Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Infrastruktura (Stamford Bridge i Cobham)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 96,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[quote name='ADiS' timestamp='1338397620' post='53896']
Sto se tice konstrukcije danas bukvalno ne postoji nešto da se ne može izgraditi.. Izgledalo bi to i ljepše samo da se stadion da proširiti...
[/quote]

Znam to, al ako postojece tribine ne mogu izdrzati dodatno opterecenje, onda bi se trebalo graditi od temelja. A sumnjam da ce se onda takav projekt pocet u skorije vrijeme.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cZJ9sjdIxIk

Evo u pozadini se vide ostatci od trave :P
Valjda bude bolje sada, kad pada kiša ne može se igrati...
  • Autor
Kad se hoće sve se može. Inter gradi novi stadion, za četiri će godine biti gotov:

http://www.intercroatiacrew.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3029:zbogom-san-siro-inter-kree-u-izradu-novog-stadiona&catid=34:inter&Itemid=53
Nece im navijaci sabotirati napredak.
[color=#444444][font=arial, Helvetica, sans-serif][size=3][left][size=4]The new leader of Hammersmith and Fulham Council, Cllr Nicholas Botterill, has insisted he wants to see Chelsea remain at Stamford Bridge and has been in touch with the club in an attempt to open the discussions.[/size][/left][/size][/font][/color]
[color=#444444][font=arial, Helvetica, sans-serif][size=3][left][size=4]"It now looks highly unlikely that CFC will be moving away from their historic home," he said.[/size][/left][/size][/font][/color]
[color=#444444][font=arial, Helvetica, sans-serif][size=3][left][size=4]"The council remains committed to working with the club to explore all possible avenues for keeping the Blues here at their original home.[/size][/left][/size][/font][/color]
[color=#444444][font=arial, Helvetica, sans-serif][size=3][left][size=4]"The door is open and the council is again ready to sit down and discuss how Stamford Bridge can be appropriately upgraded so that it is fit for one of Europe's leading football clubs."[/size][/left][/size][/font][/color]
[quote name='Elao' timestamp='1339166035' post='57640']http://www.givemefootball.com/premier-league/chelsea-may-get-council-ground-help[/quote]

Ispod teksta link na drugi clanak: Owen on stokes radar
Aahahahahahah

Vidjet cemo. Ovo ako on preko novina zahtjeva sastanak nista od toga
  • 2 sedmice kasnije...
To je jedan od zahtjeva Chelsea pitch owners-a, da stadion cine 4 zasebne tribine, tako da se gradi na power station ili bilo gdje drugo, zahtjev ce ostati isti!
Juzna tribina podsjeca na tribinu Westfalen stadiona u Dortmundu, dok se sjeverna tribina sastoji od tri nivoa. Zapadna tribina je preslikana sa SB-a, tri nivoa!
Stadion je u obliku kvadrata, takodje jos jedan od zahtjeva CPO-a!
Inace ne volim da pisem romane pa necu ni ovom prilikom.Chelzi kao klub u svojoj dugoj historiji koliko velikoj neka drugi sude,nikada nije mjenjao stadion.To je jedna od istinskih pokazatelja koliko je klub specijalan,ja sam jedan od onih koji jako cijene historiju a pod historijom ne smatram samo trofeje.Stadion je imao kapacitet sa oficijalnom potvrdom oko 80+ hiljada da bi se kasnije izgradio East Stand danasnji i klub je bio u novcanim problemima zbog toga.U 90-tim je kompletiran stadion iako nema kapacitet kao Unitedov i Arsenalov meni je najbolji i najdrazi.Nije ga moguce prosiriti jer je podrucje oko stadion jako naseljeno a ima i pruga iza stadiona.Vlasnici terena su vec odbili da prodaju udio,odbijena je i molba da se predje na kultnu Battersea lokaciju da bi mogli Malezijci graditi svoje biznis carstvo.Sve u svemu Romane nadji drugi nacin,odbijam da se dira u historiju kluba,tradicija prije svega.
[quote name='TrueBlue' timestamp='1340407916' post='60624']
Inace ne volim da pisem romane pa necu ni ovom prilikom.Chelzi kao klub u svojoj dugoj historiji koliko velikoj neka drugi sude,nikada nije mjenjao stadion.To je jedna od istinskih pokazatelja koliko je klub specijalan,ja sam jedan od onih koji jako cijene historiju a pod historijom ne smatram samo trofeje.Stadion je imao kapacitet sa oficijalnom potvrdom oko 80+ hiljada da bi se kasnije izgradio East Stand danasnji i klub je bio u novcanim problemima zbog toga.U 90-tim je kompletiran stadion iako nema kapacitet kao Unitedov i Arsenalov meni je najbolji i najdrazi.Nije ga moguce prosiriti jer je podrucje oko stadion jako naseljeno a ima i pruga iza stadiona.Vlasnici terena su vec odbili da prodaju udio,odbijena je i molba da se predje na kultnu Battersea lokaciju da bi mogli Malezijci graditi svoje biznis carstvo.Sve u svemu Romane nadji drugi nacin,odbijam da se dira u historiju kluba,tradicija prije svega.
[/quote]Potpis pečat i katanac na temu !
Hvala TrueBlues sto si mi odgovorio na pitanje .
Ja sam ipak misljenja da je Chelsea neophodan novi stadion kapaciteta oko 65-70 hiljda gledalaca .
  • 2 sedmice kasnije...
[url="http://www.guardian.co.uk/football/2012/jul/05/chelsea-battersea-malaysian-consortium"]http://www.guardian.co.uk/football/2012/jul/05/chelsea-battersea-malaysian-consortium[/url] kolko sam shvatio Malezijski div je kupio Battersea za 400m funti :o
  • Autor
Kako je London dobar grad, to je čudo jedno. U Europi uz Istambul grad u koji se najviše ulaže infrastrukturalno. Eno gledam danas na Dnevniku NovaTV kako je u Londonu gotova najveća zgrada u Europi. Ponosni što se SB nalazi u ovom gradu.
  • 2 sedmice kasnije...
[url="http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2853014,00.html"]http://www.chelseafc...2853014,00.html[/url]

Stamford Bridge će biti zatvoren za javnost u četvrtak ( sutra ) zbog radova na njemu pred novu sezonu. Ovo je upućeno forumašima koji su sutra mislili posjetit stadion :D :P
  • 2 sedmice kasnije...
Prošle sezone je na svim domaćim utakmicama Chelseaja ( dakle u svim natjecanjima ) prosječno bilo 40 570 gledatelja.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.