6. mart 2023.3 god. comment_341650 Citao sam danas o ovome, prvi ce poplaviti stadion Fulhama. Prijavi
6. mart 2023.3 god. comment_341652 https://www.dailystar.co.uk/sport/football/chelsea-stamford-bridge-global-warming-28196036 Evo tekst, naravno razlog klimatske promjene i povećanje padavina. Pored našeg stadiona u opasnosti su Fulhamov i West Hamov Prijavi
20. juli 2023.3 god. comment_347003 On 10/18/2022 at 7:40 PM, Bari said: Dakle ništa čovjek nije slagao Prijavi
17. septembar 2024.2 god. comment_358481 Pojavljuju se neke kontradiktorne glasine, da se preduzelo nešto konkretno oko novog stadiona, i suprotno, da se ponovo zašlo u ćorsokak. kako god, ništa se nije promenilo, ponovo gomila komplikacija koje Roman nije uspeo da reši, novi vlasnici samo nastavili Inače, mislim da bi ljudi u Londonu, stari navijači morali u nekom trenutku da se pomire sa činjenicom da je neka selidba možda jedino rešenje Prijavi
21. novembar 2025.21. nov comment_368855 Ako i ovi naprave stadion pre nas onda i Uprava i CPO i svi da se lagano nose u kurac. E tako. Prijavi
21. novembar 2025.21. nov comment_368864 4 hours ago, Adi said: Ovi prave stadion i termoelektranu u jednom Samoodrzivost next level 😁 Prijavi
14. august14. aug comment_374202 kakva bruka bi ovo bila, dobro nam svi ovi veći igrači ne forsiraju transfer iz kluba Prijavi
14. august14. aug comment_374207 Ma ovo nema nikakvog smisla, Ukrajinci ne mogu u UK bez vize. Prijavi
15. august15. aug comment_374213 11 hours ago, Adi said: Ma ovo nema nikakvog smisla, Ukrajinci ne mogu u UK bez vize. Pa napravice im sportske vize ili bilo sta ce da izmisle samo da osvoje politicke poene na konto samilosti prema Ukrajini. Ako ce vec da igraju LS u UK nek koriste neke od stadiona ekipa koje ne igraju Evropu. Prijavi
15. august15. aug comment_374215 31 minutes ago, Whisper said: Ako ce vec da igraju LS u UK nek koriste neke od stadiona ekipa koje ne igraju Evropu. Pa to i žele Prijavi
15. august15. aug comment_374219 Ne vidim zašto ne bi igrali.. Kad već mi ne igramo, neka se na SB igra Liga prvaka. Prijavi
15. august15. aug comment_374220 Pa malo je ponižavajuće. Ali je sigurno dio nekog plana da se neki prihodi od tih utakmica uknjiže u neku svrhu. Prijavi
15. august15. aug comment_374221 Manje ponižavajuće od organiziranja svadbi, što je Barcelona radila. Prijavi
17. august17. aug comment_374235 Nije mi ponizavajuce nego je malo cudno, da ne kazem glupo... Nije sad da neki engleski tim trazi da igra tu utakmice Lige Prvaka nego Sahtar. Ameri ce uraditi sve ukoliko se pare u dzepove mogu staviti Prijavi
17. august17. aug comment_374243 Gdje nije ponižavajuće da se liga prvaka na SB ne igra sa Čelzijem na terenu, nego nekom drugom ojebinom od ekipe. Prihvatljivije bi mi bilo da recimo Barsa,Real,Bayern, Dortmund igraju jer se njihov stadion renovira. Prijavi
18. august18. aug comment_374250 NIje meni to jasno, ako su zamrznute pare od prodaje kluba koje su navodno trebale da budu uplaćene u humanitarne svrhe, kako sad ti dodješ i naplaćuješ nekome ko beži iz rata rentu za stadion? pa daj im besplatno ako je baš dotle došlo ja kolko znam, u Srbiji i Grčoj stalno dolaze ukrajinci, zar nije jednostavnije tu zakupiti stadioon, Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.