Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Infrastruktura (Stamford Bridge i Cobham)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 96,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Autor

Kroz sljedeća tri dana na ovoj temi posvećenoj Chelseajevom trening centru Cobhamu uploadirat ću vam ukupno 33 HQ fotografije (po 11 svaki dan) popularnog trening centra Plavaca u Surreyu. Fotografije su plod moga truda posljednjih dana da ih pronađem, formatiram i sortiram, te vama ih predočim.

Usput upoznat ćete se s nekim važnim detaljima jednog od najljepših i najskupljih trening centara na svijetu koji pripada upravo našim Plavcima. Vidjet ćete u kakvim luksuznim uvjetima rade naši igrači. Cobham je najmoderniji sportski kompleks za treniranje na Otoku u ovom trenutku. A sa svoja 33 terena jedan i od najvećih.

IxKvxbQ.jpg

Tema o Cobhamu inkomponirana u temu o infrastrukturi.
  • Autor
13982359121167.JPG

Donešena odluka: Liverpool proširuje stadion na skoro 60.000 mjesta

U danima ekstaze za navijače Liverpula još jedna vest zagrejaće im srca. Crveni su odlučili da renoviranju Enfild roud i povećaju mu kapacitet za 13.000 mesta, što znači da će jedan od najčuvenijih stadiona sveta u skorijoj budućnosti moći da primi više gledalaca nego do sad.

Engleski Dejli mejl došao je u do plana kako bi trebalo da izgleda renovirani objekat na Mersisajdu i prema njihovim podacima sa sadašnjih 45,276 sedišta kapacitet će se povećati na 58.500. Zamisao je da se radovi izvedu u dve odvojene faze, a da budu gotovi do 2018. godine. Ceo posao koštaće oko 150 miliona funti.

Za potrebe renoviranja Enfilda, čelnici Liverpula su unajmili istu građevinsku kompaniju koja je radila na izgradnji Etihada 2002. i rekonstrukciji delova Čelsijevog Stamford bridža, a ista će biti angažovana i za gradnju novog doma Totenhema.

...

Znam da je skupo, ali Romane šta čekaš?

Da se njega pita to bi dosad bilo u zavrsnoj fazi

• Autor

Da se njega pita to bi dosad bilo u zavrsnoj fazi

I ja bih rado novi stadion. I Roman. Ali kad sam rekao ''Znam da je skupo, ali Romane šta čekaš?'' mislio sam na proširenje našeg SB-a. Kad već navijači ne žele novi (idioti presentimentalni).

Jebiga, ima on para ali... Treba uzorati citav kvart. Nista od toga.

Crveni su odlučili da renoviranju Enfild roud i povećaju mu kapacitet za 13.000 mesta, što znači da će ... moći da primi više gledalaca nego do sad.

Mudro.

Ja mislio proširuju ga da primi manje gledalaca.

Ko kaže da navijači ne popune kapacitet SBa taj se vara.

Ove sezone je SB bio prepun, gledano prosječno čak 99,1% po utakmici.

Do sada je ukupno 746,551 gledalaca pratilo Chelsea na Stamford Bridgeu.

SB je nažalost suviše mali za giganta kao što je Chelsea FC.

• 4 sedmice kasnije...
  • Autor

Mogu vam reći da sam se zaljubio već odavno u Sao Paolo Arenu na kojoj će biti otvoreno Svjetsko prvenstvo između Brazila i Hrvatske. Pogledajte ovu ljepoticu. Ne volim simetrične stadione, a ovaj je asimetričan kao i naš SB. Da Bog da jednog dana mi nešto ovako imali, samo sa 65k mjesta.

nfQ5KOk.jpg

GVYTKAa.jpg

4i7J3L5.jpg

• 3 sedmice kasnije...

To je to, samo se nadam da će se pronaći neki kompromis i solucija koja odgovara svim stranama. Treba nam ovdje pomoć i saradnja grada odnosno općine više nego išta, vjerujem da je i njima u cilju da zadrže Chelsea u svom dvorištu. Bilo bi fenomenalno ako bi uspjeli naći zajednički jezik i ostvariti projekt proširenja Stamforda.

Sve pohvale i za CPO, ljude koji nisu odustali i poklekli, ako se ovo ostvari to je velika pobjeda CPO-a, ali i svih istinskih navijača kluba.

ja iza svega toga vidim samo pare,al dobro je da još uvek ima onih koji vide ljubav u tome

Ne znam, jedino ako prodaju onda možeš reći da su zajebali sviju koji su im vjerovali. Ali zasad nema govora o tome. Mislim da u trenutnoj situaciji oni nemaju neki veliki profit, jedino što imaju jesu dionice.

problem su pare, a nažalost svako gleda svoj interes

ako bih zanemario taj cpo,kako se već zovu,ja stvarno ne vidim da je Roman ovde nekome neprijatelj

sa stupanjem na snagu FFP Čelziju je potreban svaki dinar a novac od te prodaje ulaznica danas zauzima mnogo važnije mesto nego pre 10 godina,nije više dovoljno da samo Roman gurne pare i da nas pokrije kad prismrdi sad sam klub mora da zaradi

e sad,čitao sam neke izveštaje,ako je ono tačno,iskočili smo na drugo mesto,kad je u pitanju zarada na ostrvu,ispred nas je samo Junajted koji pogadjate ima veći stadion i godišnje nas bije u tom pravcu sigurno za nekih pola miliona ulaznica što je ipak ogromna razlika,pored toga kolko god mi pljuvali junajted oni ipak imaju itekako sposobne ljude kad su ti ekonomski aspekti kluba u pitanju s tim što je Čelzi na tom planu dosta napredovao zadnjih par godina,imamo sad ugovor sa adidasom u rangu Realovog,s tim što će Junajted sad ponovo da obori sve rekorde(pretpostavljam,ističe im dal na leto ugovor sa majkom(nike patike))

http://weaintgotnohistory.sbnation.com/2013/9/3/4683284/fair-or-foul-a-look

chelsea_5_year_revenue_chart.png

kao što vidite,matchday nam je 96 miliona  a ako bi povećali kapacitet za 20 hiljada to bio bio ogroman napredak,ovo su još neke sličice iz 2012 

sledeći korak je naravno i taj stadion

vidite da se sad i igrači prodaju ,nije to više onaj Čelzi kao ranije

ne verujem da je klub neko terao inat,jednostavno su tražili jeftiniju soluciju,izgradnja novog stadiona je duplo jeftinija nego proširenje starog 

sad jbg,kad smo istrošili sve opcije,ostaje samo jedna i tolko

navijači pozdravljaju 

The Chelsea Supporters Trust welcomes the recent announcement by Chelsea FC regarding commissioning a study of the area from Fulham Broadway town centre to Stamford Bridge and beyond,” a statement read.

â€œWe particularly welcome the fact that the study will also assess the feasibility of an expansion of the stadium within the existing historic site boundaries. We note that the study specifically excludes any design or details of a redevelopment on the stadium site which presumably would wait until the study report has been published and decisions made.

“As well as engaging stakeholders such as the local community and residents groups, which is clearly essential, we urge the club to actively involve Chelsea supporters in the study (and the implementation of the study results), which is clearly of significant importance to all Chelsea supporters.

“We  will pass on to those conducting the study the comments and suggestions we have received from members of the local community following extensive door to door leafleting that we have carried out in the area over the last year, as well as ideas we have been given with regard to Brompton Cemetery.

“The CST are keen to work with the various parties involved in the study, as the stadium issue is of fundamental interest to our members, as was made clear in the 2013 CST Members Survey.”

chelsea_5_year_revenue_chart.png

The 2013-14 revenues will likely total £339.8m and is broken down as follows -

Commercial revenue: £101.7m

Broadcasting revenue: £130m

Matchday revenue: £71.2m

Transfer sales: £36.9m

TOTAL: £339.8m

evo iskopao sam i neke podatke za prošlu godinu,kao što vidite,ogroman napredak u odnosu na ranije sezone,doduše i od prodaje igrača(mata,kdb) zaradilo se dosta(napomena,luiz ne ulazi u ovo)

jedino gde klub stagnira to je stadion

evo kako stoje stvari kad je u pitanju samo prvenstvo

Bk2EhGFIIAAB0ir.jpg

Bk2ETX1IUAA2hhZ.jpg

u pitanju je sezona 2012/2013

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.