Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Ma Dzumhur se istrosio i fizicki a jos vise psihicki tako da je jucer igrao samo eto sto je morao. Bas se vidjelo da on nije maltene ni zainteresovan bio, izgubio bi i od mnogo losijeg igraca a kamoli od Raonica sa onakvim pristupom.

Po meni je ovo veoma veoma dobra sedmica za njega. Konacno je napravio taj iskorak sa boljim igracima od sebe.

Sad ide neloliko mjeseci na njegovoj omiljenoj podlozi, na sljaci, tako da mu tu sanse sigurno rastu jos vise.

On nece sigurno nikad biti vanserijski igrac, zbog svojih fizickih nedostataka, ali ima mjesta da bude makar u top 40 i da igra ako nista stalno ove vece ATP turnire i Masterse.  

dzumi top 10

ma sprdam se ljudi šta vam je

nisma advokat volim i nola samo vas prcam

vi se ložit ea to što sam vam zgadio roger boli me kurac da prostite

svi koji me znaju, znaju da sam sklon pretjerivanju kao Delboy

kad sam bio u ns na rogeru bila je priča po školi da me roger uzeo za svoju stripizetu

eto vam društva o kome govorim zato to mene i nervira inače me boli briga

Šta mislite ko bi od ovih mladih mogao bljesnuti u narednom periodu. Šta mislite o ovom Thiemu?

Dumhur naravno.

Thiem top peta za dvijejgodine

kyrios i još par njih

dzumhur sigurno top deset, raonić budući broj jedan fali mu glava i bekend 

bio je drvo prije dvije godine

tad će nolo biti u penziji, evo kotra užici

i narano što kaže irfan, njih dvojica su tu

zajebavam se biče pred penzijom

roger je fenomen, tako da roger ja msilim 2017 ili 2018 najskije u penziju 

ovo je njegova posledanj velika godina naredna će biti turištička i opraštajća

OI wibledon ako ove godien ne osvojio 18 nece nikad viđe

fali mu jedan mastars i ODi zlato ima srebro u singu i u dublu zlato, igra i miks ove godine sa Hingis tako da se zna da neće igrati do 39 e ipak. iako bi mogao još 5 minimalno ali nema potrebe

a zaslužio ga je odavno

bravo ja nemam život  a ti imaš

to je tvoj posledjni argment

evo ne pišem već danima

sram te bilo eto sad si dobio svoje

oduvijek si bio patetičan

i sad si naravno komplksi

napsao sam 2800 postova za 5 godinha i forum mi život pa nije mi jasno šta ti je u glavi pa to pišeš

tražiti dan jer ti se ne svidja šta ja pišem može samo iskompalsirana osoba a ti iz dana u dan dokazuješ da to jesi

al sam ti ga šukno

ne piši mi više ne želim gubiti vrijeme na osobe kao što sti pamtim te još od Albanije i nacionalizma prema njima

Neka sam antipatičan, nije me briga. Bar se trudim da držim do nekakve kulture i granica normalnog komuniciranja na forumu. Ne znam da li trolaš ili si stvarno ovakav, a ako jesi stvarno takav savjetujem da posjetiš bilo kakvu ustanovu koja se bavi psihičkim problemima i nećeš zažaliti. 

Kao prvo, na forumu pišeš samo u temama koje nemaju veze sa Čelsijem, na sve to pišeš na taj način da je to nemoguće čitati, pričaš o hijenstvu i sličnim stvarima. Ja prvi da se registrujem na forum i da vidim ovakve konverzacije u kojima ti pišeš (ničiji ostalo, jedino tvoji postovi se ne mogu čitati) nikad više ne bih ušao na njega. Mislim ako je ovo fudbalski forum ne znači da se ne može pisati u temi koja je namijenja za tenis, ali to tvoje bez ikakvih dvoznačnosti prelazi u spam i to neku novu kategoriju spama, pišeš o svecima, postavljaš pjesmice, pišeš pola rečenice jednom redu bez ikakvih znakova i na sve to praviš tolike razmake između redova da kad listam temu vidim samo tvoje postove. 

Nikad ništa protiv tebe nisam imao, ali sada vidim da nisi dobro i da je najveći problem što ti Relo i ostali koji imaju koliko toliko mogućnosti da ti pokažu gdje je granica da bi ovaj forum i dalje na nešto ličio jer se u ovom trenutku pretvorio u cirkus.

Ko želi neka se i dalje raspravlja sa tobom, ja im savjetujem da to ne rade jer se sa takvima ne vrijedi raspravljati uvijek nađu način da spuste raspravu na svoj mentalno superniski nivo, gdje ti stvarno imaš iskustva. 

Ja to neću. Sva sreća pa postoji ignore opcija, na kojoj ćeš mi biti jedini forumaš. 

P.S. Pamti me po Albaniji. I ako ti kažeš da jesam ok, nacionalista sam. 

ja ne trolam pišem šta mislim u sali kae trola niti jednom nisma bio banovan zbog trolanja nego 2 puta spam i jednom vrijdjane onoga fielta kada sam na njohov nagovor diobio ban

previše ozbiljno shvataš, ja nemam život to kaže neko koga u životu nisam vidio 

prviše ozbiljno stvari shvataš evo ne pišem skoro ništa na forumu zadnjih dana nemam vremena

nećeš me otjerati

neču tebi odovarati pišem gdje mi se piše i nisam ti dužan objašnajvati neču ovo čitati da se ne bi uznerviaro pišeš tu esej

popuši dzoint i javi se

da ja sam taj koji spušta raspravu bio sam i na starom froumu i na ovoma i nisakim nisam u sukobu na milion sam foruma sad pišem za jedna časopis tj poral nezavisni studenstki u virturlenom sam parlamentu Pravnog Fakulteta u Sarajvu i dodje neko ko me ne zna i provocira

i

ja te molim da više ne pišeeš i da me ne prozivaš esejima koji nemaju veze sa mozgom

boli me briga jesi li nacionalsita ja te nzm i ne intersuje me jesi li ili nisi samo kažem da preozbiljno shvataš i da malo trebaš da se opustiš

ti si razlog zašto ne volim puno da pišem ovdje o nekim temama

preivše ozbiljno shvataš 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.