Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Infrastruktura (Stamford Bridge i Cobham)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 96,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

stajace tribine su najbolje i po meni ako ides na stadion,a pogotovo navijacku tribinu onda stoji,najgore mi je kada cujem "sjedi dolje,nevidim"...

primjer:westfalen 

Signal_Iduna_Park_Stadions.jpg

na stamfordu,na matthew hardingu(koja bi treballa biti navijacka tribina),na karti pise"persistent standing is not allowed"....smiješno

Tesko ce se vratiti te stajace tribine. Ta huliganska proslost u Engleskoj ih je kostala mnogo i ne vjerujem da ce to dozvoliti.

Safe standing je nešto o čemu definitivno moraju razmisliti, jer će to tehnologija u budućnosti dozvoljavati svojom fleksibilnošću tako da će dodatni užitak biti pružen, a bez zanemarivanja jako bitnog aspekta na utakmici - što je bezbjednost svih učesnika i gledalaca.

Jedno veliko DA od mene. To bi dijelom vratilo i staru raju na naš Bridge.

Slika od prije skoro 100 godina kad su na Stamford Bridgeu igrali Engleska i Škotska. Engleska pobijedila sa 1:0

24637_10151528112937259_929249766_n.jpg

• Autor

Pričate da biste voljeli te tribine za stajanje na Bridge kao da Chelsea odlučuje o tome, a ne čelnici UK koji su zakonom zabranili takvo što. Ipak ove ili iduće godine bi se na rasporedu britanskog parlamenta mogla naći rasprava o izmjeni zakona prema kojoj bi sigurno stajanje moglo biti dozvoljeno. E tek onda bi ova priča imala smisla.

Slika od prije skoro 100 godina kad su na Stamford Bridgeu igrali Engleska i Škotska. Engleska pobijedila sa 1:0

24637_10151528112937259_929249766_n.jpg

I dan danas pravi Engleski navijač(bilo koji klub)i furaju takve kape.Na koliko sam god utakmica bio što u Engleskoj što po Europskim uvijek prava garda fura takve kapice i dvije značkice na kapi.

http://www.chelseamegastore.com/stores/chelsea/products/product_details.aspx?pid=124142&cid=2663
evo tu ti je primjer jedna od varijanti.

Čak sam nekoliko puta vidio da nemaju nikakva obiljažja kluba dres šal ni slično no kapica i značkice obavezno.
Mlađi to ne nose uglavnom ti to nosi ekipica 35 +.
No meni osobno su fora te kapice.
Posjedujem ih nekoliko i sada sam naručio frendu još dvije da mi donese iz Londona

znam da je vest stara bar 10 dana al nema veze

uglavnom Čelzi je dobio dozvolu od države da proširi svoj trening centar(čini mi se) ,tj. ne da ga proširi nego da izgradi halu koja treba da omogući trening u zatvorenom prostoru

i do sad je Čelzi imao level 1 academy ali sad je i taj problem rešen

inače novac koji se troši na unapredjenje svih gluposti koje su vezane za akademiju,trening,mlade igrače nema nikakav uticaj na FFP

1945: Moskovski Dinamo izlazi na teren prije početka prijateljske utakmice sa Chelseaem. Ovo je bio prvi posjet ruskog kluba u Engleskoj. Pretpostavlja se da je oko 100 000 gledatelja prisustvovalo ovoj utakmici

5531602095_65f549ca13_b.jpg

Evo i jedna sa utakmice:

5531610597_6c54fc8c7d_b.jpg

• 2 sedmice kasnije...

Pogled na Chelseajevu svlačionicu 2004-05 i pet godina poslije:

vbhpCec.jpg

Chelseaju treba ovako nešta, Corinthians Arena, 65.000 mjesta:

Corinthians_Arena.jpg

samo se dresovi promijenili. 

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.