip igrača.

Ali opet sam rekao, ja sam ZA Doumbiu ;)
Ja bi ga doveo.. dobar igrac.
Mislim da bi se uklopio. A ovi neka ganjaju te skupocjene dijamante.
http://www1.skysports.com/football/news/11668/7777863/Doumbia-waits-on-offers

Ceka ponude a pise da su ga povezivali sa cityem i chelseam.. :)

Te igrace koji se nisu jos u evropi proslavili treba i dovoditi.. Barem ja tako mislim.. Drogba dosao iz marseilla postao ovdje legenda kluba.
Ako ćemo već kupovati centarfora onda sam za nekog igrača što sličnijeg Didieru, koji se dosta oslanja na snagu i agresivnost, a ne 'mekanog' tipa Higuain ili slično. Nisam baš neki veliki fan ideje Sturridge i Torres kao glavni napadači, mislim da će se itekako osjetiti nedostatak takvog jednog kalibra pogotovo jer ovaj tim još nije navikao igrati stil igre koji odgovara njima dvojici. :) Danny ustvari nikako ne bih volio vidjeti u samom špicu.
Wisey pa i ja tako nekako govorim, mi smo tim koji igra agresivno i koji igra na snagu. Njabolja opcija zamjene Drogbe bila bi Cavani, dobro napucan visok i jak igrač.
Ni Cavani, a bogami ni Doumbia. Lukaku nažalost još nije spreman, trebao bi on na posudbu. Demba Ba za spomenutih 7 milja funti je jako dobra opcija za rotacije. :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.