Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Infrastruktura (Stamford Bridge i Cobham)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 96,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Autor

Jebeno slaba posjeta. A kraj 60ih i početak 70ih su bile dobre godine za Chelsea, tako da mi nije jasno kako stadion izgleda prazan k'o Maksimir u utakmici HNL-a :/ :/ :/

Evo jedna zanimljivost:

Kapacitet Stamford Bridgea varira od 40.900 i nešto mjesta do 42.500 mjesta.

Jebeno slaba posjeta. A kraj 60ih i početak 70ih su bile dobre godine za Chelsea, tako da mi nije jasno kako stadion izgleda prazan k'o Maksimir u utakmici HNL-a :/ :/ :/

Normalno da izgleda prazan kad jest prazan. Zato što se nije ni igrala utakmica.  :dres:

article-2338140-1A37D420000005DC-110_634

Kazu nova lokacija za novi stadion Chelsea. Planira se oko 60k mjesta.

Nisam nista citao konkretno, imate po nekim poratlima vjerovatno.

po meni nama ne treba novi stadion,jer Stamfor Bridge je nas Hram i jedan je od najljepsih i najstarijih na svetu  a mi bi da ga mijenjamo sa stadionom od 60h aj da je to neki veci stadion pa bi i moglo ali ovako bolje je ostati u Hramu :) 

po meni nama ne treba novi stadion,jer Stamfor Bridge je nas Hram i jedan je od najljepsih i najstarijih na svetu  a mi bi da ga mijenjamo sa stadionom od 60h aj da je to neki veci stadion pa bi i moglo ali ovako bolje je ostati u Hramu :) 

Proslost i istorija su vazan deo svakog kluba, i treba ih postovati, ali ne po cenu bolje buducnosti. 

pa to jeste tacno a onda neka izgrade stadion od sto hiljada mjesta nego sad ovaj pa cemo za par godina jos jedan :) 

Gradit ce se stadion koji ce se moci prosiriti tako da nece biti potrebe za novim, isto tako da se Stamford Bridge moze prosiriti ne bi bilo potrebe za novim.

Stamford Bridge jeste hram, Liverpool ti je dobar primjer. Njihovi navijaci pricaju samo o nekoj proslosti a buducosti ni na vidiku. Jednom u 5 godina osvoje neki kup. Da Chelsea za 15,20 godina ne bude u takvoj situaciji potreban je novi stadion sa vise mjesta.

I sto se tice lokacije, odlicna je, vrlo je blizu Stamford Bridgea sto je veliki plus.

Ma ne može Roman graditi novi stadion bez saglasnosti navijača. Ustvari može, ali onda čitav klub i čitav brand koji je gradio puši foru. Zato što CPO drži pravo na ime Chelsea, i Rus ako želi novo može, ali pod drugim imenom. ;)

Ma ne može Roman graditi novi stadion bez saglasnosti navijača. Ustvari može, ali onda čitav klub i čitav brand koji je gradio puši foru. Zato što CPO drži pravo na ime Chelsea, i Rus ako želi novo može, ali pod drugim imenom. ;)

I gledacemo finale Lige Sampiona na domacem terenu nikad. 

I jebeni Arsenal koji deceniju trofeja video nije ima veci stadion od naseg. 

Svakog ce vikenda minimum 5000 ljudi koji zele pogledati utakmicu ostati bez karte. 

Kupice ROman taj tvoj CPO koga toliko velicas, mark my words ;)

Ionako nam je pun kurac turista na domaćim tekmama. Prava se atmosfera pravi na gostovanjima. Sto puta prepričano. Jebe mi se što će dodatnih 5 hiljada turista ostati bez karte, ustvari čak mi je i drago.

Nikad ne bih dao Bridge za komercijalno sranje od stadiona koje ima Arsenal. Pa nek imaju i milion ljudi sedmično na utakmicama, atmosfera je za kurca.

Vidjećemo šta će biti, ko će koga kupiti. Sigurno navijači neće prodati klub za čisti keš, tu će svakakvih zahtjeva biti.

Vidjećemo šta će biti, ko će koga kupiti. Sigurno navijači neće prodati klub za čisti keš, tu će svakakvih zahtjeva biti.

Uzdas se previse u ljude moj Wajz.

Roman je stekao milijarde malverzacijama na trzistu, mislis da ne bi bio u stanju, da hoce naravno da o sacici obicnih ljudi iskopa i najmanju prljavstinu, neplacene poreze, dugovanja, hipoteke... 

Cuo si za termin "nasilno preuzimanje" 

Naci ce on svoje nacine, samo ako se bude zainatio. Oni treba da pevaju sto im je uopste ponudio da sednu zasto ;)

• Autor
Nekom drago, nekom mrsko već sada je jasno svima da će Chelsea dobiti novi stadion u sljedećih nekoliko godina kapaciteta između 60.000 i 70.000. Prošlost treba poštivati, ali ne i držati se k'o "pjan plota". Novi i veći stadion je neminovnost, jer i Chelsea svakog dana sve veći i veći klub. Ono što najviše mrzim kod novih stadiona je "praznina" između tribina iza gola i samog terena. To imaju svoji novi stadiona, evo vidite na slici sam vam označio kako to izgleda u Amsterdamu i Londonu. To Stamford Bridge nema i zbog toga je poseban doživljaj igrati na njemu i zabiti gol za domaće. Sad ako CFC pravio novi stadion nadam se da će taj razmak biti minimalan u sklopu UEFA propisa, a ne ovoliko.

580405_518101118256030_66719663_n.jpg

• 3 sedmice kasnije...

Ne vjerujem ja u ljude, ja vjerujem u njihovu ljubav prema klubu. I tako ostaje.

Uzdaj se samo u ljubav i za 20,30 godina ljudi ce se samo sjecati i govoriti, "bilo je to vrijeme Romana i dobrijeh dana..."

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.