15. april 2016.10 god. comment_255267 nisam ništa vise ni očekivao tsonga je vise zelio i zasluzio je iako je roger sam sebe pobijedio, Ljubičić je popravio Rogerov bekend ali je taktički laik, dobiće otkaz do Wimbledona što se tiče meča Rogerova taktika mi nije jasna, ja nisam kao Nolomani da kažem da je pustio pobijedio je igrač koji je igrao bolje, Fedex ima igru za svakoga ali nema snage, živce i glavu u ovome trenutku nije igrao 2 ipo mjeseca imao je tešku virozu ali to nije opravdanje da odigra ovako taktički loše igrački je bio odičan pogotov u prvom setu dalje nzm šta mu se desilo njegov jedini problem je Ivan Ljubičić i nadam se da će to što prije shvatiti Prijavi
16. april 2016.10 god. comment_255299 16:16 Nolo je za potrebe gledanja večitog derbija u fudbalu izvadio iz podruma televizor dijagonale 100 metara kako bi mogao da vidi ceo teren. Bravo Nolo svaka čast ! Prijavi
16. april 2016.10 god. comment_255300 16:16 Nolo je za potrebe gledanja večitog derbija u fudbalu izvadio iz podruma televizor dijagonale 100 metara kako bi mogao da vidi ceo teren. Bravo Nolo svaka čast ! Svako prema svojim mogucnostima Prijavi
16. april 2016.10 god. comment_255301 ovo ja volim ovo je argumetnovano mećanje a ne iskompleksirane nolomane tj papke https://www.youtube.com/watch?v=jK0XvNwVFHM ne vole ga jer je Srbin a ne zbog ovoga evo ti kontra https://www.youtube.com/watch?v=brq5KJg8Rik ovo niko od tensiera ne radi samo on ljakse nolo je bolji od Pederera Prijavi
18. april 2016.10 god. comment_255419 Kralj sljake se vratio i porucio hejterima da ga duvaju :D Prijavi
18. april 2016.10 god. comment_255421 pokosiće Nola na RG a Roger i on će opet igrati finale na Wimbeldonu, pa ko bude bolji nolo će da suši zube i gleda preko tv sokro ulazi u 4 deceniju Nolo konačno neko normalan, drago mi je da te imam Dzane za noloamane (namjerno je malim slovom jer ne zaslužuej ništa više nolo) Roger je pederer a Rafa skupljač tanjira Roger i Rafa gospoda i igračine za malog Nola, Djokicu nadalova lijeva noga plus pola lijevog jajeta bi dobili najačeg Nola a da ne govorim o Rogeru njegov lijevi prst i pertle patike bi dobili nola čaka se Stranjihaf al sam vam ga šukno srbi i nolomani a sve je istina jedan od najačih postova u istoriji foruma jedini ja dzan i benjo održavamo ovu temu tenis Uređeno 18. april 2016.10 god., autor izmjene: chelseafan97 Prijavi
19. april 2016.10 god. comment_255423 gle ovog chelseafana97 opet provocira rođa može samo da se nada da će legalizovati nekrofiliju da može Nolo i dalje da se poigrava s njim rođo i nadal najpopularniji i najrazmaženiji kelneri na koje možeš naići ne citiraj me, ne obraćaj mi se, nisi dostojan toga a sam ti ga šukno Prijavi
19. april 2016.10 god. comment_255436 mućki sam provokataor neškolovan, smrdim nzm se ni oprat i lažem peticija za moj ban ionako imam reputaciju ludaka, još samo ban nećete vi mene otjerati zaista nisam ni čitao smao kelenri govori koliko nemaš poštovanaj prema ptorivnicima ja nola ne volim ali ga poštujemi iako je kao čovjek ne nula nego u minsuu par hiljada stepeni mećimo oko 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 šukno si ti sebi sammim tim ispao si fac akod dvoje ljudi ali si kod seb ei noralnih ljudi ispao ono što i jesi jako plitak ne možeš ti šukat kao ja ja sam jači a ja ne šučem nego kada mroam tj kada je neko bahat kao ti ti si to bio i evo ti sad, biće ti muka svaki dan ako se ne promiejniš opa al ti šučem mogu ovako do sutra doh spavati pa kad se nasapvam ima da te izujem iz cipela lak dan, šukaču ne mogu da izadjem iz kuće koliko si me uništio ovo za nekrofiliju neću ni komentarisati tako je jadno, ali ne očuekuej ništa više od tebe ioanko nitša nsii suvislo napsiao bar godinu dana samo svršavavš na nola a nzš zašto i na mrtvu FArsu epa možeš al ne u mojoj smjeni opa još jednom ti šuknuh pozz za svu normalnu raju, ti tu ne spadaš opa evo 90 put u 2 danaJa sanjam o tome ali ne mogu da mu pridjem nikako. Ja sam noloman veći od svih. Da ga vidim ljubio bi ga u ruku kao Papu. Ali nema ga na Balkanu skoro nikada, znamo gdje Nolo živi. Štedi da bi Srbija imala love, ionako svaki Davis Cup odigra bez pogovora i obmana. Za kraj teskt koji sma ja napisao za svog nolahttps://www.youtube.com/watch?v=2VUzbSTmdFY Peticija je otvorena od ovoga trenutka. Utorak 19. 04.2016. 13:35 Prethodna dva posta imamo. Ludak ili pozivac. Nacionalsita ili čovjekopa ima jedan vodite, e da vdimo sad zna se ko je prvi tu mišići prvi se javlajju Uređeno 19. april 2016.10 god., autor izmjene: chelseafan97 Prijavi
19. april 2016.10 god. comment_255447 jesi mućki provokator samo da provociraš ovako znaš nisi nikom kasvetno šuknuo otkako si se rodio nemam ja vremena za tvoje gluposti spremam ispite ne obraćaj mi se poštujem ja feđu kao tenisera al je hobit od čoveka opa kako te uništavam kao Nolo feđu na Vimbldonu u 3 seta poz za sve forumaše, čak i za tebe jer razlika između mene i tebe je kao razlika između na atp listi između džumhura i Nola ne citiraj me Prijavi
19. april 2016.10 god. comment_255448 jesi mućki provokator samo da provociraš ovako znaš nisi nikom kasvetno šuknuo otkako si se rodio nemam ja vremena za tvoje gluposti spremam ispite ne obraćaj mi se poštujem ja feđu kao tenisera al je hobit od čoveka opa kako te uništavam kao Nolo feđu na Vimbldonu u 3 seta poz za sve forumaše, čak i za tebe jer razlika između mene i tebe je kao razlika između na atp listi između džumhura i Nola ne citiraj me narvano da neću imao sam i ja isptie pa nisam ništa pisao sada su mi prošli pa pišem samo hoću da vidim da li sam lud kako ker kaže a citatira te hoću iz inata to je moj štos nemoj mi krasti fore smili svoje želim ti sreču na ispitima šukam ti citatom ja se ovo zezam sa šukanjem ne uvriejdi se nije se odnsoilo na tebe više na mišića i stranjihafa samo ti opušteno neću ja tebe tjerati sprdam se dobar si kad ne pričaš o nolu i uefaloni provokatro nisam bio dok niste počeli da serete da sam lud onda se u meni probudio inat, jbg hercegovac sam Prijavi
19. april 2016.10 god. comment_255459 https://www.youtube.com/watch?v=iiFRcn_zMFk&ebc=ANyPxKqQ0SW5fZfdcEmIl1OL8wu7luEXZthXO5OA_tz-RdD0Ss-sZafHYWf6uu__kt5nPZllBcL23-wHVEurTF9AiYy2-IRiew tek sad nadjoh ovaj video nolomana poruka nolo bolji od pederera bahatog šupka uništi rodju Prijavi
19. april 2016.10 god. comment_255499 Ne znam sta ovakvim fudbalskim legendama treba da se slikaju sa nekim nebitnim nolom(namerno malim slovom) hahaha kako sam im suknuo Morao sam da gledam dodelu nagrada samo da bi nabavio ovu sliku kakav sam gospodin pozdrav za svu normalnu raju i gospodu(kao sto sam ja ne znam da li sam pomenuo) ali toliko su prezreni noloa(namerno malim slovom) da ni ne gledaju u njega nego u kameru, kakav suk aaaa Prijavi
19. april 2016.10 god. comment_255517 jak si ovo je isto kao ja kapa dole lajako bi ti 80 puta da mogu odoh sad da spavam čuejmo se sutra spremaću odgovor krčlkaće mi se u glavi kao i nolo i njegove pobjede nad rogerom al sam vam šukno nolani i srbi otidiji na stanicu pratite život nola djokivća id danau dan bolji si od mene, ja sam tamo stalno svaku objavi kometarišem odatle mi ovolika inspriacija Prijavi
21. april 2016.10 god. comment_255578 nolo kupio stefanu biciklo od 1000000000000000 funti mali ga slomio, nolo dolazi poslije restorana gdje je jeo gluten free pizdarije, Jelena se skinula gola čeka ga ali nolo kad je vidio da je biciklo slomljeno uzeo da vari, nije stavio ono za oči. Sutra ne može da gleda a kamoli da jebe na odmrou je pa ine igra. Doalzi Srki u posjetu kad je čuo nosi zaltni reket s kojim je nolo Dobio pederera (namjerno malim) na Wimbledonu 2015. Čim ga je vidio Nolu bilo bolje. Srki potajno uhvatio Jelenu za guzu, ova se šokirala ali mu je namignula. Nolo kad je čuo istjerao Srkija ( velikim jer je on otac najvećeg čovjak i tensiera u istoriji svemira) ovoga spucalo srce evo ga nose u bolnicu. Bolje je kad mu je Dijana doniela oblog od novčanica.Na nagovor mog jarana Klicka nastala je ejedna za minut, kopirao sam sa shoutboxa, najnovije informacije su da Srki drpa sestre i gleda novi kustin film a pop je pored kreveta za svaki slucajal sam mu ga sukno Prijavi
22. april 2016.10 god. comment_255627 hajde replciiratje rasurite me nolvoa voštana figura, naručio je Srki nije bila dovoljno lijepa zapalio je, jedva je ljdui spasili sad se svi u Jagodini mole svetom velikomučeniku nolu sjedi na Monaku kad nacra moja priajtljecia ikonu nolo će biti na preoslu ponaka s zaltnim reketom u ruci sa kojim je dobio Pederaea 2015 na Wimbleodnu srki ima lovu u ruci a jelena nosi žute tange kao sibmol seksipila i čistote al sam vam šukno nolamani i srbi :dres: pišite samo ja pišem, hajde rasutire me Prijavi
25. april 2016.10 god. comment_255718 MAERIJAL ZA CF97! Stric Rafaela Nadala, Toni Nadal, smatra da Novak Đoković jeste zasluženo na prvom mjestu, ali smatra da tome nije zaslužan samo Đokovićev talenat. – Volim dublje da analiziram stvari. Đoković je vanserijski igrač, ne samo sada. Od prvog dana kada sam ga vidio znao sam da će biti među najboljima. Takođe, mislim da se dogodilo nešto sjajno za njega. Ne pokušavam da kažem da on ne zaslužuje da bude tu gdje jeste, ali je istina da nije igrao protiv najboljih verzija Federera i Nadala – smatra Toni Nadal. – U ovih godinu i po dana je osvojio dosta turnira, jer Federer očigledno nije igrač kakav je bio 2006, 2008 ili 2009. godine, a isto važi i za Rafu koji je daleko od nivoa iz 2006, 2008, 2009, pa čak i 2013. godine. Pored toga Rafael nije bio isti ni 2014. ni 2015. godine i to je vrijeme kad je Novak počeo da pobjeđuje. Kada Nadal i Federer nisu na vrhuncu Đoković je nezaustavljiv, a možda bi bilo drugačije da jesu, sigurno bi i oni osvajali više turnira – kaže Toni Nadal. https://www.youtube.com/watch?v=8LNsxX3fDGE Prijavi
25. april 2016.10 god. comment_255719 Pored toga Rafael nije bio isti ni 2014. ni 2015. godine i to je vrijeme kad je Novak počeo da pobjeđuje. 2011. i 6 susreta u finalima između Nola i nadala (namerno malim) i 6 pobeda Nola. Asam vam šukno rafofili i srbomrsci. Prijavi
25. april 2016.10 god. comment_255720 2011. i 6 susreta u finalima između Nola i nadala (namerno malim) i 6 pobeda Nola. Asam vam šukno rafofili i srbomrsci. Polako bre, sad ce tebi objanisti neke stvari cf97. Prijavi
27. april 2016.10 god. comment_255840 Oćemo da se đeci u školama uvede Nolologija kao obavezan predmet ! Da se naša đeca uče pravim vrednostima već od prvog razreda i da izučavaju Nola od pete pa do najviše dlake na glavi tokom svih 8 razreda a i posle na studijama. Zakonom odrediti da niko ne može imati više od četvorke iz Nolologije u školi, odnosno osmice na fakultetima. Prijavi
2. maj 2016.10 god. comment_255937 ATP federacija ozbiljno razmislja o kazni i suspenziji Bugarskog tenisera zbog nesportskog ponasanja na jucerasnjem mecu u finalu protiv D.Schwartzmana. Jbte, lik kod rezultata 5:0 u 3.setu nije odigrao zadnji poen vec je predao?! :O https://www.youtube.com/watch?v=ZDYzA-cJiq8 Prijavi
13. maj 2016.10 god. comment_256478 Kakav mec izmedju Novaka i Rafe. Pobjedio Nole rekao bih zbog psihe, koja je u ovom trenutku za koplje bolja od Rafine. Definitivno se Rafa dize, ali mislim da je to ipak nedovoljno da spreci Novaka da uzme Rolan Garos ove godine. Ali kakav mec, svaki poen je borba, gradjenje poena, taktika, citanje protivnikovih udaraca, odbrana, napad, sve. Ovakvi mečevi su moguci samo na sljaci. Extra mec. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.