Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Infrastruktura (Stamford Bridge i Cobham)

Istaknuti odgovori

Ni meni se ne sviđa to što je skicirano, a u kompletnoj toj priči oko stadiona najviše mi je ovo upalo u oči: 

Some 15,000 seats would be corporate or 'hospitality', and the club estimate the income from these premium sections would account for around 85 per cent of the stadium's overall matchday revenue

Četvrtina mjesta bi prema tome u startu bila nedostupna "običnom pučanstvu" jer ta korporativna i "hospitality" mjesta imaju paprene cijene. Kolika je cijena ulaznica za ta mjesta vidi se najbolje iz podatka da se od tih 15.000 mjesta planira 85 % ukupnog prihoda od prodanih ulaznica, dok bi ostalih 45.000 mjesta nosilo prihod od tek 15 %. Time bi bio napravljen novi korak k tome da se Chelsea još i više pretvara u čisto "gospodski" klub tj. klub "višeg društvenog staleža", što bi donijelo još kazališniju atmosferu na Stamford Bridgeu.

Prema ovome, samim povećanjem kapaciteta stadiona "običan puk" i pravi navijači će slabo profitirati...

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 96,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Pa možda će cijene ovih ostalih 40 000 ulaznica budu jeftinije nego sada. A oderu ovu gospodu. Tako da bi se dobila dobra atmosfera na kraju. :D 

Pa nama i ne treba 40 hiljada bucnih, dovoljno je i 5 ali pravih. Mi na gostovanjima izdominiramo prepune stadione sa par hiljada nasih.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

To sam bukvalno ja rekao 2 minute prije :D

Hahah. Oprosti nisam vidio dok sam tipkao. Al veliki umovi isto misle. Haha :D

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

• Autor

Nisam htio previše pričati, ali ovaj projekt stvarno izgleda očajno. Podsjeća na pepeljaru u onim uredima, pa me podsjeća na dječiju tutu, pa me podsjeća na zatvorske rešetke ili na gelendere u haustoru, jednoličan je i dosadan.

CJpWeFbWoAQspe7.jpg

A ovo (Corinthians Arena) je po meni NAJLJEPŠI stadion na svijetu. Krasi ga što nije jednoličan i ima nešto englesko u njemu. Da nam ovakav bude novi Stamford Bridge bio bih najsretniji čovjek na svijetu:

giro-0.jpg

CorinthiansArena.jpg

Nema se ovde sta pricati, ovo je ruzno i tu je kraj svega.

A koliko je samo obeceavao Batettersea projekat... 

Pa oni dimnjaci su mogli da budu razmontirani i postavljeni na uglove novog stadiona, zajedno sa delom ruralne fasade od onih crvenih cigala... 

To bi bre bio stadion, ovo je nista.

Ima se sta pricati jer nije svima ruzno. Sad bi ti da je svima kako ti kazes, ali meni je ovo odlično, mislim da ima potencijala i da će izgledati vrhunski, potpuno drugačiji od svih dosad

Ima se sta pricati jer nije svima ruzno. Sad bi ti da je svima kako ti kazes, ali meni je ovo odlično, mislim da ima potencijala i da će izgledati vrhunski, potpuno drugačiji od svih dosad

Idi kod frzera, nek ti odbrije levu polovinu glave, desnu ostavi kakva je. Bices drugaciji od svih, jednistven, ali kako ces zapravo izgledati ? 

Podrzvam to sto klub tezi toj nekoj jedinstvenosti i prepoznatljivosti, ali brate, to treba i da lici na nesto.

Ono nije oficijelni snimak i vrlo je neprecizno uradjeno, skoro pa napamet. Siguran sam da ce stadion izgledati odlicno i da cemo biti zadovoljni. Roman zna sta radi i koga placa da dizajnira stadion.

Idi kod frzera, nek ti odbrije levu polovinu glave, desnu ostavi kakva je. Bices drugaciji od svih, jednistven, ali kako ces zapravo izgledati ? 

Podrzvam to sto klub tezi toj nekoj jedinstvenosti i prepoznatljivosti, ali brate, to treba i da lici na nesto.

tdJFqo3.jpg

Ne bih bio jedinstven :D
Uglavnom, drugačije nije nužno i ružno (ovo se slučajno rimuje :D ) tako da, ja sam htio reći da smo na lijep način dobili unikatan, novi, drugačiji stadion

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.