27. februar 2016.10 god. comment_252007 Toliko uzdizes Federera, a recimo Nadal je gospodin za njega. Uvek umeren u izjavama, zna da podnese porez, cestita protivniku i pohvali njegovu igru. Dok Federer upravo radi suprotno. Prepotentan je, uobrazen, ne pokazuje emocije, hladan je i sujetan. Ne znam zbog cega mu se toliko divis. Svaka mu cast kao teniseru, ali kao covek nije ni priblizan njegovom teniskom nivou. Nikad nije znao da cestita protivniku, vec stalno prica o sebi. Kada se Djokovic pojavio na ATP-u Federer je izjavio da je prosecan i da nikad nece biti veliki teniser. A Djokovic je kompletniji teniser od njega, bolji je u medjusobnim duelima i ima vise Masters 1000 titula. Ako ga zdravlje posluzi, prestici ce ga i po broju nedelju na 1. mestu, kao i po broju GS-ova. Nego ajde, to sad nije tema. Samo mogu da kazem da su i Djokovic i Nadal bolji ljudi u odnosu na Federera. Ali jebi ga, Djokovic je mali Srbin i nikad u svetu nece biti prihvacen i cenjen kao pomenuta dvojica. Prijavi
27. februar 2016.10 god. comment_252061 tvoj post nisam ni citao toliko o njegovim kvalitetu mediji ti israli mozak rodzer je u novom sadu dobio ovacije samo ga seljaci ne vole. u sred paruza publika navija za nega protiv tsonke al glavno da je nadvan na medije ne sve u srbiji nikad ga nece stici zapamtices moje rijeci i bice ti krivo kompletniji dobija ga dok ovaj ima 35 a ošet roger cesto bude bolji jaka ti prica Prijavi
27. februar 2016.10 god. comment_252064 nikad ga nece stici zapamtices moje rijeci i bice ti krivo Specijalno za tebe imas izbor, narednih 7 Novakovih GS titula posle svake po malo na aparate ili kad stigne do 18 produzeni boravak na aparatima :D Prijavi
28. februar 2016.10 god. comment_252068 I Federer je njega dobijao dok je bio klinac. Svako ima svoje faze. A za Nadala da ne pricamo , 23:11, komplekse mu nabio covek. Prijavi
28. februar 2016.10 god. comment_252096 I am off ne vrijedi rapsravljati sa onim ko ne vidi ocitofederer iskomplksiran sta reci na to a ne zaplalakati federer je kad je bio na vrhunsuc imao nadala koji ga je stalno dobijao a novak ima nadala koji ne moze da trci Prijavi
28. februar 2016.10 god. comment_252105 Previse si nerealan. Djokovic je dobijao Nadala i ranije dok je bio u zivotnoj formi. A sada ni ne igraju previse, Nadal retko dogura do zavrsnice turnira. Nebitno, navijaj kog hoces, to je tvoja stvar. Samo preterujes u pljuvanju Djokovica, citam postove u ovoj temi odavno i vidim to. Trebalo bi da ga postujes kao najveceg sportistu na Balkanu ikada, a kod tebe ne vidim ni P od postovanja. Prijavi
28. februar 2016.10 god. comment_252119 ja ga postujem ali naspram rogera... izvini ako sam bio bahat... nole dobar... Prijavi
29. februar 2016.10 god. comment_252197 Ima jedna zanimljivost vezana za Sharapovu. Naime, skoro nekad je u nekoj emisiji gostovala Roberta Vinci, talijanska teniserka. Emisija je bila otvorenog tipa, mnoga pitanja su joj postavljali a medju tim pitanjima bilo je i sljedece. Naime pustili su joj samo audio snimak vristanja jedne zenske osobe. I kada su je upitali na sta je to asocira, Roberta je kao iz topa odgovorila: "Zensko stenjanje tokom seksa". Nakon toga joj je voditelj pustio i video snimak i Roberta Vinci je ostala u soku. To je bila Marija Sharapova koja vrsiti tokom svakog udarca loptice na jednom mecu. :D Prijavi
2. mart 2016.10 god. comment_252411 Momci drkajte malo kurac, zapalite koju ili šta ja znam. Nervozni ste. Prijavi
3. mart 2016.10 god. comment_252482 Al naslov PIJANI FEDERER PRETIO NOVAKU, a čovjek eksirao čašicu i rekao "Za povratak na prvo mjesto". Trebao je biti naslov ONO ŠTO JE REKAO FEDERER ĆE VAS ŠOKIRATI: ŠVAJCARAC ZAPRETIO DA ĆE NOVAKA ZAUVEK SKINUTI SA POZICIJE BROJ JEDAN I PORUČIO DA SU SVI SRBI GOVNA (FOTO) (VIDEO) Prijavi
8. mart 2016.10 god. comment_252871 Napravila je grešku i snosiće konsekvense ali to sigurno nije uradila namjerno. Prijavi
8. mart 2016.10 god. comment_252874 Kad će Đokovića uloviti na doping kontrolama? Ima celijakiju a igra profesionalni tenis, da on stvarno ima tu bolest, ne bi smio podići kartonsku kutiju. Vjerojatno uzima nešto zabranjeno što se veže na gluten. Šarapova je samo jedna od varalica iz vrha. Da je ovdje riječ o Sereni, razapeli bi je, ali Marija je slatka plavušica pa koga briga, 10 godina je uzimala ovu supstancu koja poboljšava protok krvi. U zatvor s njom, oduzeti sve titule i sve pare Prijavi
8. mart 2016.10 god. comment_252880 Sva sreća pa tebe niko ovdje ne shvata ozbiljno. Užice ga shvata ozbiljno :D A što se Marie tiče, mislim da je nisu trebali suspendovati jer je ova supstanca uvedena na listu dopingujućih supstanci tek od 1. januara ove godine. Prijavi
8. mart 2016.10 god. comment_252897 Kad će Đokovića uloviti na doping kontrolama? Ima celijakiju a igra profesionalni tenis, da on stvarno ima tu bolest, ne bi smio podići kartonsku kutiju. Vjerojatno uzima nešto zabranjeno što se veže na gluten. Šarapova je samo jedna od varalica iz vrha. Da je ovdje riječ o Sereni, razapeli bi je, ali Marija je slatka plavušica pa koga briga, 10 godina je uzimala ovu supstancu koja poboljšava protok krvi. U zatvor s njom, oduzeti sve titule i sve pare Duso, cura ima problema sa cirkulacijom, morala je uzimati to, inace ne bi igrala ozbiljno nikada. Da je znala za ovo, uzimala bi slican lijek koji nisu zabranili i to je to. A sto se tice djoke, djoka je stavljan pod doping kontrolu bruku puta vise od svih ostalih tenisera, jer je podrzao troickog i onog drugog levata. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253174 za djoku je možda u pravu allll sam vam ga šukno srbi........ Prijavi
11. mart 2016.10 god. comment_253216 http://gol.dnevnik.hr/clanak/tenis/rafael-nadal-ponovno-optuzen-da-je-koristio-doping---429418.html Evo još špekulacija, pada li konačno Rafa? Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253574 Ima jedna tenisacica Talijanka Camila Giorgi. Pravo zgodna i lijepa. Danas je prvi put vidio kad je igrala protiv Ane Ivanovic. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.