Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

daj odi molim te registruj se na SK forum, tamo je jazbina Noletovih navijača :D baš me interesuje za kolko ćeš popiti ban :D

Ne znam chiba sto se pecas na ovakve provokatorske trolove koji nisu postenog posta napisali zadnjih 2 godine.

ne pecam se u kontekstu da me to pogadja lično ali stvarno ne vidim poentu u tome da je svaki post prosta rečenica i to pljuvanje jedne individue

mislim, nismo senilni, ne patim od gubitka pamćenja pa da neko mora na svaka tri dana da me podseti kako mrzi nekog

a tih foruma za tenis ima par i to su baš aktivni, čak se piše više no o bilo kojem sportu, eto mesta pa nek tamo piše kolko mu duša želi 

na SK forumu znam i admine, jedan odnosno jedna od njih je navijač Federera ali čak i ona prva bi ga banovala zbog ovakvih stvari 

Mislim zapalim vas i onda krene priča, inače bi se pisalo samo kad su finala GS turnira.

Nek si se ti nama Ciba vratio, ne svrstavam te u Nolomane. Zna se ko su Nolomani na ovom forumu

ja nemam nameru da se raspravljam sa tobom al evo sad ti obećavam, ako i kad dodjem do moda, banovaću te večno pa tamo trolaj i pali masu 

Nek si se ti nama Ciba vratio, ne svrstavam te u Nolomane. Zna se ko su Nolomani na ovom forumu

nemoj sad da se vadiš, prošli put ako se dobro sećam MOLIO SAM TE da se potrudiš, ovo je pre svega forum o Čelziju a ne o Djokoviću, stvarno ne vidim da neko ovde piše nešto što bi moglo da opravda toliku količinu mržnje, ajde jednom ali ti držiš kontinuitet

i to mislim, nisam sigran da sam u više navrata zamolio lepo al brate kad me kecaš 3x onda ću sledeći put da se vratim i udarim iz sve snage 

ovo nije nikakav trol i ja sam isto mogao doći do moda da sam htio, imam drugih obaveza.

ja nemam istoriju prekršaja bio sam banovan 2, 3 puta zbog spama u 6 godina i tu sam od početka puno prije tebe sam došao , to što u zadnje vrijeme ne pišem je moja stvar, ali redovno pratim utakmice i čitam forum i smatram se dijelom ekipe i da ti kažem da ćeš da me banuješ malo mi fali da sada izreknem mnoge pogrdne stvari i da prvi put prekšim ovaj kodeks  ali neću nisi vrijedan toga

moja je stvar šta mislim o novaku, kidaj sa rijeke

završio sam sa pričom

Što si se chiba upalio toliko? I kakvu su to prijetnje, čuj ako dođem do moda ide ban xaxaxax isto kidi kidi 
Ako te toliko zajebaje  %-(  %-(  i ćao.

Dobro malo pretjeruje nole je možda u top 5-10 ikad, ali zna se tko je u prvih par. Dakako nole ima još vremena skupiti pokoju titulu ali sumnjam da će ikad stići do top 3 pošto mu je igra u zadnjih pola godine u slobodnom padu. Bili živi pa vidjeli

Federer-Nadal finale pose bas dugo vremena, bice dobar mec. Navija se za Rafu naravno

hahahahahha sad vidim da neki gore pisu da Rafa nije medju najboljima u istoriji, stane 5 metara iza i prebacuje hahahahhahahaha

A lik ima h2h protiv Federera 23-11, znaci silovanje

Jos jedan klasik pred nama. Rafa podsjeca na onog starog, a i Roger isto tako u vrhunskoj formi. Nadam se borbi u pet setova i uzivanje u najboljem tenisu koji se moze gledati zadnju deceniju, pa ko koga, mada sam vise za ubicu Nadala. 

A hejteri ce uvijek imati veliku kolicinu gluposti za reci da bi umanjili karijeru i umijece igracine kakav je Nadal...

Nadala i njegov atil igre obozavam, nema mi nista bolje za gledati u svijetu tenisa. Koliko puta sam pogledao finale Wimbledona rafe i federera, najveci mec ikada, perverzija

Nadala i njegov atil igre obozavam, nema mi nista bolje za gledati u svijetu tenisa. Koliko puta sam pogledao finale Wimbledona rafe i federera, najveci mec ikada, perverzija

Ma nesto najbolje od tenisa sto sam u svom zivotu mogao gledati. Svaki njihov mec bukvalno. 

A i danas sam ostao zadivljen poslije polufinala, Dimitrov je mnogo dobar igrac. Odlican servis, bekend forhend odlicno, mada mu je stekao dosta puta danas taj bekend, a defanziva takodjer super dobra. Da je prosao ne bi bilo nezasluzeno sigurno. 

A Rafa je idol

Zavaliti se i uživati u teniskom El Clasicu.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=94xyOpETYYs[/media] 

Možda i najveće rivalstvo u individualnim sportovima a opet tako veliki prijatelji. Kako samo poštuju jedan drugoga zaista nevjerovatno. 
Jedva čekam meč i kao što je neko već napisao neka bude u 5 setova i neka bolji pobjedi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.