18. mart 2016.10 god. comment_254149 samo ću reći da Roger na US opetu terenu i centralni teren sa kim god Roger igra pogotovo protiv Novaka je 80 posto na njegovoj strani Glory Hunteri, navijaju za najtrofejnijeg. :D Prijavi
19. mart 2016.10 god. comment_254168 A ja počeo navijati za njega kad je imao 8, 9 titula, baš sam šupak Negdje je to počelo 2005, 2006 a 2007 počinjem trenirati tenis i od tada mi je velika ljubav još jedan jak argument zbog kojeg sam posramljen Prijavi
19. mart 2016.10 god. comment_254191 Pa tad je bio najbolji, gloryhunteru, da si stariji, navijao bi za onog ko je tad bio najbolji, iz istog razloga navijaš i za Čelsi jer su tad (2005-2006) bili najbolji heehehe. Prijavi
19. mart 2016.10 god. comment_254193 Ako zaista na ove stvari gledaš kao na argumente, onda sam te precenio. Prijavi
19. mart 2016.10 god. comment_254196 Nisam te uništio, sam sebe uništavaš kao Ana Karenjina. :/ Prijavi
23. mart 2016.10 god. comment_254452 Nolo u šoku a onda se pitaju što više vole Rogera. Mora da su to pokvareni Ameri Mrze Srbe, nije zato što je seksista i što je naspram Rogera i Rafe mali. http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2016&mm=03&dd=23&nav_id=1111333 Endi tješi Nola, on je samo skromno tražio više love. Nije mu dosta što živi u Monaku i što za Srbiju igra svake prestupne godine. Da ne zaboravim naravno i izjave kada je igrao zadnji put sad protiv Kazahstana prije par sedmica, kaže citiram "htio sam da predam, nadljudskim naporima sam to uradio i pobijedio" Roger se povrijedio protiv novaka u polufinalu Australije sad i zeznuo meniskus jasno je bilo da je u tom meču doa 150 posto sebe i da se previše potrošio. Nisam ga vjerovano u zadnjih 5 godina gledao da toliko gine, ginuo je za svaki poen. Pitaju ga zašto je na operaciji, kaže igrao se sa djecom i povrijedio se, isto tako je veliko Rafa a Nolo bi kukao. Zato ga mnogi ne vole zato ima ova stranica kojoj se smijem koja ima skoro 2000000 lajkova. Ja imam milijun prijatelja iz Srbije i Crne Gore koji mrze Nola više od mene a ja ga ne volim, ne mrzim ga. A to nije slučajno, sada će priča i ataci na mene. Ja sam rekao ja se ovdje borim sam, pratim tenis čitav život i zato uvijam neke stvari. Zaključak je da je veliki sportista ali kao čovjek je diskutabilno iako ne sudim mu, nzm ga ali kao što sam milijun puta rekao napram Rafe i Rogera je mali, Niko ne piše pa moram ja dupli post, inače volio bi neki protiv argument dobijem osim sprdancije koja mi se smeta. hajmo advokati nolovi, užice čekam te več 10 staranica zadnji agrumnti je bio smiješan, nije doživio ovacije u Pioniru to bi moj rodjak od 7 godina lako pobio Prijavi
23. mart 2016.10 god. comment_254454 Kakav argument, kada se vodis nekim tupim pricama i teorijama koje se ne mogu dokazati. Djoka je najjaci teniser trenutno, i vjerovatno ce postati najbolji ikad, jer ide u tom smjeru. Prijavi
23. mart 2016.10 god. comment_254455 jeste trenutno ali samo spletom okolnosti što ne znači da ne zaslužuje to jeste da roger ima 35 a i sada ga dobija redovno, prošle godine ostatak atp tura dakla svi igrači su Nola dobili 3 puta, Roger sam 3 puta a moglo je biit mnoo vise glava je presudila, ja ni sam nzm kako je izgbio roger finale us opena, prosto mu nije bilo sudjeno a najbolji ikada neće postati nikada maksimalno medju 5 najboljih ikad ali teško Prijavi
23. mart 2016.10 god. comment_254456 http://www.independent.co.uk/sport/tennis/will-novak-djokovic-become-regarded-as-the-best-of-all-time-a6816846.html vec je on u top 10 zagarantovano, u top 5 za godinu, i samo ce rasti. Prijavi
23. mart 2016.10 god. comment_254457 cf97 Najveci Nolov advokat ovde Od poslednjih 11 njegovih postova na ovoj temi 7 se direktno ticu Noloa. Uso malo Nolo u podsvest :D Prijavi
23. mart 2016.10 god. comment_254461 nije to rekao je da trebaju zaradjivati vise moze rasti ali ne jos dugo ovo mu je zadnja vrh godina kao rogeru 2009 ili 2012. 2015, 2014 odlicne ali fale najveci trofeji rogeru svemocni nolo Prijavi
24. mart 2016.10 god. comment_254468 Nisu bitne godine nije on Roger, još malo i on je dole. Ali evo jedno ču reči ako ove godine osovji još 2 grand lema što zaista ne očekujem tada ću ja priznati da možda moze biti jedan od najboljih u isoriji u ovome trenurku to ne vidim. Nole ove godine puni 29, pa ti vidi a nije svako Roger. Roger, Aggasi i jiš svega par tenisera su igrali tako dugo. S tim što je Amerikanac koristio doping ali nije kažnjen iako se to moralo sesiti. Roger igra da bi ostao najbolji u istoriji, i zato njemu svaki poraz od Nola teško padne ali on je naravno i u porazu gospodin. Ne bahati se sa stolicom. Prijavi
24. mart 2016.10 god. comment_254472 Sta bi bilo kad bi bilo, i sta ce biti ako ce biti?! Koga boli ona stvar sto Nole trenutno nema postene konkurencije?! Mozda samo Nadalove ili Federerove navijace. Cinjenica jeste da Federer i Nadal nisu kao nekada, ali to ne umanjuje Noletov uspjeh. Jedno je sigurno a to je da se historija i rekordi biljeze i niko za 10 ili 50 godina nece pricati, pa ovaj Nole je rekorder jer je Federer u to vrijeme bio star a Nadala jebavale povrede. Mozda Djokovic i ne obori rekorde koje drzi Federer, mozda i hoce, ali ono sto hocu da kazem jeste da su druge stvari manje vazni od onog sto ce ostati zabiljezeno zauvijek.A to su rezultati i njihovi rekordi nakon sto se oproste. Prijavi
24. mart 2016.10 god. comment_254473 To jeste ali i da osvoji 20 a neće više od 15 nikada neće biti voljen kao Roger ni Rafa i Roger će i po trofejima i po svemu ostiato omiljeni. A Nole kao jedan od boljih, i definitivno ima konkurencije ovo će po meni biit jedna od najkvalitetnijih godina u istoriji tenisa. OI su tu naravno. Zauvijek za Nola ostaje jedan dobar tensier kojem je pubilka stalno zbiždala i kojoj je on pokazivao srednji prst a o Rogeru ostaje bajka i o Rafi naravno. Prijavi
24. mart 2016.10 god. comment_254474 Ako ne prestigne Federera - Jbg bolji Rodzer, znalo se da nece moci da obori rekord Ako prestigne Federera - I dalje nije bolji, publika vise voli Rodzera, dzaba mu sve Prijavi
24. mart 2016.10 god. comment_254477 Ja to nisam rekao Spreman sam se kladiti da ga neće prestići s kim god. Federer je u Novakovim godinama imao 14, 15 slemova i svi su očekivali 25 ali je tada pao Rafa je došao do 14 vrlo mlad i svi su govorili najbolji u istoriji i on je pao. Taj pad mora uslijediti kod Novaka. A njegov najveći problem je što Roger idalje igra naravno i Rafa i što pristižu mlade snage Raonić Nišikrori, Kirios... Nekada su Rogeru pristizale mlade snage, sada je Novak na vrhu i sada je on u toj situaciji Nije istina da nema konkurencije a to će se pokazati ove sezone i sljedeće kada mu slijedi ogromna pad Pričao sam sa mnogim poznanicima tenisa čak i sa Novakovim fanovima koji su objektivni i složio sam se sa nekima da ako ov godine ne osvoji Garros vjerovatno neće nikada. Vidićemo, ovo je za njega prekretnica kao i za Rogera baš zbog OI a objektivno ovo je Rogeru zadnja šansa da osvoji veliki Grand Slam i zlato u OI što mu jedni fali (ima srebro u singlu i zlatno u dublu). Dakle Roger će dati sve od sebe, Rafa je porastao. Ide nam dobra sezona samo moramo moliti boga da neće biti terorističkih napada na tenisere i terene. Prijavi
24. mart 2016.10 god. comment_254482 volim ja ove debate u društvu o tenisu pogotvo najviše protiv ljudi koju se stvarno kuže i niko mi ne da agrument osim ljzdi koji stvarno znaju i koji prate tenis decenijama ostale malo zezam Prijavi
24. mart 2016.10 god. comment_254483 Ma sta pricati kada se ti vodis politikom, zato sto su nadal i federer pali, mora i djoka sada pasti. Sto bi pao, kada nikad bolje nije igrao. Ja sam ubjedjen da ce postati najveci teniser ikad. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.