Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

nisam ništa vise ni očekivao

tsonga je vise zelio i zasluzio je

iako je roger sam sebe pobijedio, Ljubičić je popravio Rogerov bekend ali je taktički laik, dobiće otkaz do Wimbledona

što se tiče meča Rogerova taktika mi nije jasna, ja nisam kao Nolomani da kažem da je pustio

pobijedio je igrač koji je igrao bolje, Fedex ima igru za svakoga ali nema snage, živce i glavu u ovome trenutku

nije igrao 2 ipo mjeseca imao je tešku virozu ali to nije opravdanje da odigra ovako taktički loše igrački je bio odičan pogotov u prvom setu dalje nzm šta mu se desilo

njegov jedini problem je Ivan Ljubičić i nadam se da će to što prije shvatiti

16:16 Nolo je za potrebe gledanja večitog derbija u fudbalu izvadio iz podruma televizor dijagonale 100 metara kako bi mogao da vidi ceo teren.

Bravo Nolo svaka čast !

16:16 Nolo je za potrebe gledanja večitog derbija u fudbalu izvadio iz podruma televizor dijagonale 100 metara kako bi mogao da vidi ceo teren.

Bravo Nolo svaka čast !

Svako prema svojim mogucnostima

ticker_img-rkC5QgvdvoeHBFSm2GJPKg.jpg

ovo ja volim ovo je argumetnovano mećanje

a ne iskompleksirane nolomane tj papke

https://www.youtube.com/watch?v=jK0XvNwVFHM

ne vole ga jer je Srbin a ne zbog ovoga

evo ti kontra

https://www.youtube.com/watch?v=brq5KJg8Rik

ovo niko od tensiera ne radi samo on ljakse

nolo je bolji od Pederera

12977183_1711414479139520_25614028882922

pokosiće Nola na RG a Roger i on će opet igrati finale na Wimbeldonu, pa ko bude bolji

nolo će da suši zube i gleda preko tv sokro ulazi u 4 deceniju Nolo

konačno neko normalan, drago mi je da te imam Dzane

za noloamane (namjerno je malim slovom jer ne zaslužuej ništa više nolo) Roger je pederer a Rafa skupljač tanjira Roger i Rafa gospoda i igračine za malog Nola, Djokicu

nadalova lijeva noga plus pola lijevog jajeta bi dobili najačeg Nola a da ne govorim o Rogeru njegov lijevi prst i pertle patike bi dobili nola

čaka se Stranjihaf

al sam vam ga šukno srbi i nolomani

a sve je istina

jedan od najačih postova u istoriji foruma

jedini ja dzan i benjo održavamo ovu temu tenis

Uređeno , autor izmjene: chelseafan97

gle ovog chelseafana97 opet provocira

rođa može samo da se nada da će legalizovati nekrofiliju da može Nolo i dalje da se poigrava s njim

rođo i nadal najpopularniji i najrazmaženiji kelneri na koje možeš naići

ne citiraj me, ne obraćaj mi se, nisi dostojan toga

a sam ti ga šukno

12990932_523659654483513_786414622512723

mućki sam provokataor

neškolovan, smrdim nzm se ni oprat i lažem

peticija za moj ban ionako imam reputaciju ludaka, još samo ban

nećete vi mene otjerati

zaista nisam ni čitao smao kelenri govori koliko nemaš poštovanaj prema ptorivnicima

ja nola ne volim ali ga poštujemi iako je kao čovjek ne nula nego u minsuu par hiljada stepeni

mećimo oko 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

šukno si ti sebi sammim tim ispao si fac akod dvoje ljudi ali si kod seb ei noralnih ljudi ispao ono što i jesi jako plitak

ne možeš ti šukat kao ja ja sam jači

a ja ne šučem nego kada mroam tj kada je neko bahat kao ti

ti si to bio i evo ti sad, biće ti muka svaki dan ako se ne promiejniš

opa al ti šučem mogu ovako do sutra

doh spavati pa kad se nasapvam ima da te izujem iz cipela

lak dan, šukaču

ne mogu da izadjem iz kuće koliko si me uništio

ovo za nekrofiliju neću ni komentarisati tako je jadno, ali ne očuekuej ništa više od tebe

ioanko nitša nsii suvislo napsiao bar godinu dana samo svršavavš na nola a nzš zašto i na mrtvu FArsu

epa možeš al ne u mojoj smjeni

opa još jednom ti šuknuh

pozz za svu normalnu raju, ti tu ne spadaš

opa evo 90 put u 2 dana

Ja sanjam o tome ali ne mogu da mu pridjem nikako. Ja sam noloman veći od svih. Da ga vidim ljubio bi ga u ruku kao Papu. Ali nema ga na Balkanu skoro nikada, znamo gdje Nolo živi. Štedi da bi Srbija imala love, ionako svaki Davis Cup odigra bez pogovora i obmana.

Za kraj teskt koji sma ja napisao za svog nola

https://www.youtube.com/watch?v=2VUzbSTmdFY

Peticija je otvorena od ovoga trenutka. Utorak 19. 04.2016. 13:35

Prethodna dva posta imamo.

Ludak ili pozivac.

Nacionalsita ili čovjek

opa ima jedan vodite, e da vdimo sad

zna se ko je prvi tu

mišići prvi se javlajju

Uređeno , autor izmjene: chelseafan97

jesi mućki provokator

samo da provociraš ovako znaš

nisi nikom kasvetno šuknuo otkako si se rodio

nemam ja vremena za tvoje gluposti spremam ispite

ne obraćaj mi se

poštujem ja feđu kao tenisera al je hobit od čoveka

opa kako te uništavam kao Nolo feđu na Vimbldonu u 3 seta

poz za sve forumaše, čak i za tebe jer razlika između mene i tebe je kao razlika između na atp listi između džumhura i Nola

ne citiraj me

jesi mućki provokator

samo da provociraš ovako znaš

nisi nikom kasvetno šuknuo otkako si se rodio

nemam ja vremena za tvoje gluposti spremam ispite

ne obraćaj mi se

poštujem ja feđu kao tenisera al je hobit od čoveka

opa kako te uništavam kao Nolo feđu na Vimbldonu u 3 seta

poz za sve forumaše, čak i za tebe jer razlika između mene i tebe je kao razlika između na atp listi između džumhura i Nola

ne citiraj me

narvano da neću imao sam i ja isptie pa nisam ništa pisao sada su mi prošli pa pišem

samo hoću da vidim da li sam lud kako ker kaže a citatira te hoću iz inata to je moj štos

nemoj mi krasti fore smili svoje

želim ti sreču na ispitima

šukam ti citatom

ja se ovo zezam sa šukanjem ne uvriejdi se

nije se odnsoilo na tebe više na mišića i stranjihafa

samo ti opušteno neću ja tebe tjerati sprdam se

dobar si kad ne pričaš o nolu i uefaloni

provokatro nisam bio dok niste počeli da serete da sam lud onda se u meni probudio inat, jbg hercegovac sam

https://www.youtube.com/watch?v=iiFRcn_zMFk&ebc=ANyPxKqQ0SW5fZfdcEmIl1OL8wu7luEXZthXO5OA_tz-RdD0Ss-sZafHYWf6uu__kt5nPZllBcL23-wHVEurTF9AiYy2-IRiew

tek sad nadjoh ovaj video nolomana

poruka nolo bolji od pederera

bahatog šupka

uništi rodju

Ne znam sta ovakvim fudbalskim legendama treba da se slikaju sa nekim nebitnim nolom(namerno malim slovom)

hahaha kako sam im suknuo

Morao sam da gledam dodelu nagrada samo da bi nabavio ovu sliku

kakav sam gospodin 

pozdrav za svu normalnu raju i gospodu(kao sto sam ja ne znam da li sam pomenuo)

ali toliko su prezreni noloa(namerno malim slovom) da ni ne gledaju u njega nego u kameru, kakav suk aaaa

13015129_487748751425403_896092762293571

jak si ovo je isto kao ja

kapa dole lajako bi ti 80 puta da mogu

odoh sad da spavam čuejmo se sutra

spremaću odgovor krčlkaće mi se u glavi

kao i nolo i njegove pobjede nad rogerom

al sam vam šukno nolani i srbi

otidiji na stanicu pratite život nola djokivća id danau dan bolji si od mene, ja sam tamo
stalno svaku objavi kometarišem

odatle mi ovolika inspriacija
nolo kupio stefanu biciklo od 1000000000000000 funti mali ga slomio, nolo dolazi poslije restorana gdje je jeo gluten free pizdarije, Jelena se skinula gola čeka ga ali nolo kad je vidio da je biciklo slomljeno uzeo da vari, nije stavio ono za oči. Sutra ne može da gleda a kamoli da jebe na odmrou je pa ine igra. Doalzi Srki u posjetu kad je čuo nosi zaltni reket s kojim je nolo Dobio pederera (namjerno malim) na Wimbledonu 2015. Čim ga je vidio Nolu bilo bolje. Srki potajno uhvatio Jelenu za guzu, ova se šokirala ali mu je namignula. Nolo kad je čuo istjerao Srkija ( velikim jer je on otac najvećeg čovjak i tensiera u istoriji svemira) ovoga spucalo srce evo ga nose u bolnicu. Bolje je kad mu je Dijana doniela oblog od novčanica.

Na nagovor mog jarana Klicka nastala je ejedna za minut, kopirao sam sa shoutboxa, najnovije informacije su da Srki drpa sestre i gleda novi kustin film a pop je pored kreveta za svaki slucaj

al sam mu ga sukno
hajde replciiratje rasurite me

13055521_633236310178098_791443202473311

nolvoa voštana figura, naručio je Srki nije bila dovoljno lijepa zapalio je, jedva je ljdui spasili

sad se svi u Jagodini mole svetom velikomučeniku nolu

sjedi na Monaku kad nacra moja priajtljecia ikonu nolo će biti na preoslu ponaka s zaltnim reketom u ruci sa kojim je dobio Pederaea 2015 na Wimbleodnu

srki ima lovu u ruci

a jelena nosi žute tange kao sibmol seksipila i čistote

al sam vam šukno nolamani i srbi

:dres:

pišite samo ja pišem, hajde rasutire me

MAERIJAL ZA CF97!

Stric Rafaela Nadala, Toni Nadal, smatra da Novak Đoković jeste zasluženo na prvom mjestu, ali smatra da tome nije zaslužan samo Đokovićev talenat.

– Volim dublje da analiziram stvari. Đoković je vanserijski igrač, ne samo sada. Od prvog dana kada sam ga vidio znao sam da će biti među najboljima. Takođe, mislim da se dogodilo nešto sjajno za njega. Ne pokušavam da kažem da on ne zaslužuje da bude tu gdje jeste, ali je istina da nije igrao protiv najboljih verzija Federera i Nadala – smatra Toni Nadal.

– U ovih godinu i po dana je osvojio dosta turnira, jer Federer očigledno nije igrač kakav je bio 2006, 2008 ili 2009. godine, a isto važi i za Rafu koji je daleko od nivoa iz 2006, 2008, 2009, pa čak i 2013. godine. Pored toga Rafael nije bio isti ni 2014. ni 2015. godine i to je vrijeme kad je Novak počeo da pobjeđuje. Kada Nadal i Federer nisu na vrhuncu Đoković je nezaustavljiv, a možda bi bilo drugačije da jesu, sigurno bi i oni osvajali više turnira – kaže Toni Nadal.

https://www.youtube.com/watch?v=8LNsxX3fDGE

Pored toga Rafael nije bio isti ni 2014. ni 2015. godine i to je vrijeme kad je Novak počeo da pobjeđuje.

2011. i 6 susreta u finalima između Nola i nadala (namerno malim) i 6 pobeda Nola.

Asam vam šukno rafofili i srbomrsci.

2011. i 6 susreta u finalima između Nola i nadala (namerno malim) i 6 pobeda Nola.

Asam vam šukno rafofili i srbomrsci.

Polako bre, sad ce tebi objanisti neke stvari cf97.

Oćemo da se đeci u školama uvede Nolologija kao obavezan predmet ! Da se naša đeca uče pravim vrednostima već od prvog razreda i da izučavaju Nola od pete pa do najviše dlake na glavi tokom svih 8 razreda a i posle na studijama.

Zakonom odrediti da niko ne može imati više od četvorke iz Nolologije u školi, odnosno osmice na fakultetima.

ATP federacija ozbiljno razmislja o kazni i suspenziji Bugarskog tenisera zbog nesportskog ponasanja na jucerasnjem mecu u finalu protiv D.Schwartzmana. Jbte, lik kod rezultata 5:0 u 3.setu nije odigrao zadnji poen vec je predao?! :O

https://www.youtube.com/watch?v=ZDYzA-cJiq8

• 2 sedmice kasnije...

Kakav mec izmedju Novaka i Rafe. Pobjedio Nole rekao bih zbog psihe, koja je u ovom trenutku za koplje bolja od Rafine. Definitivno se Rafa dize, ali mislim da je to ipak nedovoljno da spreci Novaka da uzme Rolan Garos ove godine. 
Ali kakav mec, svaki poen je borba, gradjenje poena, taktika, citanje protivnikovih udaraca, odbrana, napad, sve. Ovakvi mečevi su moguci samo na sljaci. Extra mec.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.