Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Federer igrao savrseno sve do finala, tu je napravio previse gresaka, prvi set nije uspio sacuvati napravljeni brejk i na kraju izgubio finale.

Realno je Federer igrao pa usudio bih se reci lose.Ispod svog nivoa a kamolio na nekom starom nivou iz najboljih dana.Kao takav ne bi pobjedio ni Murraya a kamoli Noleta.

Federer iz finale iz Federer iz pokufinala dva potpuno druga igraca.Svjetlosnim godina udaljeni jedan od drugog.Nole nije bio na svom nivou moze i on bolje.Na kraju je imao više koncetracije na vaznim poenima I to je presudilo.
I samo finale nije bilo na nekog bogzna kakvom nivou. Ja sam lično više ocekivao.

Bilo kako bilo Novak zasluzeno uzeo.

PS:Onog Beckera ocima ne mogu,jedan od najantipacnijih I ogavnijih likova u tenisu.

I samo finale nije bilo na nekog bogzna kakvom nivou. Ja sam lično više ocekivao.

A da je Feđa dobio bilo bi ti najjače finale u istoriji, hehe.

Igi postao kontraros broj 1,samo ceka kad ce nekom kontru udariti.Jest majke mi :D

Kamo srece da to podkrijepi argumentima a ne ovako da lupa k'o maksim po diviziji.
Nije istina,barem ne kod mene.Vec generalno je to vec dugo tako. Recimo da nas vecina navija za Djokovica i da je danas izgubio,desila bi se ista njegova replika.Inace veomaa drag i zanimljiv forumas,samo da ne ode krivim putem :D

Igi postao kontraros broj 1,samo ceka kad ce nekom kontru udariti.Jest majke mi :D

Toliki sam Murinjoljubac da utiče i na moj stil pisanja. :D  Teniski bi to ovako izgledalo

https://www.youtube.com/watch?v=xkxmPKjsUjc

Dodao bih još neku, ali ne bih da me Bilal banuje. :D

I nije tačno, ne bih likovao da nisam navijo za Novaka. :P

Ni jedan od njih dvojice nije bio na nivou, pogotovo fedex. Ovaj jedan set što je dobio je bio noletov poklon jer je promašio 45 set lopti ali nema veze. Opet pokazao da ima strašnu psihu, jedan od najjačih ljudi u tom segmentu ikad, mogu ga pljuvat mogu srat svi na njega da bi im se on svima na kraju posrao usta i nagurao nogom da stane još više. Aferim majstore, totalna dominacija u svijetu tenisa naredne 2-3 godine

Novak je Federera slomio pishički na njegovom najjačem turniru, učinio je sve što Murray nije a to je da mu isječe igru tj da mu ne da da igra svoju igru. Roger nije dobijao kratke loptice dobijao je sve pod noge a kada bi dobro napao Novak bi vrhunski vratio, zato je Federer pao i nije mogao da mu parira, To može samo Novak Djoković a nekada je to mogao veliki Rafa Nadal.

Chelseafan dodje i zakuca. Sve receno. Svaka cast srbinu

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Juče je Džumhur (100) izgubio od 232. igrača na ATP listi 2-0 u setovima.

I hajd što je to samo po sebi sramota, već je cijeli meč psovao sudiju, a na kraju meča vjerovali ili ne ODBIO PRUŽITI RUKU PROTIVNIKU.

Da sve bude još 'slađe', odbio igrati na Davis kupu za našu reprezentaciju zbog 8 bodova koje bi osvojio da je osvojio ovaj turnir gdje ga je karno 232. igrač svijeta.

Samim tim, dokazao moju tvrdnju da je:

a. Kurčina od tenisera

b. Kurčina od čovjeka

I samim tim dokazao je da ne da nije ponos Bosne, već je i SRAMOTA Bosne.

Kako kurcina? Jeste zaboravili vec da je uzeo 10 gemova protiv Federera?

Hej moja Bosno, al' ti ljudi imaju kratko pamcenje.

Ozbiljno, najbolji teniser iz Bosne je Marin Cilic. To sto za Bosnu odluce samo Bosnjaci da igraju to je drugi par opanaka.

Kako kurcina? Jeste zaboravili vec da je uzeo 10 gemova protiv Federera?

Hej moja Bosno, al' ti ljudi imaju kratko pamcenje.

Ozbiljno, najbolji teniser iz Bosne je Marin Cilic. To sto za Bosnu odluce samo Bosnjaci da igraju to je drugi par opanaka.

I onda se cude sto Bosna nema uspjeha u sportu. :D

E da je bogdo izabrao Hrvatsku, ono bi znali usmejriti čovjeka i cijenili bi ga. A kod nas se ljudi rugaju čovjeku koji je bez ikakvih uslova ušao medju 100 najboljih.

E da je bogdo izabrao Hrvatsku, ono bi znali usmejriti čovjeka i cijenili bi ga. A kod nas se ljudi rugaju čovjeku koji je bez ikakvih uslova ušao medju 100 najboljih.

Bravo.Cist primjer ti je Ivan Dodig.Lik je cak odigrao nekoliko meceva za BiH repku,medjutim kada je vidio da nema nikakve pomoci od teniskog saveza drzave odlucio je otici igrati za Hrvatsku.Otvoreno je priznao da je otisao samo zbog toga jer on nema podrsku svog saveza i da ne moze finansijski izmoći sve ono sto je potrebno jednom normalnom teniseru.Lik je kasnije imao sasvim solidne rezultate,bio medju prvih 30 na rang listi,pobjedjivao Nadala,Del Potra,Berdiha ...u dublu je medju 3 najbolja para na svijetu.
Ja mu nemam sta zamjeriti,naravno da ce covjek ici kad mu ovi nista nisu dali.

Od koga da dobije podršku kad je sav budžet usmjeren na plačanje tročlanih budala a za sport se veoma malo izdvaja.
Navest ću vam primjer Amela Tuke. 2010te je kao velika nada BH atletike trebao ići u Barcelonu na olimpijadu. Savez nije imao pare za njega a imali su za sebe. Znači oni su otišli na račun države u Barcelonu da se provedu a za najboljeg mladog atletičara države nisu imali para.
I ovo što je sada uspio, uspio je bez trunke pomoći države.
Ovdje si kao sportaš prepušten sam sebi. Ako uspiješ svaka ti čast.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Upravo je surotno tome, vrlo je teško probiti se koliki god je neko talenat. Tu utiče milion faktora a probiti se i uz vanserisjki talant je vrlo teško posebno u tenisu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.