13. mart 2016.10 god. comment_253634 ona je pojavila prije dvije tri godine. Slatka je Ovaj čovjek je razlog zbog kojeg mnogi ne vole Novaka, Novak ga je cak odstranio iz boksa par puna. Više ga nema nidje. tip je u politici i ponovo napada Federera a prije je i Nadala. Samo stvara probleme Novaku. http://www.b92.net/sport/intervjui/intervjui.php?yyyy=2016&mm=03&nav_category=91&nav_id=1107220 zamislite da Rafin ili Rogerov otac Robert nešto ovako priča ne ide to tako Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253644 ona je pojavila prije dvije tri godine. Slatka je Joj lutka je Camila. Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253646 Ana Ivanovic je za nju simbol ljepote. Majke mi ova Giorgi je meni cak i poruzna. Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253648 Ima sve Camila još je jako mlada, tu je uz Bochard iza Sharapove i Ane. Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253669 Vidi se koliko je ljepota u oči posmatrača, meni je npr Šarapova toliko muškasta, gruba i prosječna da se zaista pitam bi li mi se mogao dići uz nju tek tako. Ana Ivanović i Camila Giogri su mi prelijepe. Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253670 Meni Sharapova klasi isper svih pa tek onda Ana i Bouchard. baš je žensvena meni izgleda kao da opisuješ Serenu Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253672 Meni je Serena za nijansu ženstvenija od Šarapove čak. Jedna je Kromanjonac, druga Neandertalac. Nisu moj tip. Ja volim nježnu ljepotu kakvu ima Ana Ivanović, pa i ova Talijanka. Meni ova Šarapova baca na Željka Cvijanovića, premijera Republike Srpske. I stvarno mi ovo nije dovoljno ženstveno, sorry. Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253680 hahahah na Željku vjerovatno s na nju Željka ugelda ž prava muškaraca nema price Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253684 Meni Šarapova nije toliko dobra, bar ne u skladu s time kako se priča o njoj i kakav status ima. Ali da je bih, bih, To uopće nije upitno. Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253685 Meni je Maria ono što je tebi Lindsay tako da.... Biraj riječi, dosta sa Željkom i Janicom sharapova je jedan od najvećih brendova u sportu ubjedljivo najbogatija teniserka Prijavi
16. mart 2016.10 god. comment_253982 Otac Rogera nakon finala 2008 koje je trajalo preko 5 sati oko 10 sa pauzama, čovjek apaludira Rafi Nadalu. Ovo je bio prekid Rogerove petogodišnje domiancije i veliki udarac za Švajcarca. Mislim da je dalji komentar suvišan, Prijavi
16. mart 2016.10 god. comment_253986 Licno navijam za Federera ali ovakvo masturbiranje na covjeka nije u domenu normalnog. Ali hajd i to bi covjek mogao razumjeti. Medjutim mislim da je ovdje rijec o necemu drugom a to je mrznja u pravcu Djokvica koja prevladava i ljubav prema Federeru. Zanimljivo. Prijavi
16. mart 2016.10 god. comment_253989 Skracena verzija onog posta gore: Robert-gospodin Srdjan-ljakse Robert>Srdjan Prijavi
16. mart 2016.10 god. comment_254001 jeste to je istina ja ne mrzim Novaka ja sam po toj nekoj voakciji Srbin Problem nastaje kada ga komapriram sa Rogerom i kad vidim koliko slab ispada Mada ima Hamco poentu bar u neku ruku ima tu mržnje prizajem što je noramlno neko ko je više od 20 puta dobio moga idola. normmlno da se u meni nakupilo mržnje ali ga poštujem i ne umanjujem njegovu vrijednost Pola moje porodice navija za Novaka a pola za Rogera tako vas molim da se okanite priče kako mrzim Srbe Jeste Goku to je pokazao Srdjan da je ljakse kada je milion puta omalovažavao Rafu i Rogera a pogledaj Roberta, a da ne pominjem izlete u politku Čovjek ne daje izjave za medije, mislim na Roberta Federera Prijavi
16. mart 2016.10 god. comment_254003 Nisam ja rekao da ga mrzis nacionalisticke prirode. Ali hajmo reci i da se nisam dobro izrazio. Ti ne volis Novaka a ne mrzis. Nekog ne voljeti i mrziti nije isto. Prijavi
16. mart 2016.10 god. comment_254004 Tako je ne volim ali ne mrzim ga. to si dobro rekao. Imam milion razloga za to, Imam kuci milion jarana što vole Novaka i imam sto ga ne vole nikako. I onda mi je to fora malo se zezati upaliti vatru. Ne na forumu nego u životu s nekim novakovi fanom recimo. U srednjoj školi j horda išla protiv mene plus profesor na temu kako mogu navijati za Rogera. A ja lijepo kažem Novak jeste Srbin ali ne igra za Srbiju nego za sebe, kada igra za Srbiju navijam za njega a kada igra za sebe gotovo nikada ne navijam za njega. Prosto ko pasulj. Prijavi
16. mart 2016.10 god. comment_254009 Bas opra na ruke, boli nas kurac. Djokovic je trenutno bolji, to dokazuje prva pozicija i gotova prica. Prijavi
16. mart 2016.10 god. comment_254010 federer ima 35 godina a ovaj na vrhuncu, kad cujem taj argrument pa da roger ima godina ko Novak ne bi mu ovaj set uzeo u 35 oj Novak uveliko u penziji Prijavi
16. mart 2016.10 god. comment_254011 Mimoilazio im se vrhunac, al dobijao je mlađani Novak i Federara na vrhunucu. Srđan jes debil, koristi uspeh svog sina da bi sebe istakao u prvi plan. Prijavi
16. mart 2016.10 god. comment_254012 jeste ali je roger bio dominantan sve do 2011 e i tad ga je dobio nakon jednog od najvecih nizova u istoriji tenisa na garossu, na rogerovoj najslabijoj podlozi 2012 bolji roger pobejda na wimbledonu u fianlu masters kupa Novak pobjejduje u 2 taj brejka bilio s u egal i uviejk je roger vodio, sustigao ga je 2013 u rogerovoj najgoroj godini e 14 egal, novak vaznije dobija zadje dvije godine to je normalno jer moze vise da trci i mladji je ali nipocemu nije bolji od rogera osim po trcanju ali opet to je kljucno u danasnjem tenisu Prijavi
18. mart 2016.10 god. comment_254144 kad su federeru skandirali "jedan je rodzer"? djovaku jesu, cela hala pionir | | V djovak > rodzer Prijavi
18. mart 2016.10 god. comment_254146 Hahahahaha kakav kvazi argument, nisam ništa više ni očekivao neću ni odgovarati samo ću reći da Roger na US opetu terenu i centralni teren sa kim god Roger igra pogotovo protiv Novaka je 80 posto na njegovoj strani . Mora da je to zato što je Novak Srbin, mrzi cijeli svijet Nola našeg. Užice sam sebe nadmašio, hajde rasturi me daj jedan jak argumetn. Izvnini, možda previše tražim. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.