26. januar 2017.9 god. comment_266367 daj tu statisiku, cuj nolo jedan od najboljih u istoriji, dobar vic Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266370 daj tu statisiku, cuj nolo jedan od najboljih u istoriji, dobar vic daj odi molim te registruj se na SK forum, tamo je jazbina Noletovih navijača :D baš me interesuje za kolko ćeš popiti ban :D Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266374 https://infogr.am/a-comparison-between-the-careers-of-federer-nadal-and-djokovic Trenutno u top 3 ikad eto, ali bit ce najbolji ikad za par godina... Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266377 daj odi molim te registruj se na SK forum, tamo je jazbina Noletovih navijača :D baš me interesuje za kolko ćeš popiti ban :D Ne znam chiba sto se pecas na ovakve provokatorske trolove koji nisu postenog posta napisali zadnjih 2 godine. Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266380 ne pecam se u kontekstu da me to pogadja lično ali stvarno ne vidim poentu u tome da je svaki post prosta rečenica i to pljuvanje jedne individue mislim, nismo senilni, ne patim od gubitka pamćenja pa da neko mora na svaka tri dana da me podseti kako mrzi nekog a tih foruma za tenis ima par i to su baš aktivni, čak se piše više no o bilo kojem sportu, eto mesta pa nek tamo piše kolko mu duša želi na SK forumu znam i admine, jedan odnosno jedna od njih je navijač Federera ali čak i ona prva bi ga banovala zbog ovakvih stvari Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266384 peticija za ban Nolomani opet se aktiviraju. samo ja održavam kontinuitet postova na ovoj temi Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266385 Ako ce kontinuitet biti nolo je kurac, fedex je najjaci, onda jebo te to. Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266386 zbilja, moje znanje o tenisu se svodi na virtual tenis sa Sege Dreamcast :D ajde, znam i kako se zbrajaju bodovi :D još ispada da branim Djokovića, odo po omču :trink: Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266387 Mislim zapalim vas i onda krene priča, inače bi se pisalo samo kad su finala GS turnira. Nek si se ti nama Ciba vratio, ne svrstavam te u Nolomane. Zna se ko su Nolomani na ovom forumu Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266389 ja nemam nameru da se raspravljam sa tobom al evo sad ti obećavam, ako i kad dodjem do moda, banovaću te večno pa tamo trolaj i pali masu Nek si se ti nama Ciba vratio, ne svrstavam te u Nolomane. Zna se ko su Nolomani na ovom forumu nemoj sad da se vadiš, prošli put ako se dobro sećam MOLIO SAM TE da se potrudiš, ovo je pre svega forum o Čelziju a ne o Djokoviću, stvarno ne vidim da neko ovde piše nešto što bi moglo da opravda toliku količinu mržnje, ajde jednom ali ti držiš kontinuitet i to mislim, nisam sigran da sam u više navrata zamolio lepo al brate kad me kecaš 3x onda ću sledeći put da se vratim i udarim iz sve snage Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266390 ovo nije nikakav trol i ja sam isto mogao doći do moda da sam htio, imam drugih obaveza. ja nemam istoriju prekršaja bio sam banovan 2, 3 puta zbog spama u 6 godina i tu sam od početka puno prije tebe sam došao , to što u zadnje vrijeme ne pišem je moja stvar, ali redovno pratim utakmice i čitam forum i smatram se dijelom ekipe i da ti kažem da ćeš da me banuješ malo mi fali da sada izreknem mnoge pogrdne stvari i da prvi put prekšim ovaj kodeks ali neću nisi vrijedan toga moja je stvar šta mislim o novaku, kidaj sa rijekezavršio sam sa pričom Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266394 Što si se chiba upalio toliko? I kakvu su to prijetnje, čuj ako dođem do moda ide ban xaxaxax isto kidi kidi Ako te toliko zajebaje %-( %-( i ćao. Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266403 Dobro malo pretjeruje nole je možda u top 5-10 ikad, ali zna se tko je u prvih par. Dakako nole ima još vremena skupiti pokoju titulu ali sumnjam da će ikad stići do top 3 pošto mu je igra u zadnjih pola godine u slobodnom padu. Bili živi pa vidjeli Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266404 Ovo cemu smo danas svjedocili je bio najsramotniji post u istoriji foruma jedne vidno isfrustrirane individue Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266435 Ovo cemu smo danas svjedocili je bio najsramotniji post u istoriji foruma jedne vidno isfrustrirane individue kolko moš lupat materem ahahahahahaha Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266485 Kakav meč Rafe i Dimitrova! Konačno dva najveća u finalu.Vamos Rafa!!! Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266486 Federer-Nadal finale pose bas dugo vremena, bice dobar mec. Navija se za Rafu naravno hahahahahha sad vidim da neki gore pisu da Rafa nije medju najboljima u istoriji, stane 5 metara iza i prebacuje hahahahhahahaha A lik ima h2h protiv Federera 23-11, znaci silovanje Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266487 Nadal je šampion i legenda tenisa.Momak je psihički prejak igrač,naravno poželio sam el klasiko u finalu dvojice najboljih svih vremena! Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266489 Ovo su svi iscekivali, klasik koji se ne propusta :) Naravno navija se za rafu <3 Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266491 Jos jedan klasik pred nama. Rafa podsjeca na onog starog, a i Roger isto tako u vrhunskoj formi. Nadam se borbi u pet setova i uzivanje u najboljem tenisu koji se moze gledati zadnju deceniju, pa ko koga, mada sam vise za ubicu Nadala. A hejteri ce uvijek imati veliku kolicinu gluposti za reci da bi umanjili karijeru i umijece igracine kakav je Nadal... Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266496 Nadala i njegov atil igre obozavam, nema mi nista bolje za gledati u svijetu tenisa. Koliko puta sam pogledao finale Wimbledona rafe i federera, najveci mec ikada, perverzija Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266497 Iskreno volio bih da to bude Federer, cisto da se gospodski oprosti kao jedan od najboljih. To bi u bio 18. GS u karijeri. Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266504 Nadala i njegov atil igre obozavam, nema mi nista bolje za gledati u svijetu tenisa. Koliko puta sam pogledao finale Wimbledona rafe i federera, najveci mec ikada, perverzija Ma nesto najbolje od tenisa sto sam u svom zivotu mogao gledati. Svaki njihov mec bukvalno. A i danas sam ostao zadivljen poslije polufinala, Dimitrov je mnogo dobar igrac. Odlican servis, bekend forhend odlicno, mada mu je stekao dosta puta danas taj bekend, a defanziva takodjer super dobra. Da je prosao ne bi bilo nezasluzeno sigurno. A Rafa je idol Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266508 Zavaliti se i uživati u teniskom El Clasicu. [media]https://www.youtube.com/watch?v=94xyOpETYYs[/media] Možda i najveće rivalstvo u individualnim sportovima a opet tako veliki prijatelji. Kako samo poštuju jedan drugoga zaista nevjerovatno. Jedva čekam meč i kao što je neko već napisao neka bude u 5 setova i neka bolji pobjedi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.