Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Neće, imaju onog Džumhura hehe

Tenis je prava kombinacija fizičke izdržljivosti i mentalne snage, fantastičan sport praćen svuda u svetu za razliku od vaterpola i kriketa @_@

Znači ne zajebajem se, ali ne znam jeste li svjesni da je tenis fizički jedan od najzahtjevnijih sportova. Dosta se kalorija troši i mišići moraju biti praaavo spremni, kao i općenita kondicija tenisača.

Zaslužena pobjeda Novaka. Bravo i svaka cast.

Jednostavno, Đokovića covjek mora gotiviti, ispravno balkansko celjade, familijarni covjek ispravnih vrijednosti a ne ko ova zapadnjacka smeca( osim Fedexa). Zao mi samo Fedexa jer je i on jedan od pozitivnih ljudi i jedan od najboljih sportista ikada sto je svijet ponudio a kamoli u tenisu.

I jos nesto da dodam, Novak promovise cijelu nasu regiju kao niko, jer zapadnjacki majmuni sirom kugle misle da smo svi divljaci i namjerno nas prcaju i ne izgovaraju pravilno ni imena i potcijenjuju i potvrijednjuju gdje stignu, i ja mislim da gutaju knedle kad moraju reci za Noleta "all time champion" a moraju, jer nije to nikakav ni englez ridjonja, ni svabo presvjetli nit tamo neka camuga americka. Neg nas covjek jugosloven, uz to i finog izgleda i manira. Znaci dominira ih u svakom aspektu i samo nastavi dalje tako!

Bravo jos jednom.

Jest vala maniri su mu na nivou, od posvanja publike preko lomljenja reketa do vrijedjanja protivnika, cijepanja garderobe al inače je ok,

hamco Srbine :D Napljuva mnoge dobre igrače bez potrebe. I Mari nije Englez.

CF čujem samo kmečanje. Novak je gospodin čovek.

Kakav Srbin, Bosnjak glavam i bradom. Samo sam sirokih vidika i zdravog razuma. :D

Mnogi ljudi ne znaju i nisu svjesni Novakovog odrastanja i mukotrpnog treniranja da dodje do ovog sto je sad. Znaci nista nije imao, barem nije imao ni 5% uslova kao sto su imali recimo Nadal, Murray i ostali kao djeca. Da ne pricam o potpori drzave i pravih trenerskih strucnjaka.

Elem, jedini teniser kojeg vise gotivim od njega je Roger Federer ali to ne umanjuje moje divljenje prema Novaku. 

gledaj hamce kako obilazi... ' "nas" covjek, balkanac, jugosloven lol'
lol.. nek si ti bosnjak glavom i  bradom, a novak je jugosloven..lol

Iskreno, pre meča, očekivao sam da Murray uzme jedan set

Kome je nakon ovakve dominacije zanimljiv tenis, nek se rokne. Tenis postao zanimljiv ko Bundesliga, zna se ko će bit prvak pitanje je samo s koliko bodova prednosti. Ovaj Đoković nema konkurenciju kao što su imali Federer i Nadal. Podhitno se mora stvorit neki teniser koji će mu parirati, jer ovo je više postalo negledljivo.

Dzumi je veliak stvar za BIH, a vi sto ga osporavate lagano u skokovima. Ne može svako biti elastični, monotoni prebacivač loptice sa velikom mentalnom snagom koji ima toliko sreće da mislim da sere djeteline sa četri lista

Džumhur velika stvar, a Novak ima mnogo sreće :))

Šta kompleksi, gorčina, nemoć i zavist rade od čoveka...

Ne znam koji kurac sad spominjete Dzumhura ako je Djokovic osvojio turnir, uzivajte i slavite pobjedu a manite se pljuvanju drugih tenisera u ovom slucaju Dzumhura.

Džumhur velika stvar, a Novak ima mnogo sreće :))

Šta kompleksi, gorčina, nemoć i zavist rade od čoveka...

Jest vala cijeli svijet mu se divi samo ga ja ne volim, vrlo malo ljudi njega voli a to nije bez razloga.

A o mojim kompkesima da ne govorimo, taj prebacicač loptice ne zna pošten volej odigrati,

Ne vole ga zato što nije iz neke fensi zemlje, realno.

Vidim da baš boli što tvoj idol najbolji nikad ima negativan skor protiv prebacivača loptice koji ne zna da odigra volej i što ima sasvim dovoljno vremena da obori još neki njegov rekord. ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.