1. oktobar 2014.12 god. comment_189250 Ulloa sjajan napadac :D izgovara se udjoa za ove sto ne znaju :P Prijavi
1. oktobar 2014.12 god. comment_189263 Trebali bi igrati na stadionu od neke Ragbi ekipe, može primiti pun kurac gledalaca ali to tek 2016 jer će se na njemu održati OI Pa nije valjda taj stadion u Brazilu u PM, ja konto to negdje u Londonu Prijavi
1. oktobar 2014.12 god. comment_189265 Pa nije valjda taj stadion u Brazilu u PM, ja konto to negdje u Londonu pročitao sam previše vijesti uglavnom na tom stadionu će se održati neki kurac i to je začkoljica Prijavi
3. oktobar 2014.12 god. Autor comment_189339 Održat će se SP. Ako se nadogradnjom SB odugovlači do 2016te isključivo radi tog ragbi SP-a ne bi bilo loše i potražiti alternativna rješenja. Spominje se Wembley ali što ne razmisliti i o Olimpijskom stadionu koji se trenutno preuređuje u nogometni stadiom bez atletske staze. Trebao bi biti u funkciji od početka naredne sezone, a na njemu će igrati i West Ham. Pa što ne bi i mi jednu godinu dana ili tu ili na Webmleyu? Tako bi se radovi na SB mogli odvijati u sezoni 2015-16 (idućoj), a ne u 2016-17. Naravno ako je moguće u roku od sljedećih 7 mjeseci rješiti sva pitanja (kompletirana studija izvodljivosti, napravljen projekt, kupljeno zemljište, nađen sponzor rekonstrukcije, dobivena građevinska dozvola i potpisan ugovor o izgradnji). Prijavi
1. decembar 2014.11 god. comment_193879 http://www.thisislocallondon.co.uk/news/11633568._/ Lord True urges Richmond to stand united against Chelsea FC at Twickenham stadium odavno nije bilo vesti za novi stadion/rekonstrukciju starog,ovo je sad iskočiloiz ugla FFP kapacitet od 60.000 mesta bi bio sledeći korak u pravcu daljeg jačanja kluba Prijavi
26. decembar 2014.11 god. comment_196228 to bi bia pun pogodak,prosirit jer ipak SB je institucija u engleskoj Prijavi
5. januar 2015.11 god. comment_197328 Evo jedna lijepa vijest. http://www.theguardian.com/football/2015/jan/05/chelsea-stamford-bridge-birds-nest-architects Prijavi
20. januar 2015.11 god. comment_199039 Ja samo znam da u FM15 u svakom sejvu koji igram, Roman 2016te godine predstavi plan o novom stadionu i uvek se zove po Zoli. Nije slučajno to mada znaju da omase za koju godinu pošto recimo Srbija uđe u Evropsku Uniju 2017. a to se neće desiti... :D Prijavi
20. januar 2015.11 god. Autor comment_199082 Ovo sam vas zaboravio pitati. Prije dva-tri kola kad je SK prenosio Chelsea komentator je rekao da će Chelsea proširivati stadion tek 2021. godine. Jel ovo istina i odakle mu te informacije? Prijavi
23. januar 2015.11 god. comment_199508 Komentator na SK, ako na istog mislimo, u jednoj utakmici izvali gluposti koliko glupa Ava Karabatić nije u cijelom glupom životu, tako da se poserem na njega i na njegovu informaciju o 2021. godini; taj ne zna koji je sutra dan, a ne što će bit za par godina. Prijavi
23. januar 2015.11 god. comment_199580 Ovo sam vas zaboravio pitati. Prije dva-tri kola kad je SK prenosio Chelsea komentator je rekao da će Chelsea proširivati stadion tek 2021. godine. Jel ovo istina i odakle mu te informacije? Prije nekoliko dana sam zalijepio vijest da je Roman angažovao arhitekte koji su radili Allianz Arenu. Mislim da Roman neće čekati toliko dugo nego će krenuti u realizaciju projekta čim prije. Vjerovatno će rekonstrukcija Stamford Bridgea biti zahtjevna zbog okolnosti koja su nam svima već poznata ali će to zato biti jedinstven stadion kakav ustvari i danas jeste ali biće to sigurno nešto posebno. Ostaje da čekamo i vidimo. Prijavi
5. mart 2015.11 god. comment_206498 Onaj komentator na SK-u je opet sinoć pričao kako nećemo moći ništa da uradimo sa stadionom do 2021??? Prijavi
5. mart 2015.11 god. comment_206500 Ja bih volio da čujem Gandalfa po pitanju stadiona, možda on ima neke informacije šta se priča po kuloarima i među navijačima u Londonu vezano za to. Prijavi
5. mart 2015.11 god. comment_206501 Nije meni tolko problem stadion,povecanje kapaciteta sa 40 na 60 hiljada nije presudan ali je itekako bitan faktor i jos jedan korak napred U onom linku koji sam kacio pise da se tek treba potpisati nov ugovor za trening opremu(whis je to pomenuo ranije) a ocekuje se da se I tu dosta napreduje u odnosu na prosli Primera radi Junajted je cak otkupio svoj ugovor da bi mogo da potpise novi Ne znam kolko mi sad tu bijemo al kad bi mogli nesto priblizno kao UTD da potpisemo(oni imaju valjda na 10 miliona) to bi bilo super I nije samo to,cak I da obezbedis bogate sponzora za neke stvari jednostavno treba vremena,dok se ne poveca baza navijaca u celom svetu koji ce upumpavati novac na razlicite nacine UTD,Real,Bajern su tu ispred nas Prijavi
6. mart 2015.11 god. Autor comment_206567 Onaj komentator na SK-u je opet sinoć pričao kako nećemo moći ništa da uradimo sa stadionom do 2021??? Već treći put taj komentator to govori. Pitanje za sve: Odakle je izvadio tu informaciju? Prijavi
6. mart 2015.11 god. comment_206597 Već treći put taj komentator to govori. Pitanje za sve: Odakle je izvadio tu informaciju? Dodje mu Bane Ivanovic brat od ujaka, on ti je sredio ono da Bane kaze : Gledajte Premier ligu samo na kanalima SK-a Prijavi
6. mart 2015.11 god. comment_206615 Ja bih volio da čujem Gandalfa po pitanju stadiona, možda on ima neke informacije šta se priča po kuloarima i među navijačima u Londonu vezano za to. E, jes' naš'o kog' ćeš pitat'. :D Ja sam ti vuk samotnjak i vjerovao ili ne, u ovih 13-14 puta koliko sam bio u Londonu dosad se s nikim od navijača nisam nešto posebno sprijateljivao. Ja ti odem tamo sam ili povedem nekog od familije i po cijele dane šunjamo po gradu. Obilazimo znamenitosti ili muzeje. Tu i tamo odem do shopa na Bridgeu ili odvedem tog što je sa mnom na tour po stadionu i inače na stadion odem samo na tekmu i s nje ravno nazad u hotel. Tako da nemam nikakvih posebnih informacija o eventualnom novom stadionu. Kao i ostali znam uglavnom samo ono što pročitam po netu. Prijavi
7. mart 2015.11 god. comment_206712 prijelomne vijesti: Chelsea planira izgraditi novi stadion na Butmiru Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208436 I ovaj put je komentator napomenuo da nece biti nista od novog stadiona sve do 2021 godine :D Zna covjek :) Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209171 I ovaj put je komentator napomenuo da nece biti nista od novog stadiona sve do 2021 godine :D Zna covjek :) Taj Viskovic je jedna obican budaletina,decko invalid za fudbal nikada loptu nije sutnuo u zivotu! Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209174 Taj Viskovic je jedna obican budaletina,decko invalid za fudbal nikada loptu nije sutnuo u zivotu! Pa ne mora da zna sa loptom, da bi imao informaciju o gradjenju stadiona :D Prijavi
20. mart 2015.11 god. comment_209431 Višković je najbolji komentator na Sport Klubu. Viskovic neznalica totalna on o' Fudbalu blage veze nema,moze samo Tenis da komentarise!Prosto je sramota ko mu daje prenos Fudbalski utakmica,najveci strucnjak za Fudbala na SK je Vlada Novakovic! Prijavi
8. april 2015.11 god. comment_212229 Viskovic neznalica totalna on o' Fudbalu blage veze nema,moze samo Tenis da komentarise!Prosto je sramota ko mu daje prenos Fudbalski utakmica,najveci strucnjak za Fudbala na SK je Vlada Novakovic! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.