Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Infrastruktura (Stamford Bridge i Cobham)

Istaknuti odgovori

I jebeni Arsenal koji deceniju trofeja video nije ima veci stadion od naseg. 

Arsenal nema trofeja dugo, ali je jedan od najpoznatijih klubova u fudbalskom svijetu i po veličini je pojam za Chelsea, eto recimo 2004. i Mourinho je reko kad su otišli na turneju u USA, 20tak ljudi ih je gledalo, tako da nemoj upoređivati veliki klub kao što je Arsenal sa nekim kao Chels... Šta hoćeš da kažeš, da Arsenal ne zaslužuje da ima veći stadion od Chelsea?

Nikad ne bih dao Bridge za komercijalno sranje od stadiona koje ima Arsenal. Pa nek imaju i milion ljudi sedmično na utakmicama, atmosfera je za kurca.

Ni na Stamfordu nije ništa bolja atmosfera, i u Engleskoj je poznato da "best away fans" imaju Chels i Arsenal.. Ali zato domaće utakmice, kod OBE EKIPE, atmosfera je za kurca.

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 96,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Arsenal nema trofeja dugo, ali je jedan od najpoznatijih klubova u fudbalskom svijetu i po veličini je pojam za Chelsea, eto recimo 2004. i Mourinho je reko kad su otišli na turneju u USA, 20tak ljudi ih je gledalo, tako da nemoj upoređivati veliki klub kao što je Arsenal sa nekim kao Chels... Šta hoćeš da kažeš, da Arsenal ne zaslužuje da ima veći stadion od Chelsea?

Sta hoces da kazes, da Chelsea ne bi mogao da puni stadion od 60.000* ljudi :-? 

*ne bukvalno puni, ali da prosek bude 55000.. 

Arsenal nema trofeja dugo, ali je jedan od najpoznatijih klubova u fudbalskom svijetu i po veličini je pojam za Chelsea, eto recimo 2004. i Mourinho je reko kad su otišli na turneju u USA, 20tak ljudi ih je gledalo

Ja mislim da je sada 2013.

Sta hoces da kazes, da Chelsea ne bi mogao da puni stadion od 60.000* ljudi :-?

*ne bukvalno puni, ali da prosek bude 55000.. 

Ne kažem da ne bi, naravno da bi..

nego si ti rekao "jebeni Arsenal ima veći stadion od Chelsea" Kao da Arsenal ne zaslužuje da ima veći stadion od Chels

Ja mislim da je sada 2013.

ok.reci mu da me doda

Ne kažem da ne bi, naravno da bi..

nego si ti rekao "jebeni Arsenal ima veći stadion od Chelsea" Kao da Arsenal ne zaslužuje da ima veći stadion od Chels

Naravno da je nelogicno da ponos Londona i klub koji je ispisao istoriju tog grada i otisao medju besmrtne klubove evropskog fudbala objedinivsi sve evropske trofeje i postavsi prvi engleski klub koji je uradio tako nesto nema veci stadion od trenutnog. To je covjek htio da kaze.

Jedno pitanje:

ako promenimo stadion tj: ako se odluci da se gradi novi, jer Celsi mora menjati pored imena stadiona, i ime kluba?(posto je bila neka prica vezana za menjanje imena kluba)

Ako odu iz sadašnjeg dijela Londona onda moraju mjenjat ime kluba tako glasi ugovor sa CPO i ima tu još "sitnih" detalja no ovo je odgovor na tvoje pitanje

• 3 mjeseca kasnije...
Za dobrobit Chelsea, nasu historiju, status i buducnost, mislim da bi se pronaslo rjesenje adekvatno za obje strane. Mijenjanje imena je najgori moguci scenarij i mislim da do toga ne bi smjelo doci ali CPO moraju ostati vlasnici imena. Svima njima je SB "sveti hram" ali sta se moze, dom je previse mali za ovakvog giganta. :((
(Neka ruse prugu!!)

sta ce nama veci stadion kad navijaci ne mogu da naprave atmosferu ni na ovome :D 

sta ce nama veci stadion kad navijaci ne mogu da naprave atmosferu ni na ovome :D

Da se dobije više keša.

A inače nikad ne bih volio da nam stadion bude poput Emiratesa, onu grobnicu od stadiona ne volim nikako. Totalni komercijalizam.

• Autor

Kako su ova Velika Britanija i London bili fukarski do 90tih godina i Margareth Tatcher. Ona ih je digla. 80ih mi je London izgledao kao Sarajevo, ZG ili Beograd.

Kako su ova Velika Britanija i London bili fukarski do 90tih godina i Margareth Tatcher. Ona ih je digla. 80ih mi je London izgledao kao Sarajevo, ZG ili Beograd.

Al ne ipak preko 80% britanske populacije mrzi, cak i sada poslije njene smrti
  • Autor

Al ne ipak preko 80% britanske populacije mrzi, cak i sada poslije njene smrti

Ona je bila nemilosrdni liberalni turbokapitalist, istina. I treba mnogi da je mrze, puno je u njeno vrijeme ljudi dobilo otkaza, dosta gladnih i razočaranih obitelji. ALI ona je od Londona napravila metropolu ravnu New Yorku, a London je do njene vladavine bio tipično jadan, tmuran grad. Više je sličio na Prištinu i neke tako socijalističke vukojebine, nego na modernu zapadnjačku metropolu. Pogledaj seriju Mućke, prve one dvije sezone. Pogledaj na što je London sličio. Ko da je Kusturica režirao invajerment.

• 4 sedmice kasnije...

Napamet. Ali svoje mišljenje baziram na par dokumentaraca.

Grad se modernizirao kao i svaki drugi no imaš i dan danas kvartova koji su ostali u prošlom vremenu, a to nema veze s M.T..
Osim toga London je jedan od tri grada koji diktiraju ritam Europe ostala dva su Pariz i Berlin.Dok ostale metropole uglavno baziraju veliku većinu toga na povijesti(Rim,Milano,Madrid,Prag) ova tri grada to rade isto, ali su uspijeli načiniti korak napred i povezati povijesno i moderno doba.

Recimo bio nedavno u Škotskoj Glasgow.Grad fenomenalan (centar i shopping  + poslovna zona) i onda dođem u Ibrox kvart Stadion Rangersa a tamo totalni flashback ono 80 na najače.

Liverpool gdje se recimo jako pazi baš na taj dio znači tradicionalizam i te šeme.

Osim toga pa niti Zagreb niti Beograd nisu isti kao pred 20 ili 30 godina.Sarajevo tu neću spomenut jer je na njegov razvoj utjecao rat,pa ga ne možemo uzet u obzir.

Lijepo je to vodjeti na TV-u no uživo kad vidiš onda se u mnogo stvari iznenadiš i zapravo shvatiš da si imao percepciju kakava ti je nametnuta od strane redatelja i ostale ekipe koja je snimila film.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.