Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Infrastruktura (Stamford Bridge i Cobham)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 96,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Bice,pa makar i sa vizama. :)   To mi jedan od par snova koje moram sebi ispuniti. Tako da ce morati biti :) 

• 2 mjeseca kasnije...

Što je odlučio vaš vlasnik Abramovich? Hoće li praviti novi stadion? Stamford Bridge je već odavno stadion ispod svih minimalnih kriterija koje treba imati jedan klubu u vrhu europskog nogometa. A valjda takvog želite Chelseaja i vidjeti.

Npr. Camp Nou ima preko devedet tisuća mjesta, a naši čelnici već razmišljaju o stotinama milijuna investicija i proširenje kapaciteta na 105 tisuća.

Što je odlučio vaš vlasnik Abramovich? Hoće li praviti novi stadion? Stamford Bridge je već odavno stadion ispod svih minimalnih kriterija koje treba imati jedan klubu u vrhu europskog nogometa. A valjda takvog želite Chelseaja i vidjeti.

Npr. Camp Nou ima preko devedet tisuća mjesta, a naši čelnici već razmišljaju o stotinama milijuna investicija i proširenje kapaciteta na 105 tisuća.

Pa jbg vi ste velik klub i imate puno navijaca nmg svi stati

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Nou Camp nije natkriven a 21. je vijek uveliko.

Zadnji put sam bio proslog leta na stadionu i ne znam otkud nekom prica da stadion lose izgleda? Normalno stadion ne moze izgledati kao da je juce sagradjen kada nije. Ali ko ne zna kada je stadion izgradjen sigurno ne bi rekao da je tako star.

Nisam video mnogo stadiona ali sam video nekih 20ak stadiona po francuskoj i nemackoj,  na prvoj godini studija smo posecivali neke sportske centre i isli i na taj Kamp Nou, nista posebno obzirom da je 50 godina mladji stadion... Spolja stadion izgleda stvarno mizerno, a unutra stadion kao stadion.

Nekako mi se previše utišala ona galama o novom stadionu Chelsea. Mislim da će nas uprava kluba ubrzo iznenadit s novim vjestima. Stvarno je vec krajnje vrijeme da se napravi novi ili prosiri kapacitet na trenutnom stadionu.

A jeste sigurni da nam treba bas mnogo veci stadion? Nisu oni ludi to je cela masinerija, verujem da tacno u brojku znaju koliko im je tacno mesta potrebno.

Kad se vec pominje Barselonin stadion to je prodavanje znate vec cega za bubrege...

Koliko ljudi tamo dodje protiv Osasune, Almerije, Elcea?  Po 30 000 praznih mesta, sta je bitno da dodju na El Klasiko i napune stadion? Pa i moj Partizan kad ugosti Arsenal dodje 30 000 grobara a gde su ti grobari protiv Donjeg Srema, Vojvodine?

Za te fensi navijace i ne treba da ima mesta, na Stamford dolazi 40 000 ljudi svaku utakmicu i jedan kolega novinar mi je rekao jednom da su to mahom isti ljudi koji gledaju utakmice sa Lesterom, Cesterom, Prestonom itd. Isti ljudi dodju da gledaju i Barselonu, Real, Mancester itd.

A jeste sigurni da nam treba bas mnogo veci stadion? Nisu oni ludi to je cela masinerija, verujem da tacno u brojku znaju koliko im je tacno mesta potrebno.

Kad se vec pominje Barselonin stadion to je prodavanje znate vec cega za bubrege...

da siguran sam da nam treba veći stadion,minimum 60 000 mesta,pa ne bi se oni tolko cimali oko kupovine zemljišta da to nije tako,ne treba nam sigurno 90 000 ali 60 do 70 mislim da bi bilo sasvim dovoljno

Bajern,Dortmund,Junajted,Real,Barselona pa i Arsenal svi prebacuju 60 000,Siti proširuje stadion,Liverpul radi na tome,nije Čelzi više neki klub iz sredine tabele,dolaze igrači sa velikim platama,trebaju nam jači sponzori,bolji uslovi za rad,veći stadion

Top klub zaslužuje i veliki stadion,na godišnjem nivou se dosta oseti razlika kad je u pitanju priliv novca,pored toga mislim da ulagnje u stadion,izgradnja novog ne utiče na FFP

Veći stadion za Čelzi je nužnost

problem je ta lokacija u londonu,to nas jebe

Te priče za istoriju,ne bih sad nešto da me pogrešno shvatite ali to su priče za malu decu,kakva crna istorija

lupam sad,ranije si plaćao račun za struju 1000 din sad je došto novi gazda,doneo nove mašine koje više troše,ne možeš i dalje da plaćaš struju hiljadu dinara a da furas nove mašine,sad moras da platis 2500 din

Pa Abramovic da hoce sutra moze da sazida nov stadion bez i jednog sponzora, ne lupajte glavu znaju oni dobro sta im treba, veliki strucnjaci tu rade, oni za leto mogu na tribinama iza gola da dodaju jos po 5 000 mesta i to lagano.

Nije problem u parama,problem je lokacija,i ne verujem da je to tek tako prosto da se doda 5000 mesta,da je tako,uradili bi to do tad

evo imate ovde jednu tabelu sa službene stranice

Extending both stands would be very expensive. The club estimates that the cost of decking and new access routes, the acquisition of land and properties and of course the disruption for closure of the two stands for two seasons, demolition, design and building costs would come to around £177 million for the Matthew Harding Stand and £98 million for the Shed End. The cost per seat would average more than £20,000. Based on estimated incremental revenues, the club has calculated that the payback would be around 25 years. Assuming the stands had a 50-year life and 100% occupancy, this means an internal rate of return of only 2.8%.

0,,10268~10554490,00.jpg

pored toga izdvajam isto i ovo

It is clear to the Board of Chelsea Football Club that a complete new build of a 60,000 seat stadium at Stamford Bridge has little chance of acceptability. We believe that, after our discussions with the council they have come to the same conclusion. A 60,000 new-build would cost over £600 million and require the club to play away for at least three seasons and, even if the economics were acceptable, the planning risks would likely be insurmountable.

najjeftinije je da se izgradi potpuno nova gajba na nekoj drugoj lokaciji

Abramoviču je bogatstvo skoro za 50% manje u odnosu na 2004, tako da ne bi trebalo očekivat ništa od njega ubuduće...

Abramoviču je bogatstvo skoro za 50% manje u odnosu na 2004, tako da ne bi trebalo očekivat ništa od njega ubuduće...

Nisam to znao. Šta? Pipa se zatvara :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.