29. januar 2016.10 god. comment_248624 Neće, imaju onog Džumhura hehe Tenis je prava kombinacija fizičke izdržljivosti i mentalne snage, fantastičan sport praćen svuda u svetu za razliku od vaterpola i kriketa @_@ Prijavi
29. januar 2016.10 god. comment_248635 Sportovi koje ja najvise volim su : Fudbal, kosarka i tenis. Prijavi
29. januar 2016.10 god. comment_248640 Nakon 4 sata igre Murray uze Raonića iako je Raona vodio 2:1 u setovima, dakle finale, ishod poznat, Nole kara Andy-a 496-i put :D Prijavi
29. januar 2016.10 god. comment_248665 Znači ne zajebajem se, ali ne znam jeste li svjesni da je tenis fizički jedan od najzahtjevnijih sportova. Dosta se kalorija troši i mišići moraju biti praaavo spremni, kao i općenita kondicija tenisača. Prijavi
29. januar 2016.10 god. comment_248694 Novak je prestigao Federera i u medjusobnim duelima. Sad je 23:22. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248852 Zaslužena pobjeda Novaka. Bravo i svaka cast. Jednostavno, Đokovića covjek mora gotiviti, ispravno balkansko celjade, familijarni covjek ispravnih vrijednosti a ne ko ova zapadnjacka smeca( osim Fedexa). Zao mi samo Fedexa jer je i on jedan od pozitivnih ljudi i jedan od najboljih sportista ikada sto je svijet ponudio a kamoli u tenisu. I jos nesto da dodam, Novak promovise cijelu nasu regiju kao niko, jer zapadnjacki majmuni sirom kugle misle da smo svi divljaci i namjerno nas prcaju i ne izgovaraju pravilno ni imena i potcijenjuju i potvrijednjuju gdje stignu, i ja mislim da gutaju knedle kad moraju reci za Noleta "all time champion" a moraju, jer nije to nikakav ni englez ridjonja, ni svabo presvjetli nit tamo neka camuga americka. Neg nas covjek jugosloven, uz to i finog izgleda i manira. Znaci dominira ih u svakom aspektu i samo nastavi dalje tako! Bravo jos jednom. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248853 Jest vala maniri su mu na nivou, od posvanja publike preko lomljenja reketa do vrijedjanja protivnika, cijepanja garderobe al inače je ok, Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248854 hamco Srbine :D Napljuva mnoge dobre igrače bez potrebe. I Mari nije Englez. CF čujem samo kmečanje. Novak je gospodin čovek. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248855 Kakav Srbin, Bosnjak glavam i bradom. Samo sam sirokih vidika i zdravog razuma. :D Mnogi ljudi ne znaju i nisu svjesni Novakovog odrastanja i mukotrpnog treniranja da dodje do ovog sto je sad. Znaci nista nije imao, barem nije imao ni 5% uslova kao sto su imali recimo Nadal, Murray i ostali kao djeca. Da ne pricam o potpori drzave i pravih trenerskih strucnjaka. Elem, jedini teniser kojeg vise gotivim od njega je Roger Federer ali to ne umanjuje moje divljenje prema Novaku. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248856 gledaj hamce kako obilazi... ' "nas" covjek, balkanac, jugosloven lol' lol.. nek si ti bosnjak glavom i bradom, a novak je jugosloven..lol Iskreno, pre meča, očekivao sam da Murray uzme jedan set Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248857 Kale je nacionalista glavom i bradom, bog me ubio ako nije. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248867 Kale je nacionalista glavom i bradom, bog me ubio ako nije. Cae je troller i glavom i bradom :D Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248871 Kome je nakon ovakve dominacije zanimljiv tenis, nek se rokne. Tenis postao zanimljiv ko Bundesliga, zna se ko će bit prvak pitanje je samo s koliko bodova prednosti. Ovaj Đoković nema konkurenciju kao što su imali Federer i Nadal. Podhitno se mora stvorit neki teniser koji će mu parirati, jer ovo je više postalo negledljivo. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248874 Kljukajte Dzumhura harbalifeom, za kratko vreme ce izbiti na vrh :D Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248875 Dzumhuru klocu ne bi pomoglo ni da ga hranimo licno djokovicem :D Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248884 Dzumi je veliak stvar za BIH, a vi sto ga osporavate lagano u skokovima. Ne može svako biti elastični, monotoni prebacivač loptice sa velikom mentalnom snagom koji ima toliko sreće da mislim da sere djeteline sa četri lista Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248889 Džumhur velika stvar, a Novak ima mnogo sreće :)) Šta kompleksi, gorčina, nemoć i zavist rade od čoveka... Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248890 Džumhur velika stvar, a Novak ima mnogo sreće :)) Šta kompleksi, gorčina, nemoć i zavist rade od čoveka... Velika stvar je biti prosjecan u bosni ocigledno :D Cega se pametan stidi, budala se dici :D Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248894 Ne znam koji kurac sad spominjete Dzumhura ako je Djokovic osvojio turnir, uzivajte i slavite pobjedu a manite se pljuvanju drugih tenisera u ovom slucaju Dzumhura. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248902 Džumhur velika stvar, a Novak ima mnogo sreće :)) Šta kompleksi, gorčina, nemoć i zavist rade od čoveka... Jest vala cijeli svijet mu se divi samo ga ja ne volim, vrlo malo ljudi njega voli a to nije bez razloga. A o mojim kompkesima da ne govorimo, taj prebacicač loptice ne zna pošten volej odigrati, Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248903 Ne vole ga zato što nije iz neke fensi zemlje, realno. Vidim da baš boli što tvoj idol najbolji nikad ima negativan skor protiv prebacivača loptice koji ne zna da odigra volej i što ima sasvim dovoljno vremena da obori još neki njegov rekord. ;) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.