Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

[quote name='cobinho' timestamp='1338586316' post='54898']
Na poziciji zadnjeg veznog nama treba igrac zbog kojeg Hazard ili Mata nece morati mnogo da se spustaju ka nasem golu i tako trositi svoju energiju na takve stvari.
[b]Ramires i Obi se uklapaju ovde sasvim solidno[/b], Lamps takodje ali godine ga stizu. Joshu treba sansa da bi se pokazao kako se snalazi u ovoj prici.
A dovodjenje jos nekog veznjaka, hm, pitanje ideje trenera, jako diskutabilno. Tim pre sto se ne zna moze li Esien jos dosta da pruzi, ali ta povreda je mnogo zajebana. U ovoj polusezoni je bilo nerealno ocekivati od njega vrhinskli nivo.
[/quote]

slazes se u potpunosti s tobom osim s ovim sto je podebljano... kolko sam gledao chelsea kroz cijelu sezonu u tom segmentu... brzini primanju lopte i brzim guranjem lopte prema naprijed nisu me odusevili niti Ramires a za Mikela da ne pricam... :/ Kao sto sam vec vise puta naveo obojica su sjajni u defanzivnim ulogama... pogotovo Mikel... ali kod njih, njihov problem dolazi do izrazaja kad chelsea drzi inicijativu... u takvim utakmicama di mi pritiscemo protivnika Mikel je apsolultno nevidljiv... ja ne pamtim kad je on u takvoj tekmi dobro odigrao... uvijek stoji predaleko od gola... kad primi loptu rijesava je se potpuno bezidejno i sporo... Ramires je ista prica kao i kod mikela... samo sto Rami zna tu i tamo odigrat dupli pass pa izletit brzo pred gostujuceg gola (primjer uzvratna utakmica protiv barce i njegov pogodak), ali opet pririjetko to radi... isto dosta trom i bezidejan... tako da mi je on cak bolji na krilu jer je dosta probojan, a ima solidan pass... tako da moramo ili pocet gurat McEachran-a u prvi tim pa šta bude da bude ili dovest nekog kreativnog veznjaka... ali ne nekakve "brazilce" (brazilci= sebicni gadovi koji misle sami sve pobjedit) nego prave radilice... koji ko iz topa uposluju svoje ofenzivne vezne i krila a i napadace... a tu mi se Modric najbolje uklapa... ;)
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Hipotetski da smo kupili Hulka i Hazarda (što ćemo vjerovatno učiniti):
Moj je prijedlog da se protiv slabijih ekipa, pogotovo na Bridgeu, kada treba napadati i vršiti pritisak igra u sredini sa Lampsom i Ramizom. Prvi se već privikao na tu poziciju nešto povučenijeg veznjaka, ima sjajan pregled igre, miran je na lopti i razigrava odlično bekove. S druge strane, Ramiz je pravi motor, može se odlično priključiti iz drugog plana bilo kroz sredinu ili po strani. Pas igra mu nije tako dobra, ali s obzirom da protivnik neće vršiti neki presing ne rizikujemo previše. :)
Eh a kad idemo na teška gostovanja onda se poslužiti Obijem. On se pokazao kao sjajno rješenje u ovoj sezoni. Čitanje igre i prekidanje protivničkih napada mu je specijalnost. Čak je ubrzao malo što je napredak u odnosu na ranije.

Iako mislim da bismo ga trebali prodati ne vjerujem da ćemo to učiniti. Najveći bi dobitak bio kad bi on proradio. Essien.
Tu su još dva odlična igrača, Meireles i Oriol na koje treba računati.
jaiii pa šta je ovim medijima,sad se svi engleski velikani interesuju za Dembelea,ajde večeras ćemo uistinu vidjeti kakav je on igrač ;)
vidim spominje se zadnji vezni, (u 4-2-3-1 formaciji) koji nama ne treba, imamo Lampsa,Mikela,Romeua i volio bi da Josh dobiva priliku koja mu j potrebna, Meirelesa i Essiena prodat i to je to mislim da smo dobro opskrbljeni na toj poziciji, ima tu i Luiz koji može uletit ako je hića i Ramires i to je to. @cobinho neznam na temelju ćega si ti zaključio da Meireles ima dobar pas ali obrati pažnju na njega, ne mislim na utakmicu kad igramo protiv Stokea pa on vrati Terryu loptu, jebeš to (Stoke samo primjer mislim na sve takve protivnike koji su sa svih 11 u šesnaestercu)
Ramiresa neznam zašto gura u sredinu, on se prepoodio na krilu nakon ne baš blistavog starta u klubu i mislim da ga netreba zakidat za to, njegovo najjače oružije je brzina a to svi znamo da najviše dolazi do izražaja na krilu, dribling mu je dobar, (nije neka egzekucija al on pretrči ili nekako već prođe tog igrača i meni je to dosta) e sad bi bilo fino da možda još i centaršut poboljša i mi bi s njim i Dannyem imali odličan krilni par (desno krilo)
@Villas-Boas, ti si svjestan da mi protiv barce nismo bili ti koji drže inicijativu ??
Wajz Meireles odličan igrač na kojeg treba računa ?!?!?!' složit ćemo se da trenutno imam 4 zadnja vezna koji bi igrali u toj 4-2-3-1 ttu dvojcu iza-Mikel,Lampsi,Meireles, Essien i tu su nadolazeći Romeu i McEachran, svima je jasno da za svih 6 nema mjesta i da su 2 višak, pomlađuje se ekipa i Essien je prvi "otpao" ozljede ga satrale i nažalost on nije taj Essien kakvog smo geldali :( stoga moramo njega prodat da se napravi prostor mlađima, Lampsi je glava ekipe on je glavni na terenu o je vođa , on koordinira cijelu igru, on je dirigent, više ga vidim s prstom u zraku kako dirigira di treba lopta ić nego što je on uopće sa tom loptom xD Lampsi je mrak igrač. E onda imamo Mikela i Meirelesa, Mikel koji je procvijetao ali koji je isto tako još mlad još može naučiti a oopet tako iskusan, te Meireles kojeg je Martin odlično opisao : "svaki njegov pokušaj da doda loptu illi iskreira nešto pada u vodu" to je bio komentar nakon utakmice s Barcom, nači kad se to iskustvo njegovo treb pokazat, kad se lopta nemože vratit nazad stoperu, on je zajebe totalno u istoj toj utakmici Mikel je blistao i predvodio taj bedem koji je Messiju i društvu zatvorio svaki prilaz.
Glupost, utakmice s Barcelonom su nešto posebno i ne možeš ih porediti s bilo čime u cijeloj sezoni. McEachrana slobodno otpiši, on će na posudbu 99%. Kažeš da Essien treba ići, slažem se iako mislim da ga neće prodati na kraju. Al eto neka bude. :) Ostaješ na Mikelu, Lampardu i Oriolu. Ne može se tako ući u sezonu. Ako dođu dva krilna igrača (Hazard i Hulk) onda Ramiz ispada sa tih pozicija kao standardna opcija. Povući ga u sredinu. ;) Onda si na 4 vezna igrača (Lamps, Mikel, Oriol, Ramiz) i treba ti još 1-2. Raul je izuzetno zahvalan momak i sjajna opcija za rotaciju. Na njega se itekako treba računati u predstojećoj sezoni. Vidjećemo šta će Uprava odlučit.
zašto ne ? Lampsi i Mikel su pokazali kvalitetu baš u tim utakmicama, baš kad je najviše trebalo klubu, di je bio Meireles ?? imao je više puta loptu u nogama kada je pasom mogao napravit odličnu stvr, jel on to uradio ?? nije dao je loptu nazad barci bez da smo centra prešli, al dobro ajd recimo da se uzme u obzir da je to ipak barca, on u većini ostalih utakmica nije ništa pokazao, jest protiv Birminghama bio dobar al ako će nam kriterij bit šestoplasirani drugoligaš onda komotno mogu i Kalou i Bosingwa i Malouda ostat...
Ovo za McEachrana je istina, nažlost uprava na njega ne računa i ako on ode na posudbu slažem se da je bolje zadržat raula nego dovodit nekog novog, ali ipak mislim da bi najveći talenat engleskog nogometa treba dobit priliku pored prosjeka portugalskog nogometa.
Pokazali su istu kvalitetu kao i Meireles, a to je da se mogu braniti do iznemoglosti. Objektivno, Raul je slabiji igrač od te dvojice ali ne znači da ga treba prodati zbog toga. Ne kažeš kako je poginuo za svaku loptu, napravio hiljadu klizećih startova, prekinuo dosta dodavanja... Sve to u 180 minuta protiv Barce. Nije Robbie džaba izabrao baš njega. :)
Najzalosnije od svega je sto ce Josh propasti tj. nikada nece pokazati ono sta zna. Vucarace se k'o izbjeglica od posudbe do posudbe, doci ce kod nas za 3-4 godine i bice samo dobar igrac (ako i to bude) i nista vise. Mada sumnjam da ce kod nas ikada i biti standardan. Moguce da bude prodat... Od svih ovih mladih, jedino ce Bertrand imati karijeru upravo kod nas. Josh i Kakuta u narednih par godina ne vjerujem da ce biti kod nas. Neki dan sam cini mi se, na Sky-u procitao da Kakutu prate Marseille i St.Etienne. Nista me ne bi cudilo da im ga damo.
ne slažem se Wajz, Lampard je sa dve svoje lopte izbacio kompletan sastav barcelone, i gurno Ramiza u odlične pozicije, i pored toga imao točnih dodavanja, Mikel je svaku dobro dodao, dobro sad se nesjećam točno nije više pamćenje sviježe ali 80% sigurno je bilo točnih dodavanja, kao što je Wh rekao on i Terry u top10 sa najboljim postotkom dodavanja, dok Meireles nije imao i najobičnije dobro dodavanje, kamoli da ko Lampsi izbaci obranu pih.. o tome može sanjat, a da ima ovaki postotak dodavanja ? pa ni da se sa zidom dodaj on to nebi uspio, ja ne velim da Raul nije ginuo na terenu, je i on i Mikel i Lampsi, al je i Bosingwa i Kalou i opet kažem, što zbilja takve kriterije imamo ?? pa poginuo bi i ja na terenu za Chelsea, srce bi ostavio na travnjaku, na nogama nebi mogao mjesec gana stajat. Još da primam te pare..... ma četvrtinu..... Mad da se razumijemo učinio bih ja to i za đabebe, dapače vijerojatno bi i platio da mogu, samo da odigram utakicu s tim dečkima :D
Meireles je nedvojbeno jedan vrlo limitiran igrač.
U gotovo svakoj tekmi zajebe pun k kontri i ima puno netočnih dodavanja.
Ali meni je on prirastao srcu i stvarno neznam šta bi s njim trebalo.
Možda za rotacije ako ne dođe nikakvo pojačanje u vezi, ali ako dođe netko, mislim da nažalost neće biti mjesta za njega.
Nisi ništa novo rekao vinko. Svako će normalan reći da su njih dvojica bolji igrači od Raula, ali to ne znači da on ne treba nikako biti u ekipi. Squad igrač za poželiti. :)
Jedino ako neko pokuca sa ponudom jednakom ili većom od one koju smo mi za njega platili (12 miliona funti) onda može ići.
od ovih igraca za koje kazete da se povezuju sa chelsijem na poziciji zadnjeg i centralnog veznog,najbolje bi bilo dovesti Felainia,jer moze pokriti obe pozicije,ima visinu i jak je u duelu,kao i odlicnu igru glavom i jak sut,jedina slabos po meni mu je brzina.
[quote name='Hazard' timestamp='1338642080' post='55058']
od ovih igraca za koje kazete da se povezuju sa chelsijem na poziciji zadnjeg i centralnog veznog,najbolje bi bilo dovesti Felainia,jer moze pokriti obe pozicije,ima visinu i jak je u duelu,kao i odlicnu igru glavom i jak sut,jedina slabos po meni mu je brzina.
[/quote]

meni je fellaini isti tip igraca ko mikel... i smatram da nam takav igrac ne treba... radje ostavim onda mairelesa da nam igra nego da dovodimo jednog felainia za 20 milja.. :/
Vilas Boas, slazem se, ne deluje tako da Meirales ima dobar pas. Svoje misljenje baziram na igrama u Loserpulu i Portou. Pitanje je koliko je to relevenatno, ali mora se reci da je to jedan od retkih igraca kojima se samopouzdanje nije povratilo dolaskom RDM a na mestu menagera. Samopouzdanje je mozda i najbitnija stvar u fudbalu, ako ga nemas dzaba ti sve sto ti je bog podario. Pitanje je samo treba li ga cekati. Ali pripreme ce pokazati i to, pa bice i vremena da ga prodamo. To isto vazi i za Esijena. Bice tekmi gde se i ovi koji su na granici, ostati ili pozajmnica, da se pokazu. Jako je tesko predvideti ko ce se kako uklopiti. Tako da mislim da ce koji god menager da nam bude, da ce cekati kraj jula za dovodjenje jos nekog igraca na sredini terena. Sigurno je jos samo da nam treba jedan desni bek. Iskreno mislim da ce bilo koji trener da se lomi izmedju 4-3-3 i 4-2-3-1, mada je razlika mala. Ako bi doveli modrica mislim da bi se bolje uklopio u 4-3-3 a ako dovedemo Felainia on bi se bolje uklopio u 4-2-3-1. Ima tu jos igraca na koje treba obratiti paznju. Meni pada u oko Musa Sissoko i M'vila.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1338676531' post='55383']
nemogu ni ja, ali vjerojatno o Kagawi :)
[/quote]

Evo o kome je riječ http://www.footballfriendsonline.com/short-stories/2012/6/2/chelsea-set-for-crewe-raid.html ;)
Nick Powel
23.03 1994
AMF, cf
Crewe Alexandra

Igrao na 38 utakmica za klub ove sezone i postigao 14 golova uz jos 6 asistencija.
Nastupao i za selekcije Engleske U16, U17 i U18(doduse tek na jednom mecu)
Za U17 rep odigrao 17 meceva i postigao 5 golova.

[img]http://www.lfe.org.uk/images/920.jpg[/img]

Svojim odlicnim igrama znacajno doprineo promociji svog kluba u visi rang takmicenja.
A prica se da je SAF ozbiljno zagrizao za njega.
[url="https://twitter.com/#%21/CarloFan"][b]CarloFan[/b] ‏[s]@[/s][b]CarloFan[/b] [/url]
Sunday Express report that Chelsea are keeping on eye on [b]Edinson Cavani[/b] but would want Napoli to lower their demands. [url="https://twitter.com/#%21/search/%23CFC"][s]#[/s][b]CFC[/b][/url] !!!
[b]
[size=4]Mirror : Chelsea je spreman poslusati ponude za Essiena,te su spremni prodati Sturridgea i Maloudu ako dode prava ponuda za njih [/size][/b]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.