14. maj 2016.10 god. comment_256496 Nole Đoković je trenutno najbolji. Na teniskoj sceni se pojavio jedan novi velikan - Nishikori iz Japana. On i Nole nose dresove UNIQLO to jeste opremu. To je japanska oprema. Vrlo moguće da će ta oprema nama biti iduće sezone. Prijavi
14. maj 2016.10 god. comment_256499 Kakvi doktori, perfekcija https://www.youtube.com/watch?v=3tHdi6s9Tdw Prijavi
14. maj 2016.10 god. comment_256504 Bas to htjedoh postaviti... Ne mozes da vjerujes. Cuj caea, novi velikan, a nishikori igracina vec niz godina. Prijavi
14. maj 2016.10 god. comment_256506 Bas to htjedoh postaviti... Ne mozes da vjerujes. Cuj caea, novi velikan, a nishikori igracina vec niz godina. Ja iskreno neki dan čuo za njeg. Znam da je on tu dvije-tri godine ali to je relativno malo vremena. Prijavi
14. maj 2016.10 god. comment_256509 Otvorim prvu stranicu teme, Djovak dominira. Otvorim osamdesprvu, Djovak dominira. :D FedEx pise komentar od 15 redova i 14 razmaka, za 3....2.....1..... Prijavi
15. maj 2016.10 god. comment_256538 izgiubio nolo a vadio se čtiave nedelje šljaka je najdosadnija podloga, staneš 5 metara iza i igraš to za mene nije tenis Prijavi
16. maj 2016.10 god. comment_256541 šljaka je najdosadnija podloga, staneš 5 metara iza i igraš to za mene nije tenis U potpunosti se slažem. Smoriše ovi prebacivači, mogu do sutra tako. Nema tu ni t od tenisa. Prijavi
16. maj 2016.10 god. comment_256551 Meni bas na sljaci se igra najbolji tenis. Od taktike, nadmudrivanja, razlicitih udaraca, svega. Moras se debelo potruditi da zaradis poen. Nema ko na travi da se poen zavrsava nakon jednog ili dva udarca. Naravno ovo se odnosi na to kada igraju najbolji teniseri izmedju sebe a ne neki levati. Prijavi
22. maj 2016.10 god. comment_256697 https://www.youtube.com/watch?v=JzCg7mLrfvs&feature=youtu.be No1o zajebo Federera preko skajpa opaaa Prijavi
6. juni 2016.10 god. comment_257122 Đoković je trenutno u 29-oj godini i ima 12 Grand Slam titula, te zaostaje 5 titula za rekorderom Federerom koji je na zalasku karijere. Ako uzmemo da Đoković može trajati tamo do otprilike 2020. kada bi bio 33-godišnjak, to je još 18 prilika za osvajanje Grand Slam titula, te s obzirom na relativno slabu trenutnu konkurenciju na ATP Touru, nije nerealno za očekivati da dohvati ukupno i preko 20 titula što bi ga gurnulo na vodeće mjesto u praktično svim raspravama oko najboljeg tenisera ikada. GOAT? Prijavi
7. juni 2016.10 god. comment_257133 Ponavljam, s obzirom na slabu konkurenciju ja licno ocekujem da ce dokuciti i 20 GS titula. Prijavi
7. juni 2016.10 god. comment_257136 Ponavljam, s obzirom na slabu konkurenciju ja licno ocekujem da ce dokuciti i 20 GS titula. Nije slaba konkurencija odmah ako nema Federera i Nadala. Murray je sad odličan, Thiem će sljedeće godine igrati finala GSova garant, tu je još par momaka koji su odlični. Sjetite se Federara i prvih sezona, Ivan Ljubičić (moj Banjalučanin :P) mu bio najveća konkurencija zajedno sa Rodickom, Moyom i sličnom boranijom. Prijavi
7. juni 2016.10 god. comment_257143 Ja vjerujem da će mu karijera biti okončana na ružan način. Zna se zašto. Prijavi
9. juni 2016.10 god. comment_257221 Čestitam Noletu na osvojenom French Openu. Još 5 Grand Slamova i stiže Federera a nadam se i prestiže. Bit će najbolji svih vremena. A plavokosa djevojka sa konjskom facom (Šarapova) suspendirana 2 godine zbog dopinga. Prijavi
13. august 2016.10 god. comment_258684 Kakav povratak Del Potra nakon 2 godine pauze. Sutra u finalu OL protiv Murraya. Kako bih volio da osvoji zlato. Prijavi
13. august 2016.10 god. comment_258688 Kakav povratak Del Potra nakon 2 godine pauze. Sutra u finalu OL protiv Murraya. Kako bih volio da osvoji zlato. U prvom kolu pobijedio Djokovica, odmah sam znao da ce dogurati daleko. Prijavi
12. septembar 2016.10 god. comment_260570 "Ono njegovo opšte poznato kukanje kada je protivnik bolji. Nikad on ne moze dostići Federera i ono što on predstavlja u svetu sporta. Taman kad je ovo prenemaganje kad gubi donekle otišlo u zaborav usled dobrih partija on je to ponovio i navukao opet bes i gnev ljubitelja tenisa na sebe. Brate mili pa nije strašno izgubiti, a kad se već vidi da je protivnik bolji onda treba pošteno izgubiti. Mnogo je mečeva preokrenuo na ovaj način jer često je protivnike izbacivao iz takta. Wawrinka se već privikao na njega i zato ga sve češće pobeđuje. Također ovo je razlog zašto ga Federer nikad nije voleo i cenio"napisao je jedan srbijanski navijač. http://gol.dnevnik.hr/clanak/tenis/novak-djokovic-lazirao-ozljedu-kako-bi-izbacio-wawrinku-iz-takta---449883.html Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.