Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Drugi put sad sam s žurke, to be counted. Što bi rekli...

Radujem se nastakvu...

A Pedrara vole zato što je uvlakač, dok se Nolo bori za jednakost polova. Roger priča kako su žene i muškarci jednaki a naš Nolo hoće da zaradi više. Ko bi mu normalan zamjerio. Nolo > Pederer

12524327_10204447259060084_3226374352728

Moja nova objava na fb, naravno tiće se našeg Nola.

plači Rogere, nolo šamion

Nolomani u akaciji epizoda 100000000000000000000000000000000000000

ako ocrniti Rogera

ja sam branio murinja dok su ga drugi napadali. federera niko ne napada a ti ga branis. tim branjenjem si izazvao da dodju drugi forumasi i da napadaju. trebalo bi da to ide obrnuto ali jbg..

ja se sprdam non stop a ti me preozbiljno shvatas... ne znam sta da ti kazem. 

zasto bih uopste ulazio u raspravu oko tenisa?? prvo, pratim samo djovaka i nase kad igraju vaznije meceve. da nema djovaka ne bih gledao tenis. zivo bi me bolio boban. drugo, ne gotivim federera uopste, ali nema potrebe da ga napadam na Celzijevom lokalnom forumu. nidje veze. ne znam zasto si skontao da ja nesto napadam tebe ili rodzera. ne zelim time da se bavim. ne zelim lose odnose sa bilo kim na forumu. ne postoji dovoljno jak razlog za tako nesto.

video sam da zapenis svaki put kad se pomene federer pa sam hteo da te sprdam malo ali si reagovao nekako agresivno i necu to vise raditi.

Forhend lijevo, Bekend desno 
ajde udri 
Njujork, Sidnej, London, Pariz 
sve turnire Djole uze
teniserskoj svetskoj toj eliti

Niz obraze teku suze
u penziju Novak tera
smesnog Rodzer Federera 
i Del Potra Argentinca
dere Novak kao klinca

Je l', Nole je sampion 
sto se jednom radja
jao sta im radi 
Novak u mozak ih gadja

Kad istrci strasni Nole
pred tenisku mrezu
tada odma Rafa Nadal 
gubi ravnotezu

Ref.
Djokovicu ja cu tebi
da izdvajam vjecnu pistu
niko tako ne rasturi 
tenisersku svjetsku listu

Sve rasturi strasni Nole
kao slavu kao pljebu
najbolji si Novace 
ma jebo si im kevu

Kad iz servisa padne as
tad svi ostali traze spas
a kad igra sa dve ruke
na strasne ih stavlja muke

Ma pogadja Novak teren
uz liniju, a ne aut
Rodzer, Nadal, Endi Marej
svi dozive tad nokaut

Sve te paklje posle meca
Nole hladno gleda
prvo mjesto, on sampion
vala nikom ne da

Ma oni su svi patuljci
a Novak je pravi vir
sta ces tako Nole igra
jer smeker je bira

Dj krmak za Nola, Nolomani uživajte

smiješni Roger već godima u penziji samo to nikako da se desi

užica drka na ovu pjesmu

bravo užice napadam te na celzijevom lokalnom forumu koja je to lokacija

donje brabonjište jel

upavo to ijeste problem što se ja nerviram kad se neko sprda a ja se ubi da obajansim zadnje 4 stranice

očukujem neki odgovor i ti me sprdaš

zato ti sad kažem jebo si ježa

Ovaj chelseafan bi mogao prvo da nauci da pise, pa tek onda da komentarise nesto. Jednu rec ne znas da ubodes, kako te nije sramota?

Fan je za tebe gospodin mali i bijedni čovječe.

tebi se neću opravdavati pišem jer nemam vremna za gubljenje sa luzerima kao što si ti

eto sad si dobio svoje a trebao si još nego će me banovati pa ne želim

nisi ni dostojan da te citiram pa to nisam uradio

eto na kom si nivou

evo da promijenimo temu priča nepismena sečajcina koju treba biti sram jer nije kao ostali

navikao je Cfc97 na to, ne brinite znaju oni koji me poznaju. Hladan sam ko led, žao mi je takvih (ovo nije  na uužicin račun zna se na čliji je.)

Evo da se malo vratimo na temu najljepđte tenisrke.

Jedva čekam da se Cae vrati da čujem da li mu je muškobanjasta a ko Serena, Ana ima najlejšpše lice ali je ova jebozovnija hilajdu puta.. Cura je največi ženski brend u sprotu medju top 5, bogatija od Serene Williams jedino joj je Roger konkucenija. Čini mi se da je na fobsovoj lsiti najbogatija od ženskih sportista.

Evo galerija, friško od juče ili jutros, ni jedna joj nije ni do koljena. Abd ove godine da je gledam u Haleu ili negdje i nju i Rogera i Rafu, Nolo ne igra Hale ali ima i za to šanse. Skupljaju je pare već dvije godine. Samo moram da očistim ispite. 

12924551_1177891538887539_63057070961814

12932596_1116503835079415_30720185548928

12928180_1116504351746030_85835273806019

kad je bila u CG htio sam prepilvati do Svetog Stefana, eto nisam ali abd da se vrati na teren.

Jedan fakt za koji niste možda znali dan pošto je pala na testu prodjaja tog sredstva na m je povećana za cirka 300 posto

nije samo to njen stil je jako ofanzivan on je Roger ženskog tenisa, jedina mana joj je što se durži sa nolom

al sam vam ga šukno Srbi

ali neće više poslije njjegovih seksističkih govora, onda je bio u šoku i razgovarao sa Murrayom koju mu je jedini priajtelj i on to stalno potencira a Pederer uvlakać se vazda borio za jednake zarade . Pićka Švicarska

Srki bi ga poslao u pm dobio bi ga sa tavom ili pršutom

Roger igra za lovu a Nolo koji živi u Monaku i za Srbiju igra Svake presutpne godine je gospodin

naravno da neče biti odgovora od stranjihafa čije ime ne želim spominjati i Užica koji je ok tip kojeg zezam

12919770_1177891668887526_14885792506258

Ono što je Nole spomenuo za zarade apsolutno stoji. Koji kurac bi žene trebale zarađivati isto ako su muški 3 puta gledaniji. Koliko para doneseš organizatoru, toliko nek te plate. Muški više donose pa onda neka budu i plaćeniji. Sere mi se od te forsirane "jednakosti" modernih feminista.

nimalo ne stoji

nipočemu nisu bolji

to je čisti seksizam sa pravnog ili bilo kakvog stanovništva

2000 ih  je WTa bio puno jaći i gledaniji, napreduje iz dana u dan

nolo je još jednom ispao seljačina a to i jest eto toliko

to je to dzane licemjerje koje potiće iz kurira blica, b92

nisu ljudi glupi nego im je nametnuto mada ima i glupih

nolo ima kurac i traži više, opet je pokazao da je šaban

ne može to ispat ni čitav svijet koji je vidiio

Ti si bolestan decko, to svako moze da zakljuci citajuci tvoje komentare. Pun si sujete i iskompleksiran. Nepismen si i bezobrazan, stalno nesto kenjas, glava me boli od tebe. Pravis se pametan, a daleko si od toga. Pravi si klinac. Smiri se malo, najlakse je da lecis svoje frustracije preko tastature.
Zaista nemam nameru da se rasravljam ovde sa osobom koju uopste ne znam, ali ovo je stvarno bezobrazno sto radis. Opusti se malo, popij pivo i uzivaj.
Ne vredi raspravljati vise ko je bolji, Federer, Nadal ili Novak. Svi su doktori ove igre i svako ima svoje argumente da bude najbolji na svetu. I nemoj vise Djokovica da zoves "Nolo", nemoj da se seljacis.

ne čitam svako ko me zna da nisam takav

na ovom forumu sam od 2011 e i svi su mi ovdje priajelji

na okuplkajnima sam redovan

djokocića pola face zove nolo, ko mi kaže da si sejak

sada si si zalsužio pravnej ali pošto ja znam koliko si iskompleksiran, jadan, nepisem i ograniečn neču jer nisi psosoban razviti diskusiju

nećešmi reći kako ću ga zvati djokovića ču ove godien gledti uživo moćda čak na Wibmeldnu i on se signr ne bi ljurtio jer se ja palim

bezobrabzni tip

Ti si bolestan decko, to svako moze da zakljuci citajuci tvoje komentare. Pun si sujete i iskompleksiran. Nepismen si i bezobrazan, stalno nesto kenjas, glava me boli od tebe. Pravis se pametan, a daleko si od toga. Pravi si klinac. Smiri se malo, najlakse je da lecis svoje frustracije preko tastature. 

Na ovo ovo otkidan

molim benju ili onog ako je sad azdužen kako enm čibe da mi više ne piše rogoe rmafia nego ovo što je navio, tipa boelstan telko, iskomeliran, boslestan, kemnajtor

tako si mi porpoavio veče

više mi s ene  boraćaj jer ćemo oboica dobiti duži

ban taman sam sretan što nema kaleta i pojavi se ovaj klaun

Navikao sam ja na takve kao ti ako nastaviš imaćemo i ja ti probleme

moj glavni problem je što imam  mišlejenj i što nisma ljiga kao ti, zato i jesam 

ovo benjp ako možeš da promiejniš

selajčim se št g azvoem nolo

nolo nolo nolo nolo nolo nolo nolo nolo

nolo nolo nolo nolo nolo nolo nolo nolo

djoka, djoka, djokica šta ćeš mi naprviti meni i mom selajčenju naravno da nisi psoesoban za raspravu nis dao niti jedan do kada si na forumu

nikome nećeš nedostajati bubububuububuububuhahahah

progutače te crni mrak

eto sad si dobio svoje

https://www.youtube.com/watch?v=bHS98aU-AWY

evo šta ti moj jaran poručuje

ja tebe patmtim kao lažova

monstruma

napravio si predstavu jer je to tvoj cilj

ja tebi ništa nisam rekao a ja se selajčim i da znaš ja ne krijem ništa prijavio sam tvoj post iz hiljdu razlgoa a ako ti nadješ jendu uvredu osim ove šale koja nije uvreda prijavi i ti

pa ćemo viditi šta će se desiti

ili neka bude benjo onaj koji se sljači

ovakbe salve uvreda nakon mog truda moraju biti sankcionisne ovo je gore od psovki

jer sam se ja trudio

ajde sad sikter evo ti meterijal da prijaviš

izini ipak sam nepsmen kako bi ja nepisemn u 4 ispravaljo greške 

odovorio nisi na seksizam sa užicom se zezam a ti sti taj koji mene govoriš ali sve si sam o sebi rekao

od sad no comemnt o tobe

12931092_1702731420007826_22749792345193

uzimaju od siromašnog nola

KAKO IM NIJE ŽAO DA UZMU OD NOLA _- -_--_ MALA NEZAHVALNA AMERIČKA
TO NEVASPITANO

ne bi ovo pisao da niej tebe svaki djikan koji se seljači me trjera na ovo iako nemam ništa protiv malog Djokice

olo pomaže američku đecu dok se đeca u Monaku muče sa starim Samsungom galaxy S6 frown emoticon

naj nanjača stranice uskoro postajem admin da primam prietnje od tebe i sličnih tebi

prima ih milion stranica ali za godinu ipo nas ima skoro 20 000 a kažu da svi moraju volit nola

nisi pravi Srbin ako voliš Federa ili Stana

Srpstvo se mora dokazati

uzeo od sirotih srba ne plativši porez tako da donira bogatim amerima da imaju za užinu, pravi nolomanski potez

ko je Nolo tako odlucio, mi moramo to postovati! A ako je Nolo na tu donaciju nateran, SVI DONIRAMO PO 10.000 EVRA DA NOLO IZGRADI ATOMSKU BOMBU KOJOM CE POKORITI GOVNA LOPOVSKA!!

ne želim ti laku noć

koja bogovska stranica

vriejdajo nola pa ga ubili kad pročitaš 

to je sledeći potez nolomana

Nije tebi lako brate moj :D Mislim da ni sam ne znas sta si napisao , ali dobro, vazno da je tebi lepo. I nemas razloga da prijavljujes post zato sto te nisam vredjao, nego izneo cinjenice za koje svako iole normalan moze videti da su tacne.

ok eto ti shoutbox sve sam napisao

pozz iz Šeher Sarajeva

a da mi nije lako naravno da niej, genijalnost graniči sa lusilom

sprdam se , vi preozbiljno shvatate a ne ja :dres:

vozdra jarane  :sal1:

malo sam seiznervirao sinoć halali nervozan oko ispita milion obveza, probijam friend zonu mjesec ipo sve me to nervira

vozdra sad idem na faks

hoćemol ga ja i ti Goku na wibledonu gledati iz Rogerove lože kako bije ženu?

Tesko da cu ove godine gledati Vimbldon i na TV-u a ne iz loze, prijemni jbg.

Ali svejedno se zna ko uzima tako da.. 12. GS za Noloa.

Bila bi lepa prilika za Federera da se oprosti od tenisa na ovom Vimbldonu, dostojanstven poraz od Noleta u finalu :D

Sprdam se za ovo poslednje ali bas si ogadio Federera i meni a sigurno i ostalim forumasima. Ja sam uvek od Velike trojke manje gotivio Federera od Novaka i Nadala ali realno ne mozes da ne gotivis bilo koga od takvih doktora kao sto su njih trojica a ti smaranjem o Federerovoj superiornosti i nipodastavnjem Noleta samo doprinosis da manje gotivimo Federera. To isto je radio EH10 za Pata i to isto rade Champion i Uzice za Murinja i vids da je kontraproduktivno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.