Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Slazem se u potpunosti.Nisam zelio ni najmanje umanjiti Novakovu pobjedu.Samo sam iznio cinjenicu.

Pa kud ces dalje kad mu se i Federer divi.
Trenutna razlika izmedju Novaka i Federera,ta minimalna je upravo ta psiha i manji broj neforsiranih gresaka.Federer je cisti talenat,totalni ofanzivac.Djokovic je tu limitiraniji,ali koristi neke druge prednosti.Hladnu glavu,bolju fizicku spremnost,brzinu,bolju defanzivu,cak je i  takticki uvijek korak ispred Federera.Konstantno mu forsira backhand,salje duge lopte koje su uvijek tik uz liniju sto onemogucava Federera da napadne i igra svoju igru.Nema sta,trenutno je za dlaku ispred Novak sto mu i donosi titule.Zasluzeno nema govora.Ponavljam,uzivo sam gledajuci sinocnji meč.

Svi mi imamo neke svoje favorite,tako i ja Federera,ti Djokovica,neko drugi Nadala.Skoro je jedan komentator izjavio nesto u fazonu: tek kad se  oproste od tenisa ova cuvena 4-ka(ukljucujuci i Mareja) gledaoci ce shvatiti koliko smo zapravo sretni sto smo ih mogli gledati kako odmjeravaju snage izmedju sebe.

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Spremniji je Djokovic bio od Federera i zasluzeno pobijedio. Federer je imao veliki broj prilika za brejk ali jednostavno nije islo.

• 4 sedmice kasnije...

Nole pregazio Nadala i šesti put uzeo Peking, sutra već počinje Šangai. Kakva dominacija na celom turniru, izgubio čini mi se 17 gemova samo.

CRCkuSGUYAAzwq0.jpg

CRCgfByWcAAV7BY.jpg

https://twitter.com/TennisTV/status/653185152500277248

Totalna dominacija. Cak je i sam Rafa izjavio da je trenutno Nole prvi pa 56 praznih mjesta. Svaka cast

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

• 1 mjesec kasnije...

CUcLrueWIAAyUXS.jpg

Pao Federer u finalu Londona 6:3, 6:4.

Kraj jedne od najboljih godina u istoriji tenisa. 3 GS-a, 6 mastersa, prvi na svetu, prvi koji je 4 puta osvojio ovaj turnir.

CUcLrueWIAAyUXS.jpg

Pao Federer u finalu Londona 6:3, 6:4.

Kraj jedne od najboljih godina u istoriji tenisa. 3 GS-a, 6 mastersa, prvi na svetu, prvi koji je 4 puta osvojio ovaj turnir.

Fali ti uzastopno, Federer ima 6 al niko osim sad Noleta vise od 3 uzastopno 
I mislim da nije jedna od najboljih godina... Nego najbolja  :D

• 2 sedmice kasnije...

Duck Hee Lee mladić je koji inspiriše mnoge. Ni gluhoća ga ne sprječava na putu da postane veliki teniser. Lee, 17-godišnji južnokorejski teniser, gluh je od rođenja, te ne čuje ni lopticu, ni suce, ni publiku, ali unatoč tome ostvaruje sjajne rezultate. Ove sezone osvojio je nekoliko Futures titula i završio godinu na 230. mjestu ATP ljestvice. Dive mu se Federer, Nadal, Đoković Njegova neobična priča već je privukla pažnju najboljih tenisera svijeta – dive mu se Roger Federer i Rafael Nadal, a Novak Đoković ga je pozvao i da trenira s njim. Sa Đokovićem je trenirao ove godine na Wimbledonu, a još 2006. je dobio priliku trenirati sa svojim idolima Federerom i Nadalom kada su igrali egzibicijski meč u Seulu. S Nadalom je trening odradio 2013. godine, a legendarni Španjolac je tada rekao da nije mogao vjerovati kada je čuo da postoji gluhi tenisač.

“Možda drugi misle da mi je teško, ali ja nemam problema s tim. Oslanjam se na instinkt, pratim reakcije suparnika i suca“, kaže teniser koji dolazi iz Jaechona. â€œGluhoća mi je poseban dar na terenu“. Gluhoću čak vidi kao svoju prednost. U Indoneziji su mu se rugali, a on im je uzvratio pobjedom protiv njihovog najboljeg tenisera. Kao najteži trenutak u dosadašnjoj karijeri izdvaja turnir u Indoneziji. Igrao je protiv Cristophera Rungkata, najboljeg tenisera Indonezije, a suci su, očekivano, pomagali domaćem igraču. Tamošnji navijači nisu znali za Leejev problem sa sluhom, koji je, zbog poteškoća s govorom, gestikulacijama pokušao objasniti sucu da je nezadovoljan suđenjem. Počeli su mu se smijati, rugati i oponašati njegove pokrete ruku. Lee je pod preškirom skrivao suze, vratio se na teren i u inat svima “pomeo” suparnika. sa 6:3, 6:1. Sjajno “čita” igru Za borbu s najboljima mora popraviti servis, posebno drugi, te igru na mreži. Velika prednost mu je maestralan retern, te sjajno čitanje igre. “Uvijek je znao gdje ću poslati loptu. Ne vjerujem da je nagađao, već mislim da mi je čitao misli“, požalio se Raungkat nakon prvog od dva poraza protiv Leeja. Kada bi mogao čuti, što bi Lee volio čuti? “Pljesak publike”, otkriva mladić koji ima jedan san – postati svjetski broj 1 poput Federera, Nadala ili Đokovića. Možda neće čuti pljesak publike, ali će sigurno vidjeti oduševljenje navijača i ponosne svoje roditelje kako slave nakon sjajno odigranih poena, osvojenih mečeva i turnira.

https://www.youtube.com/watch?v=iOf_lv-l3YQ

• 4 sedmice kasnije...

https://twitter.com/gasparlanca/status/685847698847698944?ref_src=twsrc%5Etfw

Basic izborio MD Australian opena,ispisuje se historija,po prvi put cemo imati dva tenisera na jednom grand slamu.
Uz to i obojica imaju realne sanse za prolazak u drugo kolo,protivnici su Haase i Edmund.

• 2 sedmice kasnije...

Nisam mogao gledati meč ali vidim da je Nole izdominirao. Sta reci na ovo, vjerovatno cemo za 3-4 godine imati novog rekordera po broju osvojenih GS titula u vidu Novaka Đokovića.

Djoković je prosto bio u Rogerovoj glavi, na svaki njegov potez je bio spreman. Roger u prva dva seta nije imao nikakvu ideju kako da osvoji poen a kamoli nešto više.

12647099_876084605843536_743859078506484

Jedna jaka i od Troll tennisa,

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.