Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

gdje se vodim politikom politiku mrzim i gadi mi se

pravnik sam budući pa zato moram znati politiku

ja sam samo spomenuo to jer mi to smeta

niti u jednoj raspravi nisam diskriminirao bilo koga na osnovu nacije

pogotovo ne novaka, meni je drago da se bilo ko s ovih prostora plasira..

Zato kažem da je džumhur veliki z BIH a Nolo za Srbiju.

Ja samo želim da obrazložim zašto ga ne volim i nisam jedini.

Dalje stvarno mi je muka da ovo pišem po 10000000 put ( ne odnosi se na diabla). Ja ovdje imam reputaciju Srbomrsca jer ne mislim kao većina i nisam doktriniran ( pri tome ne govorim da vi jeste ili da Srbi jesu) referiram se na druge stvari..

Odrastao sam u RS, i volim i Srbiju i BIH i Hrvatsku i Sloveniju i sve naše repke. Ovo su moji lični stavovi, moja domovina je BIH a Djokovića ne voli,. To su moji lični stavovi na koje imam pravo na osvnovu svih demokratskih, pravnih i moralnih načela..

Dakle ja ne diram vaše stavove nego pišem svoje stoga mi ili nemojte ništa pisati ili dajte neki argument koji nije politika i koji nije na moj račun uvreda. Kada god se  neko našali na moj račun ja lajkam jer mi je stvarno smiješno ali mi smeta kada recimo ovako neko piše..

Pritom tebi Irfane ništa nisam rekao nego se obraćam masi tj društvu.

Toliko od mene vi za Nola, neko za Rafu a ja za brata Rogera.

Recimo ja ljetos napišem da sam na Čaršiji ili u Titovoj upoznao Jovu Divjaka, legendu Sarajeva i odma dobijem to kao da sam Srbomrzac i to mi jako smeta gdje god sam pogotovo ovdje i u Tb.

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

ok nisam moj argument je bio skoiz loš, nisam ni pročitao dobro tek sam sad s faksa 

ne mora se desiti ali gotovo svakome se desilo, tu ne postoji pravilo. 

Dakle ja sam napsiao svoju percepciju i zašto mislim da će se to desiti. To se naravno ne mora desiti, ja sa stanoviništa nekoga ko prati tenis gotovo čitav život govorim ali ne mroam biti u pravu.

Može Nolo trajati duže od Rogera samo ja to ne vidim to je kao neki Sci fi film

Ja to kažem jer sam to uvido i u tenisu i u životu i u svakom sportu, tenis je jači svakim danom i biće mu sve  sve teže

ove godine je teže nego proše, sledeće če biti još teže

ako to izdrži u šta ne vjerujem ti si u pravu ako ne u šta sam ubijedjan biće jedan od boljih ali daleko od najboljeg

to su neke debate o kojim sada ne bi ako ti želiš možemo

Izvini što te nisam shvatio kada sam vidio politika digla mi se kosa na glavi kako danas cijeli dan na faksu pričamo o presudi.  :rolleyes:

Ja sam bio navijac Nadala, ali nekad... jbg otiso lik u kurac. Ali ono sto su igrali on i Federer je za mene bilo bolje. Glupo je umanjiti na bilo koji nacin sve Noletove uspjehe nit zelim to. Njegovu superiornost zadnjih godina niko ne moze osporit, ali realno islo mu je dosta stvari u korist :D

možemo mi plakati ali ti opet ne koristiš nijedan argument da pobiješ tvrdnje nego bivaš bahat i ideš u oči
ne smeta mi samo to nije svrha foruma i dodje priča da ja pravim svadje i da trolam a niti trolam niti lažem pišem šta mislim i evo sada imam dzana

i od tada ne plačem ja nego plačemo obje to je ta retorika bez ijednog argumenta

imao sam takvih 25 u razredu i u svojoj sredini, nemaju argumente ali znaju da je Roger bahat i pokvaren (iako cijeli svijet misli drugačije)  ali nije bitno jedini razlog što Nola ne vole je jer je Srbin

drugih razloga nema, prst na čelo

i kada bude nešto konkretno napiši

ja nisam bahat samo odgovaram  na bahatost, rekao si da plačemo

evo plakaćemo samo što se to nikada neće desiti

ovo govori neko ko je pogeldoa na hilajde teniskih mečeva i ko je gledao uživo Federra, Wawrinku, dubl u Novom Sadu

Imao sam priliku u Mostaru užvo gledati Nola i Čilića ali nisam htio

Eto toliko pritom se ne hvalim nego želim reći zašto tako mislim jer me se napada da nemam argumente a pišem 100000 postova na ovu temu.

Toliko od mene neobarzovanog, bahtog, nzm zašto trošim žive i pišem kad znam da do nekih ne dopire

ovo mi je donijelo samo probleme i nervozu ali nastavljam borbu protiv Nolomana

bez argumetna sledeći put neću odgovarati ako ćete ići u oči nisko

srdačan pozz, još čekam užice

cf97, trazis argumente konstantno, tvoj argument je da ce pasti, kao da je to dokazana tvrdnja. Nemas nijednog drugog argumenta.

Fact je da Nole raste, i da se ne nazire pad igre njegove, samo poboljsanje.

Fact je da je prvi na svijetu koliko vec dana.

Fact je da ce i u tome prestici Federera.

Fact je da je vec presao Nadala i Federera u medjusobnim.

Fact je da Murray (koliko ga god ja volio), niti Wawrinka nisu ni blizu njegovoj igri.

Fact je da nece imati barem jos 2 godine nikoga da mu parira. I samim tim ce da dospije do titule najveceg ikad.

Nijedno od tih nije fakt imamo drugačiju percepciju za dvije , tri godine stvari će biit jasne.

Tako da bolje da završimo ovdje i da se složimo da se ne slažemo

Uzmi pivu i uživaj u novom Mastersu i gledaj kako Nolo pada s  trona. 

Al sam ti šukno.

Federer do 2008. 12 grand slam titula. Samo treba videti njegove protivnike u finalima i videti ko je zapravo imao srece sa konkurencijom u svojoj karijeri. Fantastican igrac Federer, verovatno najbolji ikad, ali je svoje grand slam titule nakupio protiv ili prosecnih ili mladih protivnika(Agasi izuzetak, pretposlednja godina u karijeri).
Medjusobni dueli:

Protiv Novaka 22:23
Protiv Nadala 11:23
Cak i protiv Mareja nije ubedljiv sa 14:11.
Federer igra najlepsi tenis u istoriji igre, kao da je rodjen sa reketom, ali imao je dovoljno srece da upadne u smeni generacija vrhunskih tenisera i nakupi svoje grand slam titule. Novak ako ga stigne po grand slam titulama definitivno je najbolji teniser ikada, i tu nema puno rasprave.

ovaj sparkov post neću ni čitati nije vrijdno. to je toliko ružno

ja novaka ne potcljuem i nisam reako da nema srece a ti upron radi

Federer je stalno igrao protivvnajvećih i protiv njega uvjek ljudi igraju tenis svog života, jer ja najveći u istoriji.

Tražio sam atgumetne a ne nebuloze, tako da ako proćitam iznerviraču se i biti banvoan

ako se presabereš i napišeše nešto konsturktivno ja ću možda odgovirit

dalbo federer je opeeriso konejno i stvarno ima virus nije svako novak, slina

iamo srece covjek igao u ubjedljivo najačoj konkruenciji

kada se jedna laž ponovi 10000000000000000000000000000000000000000 puta ona postaje istina

iamo je milion puta jaču konkrucnciju nego nolo danas, eto toliko

Federer - vrhunski igrač

Đoković  - vrhunski igrač 

Niko ne zna šta će biti za 5 godina, ali ako se ovako nastavi postoji mogućnost da ga Novak stigne po broju GS titula. Za sada je Federer bolji i naravno veći teniser od njega, ali to se može promijeniti.

Zamolio bih vas da više ne jedete govna i da raspravljate kako to dolikuje odraslim osobama. Steže me u prsima dok čitam ovo, vratili ste mi napade astme pizda li vam materina nenormalna. 

Sve je ker u pravu ja samo odgovrim na provokaciju ništa više

samo sam tražio da daju argument

drži se keru neću da it na dzenazu dolazim prije vremena

hahhahaah morao sam :D

cf97 u vecini tema

7cc6d12d8d3e796bc5fe3ba52ef724b0.jpg

cf97 na temi o tenisu

621019-wicked-hyenas.jpg

Sve je to istina slažem se jako je duhvitio.

Ne ljutim se to je istina, ja ovdje jesam hijena zato što me nerivra da cijeli život slušam gluposti,

Nolo bolji od Rogera, ovaj Srbomrzac eto to.

nolomani su posebna sorta ograničeni ne vide dalje od nosa i guzice

jako sam civilizarian na ostalim temama ali na ovu sam osjetljiv hahahhaha  X(

Ajmo ovako:
Mark Philippoussis
Marcos Baghdatis
Fernando González
Andy Roddick x3
Lleyton Hewitt
Andre Agassi (sam kraj njegove karijere)
Marat Safin
Nadal x2
Djokovic

Andy Murray, koji je najslabiji od velike cetvorke, je bolji od svih gore navedenih osim Agassi-ja, Djokovica i Nadala naravno.

Sledeca lista:

Tsonga
Andy Murray x4
Nadal x3
Federer x3

Tsonga je jedini prosecan igrac tu. Mozda i treba uzeti u obzir da se sa Federerom sreo 2007, pa tek 7 godina kasnije, nazovimo to zalaskom karijere ako tako hoces. Dakle poredjenje Federerovih prvih 12 i Djokovicevih 11. Crno na belo, nema prostora za interpretaciju. A mozda da si procitao moj post video bi da ja nemam nista protiv Federera, niti sam pisao nesto o njegovom karakteru i ponasanju, nista. Al jbg razumem te zasto nisi procitao, video sam sta si sve pisao u ovoj temi o Djokovicu, sve mi je jasno. Na kraju krajeva opet mi napisi kako nisam napisao nista(citiram) "konsturktivno" i kako su mi slabi argumenti.

ti nastavljaš ja sam završio priču i ne čitam

12592518_1701250463489255_85010168357286

Noloman dana, na mojoj omiljenoj fb stranici Patite život Novakoa Djokocža iz sekidne u sekudnu

te tvoje "analize" niko ne uzima za oblijno

proćitaj šta kažu vleikani o RF i koliko ga svi repoktuju u svijteu tenisa

On je inaće srbomraz , sjeda u nolovu stoliku, treba ga ubiti, Pederr

Ne nastvlajj više da Ker ne dobije napad pa da ga imaš na duši ne ja nego ti.

Malo gledaj tenis pa kad svhaiš neke stvari tipa da snaga savrisa dolazi iz noga, šta je in side out i to

to tada te sorbomzac pozdravlja

feder pun jeda koja seljačina

hahahahaha sta je ovo sunce ti

sad kontam kako sam izgledao u ocima foruma na Murinjovoj temi pre par meseci. :D

stvarno mislis da je ona fora za pionir i navijanje "argument"? lol

to što si naborajo svi bi pjeli raodnica oni su bili milion bolji igrači od ovih danas

Rgoer je imao nadala koji mu je uzep 14 geand lamova i bio na vrhuncu

zamisli šta bi bilo da nije bilo rafe

isto tako nolo danas nema konkuernicju veliku ne jer je predobar nego jer ima srece

ti užice nisi virjedan nikakvog odgovra

jako si patetićan i jednodimeniionalan na tebe i sparka neću trošiit živece

na hamca,  kera i gokua i dibala hoću sa njima se šalim i diskutujem

a ti ako mi još jednom naljijepiš epiteku adovata bez razlgoa kada postanem admin bićeš odstranjen eto toliko

mgoa si dati arguemnt imao si 1000000000000 prilika  nisi niti jedan jer nemaš a ja trošim sate i minute da tebi i takvim našto obajsnim

zato što sam budala

hadje sad vozdra da se ne zakljuća tema zbog tebe i tebi sličnih

Drago mi je, takodje.

No hard feelings nerovazan sam juće do 7 teferičio imam ispite...

Tebi spark ništa ne zamejram izvini ti meni ako sam hijena bio, znam da jesam nije namjerno. Da sam manje živačan ne bi bilo.

a užie me važ odavno nerivra iako nemam ništa protiv nejga.

Branio sam ga kad su ga zali adovatom ja i dzan smo g abranili i niko više ali on to zaboravlja namjerno ili sluićajno i ide u oči

Ja njega branio da ga ne zvpu advokat a on meni lijepi apoteku

Srdačan ti pozz

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.