Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Iman osjećaj da ćemo iduću sezonu briljirat jer više nema tereta osvajanja lige prvaka ka imperativa....
Kun teško je gledati najdražeg igrača kako igra za neki United ili City, a pogotovo kako nam daje golove :/ msm da bi mi to srce slomilo ipak sam ja nježnog karaktera :lol: :lol:
[quote name='how yes no' timestamp='1337550275' post='50780']
Možda bude zanimljivo ljeto, a možda i ne. Ko zna?? [b]Ništa me ne može iznenaditi[/b]..
[/quote]
na to smo se uz gazdu i morali naviknuti :D
Chelsea je osvojio Ligu Sampiona u sezoni kada su za to sanse bile najmanje, i sa slabijim timom nego proteklih godina.... Najveca prednost i ono sto je tim dovelo do istorijskog uspeha je snaga kolektiva, vera i nepokolebljiv duh.

Ne znam da li uopste i postoji veci motiv od igranja za klub ciji se uspeh zasniva na takvim temeljima.
Sto se mene tice...
Kalou [b][color=#ff0000]OUT[/color][/b] -> Hulk [color=#00ff00][b]IN[/b][/color]
Malouda [b][color=#ff0000]OUT[/color][/b] -> Hazard [color=#00ff00][b]IN[/b][/color]
Meireles [b][color=#ff0000]OUT[/color][/b] -> Modric [color=#00ff00][b]IN [/b][/color](Meirelesa smo ocajno kupili u zadnjim trenucima jer je ponuda za Modrica par puta odbijena, tako ako bi se taj transfer realizovao Meireles nam vise i nije potreban)
Bosingwa [b][color=#ff0000]OUT[/color][/b] -> tu je Hatch (Bane bi trebao biti prva opcija, Sam druga, siguran sam da ne moze losije od jednoobrvog)
Fereirra [b][color=#ff0000]OUT[/color][/b] a mozda ga i ostaviti za trece opcije, jer zna nekada i valjati...

ako ce Drogba ostati onda ne treba kupovati nikakvog napadaca. Hulk koji igra ugl na desnom krilu je napadacki orijentisan, a tu su jos Torres i Lukaku. Da i Danny.

Josha, De Brujnea i Kakutu ako je ikako moguce da se uvrste u prvi tim, ako ne, Josha poslati na posudbu ali gdje ce igrati a Kakuta je mozda zasluzio da sljedece sezone bude registrovan.. Za De Bruynea treba vidjeti nakon priprema, da li je za posudbe ili prvog tima? Mada bi ih volio sve trojicu u Chelsea sljedece sezone vidjeti, bar do januara pa poslije vidjeti da li mogu pomoci ili ih poslati ponovo na posudbe da igraju, bolje nego da bezveze sjede i igraju za rezerve...

Znaci samo ta tri trensfera po mom misljenju bi dosta toga projenilo u igri plus Marin koji je vec potpisao i ti mladji igraci koje sam gore nabrojao..
[quote name='ADiS' timestamp='1337556916' post='50835']
Sto se mene tice...
Kalou [b][color=#ff0000]OUT[/color][/b] -> Hulk [color=#00ff00][b]IN[/b][/color]
Malouda [b][color=#ff0000]OUT[/color][/b] -> Hazard [color=#00ff00][b]IN[/b][/color]
Meireles [b][color=#ff0000]OUT[/color][/b] -> Modric [color=#00ff00][b]IN [/b][/color](Meirelesa smo ocajno kupili u zadnjim trenucima jer je ponuda za Modrica par puta odbijena, tako ako bi se taj transfer realizovao Meireles nam vise i nije potreban)
Bosingwa [b][color=#ff0000]OUT[/color][/b] -> tu je Hatch (Bane bi trebao biti prva opcija, Sam druga, siguran sam da ne moze losije od jednoobrvog)
Fereirra [b][color=#ff0000]OUT[/color][/b] a mozda ga i ostaviti za trece opcije, jer zna nekada i valjati...

ako ce Drogba ostati onda ne treba kupovati nikakvog napadaca. Hulk koji igra ugl na desnom krilu je napadacki orijentisan, a tu su jos Torres i Lukaku. Da i Danny.

Josha, De Brujnea i Kakutu ako je ikako moguce da se uvrste u prvi tim, ako ne, Josha poslati na posudbu ali gdje ce igrati a Kakuta je mozda zasluzio da sljedece sezone bude registrovan.. Za De Bruynea treba vidjeti nakon priprema, da li je za posudbe ili prvog tima? Mada bi ih volio sve trojicu u Chelsea sljedece sezone vidjeti, bar do januara pa poslije vidjeti da li mogu pomoci ili ih poslati ponovo na posudbe da igraju, bolje nego da bezveze sjede i igraju za rezerve...

Znaci samo ta tri trensfera po mom misljenju bi dosta toga projenilo u igri plus Marin koji je vec potpisao i ti mladji igraci koje sam gore nabrojao..
[/quote]

U potpunosti se slazem s tobom... pogotovo ovog sto se tice napadaca... ne trebaju nama napadaci... nama je dovoljno samo da dovedemo jednog od dvojca Hulk/Hazard i k njima jos modrica... a ako dovedemo svu trojicu mislim da cemo sljedece sezone bit glavni konkurent za osvajanje titule... a sto se tice ostalog u vezi tvog komentara sa svime se slazem i nemam sto dodat... ;)
Sto se mene tice...

[/quote]
jos kad bi tu upao Van der Wiel ...
Tesko da cemo dovesti I Hulka i Hazarda i Modrica.Sa dvojicom bih bio zadovoljan,a ako bi to bio jedan odlucio bih se za Modrica,jer nam ocajnicki treba organizator igre.Verujem da bi sa njim i sadasnja ekipa igrala bar 30 posto bolje.
[quote name='vedoz' timestamp='1337585443' post='50863'] jos kad bi tu upao Van der Wiel ...[/quote]Nije on klasa za Chelsea...

[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1337548703' post='50761']Kun teško je gledati najdražeg igrača kako igra za neki United ili City, a pogotovo kako nam daje golove :/ msm da bi mi to srce slomilo ipak sam ja nježnog karaktera :lol: :lol:[/quote]Kako je meni gledat Aguera u ovom Shittiy sugavom !
[quote name='soxx' timestamp='1337601599' post='50938']Cekajte euro, bit ce tu novih talenata :D[/quote]
kakvi li ce sve anonimusi na euru izronit zivo me zanima :D
Zato se vec prije Eura kupe igraci koji su vec pokazali sta znaju, a poslje gledat neke sa potencijalom koji su razbili na Euru, uvjek ih ima.
  • Autor
Odlican posao bi bio kad bi dvojicu igraca doveli prije Eura . Jeste da je tesko ali nije nemoguce .

Nakon Eura jos 1 ili eventualno 2 i to bi bilo to .
Sa dolaskom De Bryne, dobili smo odlicnu 10ku za rotacijom sa Matom, samo se nadam da ce se pravilno razviti.
Sa dolaskom Marinom, dobili smo dobru opciju za rotaciju na tog levog krila, ali definitivno ne da bude zamena za Maloude, tu bi trebalo kupiti [b]Willianа[/b] da bi oni rotirali sa Marinom na levoj strani i imali solidne opcija na levom krilom.
Za desnoj strani, zelim da Ramiz i [b]Hulk [/b]rotiraju, znaci na toj desnoj strani fali igrac kao Hulk, i onda bi imali strasna krila, Hulk je za mene stvoren za igru i stila Chelsea.
Za Centarfora zelim da Torres bude prodan, i da bude doveden [b]Falcao[/b], ali najverovatnije od ovoga nece biti nista, pa tako Lukaku mora otici na posudbu, i da tu rotiraju Sturiddge i Torres.
Za plejmejkera nemamo brige, zato sto Mata i De Bryne su pravi igraci za Chelsea na toj poziciji, ono sto mi trebamo je deep laying middlefier ili kako ono beshe, nalik [b]Modrica i Moutinha[/b] koji ce biti zamena za Lamparda za rotaciju i neko ko bi mogao davati precizne pasove u napad i ujedno odlicno igrati defanzivu.
Za odbranu, osven desnog beka, za drugo nemamo brige, licno zelim da se forsira Todd Kane, ili da bude doveden [b]Azpiculieta.[/b]

Znaci, to bi bilo to, sve na sve, 4 pojacanja kljucna za Chelsea, sve drugo je pokriveno sa odlicnim igracima iz Akademije, koji se nadam da ce biti ugurani u prvi tim sa strane Di Mattea koji je pokazao veliku doverbu u njima.
Sto se mene tice...

[/quote]

Sve 5 što si rekao. Slažem se sa svim koje si nabrojao da napuste klub a nekako po meni ne bi trebalo dovoditi i Hulka i Hazarda.
Krilni napadač i pravi plejmejker su nam prijeko potrebni. Što se tiče plejmejkera, naravno tu je prvi izbor Lukica i ubijeđen sam da ovog ljeta dolazi kod nas, pogotovo jer smo poslali Totač u Evropa Ligu. Što se tiče krila, prvi izbor, po meni, je naravno Hulk a ukoliko to propadne okrenuti se Hazardu ili Lavezziju.

To bi nesh ovako izgledalo:
Torres
Ramires/Marin - Mata - Hulk

Naravno, tu su još Sturridge, te Kevin De Bruyne i Kakuta koji mogu uskočiti ukoliko se neko povrijedi. Moje mišljenje ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.