31. januar 2016.10 god. comment_249013 Ma pusti ih, Federer je najbolji teniser u historiji tog sporta. Mora Djokovic jos zagrijati dupe da ga stigne. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_249024 http://www.telegraph.co.uk/news/celebritynews/11660998/Boris-Becker-political-correctness-is-bad-for-tennis.html Tennis no longer has entertaining rivalries because players are too scared of being fined for swearing about their opponents, Boris Becker has said. The installation of on-court microphones at Wimbledon and other tournaments, capable of picking up every muttered expletive, has created a generation of players hamstrung by political correctness. Instead, stars maintain a “fake†friendliness – it is an “open secret†in the tennis world that Roger Federer and Novak Djokovic dislike one another, Becker claimed, adding that Federer “cannot possibly†be as nice as he appears. Becker, three times Wimbledon champion and currently Djokovic's coach, said tennis remains a “terrific†sport but it is now “a little too politically correctâ€. He argued that seeing more naked rivalry on court would improve ratings for the men’s game, and called for more honesty from players. Discussing the idea that Federer and Djokovic "don't particularly like each other", Becker said: "The reason Roger is one of the highest-paid athletes of all time is because he's liked by everybody. But think about this - you can't possibly be liked by everybody... He makes good money out of his image, but would he make less if we saw a bit more of his true feelings?" A jes, Becker i Nole vode kampanju protiv Federera isto kao srpski mediji. :-c Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_249030 Novak ništa ovako ne bi rekao a ova Bekerova izjava je toliko glupa i patatična da je bio izprozivan sa svih strana pa se vadio da to nije rekao baš tako. To ti iz drugog ugla pokazuje kako njegov trener ili kako ti tu upetljavaš i Novaka ne poštuju protivnik dok iz Federerovog tima nikada nisi mogao čuti ništa protiv Novaka. Koliko se sjećam onaj mamlaz od Srdjana Djokovića je brukao Novaka kada je pozivao Rafu i Rogera pa se Novak morao izvinjavati. Eto Federer popularan zbog para i samo zato se gaji taj imidz. Eto čitaj šta pišu srpski mediji o Federeru pa vidi, a niko ne proziva Federera svi mu se divi samo mediji u Srbiji ito od Federerove izjave 2008. da Novak mora da prestane da predaje mečeve. Ćovjek je bio u pravu čim je prestao da predaje i folira postao je prvi, Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_249038 Nole dere guzove trenutno i ne moze mu niko nista. Sad pogotovo nema vise konkurencije, nit je vidim ubrzo i uzece jos titula i nek uzme jos 20. Svaka mu cast.. Ali samo ce srbi reci da je Nole bolji igrac od Federera :D A da je coban, malo je reci... Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_249039 Čestitke Noletu, jedan od najboljih tenisača ikad, po meni u top3. Mogao bi postati i najbolji. Ima on još karijere, u najboljim je godinama. Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249126 https://www.youtube.com/watch?v=IxzIfPxbdGI Sigurno uzima nešto korisno jer "ne smije jesti gluten" Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249134 https://www.youtube.com/watch?v=IxzIfPxbdGI Sigurno uzima nešto korisno jer "ne smije jesti gluten" HAHAHAHHA kako mozes zivjeti tako glup? Neko ko se drogira sigurno bi pred nekoliko miliona ljudi uzeo to. Daj bjezi, tvoje mentalne sposobnosti mogu povezati sa fizickim Stivena Hokinga. Prijavi
3. februar 2016.10 god. comment_249297 Champione da li verujes da Iluminati vladaju svetom? Ali iskreno, cisto informativno me zanima. Ne moras da odgovoris. :) Linkovi koje postavljas me navode na ovakvo razmisljanje. Moram da te pitam. Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251911 https://www.youtube.com/watch?v=e3vdBr2jKvM{ sutite o novaku, najveca sramota u sprotu u zadnjih 10 godina http://www.index.hr/sport/clanak/djokovica-isprovocirali-zvizduci-pogledajte-kako-se-obracunao-s-nezadovoljnim-navijacem/877349.aspx Advokati su na potezu Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251913 Tebi kao da je životna misija da popljuješ Novaka. ;) Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251916 Covjeku umrlo oko koliko je crveno, cf97 govori kako je picka, jebo budalu :D Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251917 Jeste ne volim ga pratim tenis od 2005, 2006 i volim Rogera, čak sam ga gledao uživo u Novom Sadu kada novak (iz jansih razloga) nije igrao. Nevjerovatn je, Novaka stvarno ne volim iz milion razloga. Ne iz nacionalinih i ja sam srbin ali prosto mi ne leži zbog tih predaja i milion stvari. On je kad se pojavio predavao zbog leća, opekotina bola u stomaku... što nijedan sportista nije uradio do tada bar ja nisam čuo. I sada leće znači da je psihički popustio a to je njegovo najjače oružje. On osvaja u vrh glave 15 ili 16 grand slamova. Ukucajte all novaks injuries pa ćete vidjeti šta mi smeta. Roger je 2007 rekao da nole mora da prestane da predaje mećeeve da bi bio prvi i bio je u pravu upravo se to desilo. Sada on opet gubi tlo pod nogama. Predati zbog oka i biti izviždan nije mala stvar, Federer nikada bar ne u novije vrijeme bio izviždana a novak je psovao publiku i svašta. Ne mrzim ga ali spram rogera je mali. Ti Rogervoi riječima počinje hajka pojedinih srpskih medija na federera i traje i dan danas nalsovima federer pederer, naduvenko, mrzi novaka, srbomrzac... Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251918 Pa haj ti igraj sa infekcijom oka, ne kontam logiku tvog posta. Mislis da nije trebao predati, covjek ne moze da vidi na jedno oko :OOOOOOO sta ima psiha sa infekcijom Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251919 nije oko kao oko probelm ovo je problem sa spihičkog aspekta upaničio se. Federer je imao relativno zaznutu operaciju menisusa i vratio se na teren za 15 dana. vec trenria. Rafa se bori i mogao bi se vratiti, rafa gine za llopticu on bi bez pola noge igra a novak predaje zbog lece oka, trbuha... to ti ja govorim. Možda griješim ali tako ja to vidim. Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251922 Grijesis nego sta, lik nije vidio, i ipak je dovrsio set, ali jednostavno nije mogao nastaviti i to je to. Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251924 imao sam istpit nisam pratio zaista za prije sam sigruna da je glumio za ovoe nzm ali mislim da se ta upala mogala rijesiti nekako on je predavao zbog leca i trbuha. :hljeb: Sprotista koji predaje zbog trbuha, pa ja za to nisam cuo, Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251944 Vazno da je tvoj Federer bio 'povredjen' na zavrsnom mastersu u Londonu i izasao u dzempercicu da objavi predaju meca, a posle 5-6 dana igra bez problema u finalu Davis Cupa. Kako te nije sramota da lupas gluposti, ajde ostavi coveka na miru vise, zavidni stvore. Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251956 cf97, vidi se da te nikad stomak nije jeb'o, tupa bol, ne mozes u krevetu biti kako treba, a ne igrati tenisa 2 sata. Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251967 cf97, vidi se da te nikad stomak nije jeb'o, tupa bol, ne mozes u krevetu biti kako treba, a ne igrati tenisa 2 sata. Od čeg ga je bolio, da nije dobio? Prijavi
27. februar 2016.10 god. comment_251979 Kako obilno serete sa tim teorijama zavere, ono pravo balkanski. Prijavi
27. februar 2016.10 god. comment_251980 Opa, nije Užice slab samo na Smorinja. Lijepo je to znati :D Prijavi
27. februar 2016.10 god. comment_251995 Federer nikada nije bio izviydan a Novaku se to desava stalno. Roger niti jednom bar u novijem vremenu nije predao mec kad god je izasao odigrao.m Peedao je na OI 2008 Balkeu i Novaku 2014 na Masers Kupu i to je bio jedini put. Tada su ga jedini put mediji napali ali je sigruno da bi igrao da je mogao te da ga je povreda ledja nakon svadje sa Waeinkom. TAda nije izvizdan nego je dobio ovacje. Niti ga mrzim niti ista samo me nervira. zavidan nisam i ja tebe nisam dirao nego sam govorio o novaku Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.